![]() |
#241 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Książki podobne do 50 Twarzy Greya - znacie jakieś? - część V
![]() ![]() ok, więc dwie... BĄK Byłam dużo młodsza niz teraz i pojechałam z rodzicami nad morze ![]() ![]() SARNIA SKAŁKA niestety to zdarzyło się zaledwie kilka lat temu kiedy miałam ciało o jakim moge teraz pomarzyć. Byłam przekonana, że jestem na szczycie swojej kondycji. Pojechaliśmy z obecnym narzeczonym z wycieczką do zakopca. My mielismy przywilej odłączania się od grupy i chodzenia własnymi ścieżkami. Kiedy grup poszła na Kasprowy my poszlismy na Sarnią. Jesli ktokolwiek był to wie, jak piękne sa stamtąd widoki, jak ktoś nie był polecam gorąco!!! No w każdym bądź razie droga jest prosta i łatwa... a ja myślałam, że ducha wyzionę. dziewczyny, nigdy tak sie nie wymęczyłam... I w pewnym momencie, gdy odpoczywam po raz setny nie będąc nawet w połowie drogi idzie kobieta o kulach... mówię "no nie ona może to ja też". Do samego końca wyprzedzałyśmy siebie, raz ja ją, raz ona mnie... oczywiście ona weszła pierwsza, a mnie prawie, że wniósł narzeczony. Gdy się doczołgałam (doslownie, bo ostatni kawałek jest po stromych skałach - tak, tak, szłam na czworaka) na górę, ona spojrzała na mnie i powiedziała "pierwsza". Dodam, że kobita ok 45-50lat... Także to był mój szczyt kondycji ![]() No oto moje historie ![]() ![]() ![]()
![]() |
#242 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lucas to bohater trylogii Agnieszki Lingas Łoniewskiej Zakręty Losu ![]()
![]() |
![]() |
#243 |
Zadomowienie
|
Głowa mi pęka po dzisiejszym popołudniu, więc i ja na poprawę humoru przeczytam Kika Twoją historię nie daj się prosić i opisz dwie
![]() ![]() Upss.. widzę że już są opisane dzięki zabieram się za czytanie ![]()
![]() |
#244 | |
Wtajemniczenie
|
Kika kochanie moje tak jak obiecałam wstrzymuję się ze śmiechem ale powiem Ci jedno... Jesteś jedyna w swoim rodzaju
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#245 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#246 |
Wtajemniczenie
|
ja też zmykam spać, dobranoc
![]() Kika uwielbiam Twoje historie ![]() ![]() Maniakch cieszę się że dom stoi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#247 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() a z narzeczonym to chyba się dobraliśmy, bo ja z nim też mam wesoło ![]() ---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#248 |
Zadomowienie
|
Dobranoc
![]()
![]() |
#249 |
Zadomowienie
|
Haha Kika wymiatasz normalnie
![]() Widzę, że taka z Ciebie sportsmenka jak ze mnie ![]() Też zaraz uciekam. Kolorowych snów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#250 |
Wtajemniczenie
|
dobranoc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#251 |
Zadomowienie
|
Dot.: Książki podobne do 50 Twarzy Greya - znacie jakieś? - część V [ASHER]
Kika jesteś niesamowita
![]() ![]() Emi kuruj się Kochana, mnie też od wczoraj katar męczy ale teraz to już ledwo dycham - ciekawe czy mnie chorobsko rozkłada czy alergia wróciła. .. Ja oczywiście dziś nie skończyłam mojej książki więc pewnie za zakręty wezmę się w weekend Dobranoc ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#252 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ---------- Śpijcie dobrze kochane ![]()
![]() |
![]() |
#253 | |
Zakorzenienie
|
Kika jesteś the best i najważniejsze, że z narzeczonym się dobraliście.
Cytat:
---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ---------- Masumi a jak kończyła sie pierwsza, bo nie pamiętam? Edytowane przez rinos Czas edycji: 2014-04-10 o 22:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#254 |
Zakorzenienie
|
Skończyłam.....
O jezu za☠☠☠ista......
![]() |
#255 |
Zakorzenienie
|
Już sobie przypomniałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#256 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po tym jak napadają i masakruja Kaskę, ona traci dziecko. Krzysiek zmusza Łukasza do zostania świadkiem koronnym. Oni układają sobie życie, pobierają się, budują dom .... I dostają list o mafii MY NIGDY NIE ZAPPOMINAMY....
![]() |
![]() |
#257 |
Zakorzenienie
|
Poczekaj na c.d. Moim zdaniem 2 i 3 prezentują jeszcze wyższy poziom.
