|
|
#241 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Gdy prawiczek idzie do prostytutki...
Troll się z trollem zgadza, no niezwykłe.
|
|
|
|
|
#242 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Także ci, co piszą że "kobiecie należy się szacunek"... i na tym swoją argumentację kończą. Co do drugiego zdania, to zgaszam się jak najbardziej, a to, że czasem o czymś nie napiszę, wcale nie musi oznaczać, że się z czymś nie zgadzam. Cytat:
Teraz od kiedy stałem się kimś w miarę określanym jako "egoista", to żyje mi się znacznie lepiej. Do tego nabyłem jakże odrażającą, podłą, zwyrodniałą jakże bezczelną umiejętność mówienia komuś "NIE". Dzięki temu bardzo spora ilość osób ode mnie odwróciła i odeszła, co niektóre wyzywając mnie nie tylko od "egoistów" ale kierując znacznie gorsze epitety w moją stronę. Osób, którym mimo ile zrobiłem im przysług, jedyne co zawdzięczałem, to dość wątpliwą perspektywę samej ich obecności. Osób, które były dla mnie bardzo miłe, dopóki "bezinteresownie" robiłem dla nich wszystko czego ode mnie oczekiwały i dopóki bezrefleksyjnie zgadzałem się z ich zdaniem. Jednakże po ich zniknięciu poczułem ulgę. Tym bardziej, gdy z pewnych źródeł dowiedziałem się, że te osoby od dawna "wbijały mi nóż w plecy". Podobnie było z kobietami, dla których się nie podobałem, ale za to byłem idealnym kandydatem na "przyjaciółkę z penisem", ew. kiedyś na ojczyma dla ich ew. nieślubnych dzieci. Kiedy się przeobraziłem z wrażliwego frajera w "nieludzkiego egoistę", zacząłem powoli wracać do życia. Zrozumiałem, że jak o siebie nie zadbam, to nikt za mnie tego nie zrobi, a wręcz będzie to innym na rękę. Dlatego zająłem się swoim życiem, spełnianiem swoich marzeń, pragnień, potrzeb i nawet jeśli znam wokół siebie osoby, które lubię, szanuję i z którymi się liczę, to i tak najważniejszą i na pierwszym miejscu w moim życiu osobą, z którą powinienem się liczyć ponad wszystko jestem ja sam. Nawet jeżeli teraz coś zrobię dla danej osoby, to już nigdy nie swoim kosztem. Dlatego teraz wolę samotność choćby najbardziej pustą, od towarzystwa fałszywych osób, choćby nie wiem jakby były klepiącymi mnie po plecach kolesiami, bądź pięknymi kobietami, co to mówią "jaki to jestem cudowny" a w rzeczywistości traktowałaby mnie tak, w jaki sposób nawet nie potraktowałaby przyjaciela. Nawet jeśli z czasem się nieco zmienię, to z pewnością nigdy już nie będę takim, jakim byłem przed 24 rokiem życia. I dobrze zresztą. A to że poszedłem do prostytutki było z powodowane m.in chęcią doświadczenia seksu z kobietą, oraz ciągle narastającym złym samopoczuciem spowodowanym byciem prawiczkiem w późnym wieku. Mi zresztą wystarczyło kilka razy, gdyż tylko o to mi chodziło. Obecnie nie chodzę do prostytutek, gdyż nie widzę już takiej potrzeby ale to jest to wyłącznie mój wybór. Choć zawsze będę rozumiał tych, którzy będąc w podobnej sytuacji chcą spróbować. A że stałem się egoistyczny cóż.... Zresztą ci, którzy nazywają innych egoistami, najczęściej sami są największymi spośród nich. Bo czym innym jest celowa manipulacją czyjąś psychiką, sumieniem, po to, żeby samemu osiągnąć korzyść z danej osoby? A i sam też za swego czasu(gdy jeszcze miałem za dużo serca) przez własną głupotę najprawdopodobniej wyhodowałem ich ogromną ilość. A jeśli chodzi o Ciebie, to na tych facetów co Cię tak potraktowali miej wyje... wywalone na nich kompletnie. Przede wszystkim wtedy, gdy nagle zaczną czegoś o Ciebie potrzebować. Bo jak okażesz im serca, to zaczną Tobą pomiatać, tak jak mną pewne kobiety za swego czasu. Tacy ludzie tak mają i są w sporej większości, niestety. I nad takimi nawet nie warto się zastanawiać, za co ich lubić. To wszystko co miałem do powiedzenia na tym forum. ========================= = A teraz proszę admina o stałego bana, najlepiej na cały ten portal. Albowiem powiedziałem wszystko co miałem do powiedzenia, a teraz odchodzę. Nie widzę też sensu by reagować na żałosne zaczepki pewnych fałszywych idiotek, nie mówiąc już o dyskusji z nimi. Żegnam, bez żalu. |
||
|
|
|
|
#243 |
|
Przyczajenie
|
przejdź do prostytutek xxx jest wyzwalająca
Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2016-06-30 o 16:02 Powód: Link. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:43.