Buty Melissa. Vivienne Westwood i inne - część IV - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-02-19, 10:53   #241
morelle_
Zakorzenienie

Dot.: Buty Melissa. Vivienne Westwood i inne - część IV

Cytat:
Napisane przez LadySith Pokaż wiadomość
no ja tylko to co mijałam w drodze od pkp do rynku

http://lamoda.pl/profile/id:516696/o...9_000_00000000 hmmm
Wychodzi drożej niż na Asosie...
morelle_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-19, 11:05   #242
ladybird1122
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez morelle_ Pokaż wiadomość
Jeden salon jest - Renoma jest na Świdnickiej Nikt tam praktycznie nie chodzi... W ogóle nie biorę jej nigdy pod uwagę jak myślę o galeriach handlowych Po remoncie byłam tam dwa razy, w tym raz w dniu ślubu bo zdjęcia robiliśmy w środku Może kiedyś się przejdę...
Dziękuje za info

Jakie te dragony chcesz?
Są węższe niż Wings

Do tej pory jeszcze bardzo się nie wybrudziły, a w skrzydłach już chodziłam Zobaczymy jak to będzie

Haha do mnie też krzyczą, ale inne rzeczy
Które sa takie głośne ?

TK to w ogóle porażka w Renomie. Nic tam kompletnie nie ma. TK w UK to niebo, a ziemia. Zawsze tam coś kupiłam, a tutaj jedynie buty były warte uwagi. Sklep TK na Psim na Polu ogólnie wygląda jak wielki lumpeks.

---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ----------

Faktycznie są dwa sklepu Olcia Tylko oba w Renomie
Niestety na stronie nie ma żadnych butów, które chciałabym przymierzyć
A tak się zastanawiam nad japonkami harmonic garden tylko nie wiem jaki kolor. Chciłam wcześniej te na obcasie, ale nie wiem jakbym z tymi kwiatkami z tyłu wyglądała i do czego później je nosić
ladybird1122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-19, 11:06   #243
98agnyk
Raczkowanie

Cytat:
Jeden salon jest - Renoma jest na Świdnickiej Nikt tam praktycznie nie chodzi... W ogóle nie biorę jej nigdy pod uwagę jak myślę o galeriach handlowych Po remoncie byłam tam dwa razy, w tym raz w dniu ślubu bo zdjęcia robiliśmy w środku Może kiedyś się przejdę...
Dziękuje za info

Jakie te dragony chcesz?
Są węższe niż Wings

Do tej pory jeszcze bardzo się nie wybrudziły, a w skrzydłach już chodziłam Zobaczymy jak to będzie

Które sa takie głośne ?

TK to w ogóle porażka w Renomie. Nic tam kompletnie nie ma. TK w UK to niebo, a ziemia. Zawsze tam coś kupiłam, a tutaj jedynie buty były warte uwagi. Sklep TK na Psim na Polu ogólnie wygląda jak wielki lumpeks.

---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ----------

Sama do końca nie wiem bo to byłyby moje pierwsze dragony Ale szczególnie podobają mi się kokardy: nude z różem, czerń z bielą i serca: nude z czerwonym i całe czerwone.
A tak szczerze to wyrwałabym jakiekolwiek jak najtaniej, żeby zobaczyć czy w ogóle jestem w stanie w nich chodzić... bo jak już pisałam ja+obcas=nic dobrego
98agnyk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-19, 11:08   #244
Olcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 98agnyk Pokaż wiadomość
Z chęcią tylko gdzie się podziały te okazje ?! Kobitki jak będziecie widzieć coś w okazyjnej cenie z dragonów r.37 to krzyczcie!

---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ----------

Ładne te lody i wyglądają na dość wąskie
Były kiedyś okazje na kokardy, pamiętam, że za ok. 55f, ale sama wtedy nie miałam kasy i nie kupiłam... dużo czasu upłynęło zanim się trafiły (dzięki morelle )
Cytat:
Napisane przez Snula Pokaż wiadomość
ja ogólnie nie słucham tego typu muzyki (powiedzmy sobie popowej), ale Justina uwielbiam. ma to coś. też się wybieram na koncert ze znajomymi.

morelle_ cudne lody! skrzydła zresztą też. na człowieku dużo zyskują, jasne buty mają to coś w sobie, ale czemu są takie niepraktyczne.
Ja akurat słucham popu,r&b, a jego bardzo chciałam zobaczyć, nawet sobie wypisałam jego koncert na liście życzeń do spełnienia mam bilet na płytę i teraz martwię się czy dobrze zrobiłam, bo nie jestem wysoka...

