Chociaż teraz z nas Brzuchatki, w październiku będą matki. Mamusie październikowe cz. - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: kto ma poprowadzić nowy wątek ?
Gosia 11 34,38%
Purblanca 10 31,25%
Coffe 7 21,88%
Spinka 2 6,25%
Koralinka 1 3,13%
Nowa 1 3,13%
Głosujący: 32. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-06-15, 20:54   #241
Natalyyya
Zakorzenienie

GG do Natalyyya
Dot.: Chociaż teraz z nas Brzuchatki, w październiku będą matki. Mamusie październiko

Gosia ło matko co za bajzel tam mają… mam nadzieje że jutro dotrze i będziesz mogła w końcu wyspać się na porządnym łożu)

Dima przepis w klubie

Lilotka Kopiec kreta to fajne ciasto i wbrew pozorom można je zepsuć Nawet ciasto z torebki Co tam dobrego pojadłaś na grillu? No właśnie nie wiem gdzie Farminka może gdzies pojechali na weekend?

Fajny ten przepis na łogrórki tylko to curry mnie tam nie pasuje

Siasiolka puk puk ja tam dzisiejsza forma?

20.02 bijące serduszko

Fabian 20.09.2014r
Natalyyya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-15, 21:04   #242
kasiakg
Rozeznanie

Dot.: Chociaż teraz z nas Brzuchatki, w październiku będą matki. Mamusie październiko

Cały dzień mnie nie było i oczywiście tyle nadrabiania
Witam nowe mamusie
Mnie mała coś strasznie kopie tak w dole, prawie jakby w tyłek Też tak macie?
Cytat:
Napisane przez sweetdream90 Pokaż wiadomość
Potwierdzam - zdecydowanie numer 1

A ja właśnie wygrzebałam na allegro kołyskę za 160 zł na pierwsze tygodnie i chyba ją kupimy, jeśli będzie w dobrym stanie, bo to jednak wygodne móc ją postawić tuż obok swojego łóżka, a w ciągu dnia przesuwać na kółkach po całym mieszkaniu
http://img01.allegroimg.pl/photos/or.../27/4333562747
My zamiast tego po prostu na początek będziemy mieli wózek w domu, też na kółkach i praktycznie

Od wtorku zaczynamy wielki remont łazienki, czeka mnie nocne wstawanie na siku do babci na dole
Stary 2014-06-15, 21:07   #243
Lilotka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Natalyyya Pokaż wiadomość
Gosia ło matko co za bajzel tam mają… mam nadzieje że jutro dotrze i będziesz mogła w końcu wyspać się na porządnym łożu)

Dima przepis w klubie

Lilotka Kopiec kreta to fajne ciasto i wbrew pozorom można je zepsuć Nawet ciasto z torebki Co tam dobrego pojadłaś na grillu? No właśnie nie wiem gdzie Farminka może gdzies pojechali na weekend?[/B]

Fajny ten przepis na łogrórki tylko to curry mnie tam nie pasuje

Pojadłam: Jedno skrzydełko, krupnioka i patyczek rolowanego boczku.
Sałatki trochę i kawałek bułeczki czosnkowej.
A na deser w domu ciacho Ten kopiec kreta Gosia mi przypomniała i tak mnie naszło raz dwa się je robi i jest

Paulina
Lilotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-15, 21:08   #244
mortisha84
Zadomowienie

Witam się i ja w nowym wątuniu

Wróciliśmy niedawno. Wpadłam się tylko przywitać co byście o mnie nie zapomniały i idę spać bom nieprzytomna.. Jutro mam nadzieję w lepszym humorze wrócę do Was, bo dziś czuję się jakby mnie czołg przejechał. Wszystko mnie boli i jestem niewyspana. Nie wypoczełam ani chwili, w sumie to nawet nie wiem czemu. Może ta głupia pogoda tak na mnie działa.

