|
|||||||
| Notka |
|
| Piel璕nacja w這s闚 i fryzury Podyskutuj o piel璕nacji w這s闚 kr璚onych, prostych, farbowanych, blond. Sprawd modne fryzury: ci璚ia, koloryzacje, fryzury na 郵ub, wesele, Komuni, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narz璠zia |
|
|
#241 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 4 284
|
Dot.: Br您owow這se - ploty i inne g逝poty, a czasem jakie farbowanie ;) cz窷 VII
Dzi dybry
![]() U mnie to samo, chmury, chmury i wi璚ej chmur, a si wszystkiego odechciewa. Mam nadziej, ze s這鎍e p騧niej wyjdzie, bo przynajmniej mnie zmobilizuje do sprz徠ania Cytat:
O ja pier**** !!! To was za豉twili. Nie mo積a by這 wam wcze郾iej jaki maili powysy豉? ![]() Wsp馧czuj ci dziewczyno A tak w og鏊e to powinna do nich napisa jakiego maila, 瞠 je郵i kolejny raz tak odwo豉j zaj璚ia to b璠ziesz si od nich domaga zwrotu za bilety, bo to jest niepowa積e podej軼ie z ich strony.
|
|
|
|
#242 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 14 974
|
mcromance moje wku**** nie zna這 granic... na dodatek wyobra sobie, 瞠 w ca貫j przychodni terapeutycznej nie by這 ani jednego cz這wieka! nikt nie odwa篡 si nam w twarz powiedzie o tym.
A najgorsze, 瞠 mieli鄉y mie pierwsze spotkanie z autentyczn pacjentk. Jej te nikt nie poinformowa, 瞠 nie odb璠zie si jej spotkanie. Szkoda kobiety bo pewnie przyj軼ie do psychologa i sterty student闚 wiele j kosztowa這, a tu taja wy-yebka. |
|
|
|
|
#243 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Br您owow這se - ploty i inne g逝poty, a czasem jakie farbowanie ;)
Pacjentki nikt nie poinformowa?! No to mo瞠cie si na 90% po瞠gna z jej kolejn wizyt, bo nie zdziwi si, je郵i poczuje si niewa積a i oszukana... To 瞠 wy kas stracili軼ie na dojazd to piku. Ale jak mo積a tak z pacjentem post徙i? (przepraszam, 瞠 umniejszam twoje zdenerwowanie)P.S. tak na marginesie: Dziewczyny, moja stara suszarka w pi徠ek w ko鎍u osi庵n窸a stan "lepiej nie u篡waj" nawet wed逝g mojej mamu鄂i, bo co zacz窸o w 鈔odku grzechota przy poruszaniu na boki. Czyli zaczynam rozgl康anie si za now A w mi璠zyczasie b璠 wygl康a idiotycznie, bo na stanie mam tylko tak ma陰 lok闚ko-suszark z odczepianymi ko鎍闚kami, z u篡ciem kt鏎ej + okr庵豉 szczotka "u這瞠nie" moich w這s闚 zajmuje wieki i jest ma這 skuteczne
Edytowane przez mcromance Czas edycji: 2014-04-14 o 11:03 |
|
|
|
|
#244 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 6 714
|
Goldika szok! Ja bym tej sprawy tak nie zostawi豉! Zg這 jakie za瘸lenie czy co. Albo niech ci za bilet zwr鏂.
A m鎩 kolor jest taki jak zawsze czyli baaaardzo ciemny. Mo瞠 zrobi zarax jakie zdj璚ie, no mam s這neczko. Wys豉ne z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#245 |
|
Zakorzenienie
|
Jak tam Weronisiu, nadal latasz i ogarniasz domek, czy ju troch odsapn窸a?
Ty masz s這neczko, a u mnie leje z przerwami...
|
|
|
#246 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 4 573
|
Hej lasencje.