Cytat:
Napisane przez ladybird1122 Pokaż wiadomość
Olcia jeśli nie możesz zasnąc to zerknij na Zalando Mnóstwo rozkloszowanych sukienek, inne też fajne Ten kolor mi sie spodobał
http://www.zalando.pl/vila-timmo-suk...1c07f-k12.html

Morelle
super butki choć do mnie nie wołają, ale inne krzyczą na Answear "mam0!!!!!!" a ja mam silny instynkt macierzyński
Dzięki, zaczynam oglądać, chociaż cenę maksymalną musiałam mocno ograniczyć
Cytat:
http://allegro.pl/melissa-gumowe-san...988982654.html

prawie brałam, za taką cenę, ale zaczęłam szukać w opisach i wszedzie piszą że 39 ma <25cm

---------- Dopisano o 06:36 ---------- Poprzedni post napisano o 06:31 ----------

no właśnie wydawało mi się, że o ricardo kiedyś wspominałyście

kurcze, a byłam w renomie w grudnie wtedy, ale tylko na parterze w tk, bo mnie reszta towarzystwa poganiała

Olcia
a o której wstajesz dziennie?
Może napisz do sprzedającej, żeby upewniła się ile ma wkładka?
Ja bardzo różnie wstaję, bo mam studia + pracę na trzy zmiany więc czasem o 5, a czasem o 14 po nocce
Cytat:
Dziękuje za info

Jakie te dragony chcesz?
Są węższe niż Wings

Które sa takie głośne ?

U mnie w Plazie też są dwa riccardo - pewnie jedne z butami, a drugie z ciuchami... nie zwróciłam uwagi na centrum handlowe
Dla mnie w ogóle TKmaxx wygląda jak wielki lumpeks, nie potrafię się tam odnaleźć, brak mi cierpliwości, nie chce mi się tam nawet nic szukać
Cytat:
Napisane przez sternik Pokaż wiadomość
Dzięki, podobają mi się jeszcze Macadamia ale one też mają pasek
No tak, macadamia to takie zwykłe sandałki

http://www.asos.com/ASOS/ASOS-Midi-S...t=-1&clr=Black a co powiecie na taką czerwoną? Tylko materiał nie za bardzo na wesele chyba... ale jest długa, nawet na modelce więc mogłabym skrócić odpowiednio do swojego wzrostu.
http://lamoda.pl/offer/asos-asos-str...s-i378817.html ta byłaby ładna na poprawiny :P
na zalando tylko jedną widzę w miarę dłuższą http://www.zalando.pl/anna-field-suk...1c075-k00.html ale jest brzydka...

Edytowane przez Olcia
Czas edycji: 2014-02-19 o 11:18
Olcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-19, 11:33   #245
98agnyk
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Olcia Pokaż wiadomość
Były kiedyś okazje na kokardy, pamiętam, że za ok. 55f, ale sama wtedy nie miałam kasy i nie kupiłam... dużo czasu upłynęło zanim się trafiły (dzięki morelle )
Aż tak mi nie jest to pilne więc będę obserwować i szukać...
Zresztą Mąż musi odsapnąć bo jak słyszy o kolejnej parze Meliss to
98agnyk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-19, 12:14   #246
ladybird1122
Wtajemniczenie

Cytat:

Ja akurat słucham popu,r&b, a jego bardzo chciałam zobaczyć, nawet sobie wypisałam jego koncert na liście życzeń do spełnienia mam bilet na płytę i teraz martwię się czy dobrze zrobiłam, bo nie jestem wysoka...

Ja bardzo różnie wstaję, bo mam studia + pracę na trzy zmiany więc czasem o 5, a czasem o 14 po nocce

U mnie w Plazie też są dwa riccardo - pewnie jedne z butami, a drugie z ciuchami... nie zwróciłam uwagi na centrum handlowe
Dla mnie w ogóle TKmaxx wygląda jak wielki lumpeks, nie potrafię się tam odnaleźć, brak mi cierpliwości, nie chce mi się tam nawet nic szukać

http://www.asos.com/ASOS/ASOS-Midi-S...t=-1&clr=Black a co powiecie na taką czerwoną? Tylko materiał nie za bardzo na wesele chyba... ale jest długa, nawet na modelce więc mogłabym skrócić odpowiednio do swojego wzrostu.
http://lamoda.pl/offer/asos-asos-str...s-i378817.html ta byłaby ładna na poprawiny :P
na zalando tylko jedną widzę w miarę dłuższą http://www.zalando.pl/anna-field-suk...1c075-k00.html ale jest brzydka...
Z tych 2 bardzie druga mi siepodoba, ale z doświadczenia wiem,że na weselu sukienka bez ramiączek może być kłopotliwa ostatnio połynęłam na Zalando zawsze można wykorzystać zniżkę 40 zl, no i wysyłka/zwroty są darmowe ale najpierw musi się coś spodobać
ladybird1122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-19, 12:14   #247
LadySith
Zakorzenienie

