|
|
#241 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Buty Melissa. Vivienne Westwood i inne - część IV
Cytat:
|
|
#242 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tylko nie wiem jaki kolor. Chciłam wcześniej te na obcasie, ale nie wiem jakbym z tymi kwiatkami z tyłu wyglądała i do czego później je nosić
|
|
|
|
|
#243 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale szczególnie podobają mi się kokardy: nude z różem, czerń z bielą i serca: nude z czerwonym i całe czerwone.A tak szczerze to wyrwałabym jakiekolwiek jak najtaniej, żeby zobaczyć czy w ogóle jestem w stanie w nich chodzić... bo jak już pisałam ja+obcas=nic dobrego
|
|
|
|
|
#244 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
mam bilet na płytę i teraz martwię się czy dobrze zrobiłam, bo nie jestem wysoka...Cytat:
Cytat:
Ja bardzo różnie wstaję, bo mam studia + pracę na trzy zmiany więc czasem o 5, a czasem o 14 po nocce ![]() Cytat:
![]() Dla mnie w ogóle TKmaxx wygląda jak wielki lumpeks, nie potrafię się tam odnaleźć, brak mi cierpliwości, nie chce mi się tam nawet nic szukać ![]() No tak, macadamia to takie zwykłe sandałki ![]() http://www.asos.com/ASOS/ASOS-Midi-S...t=-1&clr=Black a co powiecie na taką czerwoną? Tylko materiał nie za bardzo na wesele chyba... ale jest długa, nawet na modelce więc mogłabym skrócić odpowiednio do swojego wzrostu. http://lamoda.pl/offer/asos-asos-str...s-i378817.html ta byłaby ładna na poprawiny :P na zalando tylko jedną widzę w miarę dłuższą http://www.zalando.pl/anna-field-suk...1c075-k00.html ale jest brzydka... Edytowane przez Olcia Czas edycji: 2014-02-19 o 11:18 |
|||||
|
|
|
#245 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
więc będę obserwować i szukać... Zresztą Mąż musi odsapnąć bo jak słyszy o kolejnej parze Meliss to
|
|
|
|
|
#246 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ostatnio połynęłam na Zalando zawsze można wykorzystać zniżkę 40 zl, no i wysyłka/zwroty są darmowe ale najpierw musi się coś spodobać
|
|
|
|
|
#247 |
|
Zakorzenienie
|
hahah TK u mnie też ma wielki burdel w dziale odzieżowym, dlatego nigdy nba ciuchy nie wchodze - nie umiem znależć nigdy nić z pasującycm rozmiarze, a cały dzień nie usmiecha mi się spędzic, by wszystkie wieszaki przejrzec
|
#248 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Justin. <3 szkoda, że koncert zrobili na stadionie, mogliby w Ergo Arenie, to byłoby bliżej do sceny. haha. ale wiadomo, im więcej ludzi tym więcej kasy zarobią. Cytat:
Cytat:
ja w Gdańsku do TK w ogóle nie zaglądam, bo gubię się i męczę w sklepach tego typu. ale jak jestem w Londynie to zawsze idę i zmuszam się do poszukiwań, bo tam rzeczywiście można znaleźć coś fajnego, a w Gdańsku znalazłam raz dwa swetry i to tyle. ![]() Cytat:
ta pierwsza fajna, ale chyba rzeczywiście bardziej na co dzień, bo w sumie bawełniana, druga jest śliczna ![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#249 | |||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
I ciekawe jest to, że mi nie wyglądają wcale na miękkie i wygodne a tu proszę. Ale naprodukowałyście dziewczyny, 3 dni mnie nie było (wolne się skończyło -czas do pracy a tam nie mam czasu zaglądać na neta) i teraz będę nadrabać zaległości w czytaniu. Morelle widziałam zdjęcia lodów choć w zestawieniu z wings to właśnie skrzydła skradły moje serce---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ---------- Cytat:
Organizujemy wesele na 76 osób i co najważniejsze mam już sukienkę - taką jaka miała być, wymarzona LadySith napisała, że u was o 12 śluby a potem od razu wesele? O matko ... to nie wiem czy bym do rana wytrzymała hehe![]() Cytat:
