|
|
#241 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXX
Książe jednak pojawił się na fejsie
Przeczytał wiadomość ale nie odpisał. I dobrze. Kij mu oko... albo w co innego
|
|
|
|
#242 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#243 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
uwierz mi!
|
|
#244 |
|
Rozeznanie
|
Napisałam przedtem do byłego (wiem, że zrobiłam źle, ale to był impuls, któremu się poddałam). Rozmawialiśmy na mało znaczące tematy, po czym zapytałam kiedy mnie zdradził. Nie miałam siły wcześniej o to zapytać, nawet nie chciałam o tym myśleć... Odpowiedział, że podczas wyjazdu z kolegami w okresie świąt Bożego Narodzenia.
Nie byliśmy już wtedy razem... Zostawił mnie tydzień przed świętami. Fakt, przez cały czas mieliśmy kontakt wtedy i dużo mówił o powrocie, ale nie byliśmy razem! A ten mi mówi, że chciał do mnie wrócić i to, że przespał się z tą kobietą uważa za zdradę...Nie wiem co o tym sądzić.
|
|
|
|
#245 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
niech spada Cytat:
|
||
|
|
|
#246 |
|
Zadomowienie
|
Wątpie :/ ale może to i lepiej... Jak nie będzie się odzywał to szybciej dojde do siebie
Cały czas mam taki zamiar ale wiesz... różnie to bywa |
|
|
|
#247 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#248 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Wiem dziewczyny! Przecież ja też nie mogłam, ale ja chciałam jego tak bardzo, tej bliskości, chciałam mieć go dla siebie prawdziwie, a nie po 'kumpelowsku', od razu mu powiedziałam, że ŻADNEGO kontaktu. Raz się przełamał, powtórzyłam co powiedziałam. Jest naprawdę łatwiej. Zróbcie to dla samych siebie, żeby ograniczyć cierpienie...
|
|
#249 | |
|
Marudziara
|
Cytat:
Napisałam do niego wczoraj ... olał, do dziś nie ma odpowiedzi ...
|
|
#250 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#251 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
I czy traktuję to bardziej ulgowo? Nie wiem. Jeżeli faktycznie jest tak, jak mówi, to znaczy, że nie próżnował i szybko się pocieszył, a to też boli. |
||
|
|
|
#252 |
|
Raczkowanie
|
Dokładnie, najzdrowiej zerwac kontakt całkowicie, moj ex bardzo chciał utrzymywac go ze mna, spotkac sie czasami i wiadomo, że te spotkania by nie wyglądały czysto kumpelsko a ja pózniej czulabym sie jak smieć...Robilabym sobie nadzieje i wykanczala psychicznie. Naprawde lepiej dla Was zebyscie jak najszybciej ucieły wszelki kontakt
Wiem, że to trudne, nawet w tej chwili mam w sobie takie strasznie dziwne uczucie, że juz nigdy go nie uslysze i nie zobacze pewnie, gdy pare tygodni temu leżelismy wtuleni i zartowalismy...ale jestem z siebie dumna bo ani razu sie nie odezwalam... skoro nie chce mnie w swoim zyciu to mnie nie ma, nie bede zebrac o milosc i uwage ! |
|
|
|
#253 |
|
Zadomowienie
|
mi eks sie pytał jak sie czuje,ale jak ja mu o to s ie spytałam to juz mi nie odp na to pytanie
|
|
|
|
#254 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wiem, masz rację. Jego słowa i czyny się nie pokrywają. staram się stanąć na nogi...ale też jakoś dużo czasu nie minęło. To dopiero miesiąc. Równo miesiąc
|
|
|
|
|
#255 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Może taki ma cel żeby zostawić sobie u Ciebie otwartą furtkę? Że skoro Ci powiedział, że zdradził już po rozstaniu to mu wybaczysz i może kiedyś znów będziecie razem? A może właśnie dlatego zerwał, bo go inna pociągała... Nie wiem. Dziwne to wszystko. Zerwał - w sumie nie wiadomo dlaczego (bo powód, który podał jest idiotyczny skoro za kilka miesięcy mieliście zamieszkać razem), potem zdradził - przypadek? (jakoś nie wierzę), a teraz nagle żałuje - posmakował jak to jest i zatęsknił do tego co znane i kochane. Robi z siebie takiego pokrzywdzonego, że nie zasługuje na Ciebie, bo zdradził - mi się wydaje, że to tylko taka zagrywka żeby sobie grunt na ten powrót do Ciebie przygotować. Edytowane przez 201610170910 Czas edycji: 2014-01-27 o 23:48 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#256 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Może mu schlebia to, że takie emocje w Tobie budzi i stara się to podsycać. Może chce sobie połechtać ego. Cytat:
|
|
#257 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
)Dasz! A jeśli nie to napisz do mnie prywatną wiadomość to Ci wyjaśnię jeszcze raz dlaczego warto. Można mieć ze sobą neutralny kontakt, ok. Ale jak się poukłada życie, jak serducho się zagoi i pojawi się ktoś inny. Cytat:
Cytat:
wszystko się zgadza. Tylko ja nie wspominam już jak to było, bo wymazuję. Ostatnio w piątek mnie naszło 'Almost Lover' do porzygu i zdjęcia z naszych wyjazdów. Ryczałam jak bóbr. Ale to było ostatni raz. Zdjęć na razie nie zamierzam oglądać. To już nie wróci. Trzeba iść do przodu, za dużo wysmutałam. Przynajmniej po zerwaniu schudłam zeszłam z 52(które było ze mną od 2 gimnazjum) do 49
|
|
#258 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A tak w ogóle to wydaje mi się, że on kompletnie nie rozumie co mi zrobił. Nawet sobie nie zdaje sprawy jak ja (do tej pory!) to przeżywam! Pewnie myśli, że to sobie zlałam tak jak on! Kompletny ignorant! Jeszcze dzisiaj do mnie z tekstem "jak ty byś się czuła jakby cie koledzy w *uja zrobili". No kur#a! Debil!!! Za grosz empati w sobie! Totalny egoista! Nie poznaje go... Kompletnie inny człowiek. Jakby mu się przez te święta mózg zlasował i dlatego to wszystko. Dlatego mnie zostawił i jest teraz takim debilem! Całkowite odmóżdżenie!!! Paranoja... Ehh kurcze musiałam się wygadać. Już mi siada na głowe od tego wszystkiego |
|
|
|
|
#259 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Po co? Zadbaj o siebie, zatroszcz się. On tego nie zrobi. Tylko Ty się możesz sobą kochana zaopiekować i zrób to dla siebie. Bo warto. Odetnij go w swojej głowie od swojego życia. Nic mu nie musisz mówić o tym, ale mentalnie się z nim rozstań, nie licząc na powroty, na to, że się odmieni. Gdyby mu zależało, to stałby pod Twoimi drzwiami. Ma wszystkie możliwe kontakty. I co robi? Nic. Wyciągnij wniosek dla siebie i idź dalej. Zostaw go jak zbędny bagaż i będzie szło Ci się lżej. Aby idź i się nie oglądaj
|
|
#260 | |||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Cytat:
[1=660466b847ce6b6d028edaa 7f0f25337b0ef02f3_5ed5889 5d5a99;44834278]przyszedl, gada ładne rzeczy Ze zrobił najwiekszy bład życia, ze mnie kocha bla bla bla ze planuje ze mną przyzłośc itd. itp. nie pamiętam, i że wie że to będzie trwało zanim mu zaufam ale sie postara itp. (on jest z tych którm trudno takie wyznania przychodzą)[/QUOTE] Super, niech się stara, trzymam kciuki i czekam na dalszą relację Patrz, gdybyś się nie wyprowadziła, nie stanąłby pod Twoimi drzwiami z przeprosinami ![]() Cytat:
|
|
|
#261 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Masz rację. Zrobię wszystko by tak się udało. Nie wiem czy od razu wyjdzie, ale zrobię co w mojej mocy. może jutro będzie przełom-jak dobrze pójdzie - kupię jutro pierwsze własne mieszkanie.... I za 2 miesiące wyprowadzka.... |
|
|
|
|
#262 |
|
Raczkowanie
|
Ostatnio w piątek mnie naszło 'Almost Lover' do porzygu i zdjęcia z naszych wyjazdów. Ryczałam jak bóbr. Ale to było ostatni raz. Zdjęć na razie nie zamierzam oglądać. To już nie wróci. Trzeba iść do przodu, za dużo wysmutałam. Przynajmniej po zerwaniu schudłam
zeszłam z 52(które było ze mną od 2 gimnazjum) do 49 Boże to ja zawsze nerwy zajadam i przytyłam 3kg ![]() a tak to jestem na siebie wściekła! ![]() ale już przynajmniej sie nie rozkleiłam coś pozytywnego jest ![]() smutnaja88 to będziemy mieć pretekst do parapetówki! pierwsze mieszkanie trzeba oblać ruskaczeeemmm
Edytowane przez pielegniareczka Czas edycji: 2014-01-28 o 00:05 |
|
|
|