GG do LadySith

hahah TK u mnie też ma wielki burdel w dziale odzieżowym, dlatego nigdy nba ciuchy nie wchodze - nie umiem znależć nigdy nić z pasującycm rozmiarze, a cały dzień nie usmiecha mi się spędzic, by wszystkie wieszaki przejrzec

LadySith jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-19, 13:11   #248
Snula
Wtajemniczenie

Cytat:
o, R&B to szybciej słucham, chociaż ja to bardziej rockowa/alternatywna jestem. ale są artyści, których baaaardzo lubię bez względu na to jaki styl uprawiają. Justin. <3
szkoda, że koncert zrobili na stadionie, mogliby w Ergo Arenie, to byłoby bliżej do sceny. haha. ale wiadomo, im więcej ludzi tym więcej kasy zarobią.

Cytat:

Cytat:
hahah TK u mnie też ma wielki burdel w dziale odzieżowym, dlatego nigdy nba ciuchy nie wchodze - nie umiem znależć nigdy nić z pasującycm rozmiarze, a cały dzień nie usmiecha mi się spędzic, by wszystkie wieszaki przejrzec

ja w Gdańsku do TK w ogóle nie zaglądam, bo gubię się i męczę w sklepach tego typu. ale jak jestem w Londynie to zawsze idę i zmuszam się do poszukiwań, bo tam rzeczywiście można znaleźć coś fajnego, a w Gdańsku znalazłam raz dwa swetry i to tyle.

Cytat:

ta pierwsza fajna, ale chyba rzeczywiście bardziej na co dzień, bo w sumie bawełniana, druga jest śliczna , a trzecia też mi się nie podoba

Cytat:
Aż tak mi nie jest to pilne więc będę obserwować i szukać...
Zresztą Mąż musi odsapnąć bo jak słyszy o kolejnej parze Meliss to
ok, będę zwracać uwagę na 37.

Snula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-19, 15:21   #249
Kitikejt7
Rozeznanie

Cytat:
http://allegro.pl/melissa-gumowe-san...988982654.html

prawie brałam, za taką cenę, ale zaczęłam szukać w opisach i wszedzie piszą że 39 ma <25cm
Ja mam ten model w rozmiarze 40 i tam to wkładka ma 25,5 ale 39 na bank ma mniej! Jeśli nosisz 40 to 39 byłoby za małe (one w ogóle są takie na styk). A co do Melissima to jakbyś przypadkiem je ubrała, cyknij fotkę, chętnie zobaczę je na co dzień I ciekawe jest to, że mi nie wyglądają wcale na miękkie i wygodne a tu proszę.

Ale naprodukowałyście dziewczyny, 3 dni mnie nie było (wolne się skończyło -czas do pracy a tam nie mam czasu zaglądać na neta) i teraz będę nadrabać zaległości w czytaniu.

Morelle widziałam zdjęcia lodów choć w zestawieniu z wings to właśnie skrzydła skradły moje serce

---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ----------

Cytat:
Ja chce małe, eleganckie wesele. Pracowałam w tym 7 lat, więc będę wybredna. Jednak w 20 tyś max. chciałabym się zmieścić. Nie wiem tylko jak ceny we Wro
Chciałabym melisski, ale niestety one są dla mnie za niskie. Zdecydowanie na wielkie wyjścia wolę wyższe buty. Zwłaszcza, że mój mąż jest tyle wyższy. Na wesela zazwyczaj ubieram 13 cm. Więc na swoje tym bardziej Rozważam opcję jako butow na przebranie. Jeśli zdecyduję się na czerwony kolor Druga opcja to fioletowo-purpurowy. Wtedy będzie chyba bez melissek buuu
Widziałam dyskusję o weselu. To ja się tylko pochwalę że w sierpniu czas na mnie Organizujemy wesele na 76 osób i co najważniejsze mam już sukienkę - taką jaka miała być, wymarzona LadySith napisała, że u was o 12 śluby a potem od razu wesele? O matko ... to nie wiem czy bym do rana wytrzymała hehe

Cytat:
Dzięki
właśnie myślałam też o długiej, ale z drugiej strony nie chcę wyskoczyć jedyna w długiej
Ładne te, które pokazałaś