Mimo, że białe też są śliczne to jedna czarne wydają mi się bardziej praktyczne. I nie martw się, może trafi Ci się okazja i kupisz później w drugim kolorze! A długa sukienka świetna. Ta biała kojarzy mi się z tą, którą miała Jennifer Lawrence na rozdaniu Oskarów (tylko że tamta długa i dwa czarne pasy).Cytat:
![]() Cytat:
[QUOTE=malgoska_78;4521616 1] Cytat:
![]() Cytat:
Book Positive It was legen ... wait for it ... married! Legenmarried! ![]() "Sometimes it's really hard to walk in a woman's shoes. That's why we need really special ones to make the walk a little more fun'"
|
|||||||
|
|
|
#250 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Pierwsza sukienka ładna, ale nie na wesele Idziesz na koncert i na pewno będziesz się super bawić Cytat:
![]() Cytat:
Pochwal się suknią Gratuluję, to już niedługo U mnie śluby są na 16. Lody są węższe, ale to chyba przez tą taśmę taki model mi się trafił
|
|
#251 |
|
Zakorzenienie
|
Zdjęcia Skyscraper with Pearl
Nie wiem czy widać, że w środku mają wytłaczane berła VW.
|
#252 |
|
Zakorzenienie
|
I ostatni nabytek Lady Dragon Wings
Zdziwiłam się, że to skrzydełko jest gumowe Akurat dziś mam szary sweter i czerwone piórka w uszach, pasowałyby mi idealnie ![]() Przepraszam za bałagan w tle - pokój sis
|
#253 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zdziwiłam się, że to skrzydełko jest gumowe Akurat dziś mam szary sweter i czerwone piórka w uszach, pasowałyby mi idealnie ![]() Kolekcja rośnie
|
|
|
|
|
#254 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja potrzebuje buty tak 25.5, w sumie 39 dobre na dlug, ale na szerokość nie i biorę 40 zawsze juz po ciązy; poka sukienkę ;D no śluby tak wcześnie, a i są wesela co do 5 nad ranem trwają. u mnie na szczęście goscie po 2 zaczęli już się wykruszać, tak, ze zeszło do tej 3 zanim sie zebraliśmy z sali, gosci pożegnali. na szczęście rzeczami typu odebranie resztek żarcia [bo obsługa wszystko ładnie popakowała - a było tego tyle, że słowo resztek jest nie dkońca zgodne z prawdą] zajęli sie moi rodzice] a my mielismy apartament parę pieter wyżej w tym samym hotelu co restauracja ---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ---------- Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ---------- http://www.ebay.co.uk/itm/LADIES-WHI...item4ad09ae38d hahaha melissa ;P
|
|
#255 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
dobrze, że dopiero luty ![]() Ja byłam tylko na koncercie Alicii Keys, a w Gdańsku nie byłam na żadnym z tych obiektów więc nie znam się |
||
|
|
|
#256 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zaczynają mi się te lody na nowo podobać, a lód przepięknie się mieni ![]() ![]() ,też jestem ciekawa sukni, pokażesz? ![]() Jasony są w ogóle jakieś sztywne ![]() Cytat:
Jak będziesz miała jakiś kod bliżej końca miesiąca to mów, bo 28 mam wypłatę to może coś upoluję na asosie ![]() Dragony skrzydła mi się nie widzą, chyba, że czarne za to te z łańcuszkiem wyglądają zgrabnie |
||
|
|
|
#257 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.asos.com/pgeproduct.aspx?iid=3298265 zobaczcie na filmiku czerwona
http://www.asos.com/pgeproduct.aspx?iid=3224925 ta kobaltowa ma piękny kolor, na filmiku czarna prezentuje się też super, ale na wesele chyba zbyt balowa ![]() no i ta też długością powinna być ok http://www.asos.com/pgeproduct.aspx?iid=3150067 a ja nogi mam jak ta pani http://www.asos.com/AX-Paris/AX-Pari....ac=rec_viewed która moim zdaniem wygląda bardzo niekorzystnie ![]() już kończę ten spam :P |
|
|
|
#258 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[EDIT-widze, 102 cm, to ok] ta drapowana jest piękna, patrzylam na nią podczas ostatnich zakupów, ale trochę droga mi była, jak na 1.zakupy tam
|
|
#259 |
|
Zadomowienie
|
W tk maxx w tamtym roku widziałam tylko mel cacao czyli sówki ale nie kupiłam bo 35/36 były małe.Kupiłam za to balerinki mel z kokardą za całe 59 zł.