Niunia

Bobas
mortisha84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-15, 21:21   #245
Lilotka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiakg Pokaż wiadomość
Cały dzień mnie nie było i oczywiście tyle nadrabiania
Witam nowe mamusie
Mnie mała coś strasznie kopie tak w dole, prawie jakby w tyłek Też tak macie?

My zamiast tego po prostu na początek będziemy mieli wózek w domu, też na kółkach i praktycznie

Od wtorku zaczynamy wielki remont łazienki, czeka mnie nocne wstawanie na siku do babci na dole
Mnie kopie, ale w @ Irytuje mnie to trochę.

Paulina

Edytowane przez Lilotka
Czas edycji: 2014-06-15 o 21:23
Stary 2014-06-15, 21:26   #246
ever_92
Zadomowienie

Dobry wieczor
Ja na obiad mialam udka pieczone, z ziemniakami i surowki ze sloika. Jak zwykle dzis po sklepach budowlanych jezdzilismy
Jutro po czesciach do autka mego bedziemy jezdzic i juz jutro na ciuszki dla malej jedziemy, moze przy okazji cos jeszcze kupimy, pozniej sporo rzeczy tez, wiec za duzo mnie jutro tutaj nie bedzie
Dobraaanoc
Stary 2014-06-15, 21:26   #247
kasiakg
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Lilotka Pokaż wiadomość
Mnie kopie, ale w @ Irytuje mnie to trochę.
Dokładnie takie coś Uwielbiam jak kopie ale to jest czasami aż nieprzyjemne

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-06-15, 21:33   #248
daszna
Zadomowienie

GG do daszna

witam i ja. ))
zezarlam pol kilo czeresni i ide spac. jutro pytam o zwolnienie, moze mi sie uda. :P
milej nocy!

Pola, 15.10.2014
daszna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-15, 21:34   #249
Dimaa
Raczkowanie

Właśnie poczytałam trochę o cudownych właściwościach masła shea i jego działaniu na skórę. Smarujecie się nim? Podobno świetne na rozstępy.

Natalia, widziałam już przepis w klubie
Stary 2014-06-15, 21:35   #250
slomka
in the dark of night

Cytat:
Napisane przez Dimaa Pokaż wiadomość
Właśnie poczytałam trochę o cudownych właściwościach masła shea i jego działaniu na skórę. Smarujecie się nim? Podobno świetne na rozstępy.
od ponad dwóch miesięcy, nierafinowanym
Stary 2014-06-15, 21:36   #251
tynka88
Zadomowienie

wieczornie sie jeszcze witam, jako , ze dzis porzadnie pojadlam to i energii mam duzo, syno spi, TZ jeszcze do lozka nie przyszedl wiec mam chwile

bylismy na tym basenie, mama pozyczyla mi jednoczesciowy kostium w rozmiarze 46, a normalnie nosilam 36wygladalam i czulam sie jak hipopotam, no ale Mateuszek przeszczesliwy ,troche poplywalam ,wiec jest ok, zaladowalam globulke, co by mnei nic nie pieklo

no dziewczyny zjadlam 6 buleczek, ale od poludnia prawie nic nie jadlam tak mnie trzyma, popilam goracej herbaty, bo jednak troche czuje , ze za duzo mysle, ze za chwile dojde do wniosku ,ze czas sie ograniczyc, w poprzedniej ciazy opamietalam sie wlasnie gdzies w 7 miesiacu i dzieki temu ostatni 3 miesiace przybylo mi jakies 3 kg.

mamad1 moj starszak duzo chodzacy i do wozka wsadzam tylko jak wybieramy sie gdzies dalej na zakupy, takze mlodszego do nosidla ,a starszego za raczke i moze bedzie ok

dobranoc

tynka88 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-06-15, 21:37   #252
daszna
Zadomowienie

GG do daszna

i jeszcze na szybko. lekarz kazal mi brac witamine d3 w ciazy, 1000. czytalam ulotke i nie ma potrzeby brania az tylu. wrecz jest napisane, zeby nie przesadzac, bo nadmiar jest szkodliwy dla dziecka... ktos cos wie na ten temat? bede u niego dopiero w lipcu, a nie mam telefonu, zeby zadzwonic...