Jemu nie podobają się lody, a jeśli już to bardziej te jasne i teraz żałuję, że nie wzięłam waniliowych

Dodałam fotki na real

Wrzucam Wam zdjęcia dwóch sukienek, które mam
Gratuluję zgrabnych lodów Mimo, że białe też są śliczne to jedna czarne wydają mi się bardziej praktyczne. I nie martw się, może trafi Ci się okazja i kupisz później w drugim kolorze! A długa sukienka świetna. Ta biała kojarzy mi się z tą, którą miała Jennifer Lawrence na rozdaniu Oskarów (tylko że tamta długa i dwa czarne pasy).

Cytat:
Rozowe

Ja chyba zaczynam chorować na dragony z różowymi kokardami :/ (Ale pustka z rozmiarem 37 w rozsądnej cenie ) I nie wiem czy dałabym radę w nich chodzić - nie ukrywam, że wolę "cichobiegi" Jak dla mnie, mogliby zrobić balerinki jak dragony - z chęcią bym kupiła
O to tak jak ja, miłośniczka płaszczaków

Cytat:
Napisane przez Lukardis Pokaż wiadomość
Przecież w nich praktycznie nie czuć wysokości. Mają 9-10 cm, a czuję się jakby miały max 6-7
Ja czuję te 9cm w Jasonach. Już pisałam, że Wam zazdroszczę tego pomykania w obcasach.

[QUOTE=malgoska_78;4521616 1]
Cytat:
Napisane przez zaakrecona Pokaż wiadomość
TO DLA NAS ZA 50 LAT :p

[COLOR="Silver"]

---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ----------

---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ----------

Jest Riccardo we Wro w Renomie
Słucham JT, ponoć od piątku będą bilety - ja jadę na koncert ))
A w poniedziałek DM - niestety nie jadę i bardzo żałuję
Ale fajnie...Wrzuć potem jakieś zdjęcia Justina. On ostatnio jakoś "zmężniał" i całkiem niezłe z niego ciacho

Cytat:
Byłam w zeszły poniedziałek we Wro właśnie w TK w Renomie. Dział obuwniczy to jakaś masakra Jeden wielki burdel, rozmiary przebrane, pomieszane ... oczywiście nic nie kupiłam. Meliss nie było.

"Sometimes it's really hard to walk in a woman's shoes. That's why we need really special ones to make the walk a little more fun'"
Kitikejt7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-19, 16:43   #250
morelle_
Zakorzenienie

Cytat:
A tak się zastanawiam nad japonkami harmonic garden tylko nie wiem jaki kolor. Chciłam wcześniej te na obcasie, ale nie wiem jakbym z tymi kwiatkami z tyłu wyglądała i do czego później je nosić
Ja też je chce, różowe Wszędzie są białe, albo czarne ;/

Cytat:
Sama do końca nie wiem bo to byłyby moje pierwsze dragony Ale szczególnie podobają mi się kokardy: nude z różem, czerń z bielą i serca: nude z czerwonym i całe czerwone.
A tak szczerze to wyrwałabym jakiekolwiek jak najtaniej, żeby zobaczyć czy w ogóle jestem w stanie w nich chodzić... bo jak już pisałam ja+obcas=nic dobrego
Przejrzyj te strony z pierwszego postu. Może jakiś kod się znajdzie

Cytat:

Ja też mam tysiąć różnych zmian. Na szczęście jest opcja zamiany i w miarę normalnie pracuję. Na nocki jestem już za stara

Pierwsza sukienka ładna, ale nie na wesele A druga na poprawiny 3 brzydka ;p

Idziesz na koncert i na pewno będziesz się super bawić

Cytat:
No właśnie, więc nie tylko ja mam taki odczucia

Cytat:
Napisane przez Kitikejt7 Pokaż wiadomość
J
Morelle widziałam zdjęcia lodów choć w zestawieniu z wings to właśnie skrzydła skradły moje serce

---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ----------

Widziałam dyskusję o weselu. To ja się tylko pochwalę że w sierpniu czas na mnie Organizujemy wesele na 76 osób i co najważniejsze mam już sukienkę - taką jaka miała być, wymarzona LadySith napisała, że u was o 12 śluby a potem od razu wesele? O matko ... to nie wiem czy bym do rana wytrzymała hehe

Gratuluję zgrabnych lodów Mimo, że białe też są śliczne to jedna czarne wydają mi się bardziej praktyczne. I nie martw się, może trafi Ci się okazja i kupisz później w drugim kolorze! A długa sukienka świetna. Ta biała kojarzy mi się z tą, którą miała Jennifer Lawrence na rozdaniu Oskarów (tylko że tamta długa i dwa czarne pasy).