Z melissy widziałam tylko raz ten model http://www.yoox.com/pl/44412608ML/it...608ML&sizeId=6 za to wczoraj przepadłam i kupiłam w tk maxx jeansowe sandałki na obcasie replay.Tak pięknie wyglądały na stopie i rozmiar idealny. |
|
|
|
#260 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#261 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w ogóle ciężko mi tam jakiekolwiek buty dopasować, albo brzydkie, albo obcas w kosmos, albo rozmiar jakiś smieszny - ostatnio nie umiałam w ogole stopy wcisnąć w jakieś sandałki 40 ...
|
|
#262 | |||
|
Zakorzenienie
|
Teraz czekam już tylko na okazje
Cytat:
Cytat:
![]() Do skrzydeł VW też miałam mieszane uczucia, podobają mi się całe białe. Jednak te są takie oryginalne Będę coś widzieć to dam znać Cytat:
Moich sukienek dalej nie ma
|
|
#263 |
|
Zakorzenienie
|
Ja w tk maxx nigdy nie moge trafic na nic fajnego... raz tylko upolowalam fajne okulary chloee, ale z obuwia czy ubran nic
chyba krakowskie tk maxxy maja kiepski asortyment
|
|
#264 |
|
Raczkowanie
|
Są moje Melissa sweet dreams, są śliczne, miękkie i pachnace
Nie moge załączyć zdjęć buuuu pewnie są za duże
|
|
|
|
#265 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja chce zdjęcia!
|
|
#266 |
|
Zakorzenienie
|
Na Hegos dziś jest promocja na Melissę, ale ceny dalej są z kosmosu.
|
#267 |
|
Zakorzenienie
|
http://hegos.eu/produkty/4552,torebk...ini_b8592.html
boska :P kto mi kupi? :P
|
#268 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)Jak Ci się koncert podobał? Ja momentami byłam bardzo wzruszona, ale pamiętam też, że było mi strasznie zimno :P Cytat:
Myślę czy nie kupić tej zielonej... ubrałabym do niej cieliste szpilki i złote dodatki, przyciemniłabym włosy... tylko szkoda, że ten kod już nie działa. Wstrzymać się? Mnie za to podobają się całe czarne skrzydła ale mam już trójkąty Cytat:
![]() Lady Sith, rzadko podają długość, ale zwracam na to uwagę + na to, że jeśli modelce prawie zakrywa kolano to na mnie powinno być akurat |
|||
|
|
|
#269 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Skrzydła standard, 37 będzie na Ciebie ok. Na mnie są lekko za duże, czyli standardowo Wąskie jednak w palcach są jak wiśnie. Guma twardsza, ale nie wiem jak bardzo bo na gołe nogi nie mierzyłam Zielona mi się najbardziej podoba i też takie dodatki bym wzięła. Masz jeszcze czas w sumie, a rozmiar jest może jakiś kod się pojawi. Mi krzyczy FEB20, że nie działa na ten asortyment akurat. A Final15 już nie działa?
|
|
#270 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kurier właśnie przywiózł mi paczkę z mangooutlet aa i na yoox wyprzedaż do -80%. Gaultier za 39euro, ale przesyłka 20... Edytowane przez Olcia Czas edycji: 2014-02-20 o 13:28 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:21.

Po remoncie byłam tam dwa razy, w tym raz w dniu ślubu bo zdjęcia robiliśmy w środku
Zobaczymy jak to będzie
?
ma to coś. też się wybieram na koncert ze znajomymi.

choć w zestawieniu z wings to właśnie skrzydła skradły moje serce

chyba krakowskie tk maxxy maja kiepski asortyment
pewnie są za duże