![]() |
#241 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 3
![]() a wczoraj zapomniałam się upomnieć ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#242 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#243 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ---------- A i jeszcze jedno - nie wiem czy ten wątek był poruszany, nie zdążyłam przejrzeć całego forum, ale co myślicie o pieluszkach wielorazowych? Przy starszym używałam pampersów, ale ostatnio zaczęłam rozważać wielorazowe, może któraś z doświadczonych mam próbowała? Bo nie wiem czy warto... A poza tym strasznie pędzicie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#244 |
Wtajemniczenie
|
KAROLCIA- będę się pewnie do Ciebie odzywać z milionem pytań, jak dojdę do etapu: zamawianie pieluch wielorazowych
![]() ALUNIA- ja też nie raczkowałam i właśnie mając 10 miesięcy zaczęłam od razu chodzić. Dopiero na studiach pedagogicznych dowiedziałam się z iloma rzeczami się to wiążę. I uznałam, że jakimś dziwnym przypadkiem jestem, bo jedyną rzeczą, do której mogłabym sobie to przyporządkować to nieogarnięta koordynacja ruchowa- na aerobiku, czy zumbie nie nadążam za prowadzącą ![]() ![]() MEIRE- wczoraj wrzuciliśmy kartki do pudełka i czekają na luty, czy się sprawdzą ![]() ![]() a co do herbat, to ja kilka razy nacięłam się na "aromatyzowane"... Pięknie pachniały, ale smakowały obrzydliwie, więc zaczęłam kupować najzwyklejszą czarną liściastą herbatę i dodawać do niej skórkę cytryny/ pomarańczy, potem tak samo z zieloną, czerwoną itd. Potem doszły mi inne pomysły i jakoś tak zaczęło mi to smakować. A prezenty zawsze lubiłam dawać własnoręczne, więc co roku na święta mam masową produkcję "czegoś" (duża rodzina to i prezentów mnóstwo). W tym roku jeszcze się waham, bo tyle mi się podoba rzeczy... |
![]() ![]() |
![]() |
#245 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Już wszystkie info jakie posiadam wysyłam na pw ![]() aggo_di specjalistką nie jestem, ale chętnie podzielę się tym co już wiem Tymczasem, zycze milego popołudnia wszystkim i znikam w remontowych działaniach ![]()
27/40 Edytowane przez karolcia8828 Czas edycji: 2014-10-17 o 09:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#246 |
Zakorzenienie
|
Karolcia dziekuje
wegielku wlasnie karolcia przed chwila wkleila zdjecia zamowionych otulaczy ![]() wiem ze padalo kilka stron o pieluszkach wielorazowych,mam pozaznaczane,jak bede miala chwilke podesle Ci na pw ja nie uzywalam wczesniej,ale teraz mocno sie zastanawiam nad wyprobowaniem ---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ---------- meire ten jasoszary bardzo ladny ![]() posciel tez sliczna, choc ja osobiscie bym nie wkladala tylu poduch do lozeczka maluszka,ani ochraniaczy ani pluszakow |
![]() ![]() |
![]() |
#247 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Czasem tak mam ale częściej jest mi tak w sam raz bo ja straszny zmarzluch jestem. Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ---------- Cytat:
![]() hehehehe bo my baby tak lubimy... Niestety ja nie musze czytac i tak mnie zaczynają dopadać coraz większe obawy... A za to oglądam te porodówke i położne i tez sobie dokładam... siedzę i rycze... Wczoraj powiedziałam mężowi, że coraz bardziej sie boje, to zapytał czego. wszystko ugrzęzło mi w gardle łzy zaczęły same lecieć i wydusiłam tylko "wszystkiego" |
||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#248 |
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczyny
Meire prześliczne te Twoje typy. Jestem zachwycona naprawde! Szczegolnie ten wozek z kwiatuszkami, boski! U mnie twardnien ciąg dalszy ale dzis ciut lepiej jak wczoraj. Melbi kochana powodzenia w szpitalu i wracaj do nas jak najszybciej! Dziewczyny gdybyście miały jakies ciekawe programy o porodach to wklejajcie linki proszę, ja oglądam wszystko w tej tematyce ![]() Torbę zamierzam pakować na przełomie grudnia i stycznia. Myśle, ze nie wczesniej i mam nadzieje ze nie zajdę sie w szpitalu przed porodem.
