![]() |
#241 | ||
zawsze mam racje
|
Dot.: Seksistowska reklama BingoSpa - co o tym sądzicie?
Cytat:
A lubie wiedziec co kupuje, bo odzywki z aloesem mocno sie moga roznic, moze byc tego aloesu polowa albo szczypta ![]() Co do sprawy vision: rozne ceny i nazwy przy tym samym produkcie- nie uwazam tego za oszustwo. Ale sklady mogli by podac. ---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ---------- Cytat:
![]() |
![]() |
#242 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Seksistowska reklama BingoSpa - co o tym sądzicie?
Cytat:
![]() ![]() I to co opisałam wyżej, ta cała sytuacja z Bingo to moje zdanie, z którym jak najbardziej można się zgadzać albo nie zgadzać, każdy ma własny punkt widzenia. Zauważ, że producent zapewniał, że składy niebawem się pojawią na ich stronie i stronach partnerów, a do dziś ich nie ma ![]() I przy okazji do wszystkich piszących, że to co robi Bingo to normalny proceder - proszę wskażcie mi firmy i producentów, którzy sprzedają produkt o identycznym składzie jako dwa całkiem różne rodzaje kosmetyków i w kompletnie różnych cenach. Tak szczerze jestem ciekawa kto i w jakich przypadkach jeszcze tak robi. Bo wg niektórych z tego wątku to "normalne" ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:58.