![]() |
#241 | ||
Rozeznanie
|
Dot.: Grudniowe mamusie 2014 cz. III
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#242 |
Zakorzenienie
|
Nie lubię kupować na necie - chyba ze wcześniej byłam w sklepie i dotknęłam rzecz albo zmierzyłam
#243 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#244 |
Rozeznanie
|
jojla, dzięki, tak właśnie zrobię
![]()
#245 |
Zadomowienie
|
Witam
![]() ![]() Alekaz ![]() Justysia ![]() Ja po pierwszym porodzie sn i drugim cc, wolę rodzić sn! Bóle są do przeżycia, szycie w kroczu też, a nie widzi mi się leżeć 12 h bez ruchu prawie, do tego nawet kichnąć nie można bo taki ból i nie wiadomo w co później się ubrać, bo blizna u dołu, wyżej brzuch spuchnięty ehh... Jednak pewnie znowu cc wyjdzie i boje się chociaż już wiem jak to jest no i mówią, że już przy drugiej cc lepiej dojść do siebie. Narobiłyście mi smaka wczoraj tymi plackami ziemniaczanymi to ja Wam też narobię :p robiłam wczoraj frytki z domowych ziemniaków i były pycha ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#246 |
Rozeznanie
|
Roksape, już się o Ciebie martwiłam
![]() U mnie dziś krem z pomidorów ![]()
#247 |
Zakorzenienie
|
niteczka racja
![]() ![]() ![]() ![]() a ja nawet nie chcę o prezentach już myśleć. Tż by mnie do Tworek wywiózł chyba od razu jakby usłyszał, że 2 miesiące wcześniej prezenty chce kupować ![]()
#248 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja dziś wstapilam do SH i takie piękne sukienunie były no ale cóż kupić nie moglam bo jak będzie chłopak to nie ubiore go w kiece ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#249 |
Zadomowienie
|
Podczytuję cały czas, ale gorzej z odpisaniem
![]() Albo jak już coś napiszę przez tel to wyskakuje mi, że błąd ![]() ![]() ![]()
![]() |
#250 |
Rozeznanie
|
Zgłaszam się dopiero teraz w nowym wątku, bo my z mężem po urlopie dopiero co wróciliśmy
![]() ![]() Jutro mamy połówkowe, na 15, mam nadzieję że wszystko będzie dobrze... Ktoś pisał o swędzeniu okolic intymnych, mi też się to zdarza do tego nie ma dnia bez wkładki :/ Spytam jutro ginki co z tym zrobić.
#251 | |
Rozeznanie
|
Jeżeli chodzi o prezenty świąteczne to już od jakiegoś czasu sobie nie kupujemy bądź drobnostki. Nie jest to dla nas ważne, jedynie, że znów wszyscy razem możemy się spotkać. W tym roku już zapowiedziałam, że nic nie szykuje bo nie będę mieć siły ani czasu. Rodzinka to rozumie I nawet by mi nie pozwolili robić czegokolwiek. Podejrzewam, że jeżeli będą jakieś prezenty to wszystko dla bobasa
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#252 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny co myślicie o wózku JedoFyn 3w1 ? znowu wynalazłam ogłoszenie o używanym za 450zł i wygląda naprawdę przyzwoicie, już tak dumam, że mężowi bym powiedziała, że to od koleżanki prawie nowy ghahaha
|
![]() ![]() |
![]() |
#253 |
Zadomowienie
|
Wrzucam brzuch, dzisiaj zaczynam 25 tc
![]()
![]() |
#254 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ślicznie wyglądasz ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#255 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Roksape, piękny brzusio ![]()
![]() |
#256 |
Rozeznanie
|
jak wrzucałaś ostatnie zdjęcie chyba na mejla wydawał mi się większy
![]() Edytowane przez madziqqq Czas edycji: 2014-08-20 o 12:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#257 |
Raczkowanie
|
Byłam dzisiaj u gin i okazało się że część moich badań przepadła, zginęla, albo zapadła się pod ziemię
![]() ![]() Na szczęście cała reszta ok, szyjkę mam super długą wg lekarki ![]() ALe żeby wkurzyć ciężarną mało potrzeba, tak się tymi badaniami zgubionymi wkurzyłam! |
![]() ![]() |
![]() |
#258 |
Zakorzenienie
|
cześć,
Nie nadążam za wami, nie zdążę nawet wszystkiego doczytać, a co dopiero się do tego odnieść, czy coś odpisać. W pracy mam taki sajgon, że ledwo co zdążę śniadanie zjeść, a potem jestem już tak zmęczona, że też nie siadam do internetu. W każdym razie jestem już po badaniu połówkowym, wszystko jest dobrze, mała potwierdziła, że jest dziewczynką i rozwija się prawidłowo, waży już 550g. Nie mam pomysłu na imię, absolutnie żadnego a wszyscy już mnie o to pytają. Kupiłam trochę ciuchów korzystając z ostatków wyprzedaży. Chyba na początek mi wystarczy tego, co mam - trochę dostanę jeszcze od koleżanek ale te podstawowe śpiochy, body, pajace, kaftaniki i co tam jeszcze potrzeba, to już mam |
![]() ![]() |
![]() |
#259 |
Rozeznanie
|
Miskowa, może wybierzesz coś z moich ulubionych -> Ula, Klara, Matylda, Basia, Kasia, Aniela ?