Weronisia widz, 瞠 wr鏂i豉 i znowu farbowa豉 ![]() Goldika wsp馧czuj. To ja si tak kiedy wkurza豉m na studiach a mia豉m 30min tramwajem do uczelni Chyba bym z siebie wysz豉 na Twoim miejscu. Najgorsza jest zawsze zmarnowana kasa i czas. Mcromance moja suszarka tak robi od roku i nadal jej u篡wam Ja tam planuj wypieki 鈍i徠eczne i ka盥 woln chwil gdy 豉dna pogoda sp璠zali鄉y z dzieciakami na dworze. A teraz id gotowa. Zara moja ho這ta wraca z pracy i przedszkola
|
|
#247 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tam nie b璠 sprawdza jak d逝go stara mo瞠 wytrzyma, bo ju mi si uda這 nam闚i mamu鄂 na kupno nowej
W ko鎍u pozb璠 si tego "powiewu Sahary" z domu ![]() Znalaz豉m ju model, kt鏎y mo瞠 b璠zie ok i podes豉豉m Bunny link z pro軸 o ocen, bo ona mi Philipsy "salonowe" poleca豉 ![]() Do zobaczyska p騧niej
|
|
|
#248 |
|
Zakorzenienie
|
mcromance wreszcie b璠ziesz mia豉 now suszark
A ja owszem ju si upora豉m ze sprz徠aniem. Wszystko wr鏂i這 do normy. Dzi ju pracuj, a ma造 poszed do przedszkola. Pani w przedszkolu ostro si t逝maczy豉, 瞠 nie mog豉 zauwa篡, 瞠 Pascal mia gor帷zk, bo on bawi si normalnie. A p豉ka zacz掖 dopiero przed moim przyj軼iem. M闚i, 瞠 nie jest w stanie zauwa篡 gor帷zki u normalnie zachowuj帷ego si dziecka, no i nie ma termometru. Nie chcia豉m si z ni k堯ci, ale m鎩 syncio przy gor帷zce zawsze wyglada inaczej. Przede wszystkim najpierw robia mu si szkliste oczy, robi si apatyczny, nie chce je嗆. I tak na pewno by這 w ten dzie. Ale niech jej b璠zie, 瞠 nie zauwa篡豉. Po tej dyskusji mo瞠 b璠zie si bardziej przygl康a m這demu ![]() A c鏎ka nadal walczy z gor帷zk. Ca造 czas 40 stopni. Pogoda u mnie dzi typowo kwietniowa. Mam s這鎍e na zmiane z kr鏒kimi ulewami. Uda這 mi si cykn望 kilka fotek. Wietrzysko urywa g這w, wi璚 w這sy mam zwichrzone, ale kolor wida. Obiecywa豉m przez miesi帷 nie farbowa d逝go軼i, tylko sam odrost. Ale nie da豉m rady. CT za szybko si wyp逝ka i by這 zbyt nier闚no, rudo i byle jak. Farbowa豉m 3 tygodnie temu ca這嗆, potem co tydzie sam odrost. Teraz na這篡豉m Koleston na ca這嗆 i mo瞠 teraz uda mi si d逝瞠j nie farbowa d逝go軼i, bo Koleston powinien sie dobrze trzyma. Jeszcze zale篡 jak si to sp逝cze. Dzi podczas mycia w這s闚 lecia豉 niebieska woda, wi璚 podejrzewam, 瞠 to mixton. My郵, 瞠 jeszcze ze 2-3 mycia i kolor si ustabilizuje. Najpierw fotki w domu przy oknie- pierwsze 2 3- na dworze, ale w cieniu 4- na dworze w s這鎍u Edytowane przez Weronisia Czas edycji: 2014-04-14 o 14:32 |
|
|
|
|
#249 | |
|
Zakorzenienie
|
Nawet nie wiesz, jak ja si z tego powodu ciesz. Ju my郵a豉m, 瞠 b璠 musia豉 stoczy walk odno郾ie "wywal t suszark, bo brz璚zy, jeszcze spi璚ie si zrobi", a tu zonk i moja mamu鄂a sama mi kaza豉 j od這篡
Cytat:
Kolor bardzo 豉dnie i r闚no wyszed
|
|
|
|
#250 |
|
Wtajemniczenie
|
Weronisia pi瘯ny kolor
idealny, taki jak powinien by
鑿icz od 10.07.2012. M鎩 trening -> https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=757235&page=18 i efekty -> https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=457 https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3961 PALEO |
|
|
|
|
#251 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Spoko, 豉pi o co chodzi z kolorem Weronisi, ale zwyczajnie kocham si droczy Te uwa瘸m, 瞠 ma wzorcowy ciemny br您ik
|
|
Okazje i pomys造 na prezent
|
|
#252 |
|
Zakorzenienie
|
Dzi瘯i
Mi te si strasznie podoba I oby uda這 mi si go utrzyma.