Pola, 15.10.2014
daszna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-15, 21:40   #253
Lilotka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiakg Pokaż wiadomość
Dokładnie takie coś Uwielbiam jak kopie ale to jest czasami aż nieprzyjemne
Ja też uwielbiam jak kopie, ale nie w cipę

Paulina
Stary 2014-06-15, 21:51   #254
Dimaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez slomka Pokaż wiadomość
od ponad dwóch miesięcy, nierafinowanym
o! I jak? Dobrze się wchłania? I jak to jest z tym zapachem? Właśnie przymierzam się do zakupu takiego nierafinowanego.
Stary 2014-06-15, 21:54   #255
slomka
in the dark of night

Cytat:
o! I jak? Dobrze się wchłania? I jak to jest z tym zapachem? Właśnie przymierzam się do zakupu takiego nierafinowanego.
orzechowy zapach, bardzo tłuste, forma sztywnej pasty, wiaderko litrowe mam, rozgrzewam w dłoni codziennie wieczorem, wchłania się stopniowo ale daje przyjemne uczucie natłuszczenia, skóra jest megamiękka. trzeba się przyzwyczaić do zapachu jeśli ktoś nie lubi, u mnie i TŻta na szczęście OK z zapachem nie wyobrażam sobie smarować się czym innym (mam jeszcze oliwkę Babydream, czasem się nią smaruję ale przeważnie dolewam do kąpieli

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-06-15, 22:00   #256
Dimaa
Raczkowanie

Cytat:
orzechowy zapach, bardzo tłuste, forma sztywnej pasty, wiaderko litrowe mam, rozgrzewam w dłoni codziennie wieczorem, wchłania się stopniowo ale daje przyjemne uczucie natłuszczenia, skóra jest megamiękka. trzeba się przyzwyczaić do zapachu jeśli ktoś nie lubi, u mnie i TŻta na szczęście OK z zapachem nie wyobrażam sobie smarować się czym innym (mam jeszcze oliwkę Babydream, czasem się nią smaruję ale przeważnie dolewam do kąpieli
Teraz stosuję właśnie lotion Baby Dream z oliwką na zmianę, ale to masło ma świetne opinie, więc chyba się skuszę tym bardziej że cena też jest ok.
Stary 2014-06-15, 22:06   #257
Mojra87
Zadomowienie

Dziękuję wszystkim trzymającym za mnie kciuki

Jakoś mi ten dzień zleciał na nie wiem czym tu trochę komp, tam trochę tv, kumpel wpadł na chwilę, później szwagier no i zrobiła się nagle 23...

Nawet nie wiem co komu chciałam odpisać

Witam również nową Mamusię Październikową

Gosia - udanego podglądania Juliusza

Tynka - ja chętnie wezmę trochę Twojego apetytu, bo mnie wszystko w połowie jedzenia staje w gardle

OkoPani - śniadania do łóżka to u nas drażliwy temat ale to dlatego, że ja się za szybko budzę i nigdy mężowi nie udało się zrobić mi niespodzianki po 4 próbach się poddał

Ale tu kusicie słodkościami... Nowa - szczególnie Ty tym swoim murzynkiem, bo wyjątkowo za mną chodzi... ja zjadłam kilka sztuk ptasiego mleczka i mnie zemdliło

O dziwo właśnie wsunęłam kanapkę, a zazwyczaj tego nie robię o tej godzinie... Może jednak mój apetyt ma malutkie przebłyski

