![]() |
#241 |
Zadomowienie
|
Dot.: Poużalajmy Się Nad Sobą....
Kurcze no nie kupiłam znowu płaszcza-
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#242 |
Wtajemniczenie
|
Moja choroba po długim uspieniu znów daje się we znaki
![]() Denerwuje mnie ,że praktycznie wszyscy w moim otoczeniu ostatnio narzekają na brak kasy...Sama jestem wyjatkowo spłukana, nie stać mnie czasem na ksero czy 2. śniadanie na uczelni, ale to nie koniec świata. Mam wrażenie, ze wszyscy się zgadali by pozbawić mnie złudzeń, ze świat nie kręci się wokół pieniędzy... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#243 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() No nic następnym razem tak się nie zachowam! Nie zachowam, bo do rana umrę. Uff wreszcie, co za ulga... Tak mnie zmęczyło to życie. NIe wiem, czy to wina kogoś? Ja po prostu taka głupia jestem i wszystko przyjmuję do siebie jak wyrok życia lub śmierci! ![]() Stresuję mnie dokładnie wszystko... Ja się po prostu nie nadaję na te czasy ciężkie i wyczerpujące... ![]() Macie dziewczyny rację, to wina emocji jakie mi towarzyszą ostatnio! I ja tak sobie siedzę nic nie mówię, nie komentuję... niestety tłamszę w sobie, ponieważ ta kwestia ma niby działać na mnie pozytywnie i in +, tymczasem ja się nie widzę w temacie... ![]() ![]() Trochę mi poluzował jak się wypisałam do Was. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#244 |
Raróg
|
Pomadko, mi też serducho wariowało, bo nie dość że się łatwo stresuję, to rzuciłam palenie. Lekarka mi poleciła Aspargin, w sumie to jej akurat o tym nie mówiłam, ale tak profilaktycznie po rzuceniu kazała kupić. To jest magnez + potas, kosztuje ok. 6 zeta i faktycznie pomogło
![]() A teraz się użalam dalej - kocina mi się pochorowała, dostała dwa bolesne piiiiik w pupkę i zwymiotowała jakieś robale po tym ![]() Chyba sama sobie profilaktycznie zapodam Pyrantelum, ehhh, po co ja tyle z tym odrobaczaniem kota czekałam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#245 |
Zadomowienie
|
Mam okres ,brzuch mnie okropnie boli.czuje sie beznadziejnie ...Czuje sie grubo i byle jak.. Nie mam się w co ubrać
![]() ![]() ![]() ![]()
#246 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To ja tez sie dzisiaj troche Wam poużalam. Znowu boli mnie glowa zastanawiam sie czy pomoc sobie tabletka, ale bje sie , b na dodatek boli mnie zoladek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#247 |
Wtajemniczenie
|
mam pryszcze, wygladam okropnie, poklocilam sie z mama
|
![]() ![]() |
![]() |
#248 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Lauro masz rację. Powinnam się zaopatrzyć w jakieś tabletki. Kiedyś wżerałam Magne B6 [tak to się nazywa?], później spijałam Magnez, baaardzo korzystnie mi wpływał na serducho. POra kupić jakiś lek... ![]() ![]() ![]() Czy Aspargin jest na receptę? Tak pytam z głupia-frant. ![]() To ja sobie ponażekam na maszynę jaką jest Wizaż oraz komputer i na to, że nie działa mi subskrypcja. Wszystkie wątki odwiedzam na piechotę, zajmuję mi to masę czasu... ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#249 |
Zakorzenienie
|
narazie nie bede pisac o tej wymianie, moze sie wyjasni, jesli nie , to sie dowiecie, na kogo lepiej uwazac
![]() Pomadeczko, biedactwo, mocno boli serducho? Leczysz sie jakos? |
![]() ![]() |
![]() |
#250 |
Raczkowanie
|
a mnie jest bardzo smutno bo mnie sie malzenstwo rozwala