|
|
|
|
|
#253 |
|
Zadomowienie
Wiadomo軼i: 1 622
|
奸iczny kolor Weronisiu. Ciemny, ale wida, 瞠 br您 a nie czarny.
|
|
#254 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 4 353
|
a to moj br您ik
nareszcie jestem zadowolona z koloru wlosow
Edytowane przez Cappuccino Czas edycji: 2014-04-14 o 18:22 |
|
|
|
|
#255 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo 豉dnie, ale przez nasze w徠kowe ci庵貫 zbaczanie z tematu zupe軟ie nie pami皻am co z kolorem robi豉
|
|
|
#256 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 4 353
|
Cytat:
). teraz pofarbowalam farbami wellaton 7,3 i 6,73. w poprzednim watku wklejalam zdjecia po farbowaniu: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1393930551https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1393930551 na kazdym zdjeciu odcien jest troche inny, zalezy od swiatla no i na pewno troche sie juz spra這
|
|
|
|
|
|
#257 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Faktycznie 豉dnie wysz這, r闚no i dobrze si trzyma
|
|
|
|
#258 |
|
Zakorzenienie
|
砰j, czy pomar造?
U mnie dzi wieje, zimno i na deszcz si ma... Te macie tak okropn pogod?
|
|
|
#259 |
|
Zakorzenienie
|
砰j 篡j
Od rana w pracy, potem przyjdzie jeszcze klientka, a wiec jestem z deczko zapracowana. Moja c鏎ka nap璠zi豉 mi dzi stracha. Dzi w toalecie straci豉 przytomno嗆. Dobrze, 瞠 m捫 by w domu, to si ni zaj掖. Co to za wirus si do nas przyplatal! Ona ju pi徠y dzie ma gor帷zk i to do嗆 wysok. Wida, 瞠 antybiotyk wcale nie dzia豉. 畝l mi jej strasznie. No i strach j sam w domu zostawi. Lec teraz do sklepu nakupowa r騜nych owoc闚, 瞠by zrobi c鏎ce koktail. Nadal boli j gard這 i to tak mocno, 瞠 nie mo瞠 nic je嗆. Mo瞠 taki koktail da rad prze趾n望 i j postawi na nogi... U mnie nie pada. Tylko wieje okropnie. A 貫b mi p瘯aaaaa... Wys豉ne z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez Weronisia Czas edycji: 2014-04-15 o 13:22 |
|
|
Okazje i pomysy na prezent
|
|
#260 |
|
Zakorzenienie
|
Chocia jedna mnie uspokoi豉, 瞠 篡je
![]() Weronisiu, c鏎 zapakuj w samoch鏚 i do lekarza. Skoro gor帷zka tak d逝go trzyma i nie spada to co nie tak i lepiej, 瞠by j obejrza. U mnie pogoda si poprawi豉 i nawet s這neczko wysz這, ale jeszcze z p馧 godziny temu kropi這. P.S. Kupi豉m ju suszark (tak -> Klik Klik), teraz tylko czeka a to moje cudo przyjdzie do mnie (sknera we mnie si cieszy )
|
|
|
#261 |
|
Zakorzenienie
|
O to super, 瞠 ju kupi豉.
