|
|
#241 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Program Nowości Rossmann
Matko ale pora
Ja dopiero teraz weszłam, ale przynajmniej wszystko było dostępne i na spokojnie wybrałam![]() edit. ja dopiero meila o 6:00 dostałam, myślałam że wszyscy o tej samej porze mają meile... Edytowane przez kaate93 Czas edycji: 2014-08-12 o 06:36 |
|
|
|
|
#242 |
|
Kuźnia inspiracji
|
Ja też na lajcie weszłam
w sumie niezgorszy mam zestaw, perfum nie udało się uniknąć, ale nie mam tuszu
|
|
|
|
|
#243 |
|
Przyczajenie
|
Jak to możliwe, że każdy ma o innej porze zestawy do wybrania? Ja o 6 dostałam maila i już nie było zestawu, który chciałam
![]() ---------- Dopisano o 07:43 ---------- Poprzedni post napisano o 07:40 ---------- Niestety się nie załapałam ale ciekawi mnie Świt, SPA, serum do paznokci i coś jeszcze było do paznokci w innym zestawie. Czekam na opinie. Moje zniszczone paznokcie też czekają
|
|
|
|
|
#244 |
|
Raczkowanie
|
Jaki zestaw wybrałyście?
U mnie: perfumy Mel Merio antyperspirant Garnier balsam Vaseline lakier do paznokci Vibo świeczka zapachowa napój z aloesem płyn micelarny Kolastyna wazelina do ust Bielenda szampon i odżywka Isana Jeszcze coś było, ale nie pamiętam ;p |
|
|
|
|
#245 |
|
Zadomowienie
|
Ja dopiero o 6.00 dostałam maila, a wybierałam zestaw przed chwilą. I całkiem ładny wybór był, wymiotło tylko zestawy z pomadką Bourjois.
![]() U mnie: - makaron razowy Lubella - nawilżany papier Liliputz - olejek do twarzy L'Oreal - przyspieszacz wysychania lakieru - podkład - odżywka do włosów Dove - szampon do włosów Dove - dns Halle Berry - rękawiczki do jogi - olejek do kąpieli - antyperspirant Garnier - krem L'Oreal
|
|
#246 |
|
Rozeznanie
|
Zamówiony
znów zapomniałam spisać co wybrałam. Z tego co pamiętam - zestaw 40+ z podkładem, kredką Bourjois, wodą Halle Berry, wazeliną, tuszem L'Oreal, dalej nie pamiętam.
|
|
#247 |
|
Raczkowanie
|
Ja źle spojrzałam i z tego co widze maila informującego o wyborze też dostałam dopiero dzisiaj o 6.
Ja wybrałam zestaw: ![]() Ogólnie uważam, że w tym miesiącu zestawy były słabe. |
|
|
|
|
#248 | |
|
Zadomowienie
|
Zła jestem jak nie wiem, strasznie chciałam pomadkę Bourjois (nie było już ani jednej), tusz do brwi z L'oreala w jasnym odcieniu (został dark brunette albo transparentny), podkład i puder w sztyfcie z Maybelline (w ogóle się nie pojawił), perfumy Beyonce (tak samo, nie było)...
Więc co wpadło u mnie: podkład z Astora (może być za ciemny, ale za miesiąc po wakacjach w Grecji powinien być ok), konturówka Bourjois nr 3 (nie mam pomadki, to mam konturówkę, a i nią można całe usta malować ), wazelinę z Vaseline (widziałam, jak jakaś youtube'rka z Indii stosowała ją m. in. jako odżywkę do rzęs i efekty były genialne), szampon Dove nawilżający, woda od Halle Berry, tusz do rzęs L'oreal (kolekcja wciąż rośnie, tak jak pewnie i u was ), esencja do kąpieli (dobrze, że mam wannę), nowy antyperspirant Garnier (jestem go bardzo ciekawa), krem Garnier Miracle 40+ (powędruje do mamy), olejek do pielęgnacji paznokci czy jakoś tak. No i jeszcze mój chłopak wybrał swój zestaw, w tym miesiącu męskie zestawy były wyjątkowo nieciekawe, więc padło na damski, ale przynajmniej on cieszy się, że uzupełni braki antyperspirantowe i że nie ma kolejnego żelu, bo trochę się ich ostatnio uzbierało (jak u mnie tuszy i perfum) Mam nadzieję, że nikt się nie przyczepi do tego wyboru, bo i ja niekiedy z ostatków musiałam wybierać inne kategorie wiekowe i nie było problemów. Albo wybierałam pudło 20+, a w nim był krem 70+...Cytat:
![]() Kochane, czy któraś z Was jest z Wrocławia?
