|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#241 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Już ładnie wierszyki recytujemy ,4 latka mieć będziemy. III-IV. 2010 r.
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#242 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dobrze ze nie wyciskasz. Tak jak orasz ziemie tak przeoraj chłopa . Edytowane przez monka23 Czas edycji: 2013-12-16 o 23:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#243 |
Zakorzenienie
|
Spal na plecach, przewrocilam na bok i ...cisza
![]() Nie obserwowalam tego po goleniu (myśli). Idę spać. Naspamowalam o swoich friendach złośliwych ![]() Mam nadzieję, że nikt tego rano pdzy śniadaniu nie będzie czytał ![]()
#244 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#245 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#246 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 00:46 ---------- Poprzedni post napisano o 00:45 ---------- ja gdyby nie to że leże też bym padla:-P ---------- Dopisano o 00:47 ---------- Poprzedni post napisano o 00:46 ---------- to zwróc uwagę., dobranoc |
|
![]() ![]() |
![]() |
#247 |
Zakorzenienie
|
ja tylko dzieciakom do 10 roku zycia
![]()
#248 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ty sie nie śmiej ![]() ![]() Tak sie fajnie o nich pisze, ze aż ich polubiłam ![]() ![]() Żarty żartami, dobranoc ![]() ---------- Dopisano o 01:56 ---------- Poprzedni post napisano o 01:55 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#249 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 01:04 ---------- Poprzedni post napisano o 00:57 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 01:06 ---------- Poprzedni post napisano o 01:04 ---------- ja robie w zwyklej szklance
![]() |
#250 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() U nas też się coś psuje. Moja Isieńka od niedzieli wieczora coś miała taki lekki stan podgorączkowy, dałam w niedziele przed snem ibum i było ok, choć na noc kaszy nie chciała już zjeść, a w nocy wydoiła 3 flachy mleka! Wczoraj z jedzeniem kiepsko - kaszy tacie rano kilka łyżek, rosołu to jej za chiny dać nie mógł, moja mama z pracy przyleciała i razem jakoś jej wcisnęli pół miski...wcisnęli bo karmieniem tego nazwać się nie da. Potem tacie wypiła ledwo 60 ml mleka i poszłą spać, jak wstała to mi nie chciała owoców zjeść, ani łyżeczki, tż jadł rosół to zjadła od niego tak z półtorej chochelki, ale same kluski i zupa, bez mięska i warzyw (bo ja jej wszystko ugniatam). Na noc kaszy nie ruszyła. Po pracy dałam jej ibum bo się robiła cieplejsza, no i maruder niesamowity, non stop na rękach a jak nie to ryk wrzask jakby ją obdzierali! wieczorem jej zajrzałam metodą lekarksą w gardło i jest bardzo zaognione ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#251 |
Zakorzenienie
|
P0P - spóźnione, ale bardzo, bardzo serdeczne życzenia dla Oliwki - obyś Słoneczko poczuła, że jedzenie to rozkosz, byś wiedziała, że możesz zdobyć cały świat i że mieć 4 lata to cudowna sprawa
![]() I jeszcze te wyjścia do przedszkola - ja nie mam w ogóle z kim zostawić małej, a w sekrecie powiem, że dotąd nawet nikt prócz mnie nie zmieniał jej pieluchy... także widać, ile mam pomocy jakiejkolwiek Sara - ogromne gratulacje! Ja to wiem, jak można zaliczyć wpadkę ![]() ![]() Po przeczytaniu o Sarze, już nie pamiętam reszty. Ożesz w mordę - ale niespodziewajka. ![]()
![]() |
#252 |
Zakorzenienie
|
Megi- smutno mi sie zrobiło jak przeczytałam to co napisałas. Naprawdę nie rozumiem dlaczego dziewczyny Takie jak Ty wiążą sie z facetami typu Twojego Tz. Nie pojmuję tego.
Dodatkowo nie pojmuję podejścia Twoich teściów.
#253 |
Zakorzenienie
|
BAO Zdrowka dla małej.
Ja pewnie juz tego samego dnia gdzies poszłabym, choćby na pogotowie ![]() MEGI tak sie zastanawiam czy moj przebierały dziewczynkę ![]() POP pewnie łodygę ma duża i dlatego ![]() Wiecie co , zdałam sobie sprawe, ze jako mama chłopaków nigdy im nie mówiłam, zeby w miejscu publicznym nie siadli na toaletę. Tak mnie wczoraj naszło przez te psychole na dupie, który młody kiedys miał i prawdopodobnie zaraził sie w szkole podczas siadania. ![]() Jak jest u was ? Mówicie dziewczynkom zeby np papier kładły na sedes? Czy to jeszcze za wcześnie ? Dzieciaki nie skumaja. ![]() Moj młody juz duży to muszę mu powiedzieć. Ocknelam sie w porę ![]() U mnie dziś owsianka Mikołaja na śniadanie ![]() ![]() Edytowane przez monka23 Czas edycji: 2013-12-17 o 09:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#254 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Francja a co oni takiego lepszego od nas mają ![]() No nie mów że na pokłosiu też na bani byłaś ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() aaaa ,no jakos mnie to wzrusza jak Oleńka mu wybacza ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ja tylko swoim Bao ,może to od zęboli ta gorączka i przez to pewnie jeść też nie chce Megi ![]() Kinqua a Ty się czasami nie zaziębiłaś? masz to tylko na udach ,tyłku czy gdzieś jeszcze? Bo tak myślę ,ja miałam kiedyś krew przeziębioną ,przynajmnije tak mi lekarka powiedziała i wyłaziło mi coś takiego jak wrzody ,głównie na nogach właśnie na udach ,na tyłku, koło bożeny , no masakra to była ,bolało jak ch.u.j i do teraz mam blizny na nogach ![]() Określisz to bardziej jak pęcherze po oparzeniu czy bardziej jak takie ropne pryszcze? Upiekłam wczoraj mój piernik staropolski w 4 plackach niech leży,przełożę marcepanem ,kajmakiem i powidłami na wierzch albo czekolada albo lukier. Dzisiaj chyba zrobię pierniczki choinkowe. U mojego młodego w klasie chyba jednak wigilię będą robić ale sami bez wychowawcy ,oby to chamstwo do niego nie wróciło kiedy ![]() Jak to mówią co zasiejesz to po trzykroć zbierzesz ---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ---------- Cytat:
![]() ![]() Wiem że są w aptekach takie nakładki na sedes jednorazowe ,muszę popytać i kupię w razie w bo może się okaże że będzie potrzebna nie akurat w przedszkolu ale np. w markecie ,mu się zachce a tam to dopiero wylęgarnia. mój nie chce jeść owsianki ,je ale pod przymusem |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#255 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
w windzie na szczęscie mamy wiatreczek więc da się przeżyć Macie jakąś fajną miejscówkę na wyjazd feriowy? Mogą być góry ale niekoniecznie-jakieś fajne miejsce zimowe dla dzieciaka?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#256 |
Zakorzenienie
|
LIBRA nie na bani nie, ale ja duzo filmów oglądałam jeden za drugim, w kuchni, pod prysznicem, przed spaniem i nie pamietam większości tylko kojarze, coś świta.
Nie czytałam artykułu, ale chyba owocami morza :kwaśne: przebili inne europejskie kraje , pod względem zdrowotnosci. Nie wiem co to za piosenka, normalnie migali, może tak jak mówisz. A ta babeczka cały czas migala. U nas w szkole dzieci sa uczone miganiu, tych podstawowych . Nom bobra bede mieć ![]() ![]() ![]() ![]() Chodzi i mi truje ze nie da rady ![]() Kobieto , u nas jest magiczna owsianka Mikołaja , nie ma ze nie dobra mały zajada , a co ![]() Edytowane przez monka23 Czas edycji: 2013-12-17 o 09:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#257 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() miejsca na ferie nie znam ![]() Cytat:
Może też spróbuję wcisnąć kit z magiczną owsianką ![]() jak będziesz staremu takie num ery robiła,to Cię w kosmos wyśle i sój prezent wymarzony będziesz miała ![]() Idę biegać |
||
![]() ![]() |
![]() |
#258 |
Zakorzenienie
|
Pamiętasz Libra jak ci pisałam ze tz kapustę robi i nie wiem jak sie nazywa.
My jak króliki , zielsko jemy ![]() A ja Bujam na świąteczne zakupy ![]() ![]() Edytowane przez monka23 Czas edycji: 2013-12-17 o 09:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#259 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Idą święta.. życzę ci aby dla dzieci Twoich usmiech gościł na twarzy.. chodź wiem jaka jesteś "wściekła".. ale to chyba mało powiedziane... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a propo wysadzenia.. jestem przerażona wielkością brzucha....taki brzuch jak teraz miałam 5-6 miesiąc a nie 4 jak teraz!!!!! Dlaczego jedne nosza w sobie a u mnie wszystko wychodzi do przodu.... ;/
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#260 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ona już wie który kibelek może dotykać ![]() ---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ---------- Cytat:
![]() wariatka, no wariatka ![]() ---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#261 |
Zakorzenienie
|
Sara Gratulacje
![]() ![]() My z niemowlakami na wesela chodziliśmy, innego wyjścia nie miałam, tylko wracaliśmy do 22 do domu. Ale zawsze coś. Monka ale fajny pomysł na te karnety :P mój by nie wykorzystał za nic w świecie, nawet na 4 miał by za mało czasu ![]() Madziwnia mi brzuch późno się pokazywał przy ciążach ale ja mam 178 wzrostu a co za tym idzie dość długi tułów, praktycznie do 6 mc mogłabym nikomu nawet tz nie mówić to by się nie skapneli. Dopiero około 28tc zaczynałam puchnąć. Ja dzisiaj na obiad znowu tylko barszczyk z paczki, normalnie na święta tego barszczyku nie ruszę :P
![]() |
#262 |
Zakorzenienie
|
MADZIWNIA przy drugiej bardziej wysadza
![]() Moja koleżanka która ma córę, kiedys powiedziała ze chłopaka brzydzilaby sie przebrać, to jej powiedzialammze poczekamy jak chłopaka urodzi ![]() ![]() MADZIA jaki barszczyk konkretnie? Poka. Uwielbiam z czosnkiem , te szybko robki zalewane tez lubię i czasem sobie robię plus czosnek . Mniam. Ale ze sama wodę pijesz w kubku ? I to obiad ? Nie załamuj mnie - proszę !!!!!!! Kolega mi doradził żebym na kości wołowej robiła i dodaje ten koncentrat w słoiku . Mega pycha. |
![]() ![]() |
![]() |
#263 | |||
Zakorzenienie
|
Kupiłam kartki świąteczne, zaraz idę odebrać młodą to poproszę o listę dzieci z imionami. Ehh :P
Cytat:
Mam je w jednym miejscu, na wewnętrznej stronie uda, zawsze po lewej stronie i blisko mojego intymnego miejsca... w każdym razie rosną obok siebie, a ja tam mam rozstępy po ciąży i NA nich właśnie to rośnie. Ale chyba nie ma związku z tym... ![]() Pójdę do lekarza pewnie, ale po świętach ![]() Bardziej to są takie kulki jakby normalne pryszcze, które nie da się wycisnąć, bo mają w sobie wodę. Ja raz przebiłam to krew poleciała albo sama woda... ale już nie przebijam, bo jest wtedy gorzej. Pęcherze po oparzeniu inaczej wyglądają niż to ![]() Cytat:
![]() Uważaj,bo zażyczy sobie 40 razy blowjob'a ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#264 |
Zakorzenienie
|
Ja dodatkowo mam skrzywienie kręgosłupa i dośc mocno wygiety jest w S.
nawet nie w ciazy mam brzuch z przodu dupę z tyłu :d.. wiec teraz ciązowy to porażka.. ![]()
![]() |
#265 |
Zakorzenienie
|
KINQA
![]() ![]() Ale nie nie, karneciki na numerek bedą. A dwa to ja mam ruchoma żuchwę, długotrwałe otwarcie japy grozi jej wykrzywieniem ![]() Dentysta kazał mi przy ziewaniu dotykać językiem podniebienia i nie wydziwiac z ruchami na prawo lewo szeroko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#266 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wygląda mi to na kapustę chińską ,nie mylić z pekińską bo to inna Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#267 |
Zakorzenienie
|
Wypisałam 30 pocztówek i padam na ryjek lekko
![]() ![]() A kleju ile się nalizałam ![]() ![]() libra bo ja byłam u tutejszego seksuologa bardziej ![]()
#268 |
Zakorzenienie
|
Właśnie wróciłyśmy od lekarza - isia ma anginę ropną
![]() ![]() ![]() ![]()
#269 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To idź do dermatologa ,nie czekaj ![]() Cytat:
Zdrówka życzę U nas katar jakby się cofnął ,powiem wam że psikam małemu nos tym mucofluid (Asiulek też wspominała że Werci tym psika) i to bardzo dobre jest ,chociaż śmierdzi blee sobie też pryskałam i nie zalega ta wydzielina w nosie dzięki temu ,ale nie wiem czy to jest na receptę czy nie. Asiulek jak Wercia ? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#270 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() LIBRA to nie chińska , ona inaczej wyglada. A normalnie możesz tak żuchwa na prawo i lewo wywijac ? Unikaj tego jakby co. Ja normalnie ziewam , na maxa , dlatego mam językiem to podniebienne dotykać, zeby mi z zawiasow nie wyleciała. BAO dobrze ze lek podany, bedzie juz tylko lepiej. Nabiegalam sie za prezentem dla młodego, stres bo wykupili. Znalazłam dobry zasięg i na ebayu szybko kupiłam ![]() http://www.ebay.co.uk/bhp/2-in-1-globe . Chciał jeszcze takie planety lampa , i na kabelkach kilka planet połączone, ale nie kupuje i nie bede sufitu dziurawic . Mam jeszcze dla niego magnesy ta grę i hodowle kryształów. Dla małego tez 3 . Maja po równo. Edytowane przez monka23 Czas edycji: 2013-12-17 o 14:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:33.