|
|
#241 |
|
Raczkowanie
|
Cześć,
Potrzebuję wiedzieć jaka herbata zielona jest wg Was najlepsza i na prawdę jest zieloną herbatą. Bo dziś co 2 krok można się natknąć na podróbki tylko z nazwy podobne do orginałów itp |
|
|
|
|
#242 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Herbaciane pogaduchy :) cz.II
u mnie dziś dla odmiany od rana pochmurno, w pracy zimno, wypiłam już jedną herbatę, ale chyba zrobię sobie kolejną na rozgrzanie
![]() Cytat:
![]() to pochwal się efektami ![]() Sandi, Anetko - jeśli można wiedzieć, odstawiłyście tabsy dla zdrowia czy się staracie o powiększenie rodzinki? ![]() miłego dnia |
|
|
|
|
|
#243 |
|
Wtajemniczenie
|
dziś dali słońce od rana , ale wieje niemiłosiernie .. chyba z południa chce nam przywiać deszcz
![]() Pstra, nie mogę przyjmować antykoncepcji hormonalnej (a brałam 12 lat) ponieważ mam migreny z aurą i to nietypową, a do tego groziła mi zakrzepica. nie planuje już żadnego powiększenia rodziny. co to to nie ! kawa na biurku ... konieczna ! inaczej się nie dobudzę
|
|
|
|
|
#244 |
|
EDUkator
|
Dot.: Zielona herbata
Ja mam przywiezioną osobiście z Azji Pd-Wsch i nie ma porównania z żadną, którą miałam okazję tu pić.
|
|
#245 |
|
Zakorzenienie
|
no to rzeczywiście, ze zdrowiem nie ma żartów, lepiej nie brać.
ale swoją drogą dziwne, tyle lat brałaś i dopiero teraz ktoś wpadł na to, że tabsy mogą mieć na to wpływ?
|
|
|
|
|
#246 |
|
BAN stały
|
Super, dziękujemy za chamską reklame i pozdrawiamy
---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ---------- obstawialabym zieloną fusiastą, nie z torebki. mniej chemii |
|
|
|
|
#247 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Sa plany ale nim do tego dojdzie musze zrealizowac inne jeszcze plany, ktore spowoduja,ze bede bardziej i spokojnie cieszyc sie tym stanem![]() ---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ---------- Cytat:
Ja bralam 8 lat ale niestety musialam brac starego typu, gdyz nowe powodowaly potegowanie migreny, swiatlowstret i zawrotyChoc jak przyjechalam na wyspy to przez 3 lata nie mialam a potem pojechalam na Maderie i wrocila ;/ to chyba przez klimat. Nawet teraz czuje glowe ale da sie z tym zyc. Dzis pierwsze opalanie bylo i do soboty zapowiadaj do 20 stopni![]() ---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ---------- zdjecia umieszcze jak zrobie, bo jeszcze nie mialam czasu ;/
BBL ![]() squat challenge ![]() Focus T25 ![]() 21 day fix ![]() PiYo w planach: Focus T25 Insanity Max: 30 Edytowane przez aanetaa007 Czas edycji: 2014-05-15 o 21:12 |
||
|
|
|
|
#248 |
|
Raczkowanie
|
Na oryginalną azjatycką puki co nie mam możliwości ;D
|
|
|
|
|
#249 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i z niecierpliwością czekam na fotki ![]() u mnie dziś niby słonecznie, ale nie powiem żeby jakoś ciepło było. Wypiłam już 2 herbaty, ale coś się trzecia kroi ![]() miłego dnia |
|
|
|
|
|
#250 |
|
Wtajemniczenie
|
jedni się opalają a innych podtapia
No ale nikt nie mówił, że życie jest sprawiedliwe ![]() A tak poważnie to u mnie leje trzeci dzień. Raczej zrezygnuję z dzisiejszej nocy muzeów w Muzeum Lotnictwa bo przy takiej pogodzie to nic ciekawego nie będzie się tam działo. A szkoda... Herbatkowo to piłam dzisiaj w pracy piramidki Liptona - białą z granatem. Pomimo, że torebka to bardzo mi posmakowała (i to na ciepło ), będę musiała zaopatrzyć się w taką do domu
|
|
#251 |
|
Zakorzenienie
|
witajcie
![]() u mnie się zapowiada ładnie, jest słonecznie i bezchmurnie Przez weekend deszcz mnie też ominął. Bardzo mi się podobają zapowiedzi na drugą część tygodnia, gdzie ma być nawet 30 stopni herbatkowo na razie porzeczka, a potem będzie ananas ![]() miłego dnia |
|
|
|
|
#252 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że do mnie ta temperatura nie dotrze. A biorąc pod uwagę, że nasze "pogody" zawsze się różnią to istnieje taka szansa ![]() U mnie dzisiaj pierwszy dzień słońca po 4-dniowych deszczach ![]() Herbatkowo zielona z pigwą i granatem
|
|
|
#253 |
|
Zakorzenienie
|
no i się pochwaliłam i zrobiło się pochmurno
![]() a co do upałów Galijko, ja też nie lubię jak jest aż tak ciepło, ale mamy maj to pewnie ta 30, nie będzie aż tak odczuwalne jak latem
|
|
|
|
|
#254 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Pstra u mnie wczoraj rano byla ze 22 stopnie a wieczorem burza .Dzisiejszy poranek pochmurny a teraz daje 18 stopni ale chyba bedzie padac, bo cos mi glowa doskwiera i jakos slabo sie czuje, pomimo ze rano mialam duzo energi ![]() U mnie zielona na tapecie
