|
|
#241 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Co Was dziś ucieszyło?
Ucieszyło mnie dziś to,że dostałam wreszcie gazetę Vita,którą prenumeruję
|
|
|
|
#242 |
|
Rozeznanie
|
dzis mialam tak nudny dzien ze szkoda gadac...
ale ucieszylo mnie to, ze zerwalam sie z cwiczen ![]() a pozniej objadalam sie w domu wszystkim, co mi w reke wpadlo
|
#243 |
|
Wtajemniczenie
|
a mnie ucieszyło to, że wreszcie się wyspałam (od poniedziałku do czwartku byłam na klasowej wycieczce- wiadomo snu miałam dziennie jakieś 3 godziny), że byłam z przyjaciółką na mieście- oglądałyśmy piękne rzeczy, kupiłam sobie pare drobiazgów, zjadłam z nią obiad i było po prostu tak jak być powinno, ale nigdy nie mamy czasu, żeby tak było
no i jeszcze ucieszył mnie żużel, bo dziś był finał Złotego Kasku
|
#244 |
|
Zakorzenienie
|
A ja sie ucieszyłam, bo po raz pierwszy gotowałam rosół, a właściwie to pierwszy raz gotowałam zupę wogóle. Proszę sie nie śmiać... nigdy nie miałam okazji sie nauczyć i postanowiłam sobie, że zrobię rosołek, bo jestem nieco podchorowana. No i rosołek wyszedł mi naprawdę pyszny! Nie wiedziałam, że moge ugotować cos tak pysznego. W całym domu pachniało warzywami i zupką i poczułam się jak u mojej babci. A jutro zrobie zupę pomidorową
![]() Dziękuję Anisi za podpowiedzi w czasie gotowania zupki.
|
#245 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie zdążyło już dziś coś ucieszyć
. Mimo, że dopiero początek dnia. Rano po zbudzeniu się o 6 i spojrzeniu na zegarek zdałam sobie sprawę, że dziś SOBOTA .
|
#246 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Taki komplet, juz sie nie moge doczekac
|
|
#247 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to wspaniałe uczucie Też mnie to dzisiaj ucieszyło A teraz nie cieszy mnie to WCALE ,że jadę kupić oczy... w taką parchatą pogodę :| ale co tam- zawsze to tlen
|
|
#248 |
|
Zakorzenienie
|
Aaa no i ogłoszenie drobne:
JUDA WRACAJ BO CI NOGI Z USZU POWYRYWAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
#249 | |
|
... choć nie Westwood
|
Dziś mam humor jakiego dawno nie miałam
Pewien chłopak wysłał mi bardzo miłego SMSa... Kuzynka, której nie widziałam baaaardzo długi okres dałs mi dziś znać, że przyjeżdża niedługo Ach, zycie potrafi byc piękne Cytat:
Straaaasznie mi się taki podoba
|
|
|
#250 |
|
Wtajemniczenie
|
a mnie dziś ucieszyło, że chłopaki (moj brat i jego kumple) wygrali mecz w kosza!
i to, że kupiłam sobie lizaka kręconego, bransoletkę, 3 opakowania cieni do powiek (hehe) i tama goczi na odpuście heheh
|
#251 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja dzisiaj byłam w Łazienkach z moim Robaczkiem. Wróciłam do domu z kilogramem kasztanów. W mojej torebce...
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#252 |
|
Zadomowienie
|
Mnie dzisiaj ucieszyła wizyta kuzynów, dwóch cioć i dwóch wujków- fajny miałam dzień- udany
|
|
#253 |
|
Zakorzenienie
|
A mnie ucieszyło to, ze mimo wstrętnej pogody(zimno, zawieja i w ogóle błee) zdecydowałaam sie wejsc na Czantorie
Razem z siostrą sie wybrałysmy, a na szczycie złapał nas śnieg, hehe. Zimno było,ale dotarłysmy do schroniska inapiłysmy sie gorącej czekolady, i potem juz bez problemu rozgrzane zeszłysmy na dół!! w ogóle to był udany weekend
|
#254 |
|
Zadomowienie
|
Może nie dzisiaj a w sobote
![]() Ucieszyło mnie, że spotkałam kolege ze starej grupy na studiach- bardzo go lubie a myślałam ,że z powodu zmian juz go nie spotkam i nie zobacze
|
#255 |
|
Raczkowanie
|
Mnie cieszy to ze dzis wczesnie skonczylam prace i moge posiedziec w domciu
cieszy mnie moj KOCHANY piesiu ktory jest taki szczesliwy jak otwieram drzwi ciesza mnie "moje" dzieci w szkole ktore zadaja czasem rozbrajajace pytania cieszy mnie to ze juz jest jesien bo za 38 dni wraca do mnie MOJ MISIU (spelnia swoj obowiazek wobec ojczyzny) cieszy mnie to ze za niedlugo beda swieta i znowu w domu bedzie ta cudowna atmosfera, pozniej bedzie nowy rok a w nim same niespodzianki, poza tym cieszy mnie to ze sie przeprowadzam i zaczynam nowe zycie z moim MISIEM pozdrowienia dla WAS
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#256 |
|
Wtajemniczenie
|
Po dwóch dniach przerwy mogłam wreszcie usiąść do wizażu...