Byłam w zeszły poniedziałek we Wro właśnie w TK w Renomie. Dział obuwniczy to jakaś masakra Jeden wielki burdel, rozmiary przebrane, pomieszane ... oczywiście nic nie kupiłam. Meliss nie było.
Meliss to ja nigdy w TK nie widziałam.

Pochwal się suknią Gratuluję, to już niedługo U mnie śluby są na 16.

Lody są węższe, ale to chyba przez tą taśmę taki model mi się trafił
Stary 2014-02-19, 18:15   #251
morelle_
Zakorzenienie

Zdjęcia Skyscraper with Pearl Nie wiem czy widać, że w środku mają wytłaczane berła VW.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg sk1.jpg (38,7 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg k2.jpg (22,9 KB, 33 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg sk3.jpg (19,1 KB, 33 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg sk4.jpg (16,6 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg sk5.jpg (27,0 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg sk6.jpg (32,2 KB, 27 załadowań)
Stary 2014-02-19, 18:27   #252
morelle_
Zakorzenienie

I ostatni nabytek Lady Dragon Wings Zdziwiłam się, że to skrzydełko jest gumowe Akurat dziś mam szary sweter i czerwone piórka w uszach, pasowałyby mi idealnie

Przepraszam za bałagan w tle - pokój sis
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg p1.jpg (13,4 KB, 46 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg p2.jpg (29,3 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg p3.jpg (23,2 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg p4.jpg (24,1 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg p5.jpg (21,1 KB, 37 załadowań)
Stary 2014-02-19, 20:04   #253
malgoska_78
Zakorzenienie

Cytat:
Zdjęcia Skyscraper with Pearl Nie wiem czy widać, że w środku mają wytłaczane berła VW.
[QUOTE=morelle_;45230611]I ostatni nabytek Lady Dragon Wings Zdziwiłam się, że to skrzydełko jest gumowe Akurat dziś mam szary sweter i czerwone piórka w uszach, pasowałyby mi idealnie

Kolekcja rośnie
malgoska_78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-19, 22:09   #254
LadySith
Zakorzenienie

GG do LadySith

Cytat:
Ja mam ten model w rozmiarze 40 i tam to wkładka ma 25,5 ale 39 na bank ma mniej! Jeśli nosisz 40 to 39 byłoby za małe (one w ogóle są takie na styk). A co do Melissima to jakbyś przypadkiem je ubrała, cyknij fotkę, chętnie zobaczę je na co dzień I ciekawe jest to, że mi nie wyglądają wcale na miękkie i wygodne a tu proszę.

a bywają w ogóle w tk? wiem tylko, że raz w tamtym roku [latem ??] był rzut - jakieś klapki i sandałki takie letnie..

ja potrzebuje buty tak 25.5, w sumie 39 dobre na dlug, ale na szerokość nie i biorę 40 zawsze juz po ciązy;

poka sukienkę ;D

no śluby tak wcześnie, a i są wesela co do 5 nad ranem trwają. u mnie na szczęście goscie po 2 zaczęli już się wykruszać, tak, ze zeszło do tej 3 zanim sie zebraliśmy z sali, gosci pożegnali. na szczęście rzeczami typu odebranie resztek żarcia [bo obsługa wszystko ładnie popakowała - a było tego tyle, że słowo resztek jest nie dkońca zgodne z prawdą] zajęli sie moi rodzice] a my mielismy apartament parę pieter wyżej w tym samym hotelu co restauracja

---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ----------

Cytat:
I ostatni nabytek Lady Dragon Wings Zdziwiłam się, że to skrzydełko jest gumowe Akurat dziś mam szary sweter i czerwone piórka w uszach, pasowałyby mi idealnie

Przepraszam za bałagan w tle - pokój sis
Cytat:
szalona

---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ----------

http://www.ebay.co.uk/itm/LADIES-WHI...item4ad09ae38d

hahaha melissa ;P

Stary 2014-02-19, 22:35   #255
Olcia
Zakorzenienie

Cytat:
Z tych 2 bardzie druga mi siepodoba, ale z doświadczenia wiem,że na weselu sukienka bez ramiączek może być kłopotliwa ostatnio połynęłam na Zalando zawsze można wykorzystać zniżkę 40 zl, no i wysyłka/zwroty są darmowe ale najpierw musi się coś spodobać
Podobać mi się podobają, ale jak mam źle wyglądać i źle się czuć... szkoda, że nie podają długości sukienek, bo potrzebuję ok. 99-100cm. To prawda, że bez ramiączek może być kłopotliwa, ale jakbym znalazła ładną...