#249 | ||||||||
Zakorzenienie
|
hejże ho
![]() Człowiek pośpi chwilę dłużej i potem nadrabia 30 minut ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() leniwych jak ja ![]() Ja wprawdzie nie zamierzam pieluchować wielorazowo, bo jestem leń, brzydzą mnie kupy i wolę się ich szybko pozbyć w kosz ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Noooo to pocytowalam, pewnie znowu mi wywali,ze za duzo emotek i bede usuwala ![]() Wyspalam sie jak niedzwiedz, bo w nocy mialam pobudke, Leonardo przutulal sie do pecherza, jelit , chyba wszystkie narzady wysciskal z wielkiej milosci do swojej mamusi ![]() wiec ok 7 zasnelam by obudzic sie po 10tej Obejrzalam powtorke Ugotowanych , bo w tych odcinkach znajomy znajomej bral udzial , ktorego doobrze znam ![]() i sie naogladalam ![]() a teraz poleguje jeszcze chwilke , oczywiscie synalek znow sie kreci, musze sie juz za wczasu podszkolic z ADHD, cos tam wiem- ale lepiej poszerzyc wiedzę ,bo na pewno bedzie potrzebna ![]() a dziś mi się mały śnił jako taki słodki roczniak- wiecie jaki to był słodki sen ah ![]() ![]()
![]() |
#250 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Dziś na 15 mam prenatalne, juz się nie mogę doczekac, aż zobaczę mojego "skakańca" świruje bazyla w brzuchu ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#251 |
Raczkowanie
|
Aga a ja właśnie się zastanawiałam gdzie Ty się podziewasz, bo takie długie milczenie to nie podobne do Ciebie
![]()
#252 |
Zakorzenienie
|
Asia1105, Karolcia8828 piękne te ubranka i otulacze
![]() Dziewczynki, Wy już szykujecie powoli wyprawkę, a ja jeszcze nie mam zrobionej listy wyprawkowej i potrzebnych rzeczy, ehhh. Muszę dzisiaj się za to wziąć. |
![]() ![]() |
![]() |
#253 |
Raczkowanie
|
A ja Dziewczyny już byłam praktycznie zdecydowana na wózek, już mieliśmy zamawiać i co? I zmieniłam wybór
![]()
#255 |
Wtajemniczenie
|
Ala kciuki za połówkowe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#256 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Te paskudztwo to Klebsiella pneumoniae. Właśnie skończyłam brać antybiotyki, żadnych objawów już nie czuję. Tylko, że ja jestem podatna na różne infekcje. Ale jeszcze dzisiaj kupię Lactovaginal. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#257 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
odnosnie torby do szpitala to kiedyś Justyna Steczkowska opowiadała ze zaczeła rodzic i nie miała spakowanej torby i jej ktoś dowiózł koszule nocną i jej bylo wstyd rodzić bo na koszuli były wyrysowane pozycje z kamasutry. ![]() Cytat:
![]() Też trzymam kciuki za pracę ![]() Mi się dzidzi nie śni... Ale pomimo braku zgagi pewnie będzie kudłate po mamusi i tatusiu. Adulka dostała gorącej czekolady i szaleje ![]()
![]() |
#258 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Nie wierzę, nadgoniłam was ![]() ![]() ![]() Ale zaraz musze zmykac.. I znów nadganianie bedzie... Laski, paczki wczoraj wysłałam ![]() Dzwoniła do mnie przed chwila kierowniczka, jak odebrałam to usłyszałam "no nareszcie udało się dodzwonić" Nosz kur.....!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#259 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