#263 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Powiedzenie bardzo trafne!Mam nadzieje, że do wiosny mi się to serduszko zagoi, bo wtedy na pewno się zobaczymy(chyba, że się wyniesie do jakiegoś miasta)... Jakoś to będzie... Musze się spiąć i zacząć normalnie żyć! |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#264 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Kto życzy? Nie wiem. Ja go tylko cytuję. Moim zdaniem nikt...a on swoim zachowaniem do niego doprowadza.... A cnotka ma tyle wspólnego, że....za wiele sobie wyobraża
|
|
|
|
|
#265 | |
|
Raczkowanie
|
---------- Dopisano o 00:09 ---------- Poprzedni post napisano o 00:06 ---------- Cytat:
Mnie strasznie to przeraza jak oni sie zmieniaja...moj na początku twierdził, że brzydzi sie zdrady, przy zerwaniu stwierdził że powinnam sie cieszyc, że teraz a nie za kilka lat czy po slubie bo na pewno by skakal w bok ! (nie wiem tylko czy dlatego bo jestem malo szalona czy dlatego bo sie nie wyszalal...chociaz najpewniej dlatego bo jest dupkiem ) Ale i tak najbardziej bylo bolesne jego stwierdzenie, ze ''dobrze ze mam wyglad'' po tym jak zaczal opwiadac jak to malo szalona i zwariowana jestem...poczulam sie autentycznie jakbym dostala w ''ryj'' bo wychodzi na to ze skoro nie jestem zwariowana nastka to nie ma m nic wiecej do zaoferowania i chociazby dlatego nie chce miec z nim wiecej nic wspólnego. Dziewczyny odetnijcie sie od tych dupków bo tylko same sobie robicie krzywde, oni nie sa tego warci
|
|
|
|
|
#266 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Bez różnicy czy zrobił to przed czy zaraz po zerwaniu. Czuję się z tym paskudnie. Na samą myśl o niej z nim chce mi się rzygać. Oglądałam. Niestety fakt, że mieliśmy przerwę niewiele mnie pociesza. Mam go w tej chwili autentycznie dość. Zachowałby się, jak na dorosłego mężczyznę przystało i spotkał ze mną i za jednym zamachem wyjaśnił wszystko, a nie po trochę wywleka. Choć fakt - dziś sama jestem sobie winna. Mogłam nie pytać. |
||
|
|
|
#267 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Jakoś? Będzie dobrze, a nie jakoś! Jakoś to może być jemu, a nie Tobie. Gdzieś czeka ktoś wartościowy, kto Cię pokocha najmocniej na świecie na zawsze.Najważniejsze to znaleźć sobie zajęcie - nauka, ksiązki, filmy, plotki na wizazu mnie ostatnio zajmuje włosomaniactwo początkujące czytam czytam czytam i wszystkie tanie kosmetyki z serii must have wklikuję w notatnik w telefon. I masowo rozsyłam cv. I mam YY, który mi pomagał, pomaga i mam nadzieję, że będzie pomagał![]() Cytat:
"Każdego dnia upominam samą siebie, że nie można rozpamiętywać..." 23 grudnia - ostatnie chemiczne farbowanie! więcej nie będzie ![]() Edytowane przez dzolin Czas edycji: 2014-01-28 o 00:27 |
||
|
|
|
#268 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Rachel nigdy nie przebaczyła do końca Rossowi, mimo wspólnej córeczki nie wrócili do siebie.
|
|
|
#269 |
|
Rozeznanie
|
Dzisiaj podpisałam umowe kredytową, czyli ślub z bankiem na 3o lat.
Jutro akt notarialny. Ale cieszyć się będe jak dostanę klucze do domu. Ekipa? myślę, że za tydzień.... Do końca marca MUSZE mieć zrobioną stałą zabudowę (wymóg banku): podłogi, łazienka, kuchnia, drzwi itp... Więc de facto za 2 miesiące powinnam się przenosić. Najwyżej będe spać na materacu i trzymać graty w kartonie Byle z dala od mieszkania w którym byłam z exem
|
|
|
|
#270 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
), więc mogę się mylić. Najlepiej gdybyście się spotkali i gdyby powiedział co naprawdę było powodem rozstania, bo jakoś "jesteś za daleko" to dla mnie marny powód skoro zabrakło tylko kilku miesięcy do wspólnego zamieszkania.---------- Dopisano o 01:02 ---------- Poprzedni post napisano o 01:01 ---------- Cytat:
Ja to sobie mogę tylko pomarzyć o czymś takim
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:32.

Przeczytał wiadomość ale nie odpisał. I dobrze. Kij mu oko... albo w co innego

uwierz mi!
niech spada

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)