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a w dodatku przez kilka ostatnich dni caly czas sie obzeram,caly czas jestem glodna i nie wiem o co chodzi, fatalnie dzisiaj wygladam ![]() aaa i jeszcze nie wspomnialam o tesciowej ktorej wszedzie pelno i ktora nie daje mi spokoju - naprawde ODECHCIEWA MI SIE ZYC ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#251 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#252 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tesciowa przyjechala do was w gosci, a moze z nia mieszkacie? w miare mozliwosci nie sluchaj tesciowej. jak cos mowi to nie mysl o tym, tylko o czyms przyjemnym. ja mam dosc. chodze niewyspana, wygladam okropnie, bo kropy mam na twarzy. to mnie najgorzej dobija. ponadto prace mam taka sobie. szef mnie wkurza. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#253 |
Raczkowanie
|
dla nas juz chyba nie ma ratunku,nawet nam sex nie wychodzi ale coz - to moja wina,to ja jestem "inna" i to mnir sie nie chce
![]() a co do tesciowej to razem wszyscy mieszkamy + dziecko.jest to typ kobiety naopiekunczej i tak na dobra sprawe to nic sie nie moge odezwac.caly czas slysze "dobre rady" ktore muszy wykonywac bo inaczej jest prze***...ne i sie nie odzywa przez 2 tygodnie.jest luz kiedy wszystko sie robi po jej mysli,nie ma tak naprawde innej opcji. czasami mam wrazenie ze to przez nia mam klopoty malzenskie:ja oczekuje od TZ ze mnie bedzie bronil itp (ona caly czas mi zazuca ze nic nie robie-mimo tego za to ja wlascieiwe prowadze dom,pewnie wysnuwa takie wnioski bo np nie scieram kurzy tak jak ona to robi)a on wrecz przeciwnie mowi mi ze sie powtarzam,i tak na okraglo ...nie bede was zanudzac ![]() to sa wlasnie moje smutki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#254 |
Zakorzenienie
|
u mojej kumpeli tez by rozpadlo sie malzenstwo i to wlasnie przez jej tesciowa. na szczescie tak sie stalo, ze moja znajoma z mezem wyprowadzili sie i teraz jest o niebo lepiej. wiem po sobie i po mezu, ze jak przyjada do nas moi rodzice, to po prostu jest tragicznie. uwazam, ze mlode malzenstwa powinny miec swoj wlasny kat, bez rodzicow, tesciow, dziadkow, itd.
paola musisz byc silna i sie nie poddawac. a probowalas rozmawiac z mezem? najwazniejsze jest to, zeby nie wykrzyczec mezowi, ze to i tamto nie pasuje tobie, ale ze spokojem z nim porozmawiac. zycze duzo szczescia i oczywiscie wytrwalosci. |
![]() ![]() |
![]() |
#255 | |
Raróg
|
Cytat:
![]() ![]() Aspargin dostaniesz bez recepty ![]() Na opakowaniu Asparginu jest napisane, żeby stosować profilaktycznie w chorobie niedokrwiennej serca, przy zagrożeniu zawałem i po zawale, przy niemiarowości i nadpobudliwości serca. No może brzmi poważnie, ale w końcu to tylko minerały potrzebne sercu, a naprawdę pomagają ![]() A teraz z innej beczki - dawno się tak nie naryczałam jak dziś, co chwilę w bek, jak tylko spojrzałam na Kicię ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#256 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#257 |
Raróg
|
U mnie też wieje
![]() Jeszcze herbatka z dzikiej róży mi się przypomniała, ponoć dobra na krążenie i nie tylko ![]() Kotkowi niestety znowu wszystkimi otworami poszło, że tak powiem dosadnie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#258 |
BAN stały
|
kurczaki że ja wcześniej na ten watek nie trafilam...
