![]() |
#241 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: kto ze mną zaczyna odchudzanie
No dziewuszki,wreszcie dzisiaj mogę zacząć ćwiczonek
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#242 |
Przyczajenie
|
Witam Kobietki chciałam sie przyłączyć do wszych rozmów. Piszecie o odchudzaniu w sumie ja zaczęłam walkę z kilogramami w maju i obiecałam sobie że do moich urodzin (czyli do 16 października) schudne do 60 kg (
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#243 |
Wtajemniczenie
|
Witam cię Rosella.Musze przyznać,że ponad 20 kilo w tyle miesięcy to robi wrażenie,a przy tym chyba to było zdrowe,bo racjonalne chudnięcie to 1kg na tydzień,a ty miałaś o troszeczkę(ale to naprawdę tylko troszeczkę) więcej.Może napisz coś o tym odchudzaniu i co ćwiczyłaś.pozdrawiam:cmok :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#244 |
Przyczajenie
|
Czesc Sandra coś o mojej diecie ?? No więc na początku moje założenie to było tylko nic nie jeść od 17 godziny i jeżdzić codziennie tak z 1,5 godz na rowerze, później gdzieś wyczytałam że świetnie spala tłuszcz skakanie na trampolinie. No więc postanowiłam sobie kupić taka małą do domku ale w sklepie sportowym powiedzieli mi ze kosztuje ona aż 170 zł no niestety nie stać mnie na taki wydatek za jednym razem ale na allegro kupiłam sobie ja za 70 zł troche zniszczona ale dobra i taka. Decyzje o odchudzaniu podjęłam 16 maja trampolinke kupiłam sobie dopiero w lipcu. Przez cały czerwiec w sumie tylko jezdziłam na rowerze i nie jadłam od 17 i schudłam tylko 4 kg
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#245 |
Wtajemniczenie
|
Myślałam,że traciłaś kg tygodniowo,a ty traciłaś3kg?To niezdrowe,dlatego ci pewnie zostało skóry,musisz ćwiczxy wzmacniające ćwiczenia i stosuj masaże,to pomoże.Pozdrawiam!I raczej nie trać 4 kilo tyg.,bo będziesz mieć efekt jo-jo.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#246 |
Przyczajenie
|
Sandra widzisz ja też troche sie przestaraszyłam jak tak zaczełam tracić 3 tygodniowo i nawet poszłam do lekarza ale moja doktorka jak wysłuchała co robie powiedziała mi zebym sie nie przejmowała bo na poczatku mimo że robiłam wszystko to samo nic nie chudłam bo poprostu mój organizm musiał sie przyzwyczaić do takiej zmiany i takiego ruchu tak było przez lipiec później sie to wszystko znowu unormowało i był tylko kilogram tygodniowo a teraz to kilogram co dwa tygodnie Bużki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#247 |
Wtajemniczenie
|
Aha ,a myślałam,że 3-4 kilo tygodniowo kilka miesięcy.Już się przeraziłam.Ale dobrze,że to niedługo trwało.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#248 |
Wtajemniczenie
|
Witaj Rosella!! Zazdroszczę sukcesu i wytrwania!!!!!!!!!! A przy okazji gratuluję, bo ponad 20 kg to niemałe wyzwanie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
Wtajemniczenie
|
Do Reniabg!
Czy dochodzą do ciebie moje info na PW,napisałam już ci 2 i nie odpisujesz,czy nie chcesz? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#250 |
Zakorzenienie
|
ja dzi "polecialam"
![]() ![]() ![]() półki ze słodyczami omijałam szerokim łukiem ![]() niechcšcy spojrzalam na czekolade w sklepie, to od razu musiałam przyspieszyć, żeby się przypadkiem na niš nie skusić ![]() ![]() ![]() a co tam u Was dziewczynki jeszcze ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#251 |
Zakorzenienie
|
a odbiegajšc od tematu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() piszcie jak Wam idzie dietka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#252 |
Przyczajenie
|
reniabg vbmenu_register("postmenu _809050", true); cześć !! Wcale nie mam wysokiego mieszkanka. Trampolinka jest niska a ja też nie skakałam po sam sufit poprostu fajna zabawa a i przy tym niezłe spalanie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#253 |
Zakorzenienie
|
link o kalorycznoci produktów
![]() http://europoland.republika.pl/calor.htm ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#254 |
Wtajemniczenie
|
Sandrus, wiem, że głupie pytanie zadam ale necik mam od niedawna i niewiem co to jest PW.........buuuuu - zacofana jestem i nie mam pojęcia gdzie mam wejsc, zeby odczytac te wiadomości :-( Jak dowiem się co to takiego, to na pewno odpiszę. Buzka i pozdrowionka.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#255 |
Wtajemniczenie
|
Ojejku, ale ze mnie gapa..........juz sie domysliłam co to pw hihihihi. Wiadomosci odczytane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#256 |
Zadomowienie
|
witam kolejną uczestniczkę
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#257 |
Zakorzenienie
|
rosella..tez bym chciala 20kg
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#258 |
