![]() |
#241 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXXI
Cytat:
![]() ![]()
Teraz, kiedy o tym myślę, widzę, że nie była to jakaś wielka decyzja. Nikt nie powiedział zostań, więc wyjechałam. I nie zastanawiałam się, dokąd jadę, ani po co, ani co znajdę tam, gdzie się w końcu zatrzymam. Po prostu pędziłam przed siebie, goniąc coś... jakieś nieokreślone marzenie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#242 |
Zakorzenienie
|
Dlatego chyba pójdę, będzie okazja żeby się ładnie ubrać, umalować..
![]() ![]()
![]() |
#243 |
Rozeznanie
|
Męczy mnie już to. Tęsknię jak cholera, być może Ty też, a nasza ☠☠☠☠☠☠☠ona duma robi swoje.
Ehh, idę sobie zapalić. ![]()
04.07.2013 - jestem kierowcą! ![]() "To chyba żart. Do nieba ktoś Cię wezwał. Fatalny błąd w niebiańskich kartotekach" 17.10.2013 ![]() _________________________ __________ Odchudzam się z Wizażem! luty 2013: 83,7 kg--> 83,2kg--> 82,0kg CEL: 75 kg!! |
![]() ![]() |
![]() |
#244 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
jak nieraz patrze na inne dziewczyny albo nawet jakieś starsze kobiety mają ładniejszą cere niż ja,taką zdrową i aksamitną, ja juz nie pamiętam co to znaczy,nie chce mi się ona w ogóle nawilżyć niczym, a od kremów się zapycha. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#245 | ||
sissy that walk
|
Cytat:
![]() Z nawilżaniem mam ten sam problem ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#246 |
Raczkowanie
|
Kobietki,jak tam humory?
Ja mam o dziwo dobry,dziś zażegnałam swoją znajomość z byłym.Mówił dla mojego dobrego kumpla z klasy, że nie chce już mieć dziewczyny ![]() ![]() ![]() Życzę Wam udanego wieczoru ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#247 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ---------- a u mnie jakoś średnio, miałam jechac tez dzis na imprezę,ale kilka osób odpadło i tak jakoś sie nie opłaca,nie pojadę sama z jednym kolegą tylko |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#248 |
Zadomowienie
|
U mnie kiepsko. Byłam wczoraj na imprezie i jakoś tak ciągle myślałam o byłym, dzisiaj idę też potańczyć ze znajomymi ale zupełnie nie mam na to ochoty. Po alkoholu włączają mi się rozmowy o moim związku i zamęczam tym kumpli, nieraz przy tym się popłaczę, a na następny dzień jest mi wstyd. Dobrze, że przyjaciółka i kolega stawiają mnie trochę do pionu.
|
![]() ![]() |
![]() |
#249 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Kobietki,zastanówcie się,co jest dla Was najważniejsze w życiu,tak naprawdę i tym się przejmujcie i nad tym myślcie.Czy naprawdę chcecie się zamartwiać typami,co mają Was za przeproszeniem gdzieś?Ja osobiście mam tego dość.Nie ma sensu myśleć o takich osobach.Nie zasługują ,żeby pojawiały się w naszych myślach. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#250 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Z pogrubionym się zgadzam w 100% ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#251 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ja nawet jak jestem w mieście to się zawsze rozglądam za nim,a przecież go nie ma w kraju...a czasem z daleka na serio mi się wydaje,że go widzę, wystarczy,że ktoś ma podobne ubranie albo kolor włosów,posturę czy styl chodzenia nawet...paranoja |
|
![]() ![]() |
![]() |
#252 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dokładnie tak!Ja nawet nie chce już o nim wspominać.Dziś próbował mnie zaczepić,ale nawet na niego nie patrzyłam.Oczywiście siedział za mną na apelu i gadał,że jedzie ze swoją big love na mazury na majówkę.Uroczo.Niby mnie nie obchodzi,ale nie ma w tym do końca prawdy...Niestety jego cząstka we mnie została.Tak jak każdego byłego z nas... ---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#253 |
Rozeznanie
|
A ja od dzisiaj stawiam krzyżyk na eksie! Niby chcieliśmy się zejść, próbowaliśmy, ale jednak to już nie to, poza tym mam powtórkę z przeszłości - zaczyna znowu odwalać swoje scenki tak jak wcześniej.