Kocahm wizaż |
|
|
|
#257 |
|
Przyczajenie
|
A mnie dzisiaj ucieszyło to że tu jestem na forum pierwszy raz może to nie odpowiednie miejsce dla faceta ale jaka radość pogadać z kobietami,mam nadzieje że wy dziewczyny pomozecie mi sie tu zaklimatyzowac pozdrawiam
|
|
|
|
#258 |
|
Przyczajenie
|
jest ktoś ze brudnego a jak cudownego śląska?
|
|
|
|
#259 |
|
Przyczajenie
|
Pozdrawiam Piekary a ja jestem zTarnowskich Gór
|
|
|
|
#260 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja witam i pozdrawiam wizażanka ( kolejnego )
|
|
#261 |
|
Przyczajenie
|
wizazanka?dziwne jak ciastko ale ok ja ciebie tez pozdrawiam i mówisz ze tak cie ucieszyło spotkanie z kolegą to jakis twój przyjaciel albo bliski znajomy a mnie dzisiaj niewiele cieszy
|
|
|
|
#262 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i to wszystko
|
|
#263 |
|
Przyczajenie
|
ja miałem tez kiedys taka kolezanke w szkole bardzo byla sympatyczna az kiedys uswiadomilem sobie ze bardzo o niej mysle az za bardzo zakochalem sie a skaczyla sie ta milosc tylko w mojej glowie a zaluje
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#264 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja mam moją wielką miłosć- mojego Krzyśka, a kolega to kolega. Ehhhhhhh... Krzyś
|
|
#265 |
|
Wtajemniczenie
|
Pozdrawiam krajana. Ja też z TG
Co do radosnych wydarzeń, to może nie dzisiaj, ale wczoraj rozbawił mnie do łez mój kot - wlazł na szafki w kuchni i nie umiał zejść A dziś cała radość mi uciekła jak się dowiedziałam, że firma zmienia siedzibę i będę musiała dojeżdżać po 1,5 godziny w jedną stronę
|
#266 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie ucieszyło to, że mój TŻ wpadł dziś po mnie po zajęciach i razem byliśmy na obiedzie w mieście, a zapowiadało się, że zobaczę go dopiero jutro
.
|
#267 |
|
Przyczajenie
|
ok sory juz nie bede cie wiecej pytal o takie rzeczy pozdrawiam
|
|
|
|
#268 |
|
Zadomowienie
|
a mnie dziś ucieszyło kilka rzeczy...
o wszystkich nie moge powiedzieć, by nie zapeszać ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ale o widokówce od Mamy , znad morza, mogę ![]() uwielbiam dostawać pocztówki, no i uwielbiam je wysyłać... |
|
|
|
#269 |
|
Wtajemniczenie
|
a mnie dziś ucieszyło, że wbiłam się do autobusu bo miejsca prawie nie bylo, ale ktoś mnie do siebie przytulił i jakoś dojechaliśmy, a tak musiałabym maszerować z buta a było baaardzo zimno!
ucieszyło mnie też, że miałam fajną chustę dziś, w której bylo mi cieplutko w szyjkę oraz to, że nie bylo Wos-u bo mieliśmy spotkanie z autorem książki "Córeńka" Wojciechem Tochmanem
|
#270 |
|
Wtajemniczenie
|
A mnie nic dzisiaj nie ucieszylo
Martwie sie o mojego przyjaciela, ktory naderwal wczoraj sciegno w lydce, ma gips i ledwo lazi o kulach. Dzisiaj polecialam na przystanek, na ktorym przesiadal sie w autobus do domu, zeby mu dac sloik zupy ogorkowej i myslalam, ze mi serce peknie jak tak czlapal, a jeszcze ostatnio bardzo schudl i kurtka zimowa, ktora kupil rok temu wisi na nim jak namiot i wszystko to razem wyglada tak, ze wrocilam do domu i sie poryczalam. Bo mi go zal.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:21.

no i jeszcze ucieszył mnie żużel, bo dziś był finał Złotego Kasku