|
|
#241 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Dziewczyny w stylu SKATE
ja się nie kłócę tylko napisałem kto jest skate bo jeśli chcecie rozmawiać o pewnej modzie to wypada ją poprawnie nazywać bo osoby w dresach i rockmen-i w rurkach to dwa różne style pomijając już kwestie muzyki i zachowania które prezentują.
|
|
|
|
|
#242 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a co do mojego stylu? ale to nie jest perfekcja i tak! bo co mi po np. marce h&m skoro chce szerokie spodnie badz choc troche poszerzane, fajny t-shirt, czapke i snikery! aaaaaaa!
|
|
|
#243 |
|
Wtajemniczenie
|
Któraś z dziewczyn napisała, że Ciara jest mistrzynią stylu, bo przy tym potrafi podkreślać swą kobiecość. Zgadzam się w zupełności. Trzeba również podkreślić, że jej ten styl bardzo pasuje.
|
|
#244 |
|
Raczkowanie
|
dokładnie Ciara wie o co lata..
a tak po drodze: jakby któraś z Was miała na zbyciu buty DC nr 37 ejjj to bym była w siódmym niebie, wiele bym dała za takie, a słabo się stoi z kasą aktualnie )) a szpilek w życiu już chyba nie założę;]]]] mam niezłe ze studniówy dałam za nie jakieś 180 czy 190 zeta sa super wysokie, boskie, jak jakaś laska się jara czymś takim to chętnie wymienię;]]] plus różowe baleriny z kokardkami i troszkę słodkich ciuszków w których już nie chodzę... ))) pozdro ps.zresztą nie wiem która laska wymieniłaby DC na szpilki???/ hehe trochę bez sensu pytanie;]]]] no ale kombinuj dziwczyno )) heheh
|
|
|
#245 |
|
Zakorzenienie
|
Ciara wie o co BE ale tylko jeśli chodzi o ciuchy.
|
|
#246 |
|
Raczkowanie
|
niop trudno się nie zgodzić;P
|
|
|
#247 |
|
Rozeznanie
|
ja tam lubię Like A Boy i Promise
fajnie tańczy ![]() nie wiem, czy oplaca mi się kupić bluzę za 130 zeta teraz, na lato....
|
|
#248 |
|
Rozeznanie
|
Nie popieram : )
Buty z DC są naprawde świetne, ale po kilku miesiącach noszenia buty są zniszczone w środku i podeszwy są zdarte ; P
|
|
|
#249 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Doma17 lepiej kup sobie kilka fajnych T-shirtów o fasonie bokserki i odjechany pasek do spodni i luss myślę że w lecie nie ma co inwestować w bluzy, no, może jedną nówkę, ale tak na upały koszulki bardziej Ci się przydadzą i fullcap od Słońca no i dla samej przyjemności ehhh...;D
|
|
|
|
#250 |
|
Wtajemniczenie
|
Kiniaczeq- znów muszę przyznać ci rację . (;
Doma- na twoim miejscu wydałabym te 130 zł na kilka innych rzeczy. Bluzy się nie opłaca, wkońcu lato idzie (; .
|
|
#251 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zalezy gdzie i co się w nich robi![]() miło mi
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#252 |
|
Rozeznanie
|
szkoda, ze nie ma w lumpach butow DC
![]() ![]() albo w ogole cos tgo poroju...:/ tez mi hajsu skzoda, a przydalyby sie, tak do fakrycznie bokserki, ktorych zreszta mam kilka ;] i do dzinow! aaaaaaaa
|
|
#253 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
chyba tak zrobię
|
|
|
#254 |
|
Konto usunięte
|
ja mam buty dc court rozm 39 są w swietnym stanie, mogłabym się z kims za cos wymienic;]
|
|
|
|
|
#255 |
|
Raczkowanie
|
szkoda, że nr 39 buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu; (((((( bo ja bym chętnie dała za nie pół swojej szafy
|
|
|
#256 |
|
Raczkowanie
|
a może macie dziewczyny DC rozmiar 37-37,5???/ <38 w ostateczności, ale i tak by były pewnie troszkę za duże > mam duzo fajnych rzeczy do zaoferowania w zamian
warto looknąć ;*http://www.wizaz.pl/forum/showthread...kam+but%F3w+DC
|
|
|
#257 |
|
Rozeznanie
|
heh ja tez mam rozmiar 37, 37,5 ewentualnie 38 xD.
|
|
|
#258 |
|
Raczkowanie
|
jakaś wymianka?/
|
|
|
#259 |
|
Zakorzenienie
|
Ach, aż się łezka w oku zakręciła
![]() Pamiętam, jak pokochałam rap, po pierwszym koncercie Kalibra [10 lat miałam i bracia mnie na 'takie coś' zabrali ]. Wtedy też zaczęło się noszenie 'zbyt luźnych' ciuchów. Matka załamana, bo chciała laleczkę, a tu takie rozczarowanie ![]() Potem, jak już miałam 12 pomykałam na desce, jak szalona i wkroczyłam w okres buntu, bo po dziś dzień mam w głowie ucieczki przed policją i inne nieciekawe akcje. Jak miałam 14 zaczęła się faza na breakdance, ale kontuzje szybko mnie zniechęciły i zaprzestałam. Przez zabawę ze sprejami też przechodziłam, ale skończyło się na mazaniu po piwnicach... Pamiętam, że nazywali mnie 'pierwszym skejtem dzielnicy', choć tak naprawdę nie wiedzieli, że jeżdżę na desce i tańczę. Strój robił swoje. W miejscowych skate shopach mnie znali bardzo dobrze, wiecznie miałam problemy, że zbyt wyluzowana jestem, w szkole kazali mi podciągać spodnie. Ach, to były czasy Jak miałam z 15 lat nagle wszystkie wokół zaczęły się ubierać tak samo, jak ja. Tylko w wersji bardziej... pikantnej? Ja majtek i staników nigdy na wierzch nie wystawiałam, bo uważałam to za obciach. I do tej pory mi to pozostało.Z tego stylu wyrosłam, mając 16 lat. W liceum już nie bujałam się w szerokich spodniach i wielkich bluzach. Zaczęło się spotykanie z pierwszym poważnym facetem, może dlatego. Po dwóch latach poznałam aktualnego TŻ-ta i przy nim czasem jeszcze wracam do szerokich spodni, bo dobrze się w tym czuję. Lubię pełen komfort ![]() Nie mam nic przeciwko dziewczynom, które szukają swojego stylu. Każda z nas przez to przechodziła. Więc nie ma się co kłócić o nazwy, skoro i tak każdy wie, o co chodzi
|
|
#260 |
|
Zakorzenienie
|
Ooo, Futbolowa nie wiedziałam, ze masz za sobą taką przeszłość
Kurcze, nigdy nie jeździłam na desce, ale breakdeance'u próbowałam i to przez dość długi czas i tak jak u Ciebie - skonczyło się na kontuzjach ![]() Za to spray'ami do tej pory pomykam, ale ciii
Edytowane przez kr0pka Czas edycji: 2008-06-15 o 17:23 |
|
|
|
|
#261 |
|
Zakorzenienie
|
Kropek!
My to wszędzie razem, cholera ![]() Nie wspomniałam jeszcze, że z deski na rolki się przerzuciłam. Fajnie było po barierkach i rampach pomykać Niestety teraz, po kilkuletniej przerwie boję się robić cokolwiek na tych rolkach. Jadę po prostu przed siebie i koniec.Grafficiara mówisz? No ładne rzeczy A potem noga złamana :-P
|
|
#262 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też bym się bała na tym wszystkim jeździć, wolę w kosza pograć
|
|
|
|
#263 |
|
Zakorzenienie
|
Buuu, rozczarowałam się
![]() Ja kiedyś rozwaliłam sobie nadgarstek, uciekając przed szanownymi tymi... panami władzami, czy jak to tam odmienić 'panie władzo' :P Mam co wspominać, niewątpliwie. Ze szkoły mnie za szerokie spodnie wyrzucić, więc uważajcie, bo różne idiotki zasiadają na tronach dyrektorów szkół
|
|
#264 |
|
Zakorzenienie
|
Nie, no nie chodzę w szerokiech spodniach
Ewentualnie nakładam szerokie dresy na boisko, ale koszulki i bluza jak najbardziej lubię, choc nie zawsze pasuje to do sytuacji
|
|
|
#265 |
|
Zakorzenienie
|
Bluzy to oczywista oczywistość!
![]() Przede wszystkim wygoda, a nie jakieś lansowanie na siłę.
|
|
#266 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, ale to nie dawno się przemogłam do noszenia szerszzych bluzek, wczesniej tak jakoś brakowało odwagi, ale teraz to już normalne
|
|
|
#267 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
u mnie po miesiącu ; p mam mantenca slim i obdzierają mi strasznie nogi, ale wydaje mi się, że to dlatego, że tańczę, bo wiadomo(jak tu niedawno dziewczyny pisały) taniec jest bardzo kontuzyjny ; ) tak odbiegając od tematu butów : P |
|
|
|
|
|
#268 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale dzięki
|
|
|
#269 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#270 |
|
Rozeznanie
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:06.

a tak po drodze: jakby któraś z Was miała na zbyciu buty DC nr 37 ejjj to bym była w siódmym niebie, wiele bym dała za takie, a słabo się stoi z kasą aktualnie
fajnie tańczy