Kiedyś znajdę kogoś! A czy muszę teraz, w tym momencie? Mam dopiero 20 lat, najlepsze lata przed sobą i najlepszą przyjaciółkę "przy pupie" i nie ma sensu rozmyślać nad jednym facetem, ooo nie. I co z tego, że mam nadwagę? Fakt faktem o eksie w tym temacie złego słowa nie mogę powiedzieć, bo nie zwrócił mi nigdy uwagi, wręcz zachwycał się ciałem, ale jednak ja czułam się jakoś nieatrakcyjnie w swoim ciele, cały czas przy poznawaniu jakiś nowych jego znajomych myślałam jak to pewnie mu nie wstyd, że ja tak wyglądam. A ostatnimi czasy słyszę od facetów, że ładna jestem babka. A to że mam cyc? No sorry, ale żeby było sprawiedliwie to muszę mieć i dupsko ![]() ![]() ![]() ![]()
04.07.2013 - jestem kierowcą! ![]() "To chyba żart. Do nieba ktoś Cię wezwał. Fatalny błąd w niebiańskich kartotekach" 17.10.2013 ![]() _________________________ __________ Odchudzam się z Wizażem! luty 2013: 83,7 kg--> 83,2kg--> 82,0kg CEL: 75 kg!! |
![]() ![]() |
![]() |
#254 |
Raczkowanie
|
pati - bardzo dobrze! nie ma się co przejmować
![]() Ja za to dzisiaj trochę posmęcę... Odkąd odeszłam od chłopaka prowadzę bardzo intensywne, aktywne życie. Non stop gdzieś wychodzę, non stop ze znajomymi itp. Ale np. dzisiaj wstałam jakaś zdołowana. Jeszcze ta ohydna pogoda za oknem. I tak jakoś mi smutno i tęskno do niego. Zastanawiałam się, czy do niego nie napisać, tak po prostu, "cześć, co słychać?". Ale wiem, że to bez sensu ![]() Poza tym, jakby faktycznie miało coś być, żeby wrócić do siebie, to on też by mi dawał jakikolwiek sygnał. Czy on własnie napisał, czy nawet wrzucił na fb na tablicę jakąś piosenkę, która kojarzy się tylko mi i jemu. A tu cisza. Czyli nic się nie zmienił... A ponoć tak mnie kochał. Jakby kochał, to by walczył o mnie. |
![]() ![]() |
![]() |
#255 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Dziękuję, że mnie zmobilizowałyście!!! Widać tak jawnie było po nim, że się cieszy z mojej wiadomości ![]() ---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ---------- [/COLOR] Cytat:
![]() ![]()
Teraz, kiedy o tym myślę, widzę, że nie była to jakaś wielka decyzja. Nikt nie powiedział zostań, więc wyjechałam. I nie zastanawiałam się, dokąd jadę, ani po co, ani co znajdę tam, gdzie się w końcu zatrzymam. Po prostu pędziłam przed siebie, goniąc coś... jakieś nieokreślone marzenie. Edytowane przez KuQ Czas edycji: 2014-04-26 o 09:18 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#256 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#257 |
Raczkowanie
|
Przecież to dobrze!!!!!! Dzięki temu masz szansę być z naprawdę wartościowym facetem, a nie z takim byle czym jak Twój eks!
![]()
Teraz, kiedy o tym myślę, widzę, że nie była to jakaś wielka decyzja. Nikt nie powiedział zostań, więc wyjechałam. I nie zastanawiałam się, dokąd jadę, ani po co, ani co znajdę tam, gdzie się w końcu zatrzymam. Po prostu pędziłam przed siebie, goniąc coś... jakieś nieokreślone marzenie. |
![]() ![]() |
![]() |
#258 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale z drugiej, gdzieś z tyłu głowy, jest ta myśl...czemu się nie odzywa itp. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#259 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Mam dokładnie takie odczucia...i wydaje mi się, że paradoksalnie każdy tego oczekuje. My przez 3 lata mieszkaliśmy razem we wrześniu miał być ślub a ja nie zrobiłam mu nigdy nić złego.. pewnie uznacie że to naiwne ale oczekiwałam, że zrobi cokolwiek... Dla mnie to teraz trauma, że odpuścił tak po prostu... ![]() Życzę Wam wszystkim miłego dnia i spokoju ducha ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#260 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Z mieszkaniem to juz gorzej. a teraz gdzie mieszkasz? do rodziców wróciłas? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#261 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To wspaniale, że się umówiliście, trzymam kciuki za znajomość ![]() lapatka, coś w tym jest, mój ex też mam wrażenie odpuścił walkę o mnie, dziwnie się z tym czuję, bo jednak sądziłam, że będzie pisał, dzwonił.. Ale może w końcu sam zrozumiał, że za dużo złych słów padło, zbyt wiele razy mnie okłamał, ja mu nie wybaczę i że po prostu trzeba odpuścić ten związek. Nie wiem. ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#262 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Trochę mi się poprawiło ale tylko dlatego, ze najbliższy czas zapowiada się bardzo intensywnie. Mnóstwo wyjść, wyjazdów, chyba pojadę z kumplem do stolicy co mnie strasznie cieszy, bo wybieram się od dawna i jakoś nigdy nie było czasu ani możliwości. Obawiam się tylko, ze moje studia ucierpią trochę na tym moim leczeniu smutków. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#263 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#264 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Studia są dla mnie bardzo ważne, więc na pewno nie pozwolę sobie ich zawalić no ale tak czy siak ucierpią trochę. Nie mam jakichś szczególnych planów, bo myśląc o przyszłości niestety łapię strasznego doła. Nadal widzę swoją przyszłość tylko z nim. Widzę nasze dzieci, wspólne życie, dlatego aktualnie żyję z dnia na dzień... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#265 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przyjdzie taki czas, że będziesz w stanie wyobrazić sobie przyszłość u boku kogoś innego, minął dopiero miesiąc od rozstania, spokojnie. Ja też już sobie wyobrażałam jak zakładam z exem rodzinę, własny dom, jak noszę pod sercem nasze dziecko i jak ex przewija noworodka. Przed rozstaniem bardzo dużo rozmawialiśmy o dziecku, gdybyśmy się nie rozstali to już pewnie zaczęlibyśmy starania, miał się niebawem oświadczyć. Ale nie wyszło, trudno. To były tylko piękne słowa, rzeczywistość z nim przyniosłaby mi codzienny ból i cierpienie, wiem, że to dobre dla mnie, że z nim nie jestem(choć nie powiem, że nie tęsknie i już mnie to nie boli). Ale myślę, że przyszłość szykuje dla nas coś dużo lepszego niż nasi ex ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#266 | |
Raczkowanie
|
Dziękuję
![]() ---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ---------- Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#267 |
Zadomowienie
|
Jak tu się fajnie zrobiło, optymistycznie
![]() A ja trochę posmęcę. Nie mam gdzie dziś wyjść i będę się kisić cały weekend w domu. Dodatkowo moja ukochana choroba mi dowala i na nic nie mam siły. Czuje się dzisiaj naprawde feeeee.
![]() |
#268 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:29 ---------- Cytat:
A i jeszcze jedno mi jest tak ciężko bo w sumie moja rodzina nie do końca wie co sie stało.. znajomi też... tylko przyjaciele wiedzą... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#269 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#270 |
Przyczajenie
|
Cześć dziewuchy!
To mój pierwszy post ale potrzeba mi was bo już kiedyś przez to przechodziłam i ten wątek mi pomógł jak nic na świecie! ![]() Właśnie dziś ex ze mną zerwał. Ciągnęliśmy to od jakiegoś czasu, byliśmy ze sobą tylko pół roku ale wydarzyło się tyle dobrego i złego, że czuć jakby to dobrych pare lat było. Ciężko bo kocham go i wiem, że on mnie też ale podjął taką decyzje ponieważ on mnie niszczy... On ma depresje, anoreksje i jest nerwusem a ja cały czas utożasamienie spokoju, zawsze pocieszałam, mówiłam że rozumiem... Ale czasem, pomimo, że nie chce tak myślę, to chyba przeginał. Dziś poszlismy na spacer na pagórki bo pogoda była nawet nawet i głupia sytuacja jaka zdażała się ciągle ; nad moją głową przeleciał trzmiel, mój ex krzyknął 'uważaj' i...(tu należy się wyjaśnienie, on jest anglikiem więc krzyknął 'a bee' a ja na to że to nie 'bee'... i w tym momencie źle stanęłam na kamieniu i skręciłąm kostkę. Pomógł mi zejść na dół. Ale całą drogę był na mnie zły że trzmiel należy do pszczół i że traktuje go jak idiote ciągle i ma tego dość. Zatrzymaliśmy się na ławce i on rzucił rzeczy i poszedł przed siebie zostawiając mnie z tą nogą bolącą i wróćił po 20 minutach. Potem pogotowie, został ze mną, zapłącił za taxówkę itd ale po tym wszystkim powiedział że ma za dużą depresje, ja go traktuje jak idiotę i te nasze ciągle kłótnie i moje podnoszenie głosu (a to mój akcent) on tego nie może znieść i to koniec.... Ciężko mi strasznie ale wiem, że tak będzie lepiej bo on dzień w dzień o coś ma pretesje, o wszystko mnie obwinia, dzień w dzień robię coś źle. Ze szczęsliwej osoby zrobił ze mnie osobe obwiniającą się za wszystko... Ech... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:24.