![]() |
#241 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Jesienne odchudzanie :)
Cytat:
![]() Aaaa dziewczyny, pomocy! Zwykle stres zajadałam łakociami, a że nie mogę... To zaczęłam palić! ![]() Jem fatalnie, w biegu, w przerwach między jednym podręcznikiem a drugim, między kawą a fajką. Masakra jakaś. ![]() Dobrze, że to już jutro. I z głowy (oby). |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#242 |
Zadomowienie
|
O której trzymać kciuki?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#243 |
Przyczajenie
|
Trzymam kciuki za Ciebie! Dasz rade
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#244 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Palenie to dopiero głupota! ![]() ![]() No dobrze to ujęłaś... jedna wielka masakra ![]() Zdajesz egzamin! My trzymamy kciuki i się w końcu ogarniasz! ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#245 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Wiem, że źle robię, na pewno nie wrócę do nałogu. Zostawiłam sobie ostatnią, coby spalić przed samym wejściem na salę. O 9 rano. I to będzie koniec, słowo! Rety, zimno mi aż jak o tym myślę... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#246 |
Przyczajenie
|
Skoro dołaczam, napisze co nieco o sobie.
![]() Mam około 165 cm, co przy tej wadze (przypominam 72 kg już) jest niestety nadwagą pierwszego stopnia. Mam nadzieje niedługo. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#247 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Dzisiaj dzień ważenia (i Sądu Ostatecznego dla mnie ![]() ![]() ![]() Jest okej, byle teraz utrzymać tendencję i nie pozwolić na kolejne wahania. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#248 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
Przyczajenie
|
Dziękuje za radę, chyba masz rację, że najlepsze to nie jest.
Gratulacje za tak duży spadek wagi!! Czyli dzień ważenia przypada tutaj na poniedziałek? Ja wczoraj trochę pofolgowałam i aż boję się wejść na wagę ponownie. Edytowane przez agila25 Czas edycji: 2014-09-15 o 07:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#250 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja również mam dziś dzień ważenia. Spadek -1,6kg!!! Dobrze i nie dobrze, bo przy mojej nadwadze to kg powinny szybciej lecieć na początku. Tak mi się wydaje, ale to nic ważne, że waga w dół. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#251 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Kurcze nie doczytałam i się nie zważyłam ![]() Za tydzień dołączę! Ok? ![]() ![]() ![]() Trzymamy kciukasy! Dawaj znać co i jak po wszystkim! ![]() Aaaa i bez fajek! ![]()
![]() |
![]() |
#252 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ty nie marudź tylko dziś wskakuj na wagę ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#253 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Hej ![]() Miło, że do nas dołączyłaś, witamy ![]() ![]() ![]() ![]() Co do ćwiczeń... hmm 6 razy w tygodniu to na początek za dużo! Jeszcze ze słąbą kondycją, zniechęcisz się za szybko... ![]() Chciałabym zobaczyć Twój przykładowy jadłospis, bo z tego co czytam to wnioskuję, że podstawą Twojej diety są warzywa - w porządku, a gdzie białko? gdzie tak ważne zdrowe tłuszcze? ![]() ---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ---------- Cytat:
![]() ![]() Jestem z Wami kobitki! Ale bez dzisiejszej wagi ![]() ![]() Wsunęłam już owsiankę gruszkową rano ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#254 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ---------- Ja mam pieczywko razowe z serem i owsiankę w pracy ![]() a później zobaczymy ale mnie boli (kolejny dzień) głowa ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#255 |
Zakorzenienie
|
witajcie....
mnie od czwartku tłucze przeziębienie... dziś już ciut lepiej...choć jeszcze bolą mnie zatoki ![]() ![]() co na dziś: czarna kawa na śniadanko 2 kanapki ciemnego pieczywka z chudą polędwicą i pomidorem - czym zastępujecie masło ? zaraz wypiję czerwoną herbatkę na II śniadanie serek wiejski lekki na obiad ![]() kolacja sałatka z jajka i tuńczyka jestem naprawdę ostro nastawiona na zamiany... w zeszłym tyg.myślałam,że zapadnę się pod ziemię jak na wywiadówce u córki koleżanka zapytała mnie czy nie jestem "przy nadziei" ... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() jeszcze bardziej mnie to zmotywowało ![]() ![]()
![]() |
#256 | |
Wtajemniczenie
|
Może to niestety początki jakiegoś przeziębienia?
