![]() |
#241 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 2 237
|
Dot.: Schudn±æ 20 - 30 kg
|
![]() ![]() |
![]() |
#242 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 8
|
Hej dziewczyny! Fajnie siê Was czyta!
![]() Czy przygarnê³yby¶cie jeszcze mnie do Waszej grupy? ![]() W chwili obecnej wa¿ê 83,7kg... wrrr ale by³o jeszcze gorzej, 88kg ![]() Jutro (je¶li pozwolicie) napiszê o sobie co¶ wiêcej. Pozdrawiam wszystkie! |
![]() ![]() |
![]() |
#243 |
Konto usuniête
|
Nie wiem czym jest jogurt ba³kañski, ale b³agam, tylko nie light!!
---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ---------- Dziewczyny, gdzie s± wyniki Waszego wa¿enia siê? ![]() a mog³aby¶ mi racjonalnie wyt³umaczyæ dlaczego nie jogurt light??? to uwa¿asz ¿e pe³not³usty jogurt czy ¶mietana sa lepsze? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#244 | ||
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 820
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- Cytat:
W jogurcie typu "0%" nie ma witamin rozpuszczalnych w t³uszczach np. A i D. Poza tym, to jest taka prosta zasada, je¶li chodzi ogólnie o produkty light - zawieraj± one mniej t³uszczu, ale to nie jest tak, ¿e zabrano z nich t³uszcz i tyle. Zabrano z nich t³uszcz i zast±piono go jakim¶ sztucznym sk³adnikiem, który jest gorszy dla organizmu ni¿ ta odrobina t³uszczu wiêcej. No i niestety tutaj znowu siê odwo³am do tej filozofii od¿ywiania siê, której ja najbardziej ufam, ale ka¿dego dnia potrzebujemy odpowiednich ilo¶ci wêglowodanów, t³uszczy i bia³ek. Osoby bêd±ce na diecie czêsto boj± siê t³uszczy i usuwaj± je z wszystkiego, co tylko siê da i w ten sposób dostarczaj± sobie tych t³uszczy za ma³o. Wiêc wszystko zale¿y od tego, co jest Twoim priorytetem - ¿eby jedzenie by³o najmniej przetworzone? Wybierz wtedy jogurt, który nie jest light. ¯eby zgadza³y siê odpowiednie makrosk³adniki? Wybierz, w zale¿no¶ci od tego, czego Ci danego dnia wiêcej potrzeba. ¯eby zgadza³y siê kalorie? Znowu, je¶li wiêcej tego dnia to mo¿e potrzeba Ci mniejszej ilo¶ci kalorii i wybierzez light, a je¶li kalorycznie siê☠mie¶cisz to wybierz zwyk³y.
![]() |
#245 | |
Konto usuniête
|
Cytat:
![]() ![]() czas na mnie mêc±cy trening dzi¶ dobrej nocy wsystkim. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#246 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A mo¿esz, z ciekawo¶ci, podaæ dok³adnie co to za jogurt? Sama chêtnie zobaczê, mo¿e mi siê czasem przyda.
![]() |
#247 |
Zadomowienie
|
Tabela póki co wygl±da tak.
Przypominam osobom, które jeszcze nie poda³y wyników z dzisiejszego wa¿enia, ¿eby poda³y je w w±tku na zielono. ![]() ![]() Spowiadaæ siê z jedzenia i æwiczeñ, inaczej motywacji nie bêdzie i w±tek umrze ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Melonade Czas edycji: 2014-05-16 o 23:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#248 | ||
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 42
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 06:49 ---------- Poprzedni post napisano o 06:46 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 06:53 ---------- Poprzedni post napisano o 06:49 ---------- Z tej tabelki wynika, ¿e sporo schud³am ![]() ![]() Dziewczyny - co do dyskusji na temat jogurtów light. Czy to samo tyczy siê na serków wiejskich lekkich?