Cytat:
Napisane przez Snula Pokaż wiadomość
o, R&B to szybciej słucham, chociaż ja to bardziej rockowa/alternatywna jestem. ale są artyści, których baaaardzo lubię bez względu na to jaki styl uprawiają. Justin. <3
szkoda, że koncert zrobili na stadionie, mogliby w Ergo Arenie, to byłoby bliżej do sceny. haha. ale wiadomo, im więcej ludzi tym więcej kasy zarobią.

ja w Gdańsku do TK w ogóle nie zaglądam, bo gubię się i męczę w sklepach tego typu. ale jak jestem w Londynie to zawsze idę i zmuszam się do poszukiwań, bo tam rzeczywiście można znaleźć coś fajnego, a w Gdańsku znalazłam raz dwa swetry i to tyle.

ta pierwsza fajna, ale chyba rzeczywiście bardziej na co dzień, bo w sumie bawełniana, druga jest śliczna , a trzecia też mi się nie podoba

ok, będę zwracać uwagę na 37.
Z drugiej strony może z dodatkami nie wyglądałaby tak codziennie? dobrze, że dopiero luty
Ja byłam tylko na koncercie Alicii Keys, a w Gdańsku nie byłam na żadnym z tych obiektów więc nie znam się
Stary 2014-02-19, 22:36   #256
Olcia
Zakorzenienie

Cytat:

Ale naprodukowałyście dziewczyny, 3 dni mnie nie było (wolne się skończyło -czas do pracy a tam nie mam czasu zaglądać na neta) i teraz będę nadrabać zaległości w czytaniu.

Ja czuję te 9cm w Jasonach. Już pisałam, że Wam zazdroszczę tego pomykania w obcasach.

Ale fajnie...Wrzuć potem jakieś zdjęcia Justina. On ostatnio jakoś "zmężniał" i całkiem niezłe z niego ciacho

zaczynają mi się te lody na nowo podobać, a lód przepięknie się mieni
,też jestem ciekawa sukni, pokażesz?
Jasony są w ogóle jakieś sztywne
Cytat:
Ja też je chce, różowe Wszędzie są białe, albo czarne ;/

Przejrzyj te strony z pierwszego postu. Może jakiś kod się znajdzie

Ja też mam tysiąć różnych zmian. Na szczęście jest opcja zamiany i w miarę normalnie pracuję. Na nocki jestem już za stara

Pierwsza sukienka ładna, ale nie na wesele A druga na poprawiny 3 brzydka ;p

Idziesz na koncert i na pewno będziesz się super bawić

No właśnie, więc nie tylko ja mam taki odczucia

Meliss to ja nigdy w TK nie widziałam.

Pochwal się suknią Gratuluję, to już niedługo U mnie śluby są na 16.

Lody są węższe, ale to chyba przez tą taśmę taki model mi się trafił
Ja też staram się brać zmiany 14-22, bo są dla mnie najbardziej optymalne nocki lubiłam jak miałam 19lat, teraz masakra...
Jak będziesz miała jakiś kod bliżej końca miesiąca to mów, bo 28 mam wypłatę to może coś upoluję na asosie

Dragony skrzydła mi się nie widzą, chyba, że czarne za to te z łańcuszkiem wyglądają zgrabnie
Stary 2014-02-20, 01:33   #257
Olcia
Zakorzenienie

http://www.asos.com/pgeproduct.aspx?iid=3298265 zobaczcie na filmiku czerwona szkoda, że jest niedostępna, bo chyba jest dłuższa

http://www.asos.com/pgeproduct.aspx?iid=3224925 ta kobaltowa ma piękny kolor, na filmiku czarna prezentuje się też super, ale na wesele chyba zbyt balowa

no i ta też długością powinna być ok http://www.asos.com/pgeproduct.aspx?iid=3150067
a ja nogi mam jak ta pani http://www.asos.com/AX-Paris/AX-Pari....ac=rec_viewed która moim zdaniem wygląda bardzo niekorzystnie

już kończę ten spam :P
Stary 2014-02-20, 06:30   #258
LadySith
Zakorzenienie

GG do LadySith

Cytat:
http://www.asos.com/pgeproduct.aspx?iid=3298265 zobaczcie na filmiku czerwona szkoda, że jest niedostępna, bo chyba jest dłuższa