Moja c鏎ka ju drugi raz zas豉bla. Dzwoni豉m do lekarki, to m闚i, 瞠by zawie潭 j do szpitala, ale ja dzi nie mam auta. Zrobi豉m jej koktail z owoc闚. Mo瞠 odzyska si造. A jak nie, to b璠 musia豉 zam闚i taks闚k i j zawie潭. Wys豉ne z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#262 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 14 974
|
mcromance gratuluj rozwalonej suszarki
a wracaj帷 do mojego zjazdu to mnie te najbardziej wkurzy這 potraktowanie klientki/pacjentki. Bo ja i tak po prostu sp璠zi豉m weekend z mam wi璚 tak ca趾iem 幢e nie wysz這. Weronisia zdr闚ka dla c鏎ki ![]() ja lec za 30min na spotkanie ogranizacyjne bo jaki kurs angielskiego u mnie w mie軼ie b璠zie z UE. I chyba si zapisz. Od kilku lat nie spika豉m po angielsku to by mi si przyda taki kursik od鈍ie瘸j帷y w sumie gadanie po angielsku to jeszcze jako ale pisanie a boj si obna篡 swoje niedouczenia gramatyczne
|
|
|
|
|
#263 |
|
Zakorzenienie
|
Weronisiu, lepiej dzwo po taks闚k i od razu jed skoro a mdleje, nie czekaj na "mo瞠 pomo瞠 koktajl"
Goldika, dzi瘯i Te si ciesze jak dziecko.Chocia teraz pokaza豉m mamie jak suszarka wygl康a i wiesz do czego si przyczepi豉? 疾 DU涉 jest A wygl康a tak w rzeczywisto軼i: http://de-pic2.ciao.com/de/263289731.jpg Mi te by si jaki kurs angielskiego przyda, bo ja zrozumie zrozumiem, co te napisz, ale zupe軟ie si gubi w gramatyce angielskiej, bo nigdy nie mia豉m nauczycielka, kt鏎y by to zrozumiale wyt逝maczy...
|
|
|
#264 |
|
Zadomowienie
Wiadomo軼i: 1 622
|
Ojoj, Weronisiu Wy to macie perypetie zdrowotne
Co do pogody, to co spojrza豉m dzi przez okno (mam biurko na przeciw okna) to raz deszcz, raz s這鎍e. Niemniej nie zmok豉m, wi璚 pogod uznaj za zno郾.
|
|
#265 |
|
Zakorzenienie
|
Mcromance ale ty masz mam! Co za maruda! Sorry, nie obraz si.
A ja ju zam闚i豉m taks闚k i zaraz jad z c鏎k do szpitala. Ona nadal jest strasznie s豉ba. Nie chce je嗆 ani pi. Boj si co b璠zie w nocy. Mo瞠 dadz jej jakie porz康ne leki. Wys豉ne z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#266 |
|
Zakorzenienie
|
Rumpleteazer, pi瘯ne podsumowanie pogody
Ja mia豉m dzi tak samo, akurat nie pada這 jak musia豉m wychodzi. No dobra, troch pokropi這 jak wraca豉m ob豉dowana z Kauflandu.Weronisiu, sama widzisz co ja mam Ja ju si przyzwyczai豉m i jedynie w jednostkowych przypadkach mam ochot pu軼i soczyst wi您ank. A ja przeklinanie uwa瘸m za co, bez czego spokojnie mo積a si obej嗆, wi璚 widzisz jaki stan wrzenia osi庵am ![]() B璠 trzyma kciuki za twoj c鏎k, 瞠by dali jej co porz康nego i 瞠by przesz這 szybko
|
|
|
#267 |
|
Zakorzenienie
|
mcromance twoja mama chyba podobna jest do mojego taty. On wiecznie jest niezadowolony, wszystko wie lepiej, a ja za wsze robi 幢e. Zwariowa idzie.