![]() |
#249 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 582
|
Ja nic nie schud³am, waga stoi w miejscu
![]() Witam wszystkich z rana w ten sobotni, deszczowy dzieñ. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#250 | |
Konto usuniête
|
Cytat:
Melonade przetañ g³osiæ takie bzdury co do jogutrów light bo za chwile dziewczyny bêd± kupywa³y jogurty z zawartosci± 15% t³uszczu bo naturalne! jak czytam takie bzdety wziête z palca to mnie krew zalewa,nie twierdzê tez ¿e nie MA TAKICH JOGURTÓW!które maj± sztuczne sk³adniki .... s±!!! ale trzeba czytac CO SIE KUPUJE! gdybym nie konsultowa³a produktów ¿ywieniowych z moim lekarzem to bym sie tak nie m±drzy³a! ale Light nie znaczy do piernika sztuczny! b³agam cie ![]() Edytowane przez 201709081028 Czas edycji: 2014-05-17 o 10:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#251 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 7
|
Wpadam na szybko, ¿eby daæ znaæ, ¿e ¿yjê
![]() Waga: 88,5 Zawsze podajemy wagê w pi±tki, tak? Co do jogurtu ba³kañskiego, w lekkim w sk³adzie jest odt³uszczone mleko w proszku, w zwyk³ym mleko zwyk³e, ¶mietana itp. i chyba tym siê ró¿ni±. Akurat mam w lodówce oba, bo lubiê za tê ich gêsto¶æ ![]() Chocia¿ ja ogólnie u siebie jestem za mniejszymi ilo¶ciami nie-lightów, albo wkomponowaniem normalnych ilo¶ci nie-lightów tak, ¿eby bilans z innymi posi³kami by³ ok. Ale to ju¿ tak naprawdê kwestia preferencji ![]() Edit: I wielkie dziêki dziewczyny za obiadowe odpowiedzi! Zainspirowa³y¶cie mnie ![]() ---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ---------- AncymonQu, gratulacje! A w ogóle, dziewczyny, tak Wam powiem, ¿e to fajny w±tek ![]() ![]()
Dzia³am ![]() Jest: 94-93-92-91-90-89-88-87-86-85-84-83-82-81-80-79-78-77-76-75-74-73-72-71-70-69-68-67-66-65 -5 kg A journey of a thousand miles must begin with a single step. Edytowane przez saira__ Czas edycji: 2014-05-17 o 12:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#252 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 59
|
Uzupe³ni³am dane w poprzednio dodanym po¶cie! Pozdrawiam!!!
Edytowane przez dom_misia Czas edycji: 2014-05-17 o 14:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#253 |
Przyczajenie
|
Cze¶æ!
Mia³am napisaæ, wiêc piszê ![]() mój wzrost to 165cm, waga niestety 84 ![]() cel to 65 ale zobaczymy jak mi siê to uda. Ju¿ tyle razy próbowa³am... ile to ja specyfików odchudzaj±cych nie stosowa³am, ile diet (Dukan, kapu¶ciana itd) Ostatnio wziê³am siê za siebie, jaki¶ miesi±c temu zmieni³am styl ¿ycia(¿adnych chipsów, coli, fast-foodów, 4-5 posi³ków dziennie, æwiczenia) i efekty by³y super(5kg w trakcie miesi±ca). Ale teraz motywacja spad³a, æwiczenia le¿±, dieta te¿. Mam nadziejê, ¿e to forum mi pomo¿e. Chcia³abym osi±gn±æ zamierzony cel. Poczekamy, zobaczymy ![]() Aaaa zapomnia³am napisaæ, te¿ mam 3letniego Skarba i to w³a¶nie po ci±¿y nie mogê doj¶æ do siebie. Nigdy nie by³am jaka¶ chuda ale chcia³abym siê zmieniæ dla siebie. Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