http://www.asos.com/pgeproduct.aspx?iid=3224925 ta kobaltowa ma piękny kolor, na filmiku czarna prezentuje się też super, ale na wesele chyba zbyt balowa

no i ta też długością powinna być ok http://www.asos.com/pgeproduct.aspx?iid=3150067
a ja nogi mam jak ta pani http://www.asos.com/AX-Paris/AX-Pari....ac=rec_viewed która moim zdaniem wygląda bardzo niekorzystnie

ta pierwsza koronkowa super, ale jest z petite, to krótka chyba..
[EDIT-widze, 102 cm, to ok]

ta drapowana jest piękna, patrzylam na nią podczas ostatnich zakupów, ale trochę droga mi była, jak na 1.zakupy tam

Stary 2014-02-20, 06:47   #259
iguanaiguana
Zadomowienie

GG do iguanaiguana

W tk maxx w tamtym roku widziałam tylko mel cacao czyli sówki ale nie kupiłam bo 35/36 były małe.Kupiłam za to balerinki mel z kokardą za całe 59 zł.
Z melissy widziałam tylko raz ten model http://www.yoox.com/pl/44412608ML/it...608ML&sizeId=6
za to wczoraj przepadłam i kupiłam w tk maxx jeansowe sandałki na obcasie replay.Tak pięknie wyglądały na stopie i rozmiar idealny.
iguanaiguana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-20, 07:43   #260
malgoska_78
Zakorzenienie

Cytat:

Ja byłam tylko na koncercie Alicii Keys, a w Gdańsku nie byłam na żadnym z tych obiektów więc nie znam się
Ja też byłam w Poznaniu na AK ))

---------- Dopisano o 07:43 ---------- Poprzedni post napisano o 07:40 ----------

[QUOTE=Olcia;45237588]

Śliczne
malgoska_78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-20, 08:09   #261
LadySith
Zakorzenienie

GG do LadySith

Cytat:
Napisane przez iguanaiguana Pokaż wiadomość
W tk maxx w tamtym roku widziałam tylko mel cacao czyli sówki ale nie kupiłam bo 35/36 były małe.Kupiłam za to balerinki mel z kokardą za całe 59 zł.
Z melissy widziałam tylko raz ten model http://www.yoox.com/pl/44412608ML/it...608ML&sizeId=6
za to wczoraj przepadłam i kupiłam w tk maxx jeansowe sandałki na obcasie replay.Tak pięknie wyglądały na stopie i rozmiar idealny.
oo kurcze.. ja na nie nie trafiłam, a szkoda bo kiedyś chciałam je kupić i potrzeowałabym przymiarki ;P [ale ja tam rzadko bywam, bo mam kawałek od siebie]

w ogóle ciężko mi tam jakiekolwiek buty dopasować, albo brzydkie, albo obcas w kosmos, albo rozmiar jakiś smieszny - ostatnio nie umiałam w ogole stopy wcisnąć w jakieś sandałki 40 ...

Stary 2014-02-20, 09:23   #262
morelle_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malgoska_78 Pokaż wiadomość

Kolekcja rośnie
Teraz czekam już tylko na okazje

Cytat:
szalona

---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ----------

http://www.ebay.co.uk/itm/LADIES-WHI...item4ad09ae38d

hahaha melissa ;P
hahah świetne są hheheh

Cytat:

zaczynają mi się te lody na nowo podobać, a lód przepięknie się mieni
,też jestem ciekawa sukni, pokażesz?
Jasony są w ogóle jakieś sztywne

Ja też staram się brać zmiany 14-22, bo są dla mnie najbardziej optymalne nocki lubiłam jak miałam 19lat, teraz masakra...
Jak będziesz miała jakiś kod bliżej końca miesiąca to mów, bo 28 mam wypłatę to może coś upoluję na asosie

Dragony skrzydła mi się nie widzą, chyba, że czarne za to te z łańcuszkiem wyglądają zgrabnie
Lody są śliczne
Do skrzydeł VW też miałam mieszane uczucia, podobają mi się całe białe. Jednak te są takie oryginalne
Będę coś widzieć to dam znać

Cytat:

Tą pierwsza widziałam, ale mi się ten materiał nie podoba. Zielona jest super

Moich sukienek dalej nie ma
Stary 2014-02-20, 09:25   #263
ladystar
Zakorzenienie

Ja w tk maxx nigdy nie moge trafic na nic fajnego... raz tylko upolowalam fajne okulary chloee, ale z obuwia czy ubran nic chyba krakowskie tk maxxy maja kiepski asortyment

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-02-20, 09:49   #264
Rintje
Raczkowanie