![]() 1) nie mam faceta bo nikt mnie nie chce 2) brzydka jestem jak idz stad i nie wracaj 3) powinnam isc do fryzjera bo moje wlosy wrecz blagaja o to ale nie mam na razie kasy i strasze ludzi po ulicach... 4) a wspomnialam ze jestem brzydka?? ![]() 5) oblukalam dzisiaj "moje makijaze" i stwierdzilam, ze malowac tez sie nie umiem... 6) moja najlepsza kumpele wywalili z uczelni ![]() 7) moja grupa mnie nie lubi i zawsze jak razem wychodza to nikt mi nic nie mowi... 8) w ogole to nikt mnie nie lubi... 9) jesli chodzi o cere to patrz pkt 2 10) moj sasiad od rana do wieczora i w nocy slucha manieczek, jak tak dalej pojdzie to przyjdzie mi sie wyniesc i poszukac jakiegos przytulnego kartonika pod mostem... to tyle tak na dzisiaj, jutro pewnie znowu zycie mnie czyms dobije ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#259 |
Administrator
|
wbiegam sobie do wielkiego sklepu (zobaczylam kolezanke) ze szklanymi podwojnymi drzwiami otwierane za pomoca fotokomorek ( 2 pary drzwi), pierwsze drzwi sie otworzyly a drugie NIE! Moj makijaz zostal na na drzwiach a ja mam guza wielkosci arbusa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#260 |
Rozeznanie
|
O kurcze, aniolu musialo bolec
![]() ![]() Mi dzisiaj od rana sie nic nie udaje, kase na zakupy dostane dopiero w czwartek, mam brudne wlosy i nie chce mi sie ich myc, syf na syfie, boli mnie brzuch baldzo o glowie nie wspominajac i jakby tego bylo malo nie mam chlopakaaa!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#261 |
Zakorzenienie
|
hmm..właśnie się zorientowałam (też szybka jestem
![]() ![]() ![]()
#262 |
Zakorzenienie
|
Ciężki dzień za mną
![]() Mój TŻ rozpętał burzę na miarę huraganu Katrina ![]() Rozstaliśmy się obrażeni i tyle. Teraz przeprasza mnie pisząc sms-ki, a mi szkoda mi, że tak zmarnowaliśmy ten dzień. Zamiast spędzić go miło wydzieraliśmy się na siebie. Poza tym od rana czuję się słabiutko i bez energii.
#263 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#264 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a nasze paróweczki??one tylko czekają by Cię przytulić do swej parówkowej piersi ![]() ![]() no,i zawsze masz NAS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#265 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ad.2 - głupio gadasz. Osoba o tak ślicznym Nicku i z mojego rocznika nie może być brzydka ![]() Ad.3 - a ja mam chełmofon na głowie i siwe widać już na kilometr... A mi się nie chce poświęcić te 30min na przefarbowanie się ![]() Ad.4 - a w dupe chcesz? ![]() Ad.5 - tusz do rzęs to też makijaż ![]() Ad.6 - oo, zbroiła coś? ![]() Ad.7 - ech, te parszywe kółka wzajemnej adoracji... Cierpliwości ![]() Ad.8 - JA CIĘ LUBIĘ ![]() Ad.9 - o, no wiesz, moja też idealna nie jest, ale pociesza mnie, że 1. nie jestem jedyna, 2. inni mają gorzej... ![]() Ad.10 - też mam skretyniałych sąsiadów... Co gorsza mieszkam w starej kamienicy, ze studnią - ci idioci chyba nie wiedzą, że wszelkie dźwięki się przez to potęgują... ![]() Uśmiechnij się, jutro będzie leeeepiej ![]() A jak nie, to daję Ci pełne prawo do zwalenia wszystkiego na mnie ![]()
![]() |
#266 |
Zakorzenienie
|
Miałam dzisiaj posprzątać pokój - nie posprzątałam
Miałam dzisiaj "coś" w końcu zrobić, uzupełnić notatki - nic nie zrobiłam ![]() Mam mnóstwo zadań do zrobienia z chemii i fizyki - jeszcze nie zaczęłam, a środa tuż tuż... Przespałam pół dnia - co było zbędne, bo wcale tyle snu nie potrzebuję (ach to lenistwo) i zmarnowałam tylko te pól dnia... |
![]() ![]() |
![]() |
#267 |
Rozeznanie
|
wyskoczyly mi niespodzianki na twarzy
nie mam sie w co ubrac mialam jechac dzis na zakupy w koncu-zaaspalam i nie chcialo mi sie pozniej wstac malo sie uczylam dzis, za malo :/
![]() |
#268 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#269 |
Raczkowanie
|
![]()
A ja miałam się dzisiaj pouczyć na egzamin warunkowy z metodyki który mam za dwa tygodnie i nic nie zrobiłam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#270 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:43.