#254 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Tak, z serkami wiejskimi to samo. Chocia¿ zazwyczaj, je¶li o nie chodzi, to serki wiejskie chude maj± w porz±dku sk³ad, tak¿e jak wolisz takie, to jedz takie, a jak nie to pó³t³uste ![]() Cytat:
Wyt³umaczy³am dok³adnie jakie jest moje podej¶cie. Je¿eli kto¶ opiera swoje ¿ywienie tylko i wy³±cznie na podstawie wypowiedzi anonimowych osób na forum to nie zajdzie daleko. Zaznaczy³am, jakie jest moje podej¶cie, a co ka¿dy bêdzie chcia³ kupowaæ to bêdzie kupowaæ. Ja polecam siê dowiedzieæ wiêcej. Nikogo do niczego nie zmuszam, dajê sygna³,¿e znam ¼ród³a, które podaj± takie informacje, je¶li kto¶ siê zainteresuje to poczyta, popyta odpowiednich ekspertów i podejmie decyzjê czy zmienia zdanie na moje, Twoje czy zupe³nie inne. Przecie¿ ja Ci dok³adnie napisa³am, ¿e trzeba patrzeæ na sk³ad. I ¿e zazwyczaj po prostu t³uszcz w produktach typu "0%" jest zastêpowany sztucznymi sk³adnikami. Wiêc naucz siê czytaæ ze zrozumieniem i nie "krzycz" na mnie proszê. I nadal nie poda³a¶ dok³adnie co to za jogurt, wiêc nie mam mo¿liwo¶ci sprawdzenia, jak wygl±da ten sk³ad. Cytat:
![]() I dok³adnie o to chodzi. Te¿ siê cieszymy, ¿e do nas trafi³a¶ ![]() Za³±czam aktualn± tabelkê, dajcie znaæ, je¶li co¶ jeszcze siê nie zgadza.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Melonade Czas edycji: 2014-05-17 o 22:51 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#255 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#256 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 59
|
Hej dziewczynki! Ja niestety bêdê troszkê odstawaæ bo wa¿ê siê i mierzê w niedzielê.
A oto moje wyniki: waga: 79,3->[COLOR="rgb(154, 205, 50)"]78,4[/COLOR] (-0,9kg) talia: 85->84 (-1cm) brzuch: 102->100 (-2cm) biodra:103->102 (-1cm) uda: 62->61 (-1cm) pupa: 104->102 (-2cm) Dodam jeszcze, ¿e w nocy dosta³am @ i pewnie dlatego taki ma³y spadek wagi, bo to cz³owiek ca³y opuchniêty. Ostatnio, w nastêpnym mierzeniu po@, waga polecia³a o 2,5 kg. Fajnie by by³,o ¿eby i teraz tak siê sta³o ;-) Znów jestem super szczê¶liwa!!!! Edytowane przez dom_misia Czas edycji: 2014-05-18 o 08:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#257 |
Przyczajenie
|
Cze¶æ! Cieszê siê, ¿e mogê do Was do³±czyæ
![]() ![]() ![]() Kurde cz³owiek jest taki g³upi-ca³a tajemnica odchudzenia to dieta+æwiczenia ka¿dy o tym wie ale zawsze jest jaka¶ wymówka. Co do jogurtów to ja te¿ jestem zdania, ¿e jogurt naturalny sam w sobie jest ok, oczywi¶cie ten który nie zawiera w sobie jaki¶ zagestnikow. Przecie¿ t³uszcze te¿ s± nam potrzebne! ¯yczê wszystkim mi³ego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#258 |
Konto usuniête
|
[QUOTE=Melonade;46504879]
Nie g³oszê bzdur, uspokój siê. Wyt³umaczy³am dok³adnie jakie jest moje podej¶cie. Je¿eli kto¶ opiera swoje ¿ywienie tylko i wy³±cznie na podstawie wypowiedzi anonimowych osób na forum to nie zajdzie daleko. Zaznaczy³am, jakie jest moje podej¶cie, a co ka¿dy bêdzie chcia³ kupowaæ to bêdzie kupowaæ. Ja polecam siê dowiedzieæ wiêcej. Nikogo do niczego nie zmuszam, dajê sygna³,¿e znam ¼ród³a, które podaj± takie informacje, je¶li kto¶ siê zainteresuje to poczyta, popyta odpowiednich ekspertów i podejmie decyzjê czy zmienia zdanie na moje, Twoje czy zupe³nie inne. Przecie¿ ja Ci dok³adnie napisa³am, ¿e trzeba patrzeæ na sk³ad. I ¿e zazwyczaj po prostu t³uszcz w produktach typu "0%" jest zastêpowany sztucznymi sk³adnikami. Wiêc naucz siê czytaæ ze zrozumieniem i nie "krzycz" na mnie proszê. I nadal nie poda³a¶ dok³adnie co to za jogurt, wiêc nie mam mo¿liwo¶ci sprawdzenia, jak wygl±da ten sk³ad. Kto opiera swoje zywienie wy³acznie na wypowiedziach anonimowych uzytkowników forum? mo¿e niech kazdy ma swoje zdanie i niech je sobie wypracuje? Ty zaznaczy³as jakie jest Twoje podejscie a Ja wyrazi³am zdanie na ten temat, CYT: , dajê sygna³,¿e znam ¼ród³a, które podaj± takie informacje, ka¿da z nas to wie ¿e s± takie sk³adniki ale nie koniecznie we wszystkich tego typu jogurtach! ale TY w dalszym ci±gu nie rozumiesz ¿e nie wysztkie produkty z napisem Light s± z³e, informujesz mnie w nakazuj±cy sposób ¿e kaza³as mi patrzec na sk³ad! sory ale czegos nie rozumiem ,Ameryki nie odkry³a¶ i to co piszesz Ja dawno wiedzia³am a sk³ad kazdego produktu czytam od 2 lat , z tego co tu sie zaczyna dziac to widze ¿e dziewczyny trafiaj± z niewiedz± ,ale to nie znaczy ze masz im narzucaæ swoje racje ![]() TYLKO NIE CHODAKOWSKA ??? jezeli kto¶ ma ochote niech spróbuje i dObierze odpowiednie æwiczenia sam ,nie ma co zniechecaæ osób do rzeczy ,jedzienia tylko dlatego ze samemu sie tego nie lubi, nie podoba mi sie to i tyle! [COLOR="Lime"]zazwyczaj po prostu t³uszcz w produktach typu "0%" jest zastêpowany sztucznymi ----- Nie zawsze wiêc pisa³am o tym kilka postów wyzej wiêc mo¿e Ty poczytaj ze zrozumnieniem i nie zachowauj sie jakbys pozjada³a wszystkie rozumy ,bo irytuje mnie takie zachowanie i nie potrafiê siê pochamowac ........... czepiasz sie jogurtu light a sama nie potrafisz zrezygnowaæ wci±¿ niestety z coli, i cyt"cholecnie s³odkich kaw mrozonych, czy czekolady" i uwa¿asz ze zajedziesz daleko...... ,nie krzycze te¿ na Ciebie tylko ciê uswiadamiam ze mimo iz jeste¶ za³ozycielk± w±tku ,nie zachowuj sie w ten sposóbbo zauwazy³am ze osoby które trafi³y na pocz±tku juz sie nie pojawi³y ...... meczy mnie temat jogurtu i zastanawiam sie takze czy mam czego tu szukac. Savoir-vivre Edytowane przez 201709081028 Czas edycji: 2014-05-18 o 09:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#259 | |
Zadomowienie
|
Nadal nie rozumiesz tego, co do Ciebie piszê.
Dopisa³am swoje odpowiedzi na fioletowo. Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Melonade Czas edycji: 2014-05-18 o 11:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#260 | |
Konto usuniête
|
Cytat:
mo¿esz mi to wyt³umaczyc? czy Ja cie obra¿am? czy wiesz jakie s± powszechne zasady na forum b±dz czyta³as ze zrozumieniem jego regulamin? czy wiesz ze jako za³ozyciel watku nie jestes jego wascicielk± i nie masz Prawa W TAKI sposób sie odzywac do wiza¿anek? Bardzo nisko upadasz. ?? twoje s³owa ¶wiadcz± o Tobie jakim jestes cz³owiekiem TYLKO TY TWOJE RACJE ! INNE SIÊ NIE LICZ¡! Ciekawe, ¿e Ty dosz³a¶ do wagi 91kg jedz±c jogurty light i wszystko Ci tak super idealnie idzie, dobrze dla Ciebie ironiczna wypowiedz ,osmieszaj±ca, nie rozumiem? co chcia³as osi±gnac t± wypowiedzi± ? zniechecic mnie? To ciê nie pocieszê ,nie uda ci siê. Znalaz³am sie tu i po to zacze³am walkê z nadwag± Tak samo jak ty i uczestniczki w±tku I Jakos ¶wietnie mi idzie odchudzanie i cwiczenia i napewno z moj± determinacja szybciej osiagnê wymarzony cel. A ciebie tak bardzo zabola³y s³owa ze posune³as siê do bardo brzydkich zdañ! które nie powinny mieæ miejsca na forum! tak trafi³a kosa na kamieñ, nie zamierzam poddawaæ sie opini za³ozycielki w±tku ,bo mam swoje zdanie i ca³e zycie dobrze na nim wychodzê. ---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ---------- 2. Tolerancja. Uznaj prawo innych do posiadania pogl±dów, których Ty nie podzielasz i ¿ycia "po swojemu" - je¶li tylko to jest w zgodzie z prawem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#261 |
Raczkowanie
|
![]()
Aby ¿ycie bajk± by³o... By³o: 89kgBêdzie: 50 kg ![]() Jest: 77 kg ![]() II cel: 70kg ![]() Edytowane przez bebemwls Czas edycji: 2014-05-18 o 11:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#262 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#263 |
Konto usuniête
|
Melonade
Tak, na pewno te osoby, które siê nie pojawi³y, nie pojawi³y siê dlatego, ¿e wyrazi³am swoje zdanie na temat produktów light. Jednak s± nadal osoby, które siê pojawiaj± i One mi w zupe³no¶ci wystarcz± upewni³am sie w tym ze w±tek utworzy³as TYLKO i wy³acznie dla siebie. nie napisa³am ze siê nie pojawi³y ze wzglêdu na dyskusje o jogurcie ![]() po co witasz innych w w±tku skoro piszesz ze Tobie kilka osób wystarczy . Zalecam przeczytac z dok³adnoscia regulamin. I nauczyæ sie go przestrzegaæ . Tak jak szybko w±tek powsta³ i siê rozwija³ tak szybko padnie i nic w tym dziwnego skoro osoba za³ozy³a go tylko dla siebie i ma g³eboko gdzies opinie innych ......... ¿al.pl ---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ---------- trochê kultury ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#264 |
Zadomowienie
|
LadyDagaMilon ewidentnie nadal nie rozumiesz mnie, moich intencji i wypowiedzi.
Nie po to jest ten w±tek, ¿eby siê w nim k³óciæ czy obra¿aæ. Nie bêdê ju¿ kontynuowaæ tej dyskusji, bo ja Ci mogê odpisywaæ po 3 strony, a Ty i tak swoje rozumiesz. W±tek za³o¿y³am dla siebie i innych, którzy chc± mnie wspieraæ, a tak¿e sami siê odchudzaæ i otrzymywaæ moje wsparcie. Po to witam nowe osoby w w±tku, ¿eby wiedzia³y, ¿e chêtnie je przyjmiemy, bo takie jest moje podej¶cie. W kwestii tematu ca³ej tej niepotrzebnej dyskusji - ka¿da z nas ma swoje zdanie i pozostawmy to tak. Je¶li masz nadal ochotê mnie obra¿aæ czy oskar¿aæ, zapraszam do prywatnych