![]() |
#241 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czerwiec Wymienię Lolita, Armani, Aqua Allegoria, Fenjal, Victoria's Secret, Ma
Hej,
Chwilowo muszę ograniczyć się do rzeczy z wishlisty, daj znać jeśli coś Ci wpadnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#242 |
Zadomowienie
Przekupka: 45 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Czerwiec Wymienię Lolita, Armani, Aqua Allegoria, Fenjal, Victoria's Secret, Ma
Tez mam tego Lanvina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#243 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za
FM Versace Crystal noir 15/30ml FM Dior Cheri 18/30ml peeling wiśniowy nowy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#244 |
Zadomowienie
Przekupka: 45 pkt / 100% pozyt.
|
mnie takze baaaardzo sie spodobal i poki co nalezy do moich ulubiencow
![]() ![]()
![]() |
#247 |
Zakorzenienie
|
z kosmetyków mam zamiar dołożyć fluid rozświetlający YR i może jakieś lakiery do paznokci
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#248 |
Wtajemniczenie
|
Znajdziesz cos u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#250 |
Zakorzenienie
|
w zamian podoba mi się to:
Fenjal Body Milk Intense 400ml, Fenjal Body Milk Vitality 400ml, Nuxe - suchy olejek do ciała 40/50ml, co mogłabyś oddać ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#251 |
Zakorzenienie
|
Nic nie znalazłam
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#252 |
Zakorzenienie
|
książki są w stanie bardzo dobrym, obie jednakowej wielkości. Brzechwa jest w miękkiej okładce a Baśnie to twarda okładka i gruba książka. Gra wygląda jak nówka tyle , że bez folijki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:45.