Są moje Melissa sweet dreams, są śliczne, miękkie i pachnace
Nie moge załączyć zdjęć buuuu pewnie są za duże
Rintje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-20, 09:56   #265
morelle_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rintje Pokaż wiadomość
To zrób screena zdjęcia I jak rozmiar? Dokąd palce Ci dochodzą?
Ja chce zdjęcia!
Stary 2014-02-20, 12:00   #266
morelle_
Zakorzenienie

Na Hegos dziś jest promocja na Melissę, ale ceny dalej są z kosmosu.
Stary 2014-02-20, 12:30   #267
LadySith
Zakorzenienie

GG do LadySith

http://hegos.eu/produkty/4552,torebk...ini_b8592.html

boska :P kto mi kupi? :P

Stary 2014-02-20, 12:36   #268
Olcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malgoska_78 Pokaż wiadomość
Ja też byłam w Poznaniu na AK ))

---------- Dopisano o 07:43 ---------- Poprzedni post napisano o 07:40 ----------

Śliczne
)
Jak Ci się koncert podobał? Ja momentami byłam bardzo wzruszona, ale pamiętam też, że było mi strasznie zimno :P
Cytat:
Teraz czekam już tylko na okazje

hahah świetne są hheheh

Lody są śliczne
Do skrzydeł VW też miałam mieszane uczucia, podobają mi się całe białe. Jednak te są takie oryginalne
Będę coś widzieć to dam znać

Tą pierwsza widziałam, ale mi się ten materiał nie podoba. Zielona jest super

Moich sukienek dalej nie ma
Hehe, a ciekawe, że na początku tak nam się te lody nie podobały
Myślę czy nie kupić tej zielonej... ubrałabym do niej cieliste szpilki i złote dodatki, przyciemniłabym włosy... tylko szkoda, że ten kod już nie działa. Wstrzymać się?
Mnie za to podobają się całe czarne skrzydła ale mam już trójkąty a jak rozmiar tych skrzydeł? domyślam się, że wkładka standard, ale jak je macałam w answear to guma była twarda, sztywna...
Cytat:
Napisane przez Rintje Pokaż wiadomość
Albo zmniejsz ich rozmiar w paincie

Lady Sith, rzadko podają długość, ale zwracam na to uwagę + na to, że jeśli modelce prawie zakrywa kolano to na mnie powinno być akurat
Stary 2014-02-20, 13:13   #269
morelle_
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
:
Hehe, a ciekawe, że na początku tak nam się te lody nie podobały
Myślę czy nie kupić tej zielonej... ubrałabym do niej cieliste szpilki i złote dodatki, przyciemniłabym włosy... tylko szkoda, że ten kod już nie działa. Wstrzymać się?
Mnie za to podobają się całe czarne skrzydła ale mam już trójkąty a jak rozmiar tych skrzydeł? domyślam się, że wkładka standard, ale jak je macałam w answear to guma była twarda, sztywna...
Hehe no nie podobały nam się hehehe
Skrzydła standard, 37 będzie na Ciebie ok. Na mnie są lekko za duże, czyli standardowo Wąskie jednak w palcach są jak wiśnie. Guma twardsza, ale nie wiem jak bardzo bo na gołe nogi nie mierzyłam
Zielona mi się najbardziej podoba i też takie dodatki bym wzięła. Masz jeszcze czas w sumie, a rozmiar jest może jakiś kod się pojawi. Mi krzyczy FEB20, że nie działa na ten asortyment akurat. A Final15 już nie działa?
Stary 2014-02-20, 13:27   #270
Olcia
Zakorzenienie

Cytat:

Hehe no nie podobały nam się hehehe
Skrzydła standard, 37 będzie na Ciebie ok. Na mnie są lekko za duże, czyli standardowo Wąskie jednak w palcach są jak wiśnie. Guma twardsza, ale nie wiem jak bardzo bo na gołe nogi nie mierzyłam
Zielona mi się najbardziej podoba i też takie dodatki bym wzięła. Masz jeszcze czas w sumie, a rozmiar jest może jakiś kod się pojawi. Mi krzyczy FEB20, że nie działa na ten asortyment akurat. A Final15 już nie działa?
A nie sprawdzałam tegoFinal15, zobaczę jak wrócę z pracy, bo teraz wychodzę

kurier właśnie przywiózł mi paczkę z mangooutlet

aa i na yoox wyprzedaż do -80%. Gaultier za 39euro, ale przesyłka 20...

Edytowane przez Olcia
Czas edycji: 2014-02-20 o 13:28
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości