|
|
#241 | |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Dot.: "Rolnik szuka żony"
Cytat:
|
|
#242 |
|
Zakorzenienie
|
"Rolnik szuka żony"
Obejrzalam wlasnie nowy odcinek
Moim faworytem nadal pozostaje Adam - kibicuje jemu i Ani, mam nadzieje, ze to ja wybierze, bo zasługuje na szanse stworzenia prawdziwej rodziny Do Grzegorza faktycznie najbardziej pasuje Ewa, chociaż zastanawiam sie, czy nie jest za młoda i za delikatna, biorąc pod uwagę charakter pracy na wsi.. Kasia bardzo sympatyczna, chociaż strasznie nieśmiała i cicha - zobaczymy, czy ja rodzina nie wystraszy ![]() Sołtysa w dalszym ciagu nie lubię :P Wyjątkowo mało kulturalne było to komentowanie rodziców jeszcze przy danej dziewczynkę, ze "moze być" czy "ujdzie". On sam tez jakos srednio zainteresowany dziewczynami.. Jak siedzieli w pokoju w trójkę, to az dziwnie było patrzeć na tą ciszę. Sprawiali wrażenie, jakby nie tylko nie mieli żadnych tematów do rozmów ale tez ochoty, zeby sie blizej poznać ![]() Stanisław ma za to chyba najfajniejsze i najbardziej kontaktowe kandydatki Ciekawe tylko, gdzie trzecia pani sie podziała?
|
|
|
|
#243 |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Ja mam z Grzegorzem problem - wydaje mi się, że jego wybranka będzie miała problem z uzyskaniem czułości z jego strony. Strasznie zamknięty w sobie i mam wrażenie, że praca to prawie całe jego życie i tak już będzie. Obym się myliła
.
|
#244 |
|
Zakorzenienie
|
No to teraz jestem w szoku. Natalia od Pawła ma 20 lat, a Kasia 30
Bardzo duży rozstrzał. Teraz już uważam, że Natalia jest za młoda dla Pawła, z resztą ona dopiero zaczęła studia w Szczecinie. Kasia z kolei za poważna, bo 3 lata starsza.
|
|
|
|
#245 |
|
Raczkowanie
|
Tak, Ewa urocza. Taka delikatna i w ogóle. Faktycznie-dziwnie, że nie znalazła miłości. A Grzegorz-jak mowil o tym powitaniu to widać było, że on jest bardzo spragniony czułości i chyba za wiele jej nie doświadczył. Chociaż w sumie jakąś żonę czy partnerkę miał bo przecież ma dziecko.
Moze więc przy właściwiej osobie jakoś się rozkręci? |
|
|
|
#246 |
|
Zakorzenienie
|
Oglądam sobie odcinek zerowy, nie dziwię się, że akurat tych akurat odrzucili. Bo podobno decydowała ilość listów i innych odpowiedzi od kobiet.
Był artysta z Warszawy, który prowadzi "ogródek" na wsi. Zbyt ekscentryczny, aby dostać wiele odpowiedzi. Choć pozytywne wrażenie zrobił. Był myśliwy. Opowiadał jakie to fajne i rzucał seksistowskimi tekstami, że myślistwo nie jest dla kobiet bo kobiecie z bronią nie wiadomo co strzeliłoby do głowy. Powiedział, że denerwowało go jeżdżenie do dziewczyny, więc zerwał. I szuka dziewczyny normalnej, panny, rozwódki zdecydowanie nie chce. Bardzo negatywnie wypadł. I jeszcze rodzice, którzy sugerowali, że im o siłę roboczą chodzi. Był bardzo młody chłopak (21 lat), który miał trudne dzieciństwo i ogólnie wydał się taki biedny I chyba gimnazjum nie skończył, ale może nadinterpretowałam jedną wypowiedź. Chciał dziewczynę w swoim wieku albo młodszą. I chciał zupełnej stabilizacji, on trochę stary jak na swój wiek był i mało, która dziewczyna w tak młodym wieku chce ustatkowania.
|
|
|
|
#247 |
|
Raczkowanie
|
Grzegorz jest bardzo uczuciowy, może tylko wstydzi sie troche przed kamerami
Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2 |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#248 |
|
Zakorzenienie
|
też bym się wstydziła przed kamerami
|
#249 |
|
Raczkowanie
|
No właśnie
Ale mogli by pokazać tego jego syna, bo on też jest ważny, a jak na razie tylko o nim mówią. |
|
|
|
#250 |
|
Konto usunięte
|
Natalia nie ma 20 lat chyba... Mówiła, że jest inżynierem ogrodnictwa.
|
|
|
|
#251 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#252 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#253 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Grażynka mnie rozbroiła w tym odcinku A ta Ulka, o zgrozo...mam nadzieję, że to stresu jej tak odbiło, bo jeżeli dziewczyna ma taki charakter to panną pozostanie bardzo długo Zbyszek i Kasia super, powitanie rodzinne może zaskakujące, ale w sumie sympatyczne i widać, że Zbyszek na swój sposób bardzo się stara
|
|
|
|
|
#255 |
|
Raczkowanie
|
Judyta ma chyba 28 lat.
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#256 |
|
Konto usunięte
|
kogo wybrał Paweł bo ja nie w temacie
|
|
|
|
#257 | |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
.
|
|
#258 |
|
Raczkowanie
|
Cwaniaczek taki z tej Uli, a jakbym spotkala ją razem z Grzegorzem to pomyślalabym, ze ona jest jego matką.
Edytowane przez Pisia00 Czas edycji: 2014-09-30 o 11:20 |
|
|
|
#259 |
|
BAN stały
|
Ania od Adama przeszła metamorfozę.
Widziałam jej nową fotkę na FB. Zmieniła fryzurę, ma inny makijaż, jest zupełnie odmieniona, atrakcyjna. |
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#260 |
|
Konto usunięte
|
no to pewnie wygra z tymi dwiema po przejściach
Ta Sylwia to gada jak nakręcona bo chce się wkupić w łaski Adama w sumie miałaby zagwarantowane mieszkanie i utrzymanie Edytowane przez 201707171038 Czas edycji: 2014-09-30 o 11:47 |
|
|
|
#261 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A z tym Adamem to jest trudna sprawa bo Sylwia chyba bardziej do niego pasuje ale jest już chyba za stara na dzieci a on by pewnie chciał je mieć więc zostaje Ania. ---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ---------- Faktycznie była taka akcja. W sumie Uli trochę szkoda bo cały net ją krytykuje więc jak to czyta to nie jest to dla niej najłatwiejsze. |
|
|
|
|
#262 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
No ale net ją krytykuje teraz, po tych jej tekstach
![]() Wcześniej, jak kręcili i gdy wygadywała te bzdury, to przecież nikt jej nie krytykował i nie było jej "ciężko". |
|
|
|
#263 |
|
Raczkowanie
|
Tak, ja wiem, że ona to mowila wczesniej
![]() Chodziło mi właśnie o to co jest teraz. Nikt nie lubi krytyki a jak Cię krytykuje pol netu(przesadzilam z tym calym) to pewnie nie jest łatwo to udźwignąć. Abstrahując od słuszności wypowiadanych słów-net czasem przesadza z formą krytyki(nie mówię, że tu tylko ogólnie net).A skoro jednak płakała, że konkurentki niby nie chciały z nią rozmawiać to jakąś wrażliwość posiada. |
|
|
|
#264 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Może nie chciały z nią rozmawiać ze względu na jej zachowanie
Mam wrażenie, że ona ledwo weszła to już zaczęła się szarogęsić, więc one odruchowo zawiązały komitywę we dwie, przeciwko niej Nie dziwię się im specjalnie.
|
|
|
|
#265 |
|
Zakorzenienie
|
Po ostatnim odcinku mam takie wrażenia, jak większość z Was tu opisuje.
Wydaje mi się że Kasia jest bardzo zamknięta w sobie i choćby Zbyszek na głowie stawał, nie uda mu się jej otworzyć. Obym się myliła. Kibicuję Grzegorzowi i Ewie ale chciałabym wiedzieć coś więcej o jego związku z matką jego syna. Teksty Uli, chwalenie się butami nowej kandydatki - szkoda słów na komentowanie. Za Pawłem nie przepadam nadal. Też miałam wrażenie, że bratowa Stanisława jest sporo starsza od swojego męża, ale przyjrzałam się dokładnie i wydaje mi się że ona wydaje się starsza niż mówi jej metryka, a brat Stanisława wcale nie jest taki młody, jak się lepiej przyjrzeć.Nie mogę się doczekać kolejnego odcinka. Aż się sobie dziwię. |
|
|
|
#266 |
|
Raczkowanie
|
Widzialam przed chwilą na jedynce reklame najnowszego odcinka Rolnik szuka żony i nie mogę się już doczekać !¡ Strasznie wciąga ten 'serial'.
|
|
|
|
#267 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#268 |
|
Konto usunięte
|
ciekawe ile naprawdę te dziewczyny mieszkały w tych domach
my wiadomo widzimy urywki jak oni to ogarniają przeciez cała ekipa telew,i prowadząca musi się najeździć z domu do domu.a to pewnie kawał drogiciekawe czy będa następne edycje
|
|
|
|
#269 |
|
Zadomowienie
|
Myślę, że ekip jest kilka, pewnie nawet 5, bo tak to czasowo by nie wyrobili
![]() A odcinków ma być 13, więc jeszcze sporo, myślałam, że z 7 max. Porzućcie link do Anny.
Edytowane przez Wolha Czas edycji: 2014-09-30 o 20:51 |
|
|
|
#270 |
|
Konto usunięte
|
to prowadząca się najeździ
jak 13-ście to faktycznie sporo mogli tak szybko nie eliminować tych 1-szych pań |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:57.

Moim faworytem nadal pozostaje Adam - kibicuje jemu i Ani, mam nadzieje, ze to ja wybierze, bo zasługuje na szanse stworzenia prawdziwej rodziny
Ciekawe tylko, gdzie trzecia pani sie podziała?
Bardzo duży rozstrzał. Teraz już uważam, że Natalia jest za młoda dla Pawła, z resztą ona dopiero zaczęła studia w Szczecinie. Kasia z kolei za poważna, bo 3 lata starsza.
I chyba gimnazjum nie skończył, ale może nadinterpretowałam jedną wypowiedź. Chciał dziewczynę w swoim wieku albo młodszą. I chciał zupełnej stabilizacji, on trochę stary jak na swój wiek był i mało, która dziewczyna w tak młodym wieku chce ustatkowania.