A moja c鏎ka ma przechlapane :/ Okazuje si, 瞠 ona wcale nie ma anginy, tylko herpangin, dlatego antybiotyk nie dzia豉, bo to jest zaka瞠nie wirusowe, a nie bakteryjne. Na pocz徠ku choroby trudno to wykry i jest mylone z angin. A herpangina jest wywo造wana przez wirusa coxsackie i po naszemu jest to ostre opryszczkowe owrzodzenie jamy ustnej i gard豉. St康 b鏊 przy prze造kaniu i mylne stwierdzenie anginy. Akurat ona przechodzi to bardzo ci篹ko- co rzadko si zdarza. Nie ma na to lekarstwa, wi璚 mo瞠 tylko dostawac ibuprofen przeciwgor帷zkowo i przeciwb鏊owo. Do tego p造n do p逝kania jamy ustnej. Ma tylko du穎 pi. Choroba powinna si sko鎍zyc po max. 2 tygodniach. Antybiotyk i tak b璠zie bra豉 do ko鎍a, ale on tu i tak nic nie pomo瞠. To tyle. Czekamy do ko鎍a tygodnia, a zacznie jej przechodzi. A omdlenia s z g這du i braku p造n闚. Gdyby by豉 mniejsza, to zosta豉by w szpitalu pod kropl闚k, ale 瞠 jest juz du瘸, to ma pic mimo potwornego b鏊u. Ustami praktycznie nie mo瞠 rusza, j瞛ykiem te. Robi jej rumianek z miodem i pije przez s這mk. Lekarz kaza dawa jej picie z cukrem, 瞠by odzyska豉 si造. No zobaczymy ile to b璠zie trwa這. |
|
|
|
|
#268 |
|
Zakorzenienie
|
Weronisiu, moja mama na szcz窷cie jeszcze od czasu do czasu napomknie, 瞠 "jednak mia豉 racj". Ale s逝cha mnie i tak nie b璠zie, za to pos逝cha kogo obcego, kt鏎y powt鏎zy to samo co ja
![]() Dobrze, 瞠 c鏎 zabra豉 do lekarza. Teraz przynajmniej wiesz co robi Spr鏏uj jej mo瞠 mixowa jakie jogurty naturalne z owocami, 瞠by by這 豉two prze趾n望, 瞠by co w ten spos鏏 "zjad豉"? Nie wiem, mo瞠 jogurt z bananem i miodem da rad jako rozrzedzi tak, 瞠by prze趾n窸a?
|
|
|
#269 |
|
Zakorzenienie
|
Miksowalam jej wczoraj owoce z jogurtem ale nie da豉 rady nawet tego.
Dzi zmiksowalam zupe warzywna i dawa豉m jej 造瞠czk. I w豉軼iwie na raty zjad豉 ma陰 miseczk. Pije rumianek z miodem tymiankowym. Gor帷zka prawie odesz豉. Czuje si lepiej. Tylko nadal potwornie j boli buzia i gard這. Wargi spuchniete. Kupi豉m jej dzi p造n do p逝kania antyseptyczny. Niewiele pomaga. Musimy czeka a jej przejdzie. Wys豉ne z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#270 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrze s造sze Weronisiu, 瞠 ju troszk lepiej si c鏎ka czuje.
A na wargi mo瞠 zaparz jej rumianku i niech robi sobie ciep貫 ok豉dy jakim wacikiem.
|
![]() |
Nowe w徠ki na forum Piel璕nacja w這s闚 i fryzury
|
|
|
«
Poprzedni w徠ek
|
Nast瘼ny w徠ek
»
| Ten w徠ek obecnie przegl康aj: 1 (0 u篡tkownik闚 i 1 go軼i) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:12.

O ja pier**** !!! To was za豉twili. Nie mo積a by這 wam wcze郾iej jaki maili powysy豉? 

Pacjentki nikt nie poinformowa?! No to mo瞠cie si na 90% po瞠gna z jej kolejn wizyt, bo nie zdziwi si, je郵i poczuje si niewa積a i oszukana... To 瞠 wy kas stracili軼ie na dojazd to piku. Ale jak mo積a tak z pacjentem post徙i? (przepraszam, 瞠 umniejszam twoje zdenerwowanie)
Chyba bym z siebie wysz豉 na Twoim miejscu. Najgorsza jest zawsze zmarnowana kasa i czas. 

a boj si obna篡 swoje niedouczenia gramatyczne
Ja mia豉m dzi tak samo, akurat nie pada這 jak musia豉m wychodzi. No dobra, troch pokropi這 jak wraca豉m ob豉dowana z Kauflandu.