Cytat:
Napisane przez daszna Pokaż wiadomość
i jeszcze na szybko. lekarz kazal mi brac witamine d3 w ciazy, 1000. czytalam ulotke i nie ma potrzeby brania az tylu. wrecz jest napisane, zeby nie przesadzac, bo nadmiar jest szkodliwy dla dziecka... ktos cos wie na ten temat? bede u niego dopiero w lipcu, a nie mam telefonu, zeby zadzwonic...
Ja też mam brać taka dawkę i też pytałam o to moją gin po przeczytaniu ulotki - powiedziała, że najnowsze badania wskazują, że taka dawka jest odpowiednia dla kobiet w ciąży (a nawet powinna być jeszcze większa!), a ulotki są opracowywane przez firmy farmaceutyczne tak, żeby się zabezpieczyć i nie zawsze zgadzają się z badaniami lekarskimi dodała jeszcze, że lekarze trzymają się wytycznych Polskiego Towarzystwa Ginekologicznego, a nie ulotek a PTG taką właśnie zaleca dawkę

---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ----------

Cytat:
Ja dziś dostawałam takie bęcki, że aż podskakiwałam i stwierdzam, że kopniaki mojej Panny stają coraz częściej już powoli bolesne a Młodej Damie nie przystaje przecież tak matce walić po różnych takich tam...
Stary 2014-06-15, 22:24   #258
slomka
in the dark of night

Cytat:
Teraz stosuję właśnie lotion Baby Dream z oliwką na zmianę, ale to masło ma świetne opinie, więc chyba się skuszę tym bardziej że cena też jest ok.
ja za swoje dałam jakieś 50 zł w zaokrągleniu i przeliczeniu na PL, jestem megazadowolona przyznam, że od kiedy stosuję mam bardzo miękką skórę
Stary 2014-06-15, 23:15   #259
Isgaard
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez nocnyskowronek Pokaż wiadomość
Ja niestety też z tych co nie lubią gotować i robią to tylko bo/jeśli muszą
Chciałabym żeby było inaczej i staram się czasem przezwyciężyć lenia, niechęć itp żeby było zdrowiej, różnorodniej itd
Zwłaszcza chciałabym się w tej kwestii zmienić w kontekście dzieci. Ale kompletnie nie sprawia mi to frajdy. Ani wymyślanie, ani przygotowywanie... ba! Nawet jeśli wyjdzie smaczne to nie czuję satysfakcji z jedzenia tego Czasem myślę, że gdyby nie kwestia jakiejś tam jednak potrzeby zdrowej racjonalnej diety to mogłabym jeść codziennie to samo - nawet kanapki Na zasadzie trzeba oddychać to oddycham, ale nie żeby czuć z tego faktu satysfakcję Trochę oczywiście przejaskrawiam, aż tak ciężkim przypadkiem nie jestem
Witaj
Nie przejmuj się bo ja też wogóle nie gotuję, nie pichcę i nic nie przyrządzam w kuchni, tylko kanapki, może jajecznicę i wsio. Kuchnia mnie przeraża, stresuje, nie mam cierpliwości a w zasadzie to czasu.
Nie mam też wymagań kulinarnych, więc mi to nie przeszkadza, mogę jeść bardzo proste rzeczy, albo non stop to samo aby po prostu coś zjeść i nie czuć głodu.
Ciekawe kto będzie gotował maluchowi może babcia, może TŻ, a może ja w końcu chociaż trochę się zmuszę do gotowania, zobaczymy.

Ja dzisiaj trochę pobuszowałam po sklepach żeby sobie coś kupić do ubrania, bo nie mam co już na siebie założyć, no i zrobiłam parę fajnych zakupów. Mam parę ciuchów które rewelacyjnie kryją moją ciąże i wyglądam w nich super.
Na zakupy ciuszków dziecka jeszcze muszę poczekać bo nadal nie wiem co będzie.
Mój dzieciak zaczął już intensywnie dawać o sobie znać i jest to niesamowite uczucie.
Isgaard jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-06-16, 03:14   #260
siasiolka
Zadomowienie