Edytowane przez robaszekk Czas edycji: 2014-08-12 o 08:27 |
|
|
|
|
|
#249 |
|
Zadomowienie
|
Ja się jak zwykle nie mogłam zdecydować między dwoma zestawami
![]() Ale w końcu wzięłam: - przyspieszacz wysychania lakieru cztery pory roku - odżywka do paznokci - lakier Sally Hansen - tusz Rimmel scandaleyes - perełki do kąpieli - antyperspirant garnier - pasta wybielająca - wazelina do ust arbuzowa - antyperspirant rexona? męski - lakier do włosów nivea - świeca zapachowa - woda perfumowana mel merio Edytowane przez kaate93 Czas edycji: 2014-08-12 o 08:33 |
|
|
|
|
#250 | |
|
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
![]() też jestem ciekawa, ale mam nadzieję, że okaże się w porządku, miałam dwa antyperspiranty z Garniera i nie zawodziły, oby tak było tym razem
|
|
|
|
|
|
#251 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mam tylko z tym problem, że jak jest jakiś super i przypadł mi do gustu, to fajnie byłoby go zostawić dla siebie, a te które są niefajne głupio komuś dać - bo przecież wiem, że jest np. beznadziejny dany tusz, to najprawdopodobniej u kogoś innego też okaże się kiepski. Najlepiej, jak są takie 'pośrednie' ![]() Pisałaś kiedyś o masowym minusowaniu recenzji - kurcze, też mnie to boli, staram się pisać jak najbardziej przydatne recenzje, wykorzystuję czas do przetestowania do końca, żeby były jak najbardziej rzetelne, zawsze jak widzę jakieś minusy produktu to o nich bez wahania piszę, a minusy i tak są, masowo wręcz :/
Edytowane przez robaszekk Czas edycji: 2014-08-12 o 08:49 |
|
|
|
|
|
#252 |
|
Raczkowanie
|
A ja wybrałam o 6:30 i jestem bardzo zadowolona
|
|
|
|
|
#253 |
|
Zadomowienie
|
No to wam zazdroszczę.
Ja czaiłam się na zestaw z tuszem i wahałam się długo, ale w tym, który wybrałam przekonał mnie olejek do twarzy i krem. I zmuszona chyba będę tusz kupić. Chyba, że dotrwam do kolejnego pudełka i uda się trafić na zestaw z tuszem.
|
|
#255 |
|
Raczkowanie
|
Dopiero weszłam, zestawy już przebrane. Nawet nie wiem co zamówiłam, gorączka daje się we znaki.
Na szczęście wybrałam coś bez tuszu do rzęs.Dziewczynki nie wyrzucajcie opakowań po maskarach. Co roku jest akcja wymiany na miniaturki Clinique w wybranych perfumeriach.
|
|
|
|
|
#256 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#257 |
|
Zadomowienie
|
Świetne pudełko, sama je chciałam ale już nie było, ta pomadka pewnie będzie piękna
Dla dziewczyn które wybrały Vaseline, oto mnóstwo przykładów na jej użycie: http://www.wikihow.com/Use-Vaseline Ja na pewno wykorzystam na rzęsy, efekty pokazane w internecie są super
|
|
|
#258 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wybierałam po północy, wiec wszystko było, ale pomadki Bourjois nie chciałam, wybrałam jakiś 30+. Tusze u mnie schodzą jak woda, więc nie cierpię na nadmiar, poza tym zawsze się znajdzie ktoś chętny u mnie
|
|
|
|
|
#259 |
|
Raczkowanie
|
A miałaś już maila po północy czy po prostu zestawy były już dostępne?
|
|
|
|
|
#260 |
|
Zakorzenienie
|
Tak dłuuugo się zastanawiałam nad zestawami i je przeglądałam, że kliknęłam chyba najgorszy! Teraz żałuję :-(
|
|
|
|
|
#261 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja w tamtym miesiącu dostałam się do programu i nie zakumałam, że mam wybrać zestaw, przez co dostałam ostatni z ostatnich, w którym były rajstopy, środek do pralki, ciemny podkład, jakiś balsam i takie tam. Ten "jakiś balsam" okazał się rewelacyjny, podkład podpasował mamie, środek do pralki podziałał bardzo fajnie, pasta do włosów podpasowała TŻowi, wszystko znalazło miejsce w naszym domu i paka wcale nie była taka zła. Także nie załamuj się, to pewnie kryzys podecyzyjny.
|
|
|
#262 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I za każdym razem jak już wybiore to mam wrażenie że wybrałam ten gorszy W każdym zestawie jest coś fajnego i coś co nie do końca mi odpowiada, ale ogólnie jestem zadowolona poza tym staram się nie marudzić, bo wiele osób chciałoby testować tyle kosmetyków i to co miesiąc a ja tu wybrzydzam
|
|
|
|
|
|
#263 |
|
Zakorzenienie
|
Macie racje, dziewczyny. Mam ten "zaszczyt", co miesiąc dostawać za darmo pakę fajnych rzeczy, a jeszcze narzekam :-P Oczywiście jak zwykle, z tego wszystkiego nawet nie pamiętam do końca co zamówiłam i print screena też nie zrobiłam
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#264 |
|
Rozeznanie
|
Robaszek mam ten sam zestaw
też chciałam ten z pomadką bourjois, ale się nie załapałam. Tak czy inaczej nie jest źle
|
|
#265 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#266 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#267 |
|
Zadomowienie
|
Na mailu propozycja dla ciężarnych/mających w swoim otoczeniu ciężarne.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#268 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#269 |
|
Zadomowienie
|
U mnie działa, dziwne. Czyściłaś ciasteczka? (Nie wiem czy to ma sens ale mam wrażenie, że czyszczenie ciasteczek to rozwiązanie na wszystko
)
|
|
#270 |
|
Zadomowienie
|
Nadal to samo, w każdej przeglądarce. Może zebrali już te 11 osób?
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:46.

Ja dopiero teraz weszłam, ale przynajmniej wszystko było dostępne i na spokojnie wybrałam

Na szczęście wybrałam coś bez tuszu do rzęs.