Przyczajenie
|
Malalka witam z ta trampolinka to serio serio ja mieszkam w zwykłym bloku moje mieszkanie ma tylko 2 m 35 cm wysokości wiec to nie dużo i jeszcze ma głupie skosy. Jak tylko mozesz to kup sobie trampolinke ale potrzeba też wytrwałości codziennie naprawe codziennie po 30 min Bużki
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#259 |
Zakorzenienie
|
uwierz ze mi strasznie zalezy na zgubieniu tych kg..juz tak dlugo sie staralam i nic z tego..a teraz od 1 pazdziernika jakos trzymam diete wiec chce do tego dolaczyc jakis ruch
![]() ![]() ![]() dzieki za super rade ![]() i zycze ci utrzymania tej wymarzonej wagi.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#260 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
malalka ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#261 |
Zakorzenienie
|
hehe czyli mamy ten sam cel.. ale damy rade i bedziemy mialy swietne dopasowane sukienki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#262 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
racja ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#263 |
Zakorzenienie
|
jestem z siebie dumna , bo wytrzymałam dzi bez słodyczy
![]() dzi kupiłam czerwonš herbatę ![]() ![]() zjadlam kilka pieczywek typu Wasa z twarożkiem i owoce ![]() i do tego oczywicie dużo wody...ale u mnie to już nawyk ![]() muszę zwalczyć to uzależnienie od słodyczy, ziemniaków, pizzy......... :eek!: ale nie ćwiczyłam, po 5 minutach skakania na skakance poddałam się ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#264 |
Zakorzenienie
|
w jakim wštku o odchudzani znalazłam tš stronke http://www.sfd.pl/temat191864/
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#265 |
Rozeznanie
|
Witam dziewczynki. No to ja też sie przyłączam raz byłam na diecie 1000 kalorii przez 10 dni i schudłam 2 kilo, musze sie zmobilizowac i znowu wziąć za siebie bo tak daaej nie może być. Już od paru dni stram sie zacząć coś z tym zrobić i nie wychodzi, ciągle sobie powtarzam jutro zaczne ale to jutro chyba nigdy nie nastąpi. Jestem bliska załamania, szczególnie dołuje mnie fakt że jem nie wtedy kiedy czuje głód, tylko kiedy mam ochote, ponieważ jedzenie sprawia mi ogromną przyjemność, jak sobie z tym poradzić, może nie tak odrazu zaczynać jakieś diety tylko stopniowo co mi radzicie ?
"Znalazłam szczęście, mocno otuliłam i ogrzałam serduszkiem..." ![]() ![]() ![]() wymiana ciuszków : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=396723 wymiana książek : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=379247 Poszukuję wszelkich przewodników i książki do anatomii. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#266 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() zaraz to wkleje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#267 |
Zadomowienie
|
witaj sunniwa
![]() miło nam , ze dołączasz do naszego grona |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#268 |
Zadomowienie
|
Oto 10 oznak, że powinnaś/powinieneś już przerwać odchudzanie:
1. Podczas wdechu tracisz kontakt z podłożem. 2. Podczas odkurzania musisz zapinać pasy bezpieczeństwa. 3. Twoja twarz jest już tak szczupła, że możesz obojgiem oczu podglądać przez jedną dziurkę od klucza. 4. Po imprezie myjesz słomki do drinków. Ręką. Od środka. 5. Podczas jedzenia ciągle spadasz z krzesła, bo łyżka cię przeważa. 6. W pracowni rentgenowskiej lekarz po prostu stawia cię przed żarówką. 7. Podczas puszczania latawca częściej w powietrzu jesteś ty niż latawiec. 8. Pod prysznicem musisz ciągle skakać w różne strony, żeby w ogóle się zamoczyć. 9. Musisz przerwać lekcje gry na fortepianie, bo palce ci się bez przerwy klinują między klawiszami. 10. Nad stawem to nie ty karmisz kaczki, tylko kaczki dokarmiają ciebie. I mały bonus na koniec: - Fakt, moja żona jest dość dobrze zbudowana, ale to dlatego, że cierpi na rzadką chorobę. - Ach tak, przykro mi... Co to za choroba? - Bulimia Alzheimera: obżera się jak szalona, ale zapomina zwrócić. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#269 |
Rozeznanie
|
Oj to chyba ja na tą chorobe cierpie, jestem załamana a niedługo imprezka rodzinna a ja sie do spodni nie mieszcze i ten brzuchol wylewający sie, ble...
![]()
"Znalazłam szczęście, mocno otuliłam i ogrzałam serduszkiem..." ![]() ![]() ![]() wymiana ciuszków : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=396723 wymiana książek : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=379247 Poszukuję wszelkich przewodników i książki do anatomii. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#270 |
Zakorzenienie
|
dzięki Paris Paris za wklejenie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:24.