|
|
|
#255 | |
|
Zakorzenienie
|
i się pomyliłam jednak, wczoraj było 26 stopni i nie do wytrzymania, szczególnie w środkach komunikacji miejskiej
![]() Cytat:
![]() herbatkowo zielona porzeczkowa ![]() miłego dnia pracusie |
|
|
|
|
|
#256 |
|
Wtajemniczenie
|
Oj jest gorąco, to fakt. W dodatku podobno z dnia na dzień ma być coraz cieplej
![]() W końcu mogę sobie ponarzekać Zawsze to Wy narzekałyście, że zimno, że pada, że słońca nie ma itd., itp. a teraz moja kolej
|
|
#257 |
|
Zakorzenienie
|
ja jestem ciepłolubna, ale jak jest za ciepło, to też nie lubię
|
|
|
|
|
#258 |
|
Wtajemniczenie
|
oby tylko śnieg nie spadł
![]() Cześć Wam ! Pogoda piękna. Zielona pomarańczowa w kubeczku. Ja niestety opalać się nie mogę, bo mi się robią plamy na buzi.
|
|
|
|
|
#259 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a tak w ogóle, to gdzie się Sandi podziewałaś tyle czasu jak cię nie było? ![]() u mnie dziś zapowiada się znowu upalnie, nic tylko iść na lody dla ochłody aczkolwiek na pewno będą miały zgubne działanie na moje cztery litery byłoby bezpieczniej na mrożoną herbatkę ![]() miłego |
|
|
|
|
|
#260 |
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie w to upalne południe (prawie)
Ja też mam piegi od słońca, ale głównie na nosie I lody też bym zjadła, ostatnio chodzi za mną sorbet z czarnej porzeczki W końcu będę się musiała na niego skusić bo mnie nie odstąpi na krok ![]() A teraz się poskarżę (a może pochwalę ) jak spędzę jutrzejszy dzień... Otóż będę na Mistrzostwach Polski Kulturystyki i Bikini Fitness ![]() Chyba nie muszę dodawać, że nie będę zawodniczką ![]() Herbatkowo dzisiaj zielona z imbirem i biała z granatem ![]() miłego dnia
|
|
#261 | |||
|
Zakorzenienie
|
u mnie tez upalnie, ale póki co siedzę w pracy i jest chłodno
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() miłego |
|||
|
|
|
|
#262 |
|
Rozeznanie
|
Czesc dziewczyny
![]() Widze, ze u was grzeje a u mnie chlodno i pada
|
|
#263 |
|
Przyczajenie
|
Można sprawdzić w lokalnych herbaciarniach albo w sklepach internetowych. Nie mam konkretnego adresu ,moja znajoma kupowała i jest zadowolona.
|
|
|
|
|
#264 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie dzisiaj była nawet ładna pogoda, ale teraz cały czas pada i gdzieś krążyła burza. Cały tydzień jak byłam w pracy to oczywiście była piękna pogoda :/
Dzisiaj znowu bratek i zielona z pomarańczą
|
|
|
|
|
#265 |
|
Wtajemniczenie
|
A mnie coś dzisiaj głowa "ćmi" od samego rana. Pewnie od tych wczorajszych mięśniaków
![]() Nic mi się nie chce a tu trzeba za obiad się brać no i zaraz spacer z piesem. Jeszcze wypadałoby iść zagłosować za lub przeciw olimpiadzie ![]() A najchętniej przeleżałabym cały dzień z książką. Ewentualnie z przerwami na jakiś małowymagający film ![]() Dzbanek imbirowego Bastka zaparzony ![]() miłej niedzieli
|
|
#266 | |
|
Zakorzenienie
|
skąd ja to znam
![]() Cytat:
nie ma jak dobry żart na początek tygodnia ![]() u mnie dziś zapowiada się znowu ciepło i słonecznie, tylko że na jednym kanale zapowiadali deszcz mam nadzieję, że się raczej sprawdzą te inne pogody, gdzie deszczu nie było ![]() herbatkowo na razie porzeczka miłego dnia |
|
|
|
|
|
#267 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#268 |
|
Rozeznanie
|
|
|
#269 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() ale mamy burzę !!! błyska , huczy, strzela , grzmi... straszne ! a było tak pięknie. w zasadzie to aż za pieknie... wymęczyło mnie to piękno. i jak zawsze jak tylko zaczynają się upały mój apatyt przyspiesza. mogę wtedy zjeść konia z kopytami ![]() Dziś bez zielonej. wyłącznie kawa... kurczę... generalnie za mało picia dziś... ![]() Miłego wieczoru ! |
|
|
|
|
#270 |
|
Wtajemniczenie
|
To masz tak trochę odwrotnie niż wszyscy z tym apetytem
Ja też mogę w lecie non stop jeść ale raczej produkty sezonowe. Co wbrew pozorom też nie jest dobre, bo owoce zawierają jednak sporo cukru. Ale lepsze to niż moje ukochane fast foody ![]() U mnie dzisiaj dzbanek zielonej z pigwą i granatem a w pracy była biała z granatem. Kurcze, żebym ja w końcu nie wybuchła
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:16.

ale niestety musialam brac starego typu, gdyz nowe powodowaly potegowanie migreny, swiatlowstret i zawroty

), będę musiała zaopatrzyć się w taką do domu 

Mam nadzieję, że do mnie ta temperatura nie dotrze. A biorąc pod uwagę, że nasze "pogody" zawsze się różnią to istnieje taka szansa