![]() |
#241 |
Zadomowienie
Przekupka: 13 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Maj - Wszystkowątek
wymiary sukienki.
Dł. cał. 83 od pachy do pachy 40cm talia 37cm rękaw 65cm biodra 47cm Mierzyłam "na płasko" bez naciągania
![]() |
#242 |
Zakorzenienie
|
hej, w wątku nie widzę nic dla siebie
![]() płyn i odlewki też raczej odpadają bo jestem strasznie wybredna co do perfum ![]() już mam swoje ulubione i póki co nich się trzymam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#243 |
Wtajemniczenie
|
Ja napisze co mi sie podoba:
Buty z czerwonym obcasem interesuje mnie ile ma cm? Kopertówka do butow Leginsy next nowe Skarpetki stopki nowe ---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ---------- Napisz mi na ile wyceniasz te rzeczy które mi sie u Ciebie podobają wtedy będzie łatwiej negocjowac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#244 |
:)
|
siup
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#245 |
Wtajemniczenie
|
Ja wole wycenić bo potem dziewczyny sie gniewaja ze proponuje wymianke która im sie nie opłaca a mi tak cieżko określić a nie chce nikogo urazic
![]() saszetki : -4 odżywki loreal wygladzajace -3 szampony loreal wygładzające -1 szampon kerastase -1 odżywka loreal do włosów farbowanych dostalam przy większych zakupach w salonie fryzjerskim *kosmetyczka beżowa z neonowych zamkiemdalam 15zł *2 lakiery -CORALA miętowy -french manicuirelakirow nie wycenie gdyż sa używane mogę dorzucić do wymianki *podwójne beżowe cienie loreala NOWEz wymianki mam nie używane *tusz loreala false lasu wings użyty kilka razy mokry świeży dalam około 3dych * podkład pure light YR średni bez NOWYdalam 39zl * podkład przeciw niedoskonalosciom YR porcelanowy beż- 90%zostalodalam 50zł *serum elixir YR NOWEdalam za 2sztuki 109zl wiec jedna liczmy za 50 *MATRIX BIOLAGE maska wygładzająca raz użyta niezauważalny zużycienowa kosztuje 55zl jest cena ale wiadomo ze liczę ja za mniej *zapachowe świeczki kerastasedostalam w prezencie AntiAgeGlobal krem YRdwie sztuki za około 100zl ale kupiłam taniej wiec 3dychy gdzieś Przekalkuluj to jakoś czy Ci sie opłaca żeby było korzystnie dla obu stron i zaproponuj jak uważasz bo ja nie wiem jak to wyliczyc żeby każda była zadowolona ![]() ---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ---------- AAGlobal jest do twarzy nie tylko pod oczy Podkład pur light według mnie jest średni ani jasny ani ciemny taki pomiędzy ja tak oceniam bo jestem trochę opalona MATRIX 150ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#246 |
Zadomowienie
|
Siatka jest koloru cielistego i prześwituje
![]() reszta jest ciemnoczerwona jak na pierwszym zdjęciu.
![]() |
#247 |
Wtajemniczenie
|
Bez świeczek i podkładu pure light mi pasuje
![]() Tak podziękuje bo nie jestem pewna nawet czy buty bedą napewno na mnie dobre |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#248 |
|
w takim razie dziękuję bo mi się to nie opłaci.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
Wtajemniczenie
|
Ja tez mogę z czegoś zrezygnować np z legginsów i skarpetek
![]() Mozna zrobić mniejsza wymianke chyba ze tak Ci nie pasuje? ---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:44 ---------- To moze zrobimy tak ze wtedy podkład chociaż go lubię i jest nowy to dam ale wtedy świeczki i kosmetyczke zostawię skoro z niej możesz zrezygnować a świeczki chciałabym za cos fajnego gdyż maja wartość dla mnie bo sa prezentem ![]() Tak moze być?zawsze jakoś mozna sie dogadać chyba ze naprawdę chcesz buty sobie zostawić |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#250 |
|
odp
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#251 |
Zadomowienie
|
Spódnicy nie ma dzisiaj gwizdnęłą ją moja mama
![]() Mnie się podoba Twój over ale te rzeczy to ciut mało za niego.... może coś jeszcze wypatrzylaś?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#252 |
Wtajemniczenie
|
Umowa stoi
![]() To tak ja tobie *kosmetyczka beżowa *2 lakiery -CORALA miętowy -french manicuire *podwójne beżowe cienie loreala NOWE *tusz loreala false lasu wings użyty kilka razy mokry świeży * podkład pure light YR średni bez NOWY * podkład przeciw niedoskonalosciom YR porcelanowy beż- 90% *serum elixir YR NOWE Ty mi: Buty z czerwonym obcasem rozmiar 38 Kopertówka do butów Leginsy next Skarpetki z wątku I skarpetki next z poza waku Jesli pasuje to wymiana adresów na PW ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#253 |
Zadomowienie
|
Tak są nowe tzn pudełko jest ciut sfatygowane. Według mnie wszystkie śmierdzą
![]() ![]() Podobają mi się obie torebki ale skoro nic więcej nie wypatrzyłaś mnie pasuje j.w.
![]() |
#254 |
|
odp
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#255 |
Wtajemniczenie
|
Była używana ale trzymałam w niej tylko próbki i saszetki wiec jest czysta,nie ma metki ze jest nowa bo kupiłam ja miesiąc temu i leżała u mnie ze schowanymi w nią właśnie próbkami .
---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ---------- Tak czysta nie przetarta,materiałowa taka jak na foto Ma w środku metkę loreala bo jest ze sklepu loreala Edytowane przez Eva888 Czas edycji: 2014-07-07 o 10:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#256 |
Zadomowienie
|
A jaka to torebka? jest w Twoim wątku? Miniatury chętnie oddam wszystkie
![]()
![]() |
#258 |
|
odp
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:12.