Jak będę miała kiedyś córkę, to nie wiem, co wybiorę ![]()
#260 |
Zadomowienie
|
Klara
![]() ![]() ja po glukozie....dopiero się reaktywuje...samo picie spoko. uczucie słodkości spoko. ale jak zaczął mi świat wirować po godzinie to na kozetce skończyłam pół przytomna.dopiero jak się pozbierałam położna zbadała mi ciśnienie...90/47...nie wiem ile mogłam mieć w momencie zejścia ![]() nie było mi nawet nie dobrze. tylko spać mi się chciało a potem jak ten cukier zaczął wjeżdżać na górską kolejkę no to do widzenia.... 30min przed końcem badania położyłam się drugi raz żeby dotrzymać bez niespodzianek....a jaka kanapka była pyszna!ciężarna obok mnie która chwile potem też mogła jeść to mało się nie obśliniła.ale potem jak przypadłyśmy do śniadania ehh ![]() niestety wróciłam tylko do domu i od razu do toalety blech:/nie wiem czy to mieszanka, czy nerwy, czy po*&^&* kierowca który rajdował autobusem...i znowu 2h spania i znowu na basen się nie chce.... pocieszcie mnie że nie jestem leniwa..:P |
![]() ![]() |
![]() |
#261 | |
Rozeznanie
|
jestem mistrzynią negocjacji
![]() ![]() ![]() przekonałam męża do używanego wózka ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#262 |
Zadomowienie
|
i dobrze!!te jedo są naprawdę popularne (szpiegowaliśmy całe wakacje wszystko co miało 4kółka i bobasa w środku) i wydają się solidne. dodatkowo z tego co o nich czytałam mają uniwersalne wszsytko więc łatwo dokupić fotelik czy jakieś chociażby moskitiery...
jestem na etapie że 2dzień mi się do mięsnego nie chce iść:/ |
![]() ![]() |
![]() |
#263 |
Rozeznanie
|
basjenia nie jestes leniwa
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#264 |
Zadomowienie
|
któraś z was narzekała na swędzenie ok.int.- moja mama zawsze mi doradzała w takich dolegliwościach PRZESTAĆ używać czego tam używasz-płynu,mleczka, mydła.... generalnie myć się samą wodą żeby naruszona flora się miała okazję odbudować
chyba że to ukł.moczowy-to może trzeba zakwasić bardziej napoje? |
![]() ![]() |
![]() |
#265 |
Zakorzenienie
|
ja od początku ciązy stosuje płyn do higieny intymnej "bede mamą" ( przeciw infekcjom bakteryjnym i grzybom w ciązy) i lekarz co 4 tyg bada ph i jest idealne - POLECAM
#266 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziś zrobiłam domowe musli, bo te sklepowe mają cukru bez liku, a przy tej mojej cukrzycy to muszę uważać na te pseudolightowe produkty - ostatnio kupiłam chleb, niby żytni, niby ok a cukier od razu 140 ![]()
![]() |
#267 |
Wtajemniczenie
|
Naaamah
![]() ![]() ![]() Roksape sliczny Olusiowy brzuszek ![]() Madziaqqq To chyba wyszla z Ciebie lwica przy tych negocjacjach ![]() ![]() Maczuma Mi z Twoich typow najbardziej podoba sie Matylda ![]() Miskowa super ze u was wszystko dobrze ![]() ![]()
#268 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#269 |
Rozeznanie
|
Madziqqq to gratulacje za rozsądnego chłopa
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#270 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Bo zupy to można robić na bieżąco, i pasteryzować sobie. moja koleżanka robiła tak, że gotowała raz za czas duży gar, potem to do słoików pasteryzowała, i miała na jakiś czas. ona nigdy nie kupowała nic dla dziecka w słoiku, sama wszystko robiła. moja córka nie chciała jeść zup ze słoików, jedynie deserki, tak to dawałam jej też świeże owoce, ale słoiczki są dobre jak się gdzieś jedzie, bo w tedy bierzesz i łatwiej, a takiemu małemu gdzieś na spacerze na mieście ciężko dać np jabłuszko starte z biszkoptem ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:42.