---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ---------- Trzeba przyznać, że p. Agnieszka świetnie pisze. Ja wzięłam sie za Rock the heart, potem będzie Rock the band. Po weekendzie Brudny Świat. Spadam kochane. Dobranoc. Edytowane przez rinos Czas edycji: 2014-04-10 o 22:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#258 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Rock mam za sobą mnie się podobała. Spij dobrze RiNOSKU ![]()
![]() |
![]() |
#259 | |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry...
Piąteczek ![]() Miłego dnia wszystkim... Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#260 |
Zakorzenienie
|
Hej
przeczytałam 1.5 tomu "ten mężczyzna" - szału nie ma ![]() - akcja rozgrywa się baaardzo powoli - to co jest 1 .5 tomach można skrócić do 1/2 porównując np rozwój akcji i sposób pisania w Draniu - jak już się spotkają ona i on to jest ok - ona dość pyskata ![]() - jeżyk: za każdym razem te same słowa " nie wiesz co ze mną robisz" " nie przestawaj", " " nie wyrażaj się". nie ciekawi mnie zbytnio co będzie dalej ...
![]() |
#261 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry kochane
![]() Ja właśnie czekam sobie w przychodni do lekarza..postanowiłam to sprawdzić... Miłego dnia ![]() Jak będę na siłach zacznę dziś Forever to far... Wysłane z mojego ST26i |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#262 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry, ja zaczęłam Pushing the limits
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#263 | |
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Dziewczyny nie wyobrażacie sobie jak mnie głowa boli ![]() ![]() Masumi czyli przede mną dopiero złamane serce bo ja jestem w momencie rozkwitu miłości między Katką i Krzyśkiem ..... ---------- Dopisano o 07:42 ---------- Poprzedni post napisano o 07:39 ---------- Cytat:
Trzymaj się słonko ![]()
![]() |
![]() |
#264 |
Raczkowanie
|
Moje Kochane dziękuje Wam pięknie za te wszystkie życzenia, mam ogromną nadzieje że się spełnią
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#265 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Tak maniakch przed Tobą wiele wrażeń, dużo emocji. Emi_g daj znać po wizycie. Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 07:49 ---------- Poprzedni post napisano o 07:44 ---------- Maniakch mam coś na ból głowy ![]() ![]() Sorki, że w takim rozmiarze, ale nie mam czasu na obróbkę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#266 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() dzień dobry moje Drogie Panie ![]()
![]() |
![]() |
#267 |
Zadomowienie
|
Witajcie ale dałyście czadu ze stronami. Jeden dzień mnie nie było a tutaj nowy wątek i 9 stron????????
Niestety mój synek się rozchorował i cały dzień wczorajszy z nim prawie na rękach. A dzisiaj w nocy miał 39,5 gorączki. Na szczęście szybko zareagował na przeciwgorączkowy i już jest ok. Dzisiaj niestety musiałam być już w pracy i tez dlatego nadrabiam szybko zaległości póki mam czas. Masumi co czytałaś takiego z płaczem? Zaintrygowałaś mnie ![]() Natomiast przyznam się Wam, że łapię się ostatnio na wspominaniu Christiana Greya. Czyżbym tęskiniła? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#268 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A co do zakrętów i emocji to nie wiem czy będę Was za to przeklinać czy wielbić .... ![]() ---------- Dopisano o 07:59 ---------- Poprzedni post napisano o 07:55 ---------- Cytat:
![]() A płacz i emocje są przy czytaniu Zakrętów losu ? Czytałaś ?
![]() |
![]() |
#269 |
Zakorzenienie
|
Już po wizycie...na szczeście nie angina....zapalenie gardła i krtani i antybiotyk...zmykam do pracy bo musZę dziś...
Wysłane z mojego ST26i ---------- Dopisano o 08:08 ---------- Poprzedni post napisano o 08:04 ---------- Rinos uwielbiam Twoje ciasteczka ![]() ![]() Britta zdróweczka dla dzieciaczka...ja teraz martwię się żeby mojej małej nie zarazić...ehhhh Maniakch Zakrety są cudowne...pełne emocji lepszych i gorszych ale cudowne ![]() Wysłane z mojego ST26i |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#270 | |||
Zadomowienie
|
dzień dobry
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 08:10 ---------- Poprzedni post napisano o 08:10 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 08:11 ---------- Poprzedni post napisano o 08:10 ---------- Cytat:
Rinos ciasteczko jak zawsze apetyczne choć buźki nie widać - w sumie może lepiej wyobraźni dać popracować Edytowane przez elatygrys Czas edycji: 2014-04-11 o 07:13 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:53.