![]() |
#241 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe Zapuszczanie, część 50!
Cytat:
Teraz jakoś dochodzę do siebie, ból mniejszy, ale może się nasilić w każdej chwili Grunt, że moje dziecię ma się dobrze - to najważniejsze, choć ja też bym chciała tak się mieć ![]()
![]() |
#242 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Offopowe Zapuszczanie, część 50!
no dziwi mnie dziewczyna rocznik 97,98 pisząca na fejsie jaka to jest szczesliwa z powodu ciąży :p
|
![]() ![]() |
![]() |
#243 |
Zakorzenienie
|
No jak już jest w ciąży to co ma zrobić. Lepiej, że się cieszy.
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ---------- Asia, ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#244 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Biedna Asia ![]() ![]() btw. Po części mnie te relacje irytują bo do tej pory nie doczekałam się własnego dzieciątka ![]() ![]() Edytowane przez trinee Czas edycji: 2014-06-24 o 19:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#245 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zdziwiona nie jestem, zszokowana i owszem (mowa tu przecież o 16-17 latce ![]() Ja rozumiem, no przydarzyło się, cóż zrobić można. Nie pozostaje w sumie już nic jak się cieszyć. Ale robić z tego fotorelację na fb, jakby to co najmniej misterny plan był, by w tę ciążę zajść tak wcześnie? ![]() ---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ---------- Dobrze, że mam dziś wolne. I jutro. Co prawda inaczej zaplanowałam sobie te dwa dni, no ale trudno. Jest czas, żeby się kurować. Nie wyobrażam sobie, żebym miała pracować w takim stanie. Jestem istnym rozpylaczem zarazków.
![]() |
#246 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W ciąży nerki lubią się "odezwać"... Wstawiłam zdjęcia moich dwukolorowych włosów. ![]() ![]() ![]() ![]() W rzeczywistości ta jaśniejsza część jest odrobinę mniej ruda.
Edytowane przez otako Czas edycji: 2014-06-24 o 19:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#247 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#248 |
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny
![]() Mam nadzieję, że będzie lepiej. Ja po części rozumiem chwalenie się dziećmi, zdjęcia, jakieś wpisy etc. Ale raz na jakiś czas, nie codziennie po 5 i nie pisanie czego ich dzieci nie potrafią. Ogólnie to jest fajne, bo uwielbiam oglądać zdjęcia dzieci, czytać śmieszne wpisy, ale większość moich znajomych przegina, rzygam tymi postami o tym, co robi ich dziecko w danej chwili. Codziennie, non stop ![]() Najgorsze dla mnie jest wstawienie zdjęcia usg, naprawdę. Po prostu porażka, bo takie intymne sprawy zostawia się dla siebie. 17stka chwaląca się ciążą? Hm... Grubo, grubo ![]()
Włosomaniaczka z kilkuletnim stażem ![]() 09.09.2014 Nasza Królewna przyszła na świat ![]() Przyszła Pani Magister ![]() Edytowane przez Asia19x Czas edycji: 2014-06-24 o 19:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#249 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze lepsze sa gratulacje jakby nie wiadomo co osiagneli xd
|
![]() ![]() |
![]() |
#250 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja mam teraz traumę włosową i poza obcięciem nic z nimi nie robię (w sensie farby, a bardzo bym chciała) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#251 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja bym nie chciała, żeby moi rodzice ochoczo wrzucali setki moich zdjęć do sieci.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#252 |
Zakorzenienie
|
W takich chwilach lepiej przemilczeć, niż gratulować.
![]() ---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ---------- Ja też. Rozumiem Facebook poblokowany jeszcze, ale blogi i fora już mniej. ---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ---------- Tzn prywatne albumy to też co innego. ![]() ---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ---------- Otako, na zdjęciu nie wygląda to bardzo źle ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ---------- Chyba zapuszczę sobie teraz włosy bardziej. Tak, żeby z przodu sięgały do pępka, w sumie nie brakuje aż tak dużo. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#253 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() No i druga sprawa, jeszcze mniej przyjemna, mało jest zboczeńców? Ja nawet czuje się skrępowana jak znajomi rodziców oglądają nasze albumy z dzieciństwa i są fotki mnie niekompletnie ubranej ![]() Rozumiem chwalenie się dziećmi, jakbym miała też bym chciała się pochwalić, póki co chwale się tylko psem ![]() ![]()
Przecież doskonale wiesz-patrzymy tylko w dobrą stronę! Edytowane przez Maryha_ah Czas edycji: 2014-06-24 o 20:08 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#254 |
Zakorzenienie
|
Ja jeszcze przed studníowka obcielam wlosy i trzymam je na długosci maksymalnie do obojczykow ;D
|
![]() ![]() |
![]() |
#255 |
Zakorzenienie
|
Serio? No ja rok temu dość mocno obcięłam, ale teraz są juz chyba takie, jak przed cięciem.
|
![]() ![]() |
![]() |
#256 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#257 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Kupiłam buty w CCC. Takie, tylko beżowe http://2.bp.blogspot.com/-1sw5wZg80u...QE/s1600/4.JPG Musiałam spożytkować zwrot podatku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#258 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Jakie fajne buciki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#259 |
Zakorzenienie
|
Trinee, coś w tym jest
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#260 |
Zakorzenienie
|
Też chce nowe buty. I dostanę, bo zareklamowałam koszyki w CCC i czekam na rozpatrzenie
![]() ![]() ![]() ![]()
Przecież doskonale wiesz-patrzymy tylko w dobrą stronę! Edytowane przez Maryha_ah Czas edycji: 2014-06-24 o 21:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#261 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak są związane to nie ma tragedii, bo granica jest akurat na "wysokości" gumki. ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#262 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#263 |
Zakorzenienie
|
Mam nadzieję, że będą wygodne
![]() Mój dziadek jest niesamowity! Ma 85 lat i uwielbia piec ciasta ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#264 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dziewczyny, jakie kremy są Waszymi ulubieńcami? Chodzi mi o kremy do twarzy, pod oczy, przeciw powstawaniu zmarszczek i w ogóle pielęgnacyjne. Chcę, żeby siostra przywiozła mi z PL jakieś kosmetyki, ale nie wiem jeszcze co dokładnie ![]() Co do włosów, to moje prawie nie rosną. Widzę to po grzywce. Nie obcinałam jej jakoś od sierpnia zeszłego roku a nadal z trudem za ucho ją odgarnąć. Chciałabym, żeby mi tak galopowały jak Belli ![]()
![]() |
#265 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja praktycznie w całości przestawiłam się na rosyjskie kremy - Receptury Babuszki Agafii krem do 35 lat i Natura Siberica do cery tłustej/mieszanej. Od kilku dni używam też Baikal Herbals krem na noc detox. Kiedyś pasował mi żurawinowy Apis ![]() ---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ---------- Nie wiem czy nie mam na coś alergii ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#266 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też myślę o zakupach rosyjskich kosmetyków. Kupujesz na stronie kaliny czy bioarpu? (czy jakoś tak ![]() Słodycze pochałaniałam jakiś czas temu, teraz nie mam ochoty, bo jem dużo ogólnie normalnego jedzenia. W sumie tylko jak jestem głodna bardzo to mam ochotę m.in. na słodycze. Z słodyczy jednak jem nadal lody i milkszejki.
![]() |
#267 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#268 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() [1=60d64c77414195c3f1000bf c6e843f4303cd6908_5f3f007 4680ed;46979651] ![]() ![]() Ale śliczny kolor ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() W niedzielę wyjeżdżam na 2 miesiące i już mam dosyć. W międzyczasie moi rodzice będą się wyprowadzać, więc muszę spakować się na wyjazd, ale też wpakować w kartony wszystko to, co powinno znaleźć się w nowym mieszkaniu. Już nie mogę patrzeć na te pudła ![]()
język norweski ![]() język rosyjski ![]() język czeski ![]() język angielski ![]() język francuski ![]() Edytowane przez plastikowabiedronko Czas edycji: 2014-06-24 o 23:06 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#269 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Jakoś żyję, ale ciężko jest, mam nadzieję, że nie będę cierpiała do końca ciąży tak, bo nie ogarnę ![]() Dzięki dziewczyny ![]() Moja skóra na ciele po tym szpitalu pęka ![]() ![]() Miki, fajne te buty, stylowe ![]() ![]() ![]()
![]() |
#270 | ||||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ech, miałam iść na fajne wydarzenie w tym tygodniu, w przyszłym biec 10km w biegu organizowanym i dupa, noga mnie nadal boli, idę do lekarza. W weekend się przejadę do tej babki od teściowej, ale nawet jakby przestało boleć to i tak nie odważę się praktycznie od razu przebiec 10km. A w dupę, dupę, dupę. Jakich ja mam wkurzających sąsiadów. Taka trochę alkoholowa patologia, od rana do wieczora libacja, nie wiem czy oni w ogóle śpią. ![]() ---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ---------- Jeszcze wczoraj ktoś zażartował, że pewne z tą nogą już sobie nie pobiegam i wiem, zę to nie jest prawda, bo ludzie wracają po poważnych kontuzjach ( to moje to przeciez nic) do profesjonalnego uprawiania sportu, ale i tak jakoś mi tak ble. Edytowane przez Bellitudoo Czas edycji: 2014-06-25 o 09:25 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:01.