![]() |
#242 |
Zadomowienie
|
Dot.: grudzień-Estee Lauder Jasmine White,Organza,Black XS,Les Belles, Liberte Acidul
Hej nic nie widzę za dandeliona
![]() |
#246 |
Zadomowienie
|
Dot.: grudzień E.L. Jasmine White,Les Belles,Elle edt YSL,Diane,Hypnotic Poison,D&G F
niestety nic nie znalazłam
![]()
![]() |
#248 |
Zakorzenienie
|
Dot.: grudzień E.L. Jasmine White,Les Belles,Elle edt YSL,Diane,Hypnotic Poison,D&G F
Hej
![]() Zgadza się, to są jasne odcienie. Wiadomo, zależy od tonacji, ale jednak wciąż oscylują na poziomie NC15 z MAC'a. (a niektóre jeszcze jaśniejsze). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#251 |
Rozeznanie
|
Dot.: grudzień-Estee Lauder Jasmine White,Organza,Black XS,Les Belles, Liberte Acidul
nic
![]()
![]() |
#253 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic dla siebie nie widzę
![]()
![]() |
#259 |
Zakorzenienie
|
Przepraszam, że tak wolno odpisuję, ale odstatnio rzadko wchodzę na wizaż
![]() - Elle YSL edt ,edycja 2011- ok.50/90 - zastanawiam sie nad wydaniem ![]() - Dior Hypnotic Poison ok. 20/100 + kartonik-najchetniej na Angela - Diane Von Furstenberg Diane EDP 50 ml +kartonik. Ubytek jak na zdjeciu,zrobie jeszcze odlewke ok.1 ml .Będę marudna,bo to przepiekny zapach. -Estee Lauder Private Collection Jasmine White Moss EDP-30 ml z niewielkim ubytkiem+kartonik,pochodz i z ostatniej wymiany. - Nina Ricci, Les Belles, Liberte Acidulee! -unikatowy juz zapach "zielone pomidorki" edt ok. 95/100 ml,koreczek jest,ale niestety w innym kolorze- niebieska korona.Butelka nieco podrapana. Jest to wersja w matowej butelce Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#260 |
Zakorzenienie
|
Cos za :
- Elle YSL edt ,edycja 2011- ok.50/90 - zastanawiam sie nad wydaniem,ale jeszcze nie wiem.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#264 |
Rozeznanie
|
Przepraszam, że wczoraj nie odpisałam, ale musiał mi umknąć Twój post. Super, że się przypomniałaś
![]() W Twoim wątku spodobały mi sie perfumy : Diane Von Furstenberg Diane EDP 50 ml +kartonik. Może coś jeszcze sobie dobierzesz z mojego wątku poza wymienionymi przez Ciebie rzeczami, żeby wymiana była dla Ciebie OK ![]() Jeśli chodzi o róż, to raczej pełny wymiar, jak będę w domu to zmierzę, albo sfotografuję z czymś co pokaże proporcje. Z zapachów rozważam wydanie Kerleidoscope Lagerfelda. Może coś jeszcze. Muszę sprawdzic co mam (dziś wieczorem) ![]() Edytowane przez Margarita Czas edycji: 2014-02-03 o 11:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#267 |
Rozeznanie
|
Podaję rozmiar samego różu, nie licząc opakowania 3,6 cm x2,4 cm.
Poza tym co w wątku mogę zaoferować Karleidoscope Karl Lagerfeld - pozostało 2/3 opakowania 60 ml. Rozważam też wydanie Sa Majeste La Rose - połowa z 50 ml Daj znać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:38.