#260 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#261 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wkleję wam jeszczepłaszczyk jaki dostałam dla małej, ale to tak już na jesień bo rozmiar 74 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#262 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ---------- Duszona to właśnie gaviscon miała m i od niego zwracałam jak kot. To jak juz nie dawałam rady ze zgagą to wciskałam sobie to świństwo bezpośrednio do gardła, żeby czasem nie poczuć smaku.. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#263 |
Zakorzenienie
|
uroczyscie oswiadczam, że umyłam okno młodej... pranie jeszcze sie nie zrobiło. zostało cos ok.40 minut a potem zaszaleje i wypiore białe firany sobie, potem kolor i buty meza(oczywiscie oddzielnie)... własnie na kolejnym oknie mam obklejone tasma lakiernicza... najlepsze ze czytałam co napisałyscie i druga reka mieszałam farbe we wiaderku.. ide malowac te cholerne wnęki okienne... moze jak dobrze pójdzie to dzis zrobie 2 okna i balkon, ale wiem ze przynajmniej 2 warstwy musza byc... zobaczymy jak moja macica to przyjmie. Jeszcze na 13.45 mam zebranie w szkole wiec musze byc troche ogarnieta do tego czasu. mam jednak nadzieje ze pomaluje z 2 okna jedna warstwa i potem jak wroce to reszte... marzenia saaa
#264 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() już 12sta a mi się tak dobrze lezy ![]() Ale zaraz wstaje, zakładam dres jak na matkę polkę przystało i cisnę odkurzanie, bo worki przyszły ![]() a potem chcialam poprasowac, no kurcze w koncu musze a na obiad dzis to nie wiem co wyjac z lodówy :P albo ryz z jablkami albo pierogi :P
![]() |
#265 |
Wtajemniczenie
|
A ja zaraz wstawię pościel do prania a potem biorę się za sprzątanie sypialnii i umyję podłogę w niej,korytarz i schody. A na obiad u mnie dzis smazona rybka, surówka i pieczone ziemiaczki..
![]()
#266 |
Raczkowanie
|
Ja bym chciała kolor 02 lub 03. A mąż 11
![]()
09.06.14 II kreseczki ![]() 14.02.15 Maksiu ![]() Edytowane przez kano1003 Czas edycji: 2014-10-17 o 11:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#267 |
Zakorzenienie
|
Twoje typy ładniejsze
![]() Męzowa nieee, chyba, że zamieniłby na 10. ![]()
![]() |
#268 |
Zakorzenienie
|
Kobietki idę na spacer. Głowa dzisiaj mnie boli
![]() ![]() Alunia79 powodzenia na badaniach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#269 |
Wtajemniczenie
|
mnie też głowa boli ale sprzątanie mi nie ucieknie. Wolę posprzątec teraz i potem odpocząć niz leżec i czekać na wróżkę która machnie różdżką i się posprzata... Ja wizyte mam dopiero 28 paxdziernika... a jutro zaczynam 25 tydzien
![]()
#270 |
Zakorzenienie
|
MaladT, ale szalejesz z tymi porządkami i malowaniem...
![]() ![]() Duszona, narobiłaś mi smaka na rybkę... ale nie mam ochoty wychodzić z domu w tą pogodę.. ![]() ![]() ![]() kano1003, też patrzyłam na ten wózek, ale właśnie ta torba i skóra mnie zniechęciła.. ale TAKO to dobre wózki, więc na pewno będziecie zadowoleni.. ![]() ![]() Alunia, mocne kciuki za wizytę... A ja Was babuny uduszę... ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() Zuzka - ur. 19.11.2009 ![]() Julcia - ![]() II - 22.05.2014 ![]() Natalka - 28.01.2015 ![]() 16.01.2015 Edytowane przez meire Czas edycji: 2014-10-17 o 11:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:28.