wiadomo¶ci. W±tpiê, ¿eby ktokolwiek chcia³ siê wypowiadaæ w w±tku, gdzie toczy siê jaka¶ dziwna dyskusja i panuje kompletny brak zrozumienia. Napiszê raz jeszcze jasno - ja bardzo bym chcia³a, ¿eby ten w±tek siê rozwija³, ¿eby motywowa³ i pomaga³ osobom, które chc± schudn±æ. W jaki sposób siê☠kto¶ odchudza i jakiej motywacji potrzebuje, to jest kwestia indywidualna. O ile kto¶ nie propaguje skrajnie niezdrowego trybu odchudzania (np. g³odówki) mnie to nie robi ró¿nicy, jak siê odchudza, wa¿ne,☠¿e chce zmieniæ swoje ¿ycie na lepsze. I do dyskusji na taki temat zapraszam Ciebie i ca³± resztê uczestników w±tku (i ewentualnych przysz³ych uczestników). Je¶li nie masz na to ochoty, mo¿esz zrezygnowaæ z udzielania siê w w±tku, je¶li masz ochotê zostaæ to serdecznie do tego zapraszam.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Melonade Czas edycji: 2014-05-18 o 18:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#265 | |
Konto usuniête
|
Cytat:
![]() widzê te¿ ze po przeczytaniu regulaminu zmieni³as sposób wypowiedzi ,niemniej jednak to obra¿a³a¶ mnie Ty nie Ja ciebie zeby by³o jasne. z pozdrowieniami po mi³ym i wyczerpuj±cym wekendzie . ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#266 |
Rozeznanie
|
D³ugi spacerek po Roztoczu, arbuz na kolacyjkê i dobry film. Tak zakoñczê weekend. A wam jak mine³a niedziela?
|
![]() ![]() |
![]() |
#267 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mmm arbuz ![]() ![]() ![]() A co za film ogl±da³a¶? Ja dzisiaj mia³am spacer ok. 4-godzinny, a i tak ca³y dzieñ spêdzi³am na zewn±trz ![]() Straszn±☠mam ochotê na przeja¿d¿kê rowerow±, ale to jeszcze nie ta pogoda ...
![]() |
#268 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja dzi¶ te¿ ca³y dzieñ na dworze, wczoraj pó³ dnia w ogródku plewi³am wiêc super weekend spêdzi³am. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#269 |
Raczkowanie
|
ArcymoneQ polecam "Pacyfikator", "Wyspa Tajemnic" lub "Och ¿ycie"
![]() ![]() "Hansel i Gretel ³owcy czarownic" nie przypad³o mi do gustu ![]()
#270 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 434
|
![]()
Ne bardzo pasujê do tego w±tku, ale co tam
![]() Wiek: 24 lata, Wzrost: 164cm, Aktualna waga: 60kg, Moje BMI: 22,3 Idealna waga: 57-58kg (nie mam wielkich oczekiwaæ, ale wa¿±c w miarê ma³o trudno straciæ chicia¿ 1 kg ![]() Do 19 roku ¿ycia wa¿y³am 48kg - by³am ekstremalnie chuda, wygl±da³am niezdrowo, mimo to przyzwyczailam sie do wagi "piórkowej" ![]() Wtedy wreszcie pomy¶la³am, ¿e pora na zmiany. Zacze³am od brzuszków, rowerka stacjonarnego, æwiczeñ na uda i po¶ladki. I tak przez rok czasu. Waga sta³a praktycznie w miejscu, ale cia³o zaczelo fajnie wygl±daæ - twardy brzuszek, ³adny kszta³t po¶ladków. Pó¼niej da³am sobie spokój g³ownie z lenistwa. Do grudnia 2013r. wa¿y³am 62,5kg. W marcu podjê³am nowa prace - zwiazan± z ruchem, zaczelam je¶c du¿o bananów ( nie wiem, czemu tak je nagle polubi³am) i jab³ek, uwolni³am sie od s³odzenia kawy ![]() ![]() ![]() Ostatnio wa¿y³am siê nieca³y tydzieñ temu. Waga wskaza³a 59,6kg - najmniej od 2 lat ![]() Dzi¶ niestety nasz³o mnie na pare frytek.. aaaaaale jutro znów praca i zwyk³e jedzenie wiêc my¶lê, ¿e ten grzeszek nie wp³ynie na nic. To moja historia ![]() Za Was te¿ trzymam kciuki, bo macie wiêksze problemy ni¿ ja z 3 kilogramami... ![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:18.