![]() Chyba każdy swoje musi odchorować ![]() ---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ---------- Cytat:
![]() Najpierw się wykuruj, bo ćwiczenia nie uciekną ![]() Hmm co do menu ![]() ![]() ![]() Kolacja super ![]() A i masła niczym nie trzeba zastępować! Troszkę masła nikomu nie zaszkodziło ![]() ![]() Może nie chciała być uszczypliwa... ![]() ![]()
"W miłości dwie wolności łączą się w jedną słodką niewolę..." Edytowane przez 1992MaDziuLeK Czas edycji: 2014-09-15 o 10:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#257 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#258 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Moje dzisiejsze menu: Sniad: razowe pieczywo chrupkie, jajko i serek wiejski 2śniad: jogurt naturalny + łyżka musli( w tym orzechy-zdrowe tłuszcze) obiad: ryba z piekarnika w folii( jeszcze nie kupiona więc nie wiem jaka, ale każda lepsza niż smażony schaboszczak) gotowana brukselka i ryż brązowy Podw: pewnie zjem jakiś owoc- unikam banana kolacja: sałata z warzyw Chudnę szybko pewnie dlatego,że mam do zrzucenia 30kg i na początku szybciej leci waga w dół. Pozdrawiam i trzymam kciuki za Wasze sukcesy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#259 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#260 |
Zadomowienie
|
Hej! Ale tu dzisiaj ruch
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#261 | ||
Konto usunięte
|
Ło rany, ale tu ruch!
![]() Przede wszystkim- gratuluję spadków ![]() Kto nie zważył się dziś rano, może zrobić to jutro, nie podejrzewam, by różnica była znacząca ![]() ![]() Cytat:
![]() Aha, egzamin był zaje-kurna-biście trudny. Nie ma raczej szans na zdanie, zostaje drugi termin ![]() ![]() Pozostałe trzy pytania też trudne, ale przynajmniej z tego (w większości) co nam się kazał uczyć. Czarno to widzę ![]() ---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#262 |
Zadomowienie
|
Mierzyłam się tydzień temu i też był wzrost, teraz się boję ;-)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#263 |
.
|
ja się nie zważyłam, bo się boję wejść na wagę ;P zdecydowanie i definitywnie muszę zmienić nawyki żywieniowe, bo w ten sposób nigdy nie schudnę. czekam już na dowiedzenie się, w którym mieście będę mieszkała i muszę kupić znowu karnet na siłownię. jakoś łatwiej trzyma mi się wtedy dietę. tym bardziej, że w czasie jednego pobytu na siłce spalam jakieś 700-800kcal.
masło można zastąpić awokado ![]() ---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ---------- w ogóle chciałam powiedzieć, że później będę mieć zaje....fajny posiłek. placek z białka, z odrobiną otrębów owsianych, jajkami i gruszkami xD milion białka w porcji ![]()
![]() |
#264 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Za menu ![]() ![]() Masz rację, ja jak zaczynałam sto lat temu się odchudzać to na początku też waga szybko spadała ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ---------- Cytat:
Kurcze masz takie same obawy jak ja ![]() ![]() ![]() Ponad pół godziny ćwiczeń i piszesz, że tylko? ![]() ![]() Mam nadzieję, że II śniadanie i podwieczorek też były? ![]() Sama nie mam pomysłu na kolacje i nieustannie myślę ![]() ---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ---------- Cytat:
![]() ![]() Co do egzaminu to poczekaj na wyniki, a nie prorokuj ![]() ![]() ![]() ![]() Mam nadzieję, że z fajeczkami koniec? ![]() ---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Stosujesz jakieś odżywki białkowe? ![]() Posiłki na pewno smakowite, chociaż nie jadłam ![]() ![]() Ja staram się jeść owoce maksymalnie na podwieczorek, na kolacje raczej wcianam warzywka i produkty białkowe ![]()
![]() |
![]() |
#265 |
.
|
ostatnio średnio trzymałam dietę i nie chodziłam na siłownię, bo karnet mi się skończył, a musiałam wyjechać. chwilowo się nie przejmuję odchudzaniem, chociaż wracam znowu na prawidłowe tory.
i tak, mam białko z proszku. zazwyczaj po silowni piję je. czasami wykorzystuję do jakiś przepisów, żeby zwiększyć ilość białka w diecie.
![]() |
#266 |
Konto usunięte
|
A ja od łososia wolę pstrąga- mogłabym jeść go codziennie, jest taki kruchy i chudziutki
![]() Jeśli chodzi o ryby, to jestem ekspertem, jem co drugi dzień ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#267 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() A czy takie białko jest do czegoś porównywalne w smaku? ![]() ![]() Chciałabym spróbować głownie do przepisów, bo natykam się na wiele przepisów z odżywką białkową, ale dosyć droga jest i nie wiem czy mi się opłaca inwestować ![]() ---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ---------- Cytat:
![]() Ciekawe ile Ty zarabiasz, skoro stać Cię na takie rarytasy ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#268 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#269 | |||
Rozeznanie
|
Ogromne gratulacje dziewczyny za wytrwalosc i za spadki!!!!
![]() Ja... jak mam problem z objadaniem sie i z tym zeby zaczac cwiczyc, kurna nie mam czasu, 2 dzieci, jedno w 1 klasie, godziny zajec masakra. Maz non stop w pracy. Wszystko na mojej glowie...Lepiej nie bedzie - od pazdziernika studia. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#270 |
.
|
taki łosoś z piekarnika nie jest tłusty
![]() ja korzystam z odżywki białkowej, bo lepiej się organizm regeneruje. wydaje mi się, że waga stoi. ja bym proponowała na początek białko SFD do kupienia na ich stronie. kosztuje tylko 40zł za 750g i ma ogromny wybór smaków.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:20.