Cytat:

hej

dziś obudziłam się z bananem na twarzy.. ale tylko na 20 minut bo była TŻ wyprowadziłam mnie z równowagi.. okropna z niej franca
a później przyszła teściowa na obiad.. ale po obiadku wprosiła do nas swoją córkę i wnuczki i musiałam się nasłuchać jaka to już jestem gruba i mam strasznie duży brzuch jak na 6 miesiąc, że imię dla dziecka jest beznadziejne i może jeszcze uda nam się przemówić do rozumu i że ja jestem jakaś taka nieprzyjemna w odbiorze bo na cenne ich rady się boczę i psioczę

Jacy byliśmy szczęśliwi kiedy dom opustoszał
Wyszliśmy na balkon rozsadzić sałatę, wypiliśmy herbatkę, pogadaliśmy o dupie Maryni i szczęśliwi zapakowaliśmy się do wyrka na serial i lulu...

o 3.00 obudziło mnie siku w drodze z łazienki zahaczyłam o duży pokój i wyczaiłam tam ciastka.. więc polazłam do kuchni jeszcze kakao zrobić.. no i skończyło się na dodatkowych kanapkach...
Teraz skończyłam Was nadrabiać i już za chwilę będę mogła próbować zasnąć

Buziaki i do rana

PS. uwielbiam kopiec kreta.. i tyle o nim ostatnio piszecie, że postanowiłam zrobić go mojemu TŻowi na dzień ojca

Edytowane przez siasiolka
Czas edycji: 2014-06-16 o 03:15
siasiolka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-16, 07:11   #261
siuska
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez siasiolka Pokaż wiadomość
hej

dziś obudziłam się z bananem na twarzy.. ale tylko na 20 minut bo była TŻ wyprowadziłam mnie z równowagi.. okropna z niej franca
a później przyszła teściowa na obiad.. ale po obiadku wprosiła do nas swoją córkę i wnuczki i musiałam się nasłuchać jaka to już jestem gruba i mam strasznie duży brzuch jak na 6 miesiąc, że imię dla dziecka jest beznadziejne i może jeszcze uda nam się przemówić do rozumu i że ja jestem jakaś taka nieprzyjemna w odbiorze bo na cenne ich rady się boczę i psioczę

Jacy byliśmy szczęśliwi kiedy dom opustoszał
Wyszliśmy na balkon rozsadzić sałatę, wypiliśmy herbatkę, pogadaliśmy o dupie Maryni i szczęśliwi zapakowaliśmy się do wyrka na serial i lulu...

o 3.00 obudziło mnie siku w drodze z łazienki zahaczyłam o duży pokój i wyczaiłam tam ciastka.. więc polazłam do kuchni jeszcze kakao zrobić.. no i skończyło się na dodatkowych kanapkach...
Teraz skończyłam Was nadrabiać i już za chwilę będę mogła próbować zasnąć

Buziaki i do rana

PS. uwielbiam kopiec kreta.. i tyle o nim ostatnio piszecie, że postanowiłam zrobić go mojemu TŻowi na dzień ojca
Ja dziękuję, opowieści jak z filmu z ta teściową i rodzinką. Biedna jesteś. Ja na szczęście teściową mam kochaną i nic złego (mam nadzieję) na mnie nie powie hehe. Aczkolwiek nigdy nic nie wiadomo

Z tym objadaniem się też jesteście dobre dziewczyny, ja w nocy tylko 1 raz jadłam i to dlatego, że brzuch mnie już tak z głodu bolał, że nie mogłam spać - nie zjadłam kolacji.

Dziś o 11.00 mam ostatni egzamin, trzymajcie kciuki, bo może być marnie

Idę robić śniadanie i jeszcze się uczyć.

Dobrego dnia wszystkim Brzuchatkom
Stary 2014-06-16, 07:28   #262
slomka
in the dark of night

Siasiol Teściówka z wnukami? Cudowny dzień a jak do tego jeszcze ładnie się wszyscy zachowali to już w ogóle ekstra Dobrze, że odreagowaliście sobie przesadzaniem sałaty
Ja wczoraj posiałam lawendę, trawę dla kota i bazylię
Teraz szukam na ebay osłonek słomianych na balkon, co by zrobić sobie oazę spokoju, marzy mi się hamak ale boje się, że się zarwie pode mną

Dzień dobry
Stary 2014-06-16, 07:33   #263
line_87
Rozeznanie

Cytat:
Hahaha A myślałam, że to ze mną jest coś nie tak, że tam coś czuję
Stary 2014-06-16, 07:43   #264
Dimaa
Raczkowanie

Cytat:
ja za swoje dałam jakieś 50 zł w zaokrągleniu i przeliczeniu na PL, jestem megazadowolona przyznam, że od kiedy stosuję mam bardzo miękką skórę
Zamawiam!

siasiolka, właśnie tak spojrzałam na godzinę Twojego wpisu i się przeraziłam. Ale w trakcie czytania wszystko się wyjaśniło "nocny podjadaczu" tez ok 3 wstawałam na siku, ale żadna siła, nawet ciasteczka (chyba.. ) nie zatrzymałyby przed dalszym snem.

Ach ta teściowa...

siuska, powodzenia na egzaminie! Już ostatni więc luz, będziesz mogła świętować zakończenie sesji oczywiście bezalkoholowo!
Stary 2014-06-16, 07:46   #265
farminka
Wtajemniczenie

już 9 stron napisane, a mnie się dopiero teraz udało do Was dotrzeć. Zmęczona jestem po weekendzie jak nie wiem. Praktycznie wcale nas w domu nie było, bo w sobotę TŻ w pracy, a ja się kiepsko czułam, więc zapakowałam małą i pojechałyśmy do moich rodziców, a w niedzielę urządzaliśmy urodziny naszemu bączkowi. W dodatku nie obyło się bez atrakcji i wysiadł nam prąd, więc nie było opcji żeby do Was zajrzeć. Noc też nie przespana, bo mała miała koszmary i przywędrowała do nas w środku nocy i spała z nami do rana, a oni oboje z tatusiem śpią rozwaleni jakby się na plaży opalali i dla mnie miejsca zabrakło. Leżałam wyprostowana jak struna, z brzuchem wiszącym za łóżkiem i Lenki łokciem na nosie Ale i tak było słodko popatrzeć na nią jak sobie śpi obok, bo tak to zawsze w swoim łóżku, w swoim pokoju i przylepa nie jest.
Dzisiaj czeka mnie wizyta u położnej. Będziemy pakować torbę do szpitala Wczoraj mnie TŻta rodzina uświadomiła, że w sumie to już niedługo do tego porodu, bo jakieś 3, w porywach 3,5 miesiąca i aż gęsiej skórki dostałam
farminka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-16, 08:26   #266
Lils121
Rozeznanie

Dziewczyny, już Pytalam w poprzednim wątku, ale mój post zgubił soe widocznie w dylemacie wybierania tytułu, więc Ponawiam pytanie

Może orientuje się któraś z Was jak obliczyć ile będę dostawała macierzyńskiego. Jestem na urlopie wychowawczym no i po urodzeniu dziecka dalej będę na wych. tylko będę miała zasiłek macierzyński.
Normalnie jak się idzie prosto z pracy lub L4 na urlop macierzyński to liczy się średnia z ostatnich chyba 6 miesięcy. A ja co mam liczyć? przyjmując ze w pracy miałam najniższą krajową.
Znacie się na tym? na necie sporo takich tematów, ale wszystko trochę niejasno napisane.
Stary 2014-06-16, 08:54   #267
Lilotka
Zakorzenienie

Dzien Dobry

Lils121 Widziałam Twój post, ale zupełnie nie mam pojęcia, jak to się liczy.

farminka Moja córka już duża panna a czasami przychodzi do mnie do łóżka się poprzytulać, albo ja do niej wskakuje jak ją np. idę obudzić. Uwielbiam na nią patrzeć jak śpi, bardzo ją kocham

siuska Powodzenia na egzaminie i oFc.

siasiolka nocny marku Wspólczuje tekstów od teściówki, ale dzielnie sie trzymaj i nie daj sie, stoimy murem za Tobą!!

Gosia Miłego seansu z Julkiem w roli głównej!! Zazdraszczam, bo ja tydzień musze czekać, żeby zobaczyć mojego łobuziaka

U mnie ostatnio problemy, bo mam bardzo wrażliwą śluzówkę i co chwila mi leci krew z nosa, albo dziąsła bolą

Miłego Dnia wszystkim życzę.

Paulina
Stary 2014-06-16, 09:07   #268
Mojra87
Zadomowienie

Witam się z Wami i ja

Miałam nadzieję z rana na wyniki badań, a tu kicha nie ma i pewnie najwcześniej jutro będą lekarz mówi - odebrać w poniedziałek, a panie w rejestracji mówią - najwcześniej wtorek

No nic, luzuję cycki i czekam cierpliwie do jutra...

Siasiolka - teściowa z piekła rodem... Uwielbiam takie wpraszanie się i wszystkie "złote rady", których koniecznie musisz słuchać, bo inaczej jesteś ta zła Fajnie, że masz do tego dystans
Nie wiem, jak Wy możecie tak w nocy podjadać... Ja zjadłam wczoraj o 23 kanapkę i rano mnie żołądek bolał najwyraźniej mam delikatny żołądek jak francuski piesek

Siuska - powodzenia na egzaminie

Line, Lilotka - jak widać więcej z nas czuje tam ruchy Maluchów

Lils - może warto zapytać kadry z pracy sprzed tego wychowawczego? Ja niestety ciągle się gubię w takich tematach...
Stary 2014-06-16, 09:18   #269
Natalyyya
Zakorzenienie

GG do Natalyyya

witam się z słonecznej irlandii

Siasiolka nie wyobrażam sobie tego żeby teściowa z szwagierką przyszły do mnie i mi dogryzały … to straszne przykre ! Ja jestem z tych co sobie krytykę biorą do siebie i zawsze się przejmuje jak ktoś coś powie nawet w "żartach" … Zero taktu serio…
Ja sama nigdy nie wstawałam w nocy do jedzenia ale moja matka codziennie o tej samej porze wstawała i jadła a mój pies jadł z nią Ja jedynie w nocy to obudzę się na siku i napić
Te nasze tż'ty to mają się z nami dobrze co ciasta na dzień ojca Ja robie sernik dla niego

Lils ja również nie mam pojęcia jak to w PL wygląda :/

siuska

Lilotka ja mam to samo przy smarkaniu czy kichaniu krew mi poleci:/ dziąsła tez ale zmieniłam szczoteczkę i o wiele lepiej

Farminka wszystko okej? Czujesz się już dobrze?? Mnie od wczoraj wieczorem ciągnie w pachwinach i boli jak się przewracam z boku na bok:/

Slomka Ty jesteś kociara nie? Powiedz mi czym można popsikać żeby odstraszyć kota? Jeden mi tu na osiedlu się uwziął i mi sika na wycieraczke na zewnątrz Nie wiem jak go przegonić i odstraszyć:/

---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ----------

Mojra no chyba se jaja robią z tymi wynikami :/

20.02 bijące serduszko

Fabian 20.09.2014r
Natalyyya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-16, 09:22   #270
slomka
in the dark of night

Cytat:

Slomka Ty jesteś kociara nie? Powiedz mi czym można popsikać żeby odstraszyć kota? Jeden mi tu na osiedlu się uwziął i mi sika na wycieraczke na zewnątrz Nie wiem jak go przegonić i odstraszyć:/
są takie specyfiki w psik psiku, na ebay czy w większych sklepach zoologicznych można dostać, odstraszacze, żeby właśnie nie sikały w niechcianych miejscach

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości