Jedne w łóżkach dalej działają, inne na porodówkę powoli się zbierają - cz. VI - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-10-20, 19:37   #241
7koliberek7
Zadomowienie

Dot.: Jedne w łóżkach dalej działają, inne na porodówkę powoli się zbierają - cz. VI

jak w czwartek bylam na wizycie to byl dobrze odwrocony ale po dzisiejszym dniu wcale tego taka pewna nie jestem;/ tak sie prezyl ii wypinal i sama juz nie wiem gdzie co ma bo rano brzuch mialam wypukly od lewej piersi do prawej nogi, pozniej wogole w poprzek i takie 2 kule wystawaly z lewej i prawej strony brzucha, poznniej prawa strona a teraz wypina sie z lewej strony...

---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ----------

na najblizszej wiizycie bede rozmawiac o zniecczuleniu ale jak cos to tylko zzo bo najskuteczniejsze
nad dobra ziemskie, rozkosze, dostatki.
To ich krew, życie, to ich własne dziecię,
co im nad wszystko droższe jest na świecie...

SZYMONEK 09.12.2014
7koliberek7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-20, 19:50   #242
Nati_kk
Zakorzenienie

Dot.: Jedne w łóżkach dalej działają, inne na porodówkę powoli się zbierają - cz. VI

Cytat:
Napisane przez Ewunia_01 Pokaż wiadomość
Mnie poród jako poród nie przeraża, ale to ze mogłabym trafić na jakiegoś lekarza konowała, że lekarze mogliby nie zareagować odpowiednio. Niestety w naszej służbie zdrowia jest to notorycznie ze się nie słucha pacjentek, a w tv jesli mówią to o niewielkim procencie tego co sie w szpitalach wyprawia ile dzieci i kobiet zostało skrzywdzonych. Poród prawidłowo poprowadzona bardzo rzadko wymaga nacięcia, ale teraz to robią rytunowo niestety.
A w dziewczyny macie wybraną położną do porodu? Warto z nią ustalić plan porodu i żeby go podpisała. Na stronie rodzic po ludzku jest do wydrukowania.

---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ----------

Ty to nogi trzymaj razem do czasu aż mąż nie przejdzie jak przyjedzie to pewnie tak poszalejecie ze z łóżka na porodowke zaraz hahah

---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ----------

A Twój mały juz sie obrócił ostatecznie? Moze nie bedzie tak zle i będziesz zaskoczona ze ból wcale nie jest taki straszny, jesli sie boisz to pogadaj z lekarzem o znieczuleniu, bo to wczesniej trzeba iść chyba na konsultacje anestezjologiczną. Ja z dostępnych opcji znieczulenia to jedynie bym sie zdecydowała za zzo, żaden gaz, dolargan czy inne.
U nas np. nie można położnych wynajmować, więc na kogo się trafi ten będzie...Chociaż podobno trwają debaty z dyrekcją szpitala, żeby można było wynajmować - co z tego wyjdzie nie mam pojęcia...

W ogóle jak byliśmy w sobotę na oddziale to patrzyłam na rozpiskę odnośnie szkoły rodzenia i tak policzyłam, że od połowy stycznia musiałabym chodzić (jest od 28 tygodnia ciąży), więc może akurat dałabym radę...

Wymienię

Razem od 08.07.2009
Zaręczeni 17.09.2011
Ślubujemy 06.09.2014

Nati_kk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-20, 19:58   #243
aneczka2238
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 7koliberek7 Pokaż wiadomość
dzisiaj spotkalam znajoma i ona ma 5 miesiecznego synka i tak sie zgadalysmy i ona stwierdzila ze po porodzie prawie miesiac na tylku usiasc nie mogla...a z tego co doo tej pory wiedzialam to po porodzie sn szybciej dochodzi sie do siebie niz po cesarce...
No niestety też się nacierpieć trochę trzeba po nacięciu krocza. Ja nie moglam przez tydzień usiąść na tyłku - i tutaj znowu Wam radzę, zaopatrzcie się w dmuchane kółka do pływania, takie dla dzieci, naprawdę baaaardzo to pomaga. Bolało prawie przez miesiąc.
Na pierwszej stronie są linki do masażów krocza, zmniejsza to prawdopodobieństwo jego pęknięcia Myslę że warto spróbować, mi bardzo zależy żeby tego uniknąć, bo się nacierpiałam niestety... Nawet w nocy z boku na bok się przewrócić nie mogłam
Oby się teraz udało, ja dzisiaj mam 30t0d i zaczynam robić masaże

Link do planu porodu również jest na pierwszej stronie

Cytat:
Napisane przez ANNASAR Pokaż wiadomość
Aniu bezsennosc i bol zaladka do teraz go czuje
Zjadlam takiego pieroga pieczonego w glebokim oleju i to chyba zaszkodzilo
Oj bidulko Oby dzisiaj było lepiej

Mój mąż nie był przy pierwszym porodzie, nie chciałam żeby był, a wogole jak dotarł do szpitala to już było po wszystkim
Teraz będzie ale tylko podczas pierwszego etapu porodu, później jest to zbyt "nieładne", drastyczne itd żeby oglądał. Wyjdzie, poczeka aż wypcham małego i jak już będzie na brzuszku to przyjdzie z powrotem - taki jest plan

---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ----------

Co do wynajmowania położnej to ja nie planuję Koszt to 1500zl u nas, ale połozne w szpitalu podobno sa super, więc nie widzę potrzeby. Plan porodu przygotuję jeszcze w domu, choć wiem że jak ktoś nie ma to po przyjęciu wypełnia się wraz z położną i w miarę możliwości jest on przestrzegany

Oluś

31.12.2014

Wymianka
aneczka2238 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-20, 20:56   #244
dorotape1987
Wtajemniczenie

hihi ewcia nooo fajno by bylo ja juz mojemu mowilam przylecisz i na nastepny dzien moge isc rodzic
aneczka to ja w takim razie od jutra zaczne cosik w tym kierunku

---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ----------

i mnie z tego co wiem niema mozliwosci wynajecia poloznej
kurde ten plan porodu fajna sprawa musze zaczac spisywac na kartce wszystko o co chce zapytac bo zapomne polowe
jeeezu pamietam jak zaczelam jezdzic na patologie w 18 tyg czy jakos tak i myslalam widzac babeczki z duzymi brzuszkami ze one to juz na koncowce sa i co teraz ja jestem jedna z nich i jak dobrze pojdzie to z wylaczeniem tej piatkowej czeka mnie jeszcze tylko jedna wizyta
Stary 2014-10-20, 21:01   #245
larara123
Wtajemniczenie

Witam dziewczynki wieczorem... ja tylko na chwile bo zaraz ide nyny
trzymajcie kciuki za jutro tzn jeden kciuk za mnie a jeden za Zanete
dobranoc

07.11.2010 jesteśmy razem
14.08.2013 zaręczyny
07.06.2014 ślub
12.10.2014 II kreseczki
19.06.2015 urodził się mój skarb Michaś
larara123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-20, 21:15   #246
7koliberek7
Zadomowienie

Polozylam sie teraz i nie moge lezec ani na prawym boku ani na lewym bo czuje ze maly sie prezy az mnie boli no i wydaje mi sie jakby sie w poprzek znow ulozyl

SZYMONEK 09.12.2014
Stary 2014-10-20, 22:08   #247
Ewunia_01
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dorotape1987 Pokaż wiadomość
hihi ewcia nooo fajno by bylo ja juz mojemu mowilam przylecisz i na nastepny dzien moge isc rodzic
aneczka to ja w takim razie od jutra zaczne cosik w tym kierunku

---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ----------

i mnie z tego co wiem niema mozliwosci wynajecia poloznej
kurde ten plan porodu fajna sprawa musze zaczac spisywac na kartce wszystko o co chce zapytac bo zapomne polowe
jeeezu pamietam jak zaczelam jezdzic na patologie w 18 tyg czy jakos tak i myslalam widzac babeczki z duzymi brzuszkami ze one to juz na koncowce sa i co teraz ja jestem jedna z nich i jak dobrze pojdzie to z wylaczeniem tej piatkowej czeka mnie jeszcze tylko jedna wizyta
Po takiej rozłące to fajnie gdybyście mieli choć kilka dni dla siebie, naprawdę Cię podziwiam chociaż sama przeszłam praktycznie sama przez pierwsza ciąże jestes dzielna
Po porodzie polog i w ogóle to juz nigdy nic nie bedzie tak samo będziecie we trójkę
A Ty sie nastawiasz na sn? Jak Twój gin sie zapatruje? Przy cukrzycy to chyba nie można mieć długiej przerwy w jedzeniu? To tak troche niebezpiecznie bo jak cukier spadnie? A przed cc to musisz nie jeść te 6 godzin chyba wiec jakby sie cos działo to co?
Wiecie w ogóle co ja sobie zaznaczyłam w planie porodu hak z mała szlam? Ze chce pic i jeść podczas porodu juz pomijając to ze wątpliwe zeby pozwolili ale w razie czego gdyby cc musieli zrobic na szybko a ja z kanapką?
Ewunia_01 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-10-21, 04:15   #248
dorotape1987
Wtajemniczenie

hehe ewcia z kanapka i do lekarza poczekaj pan az skonczne bo glodna jestem
ja sie nastawiam na naturalny i fajnie by bylo jakby akurat moja ginka byla w szpitalu w pracy wtedy ja to kompletnie lysa jestem w temacie moja siostra miala obie cesarki wiec kurde dzis ambitny pkan drukne ten plan porodu i przeanalizuje wszystko dokladnie
wstalam na poranna herbatke bo mnie cosik gardlo pobolewa
jeejciu wczoraj tak duzo gadalysmy o porodzie ze mialam masakryczny sen.... lezalam z siostra w szpitalu ona sie juz przedatowala i miala wywolywany i mi tez kazali wziasc leki i jak juz je wzielam o dziwo tabletki i zaczely sie skurcze to tylko lekarzy sie spytalam czy to bezpieczne dla mojego dziecka bo ja dopierto w 32 tc jestem noi oni wtedy sie skapli ze pomylka wsadzili jakis wziernik i probowali zatrzymac akcje porodowa

---------- Dopisano o 05:15 ---------- Poprzedni post napisano o 05:09 ----------

a jesli chodzi o cukrzyce to jako taka nie jest wskazaniem do cc
cukier przy naturalnym jest kontrolowany jakos kurde ale faktycznie nie pomyslalam o tym ze moge byc glodna ginka otwarcie nie mowi ale mysle ze jest sklonna do cc ja jakos nie naciskalam bo ''jeszcze czas'' no ale na tej wizycie co bedzie to juz wypytam teraz to sie nastawiam na co tygodniowe wizyty z szpitalu na ktg bo z cukrem tak jest tam gdzie rodze i gin tez czesciej no ale w sumie juz od jakiegos czasu chodze co 3tyg dla swietego spokoju mojego meza
Stary 2014-10-21, 06:06   #249
india83
Zakorzenienie

Hej dziewczęta!

Później nadrobie.

Wczoraj wieczorem byłam jeszcze z kotką u weta. Niestety moje podejrzenie się sprawdziło, ma bidulka ropomacicze. Wczoraj miała USG, dostała 2 zastrzyki, a dziś na 8.15 zawożę ją na zabieg. Trzymajcie kciuki, bo zostałam uprzedzona, że mogą być powikłania, włącznie ze zgonem

Dobrze, że dziś wolne wzięłam.

A tak w ogóle czułam wczoraj wieczorem bardzo jajniki i super śluz, a mój TŻ nie miał siły bo się przeziębił No ludzie... on mnie wykończy.
Stary 2014-10-21, 06:13   #250
Meliska86
Wtajemniczenie

Witajcie

ale tu porodowo ja na samą myśl robię się blada zielona i tak wszystkie kolory no jak tu któraś pisała nie ma wyjścia już
ja pamiętam jak na początku oglądałyśmy malutkie brzuszki dorotki aneczki i annasar a tu już praktycznie bliżej niż dalej
później ja z Ewunia Nati i Kordelką robiłyśmy dopiero test a tu już 5 msc matko ale ten czas leci ..

malina mam nadzieje że zrobisz nam tą przyjemność i zatestujesz
bo ja już umieram z ciekawości

dziewczynki za wizyty

---------- Dopisano o 07:13 ---------- Poprzedni post napisano o 07:11 ----------

india biedny ten twój kociak oby się udało wszystko
tż-a wypałuj i niech zaciska poślady i heja
Córcia
Meliska86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-21, 06:24   #251
izasalamon
Wtajemniczenie

aneczka - to jeśli się dobrze orientuję, to u nas koszt położnej to kilkaset złotych. Ale jest tak, że jak ona będzie miała kilka porodów mniej więcej w tym samym czasie, to idzie - co normalne - do tej pierwszej osoby. I o ile dobrze kojarzę, koszty położnej dziewczyny odliczały od podatku, ale nie dam sobie ręki uciąć

india - to trzymam kciuki Za koteczkę też - niech jej się szybko poprawi. O ktorej idziesz się podglądać?

kocuro88 - a TY o której idziesz do gina?

larara123 - powodzonka, ale na pewno wszystko będzie dobrze

A ja miałam dziś kapsel "Głowa do góry" - to już chyba wiadomo, co będzie jutro
izasalamon jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-10-21, 06:25   #252
aneczka2238
Zakorzenienie

Dzień dobry z rana

Boszzzz co za noc Czy pod koniec ciąży już nie można się normalnie wyspać a porządny sen to luksus
U mnie podobnie jak u Koliberka - na jednym i drugim boku bol żeber bo mały uciska i do tego też kręgosłup, jak na plecach to brak tchu, na brzuchu to wiadomo że lipa A teraz po wstaniu ledwo chodzę, bolą dalej żebra i kręgosłup... Jeszcze z 9tygodni

Ja pamiętam jak na pobraniu krwi były takie babeczki z brzuchami a ja płaścioch i zazdrościłam im że one juz tak blisko, a teraz ja też już tak... A to dopiero co było

Dorotko, a może podczas porodu naturalnego dostaniesz glukozę w kroplówce w razie jakby cukier spadał? U mnie można pic, ale jeść Chyba nie...
A zaznaczacie że chcecie lewatywę?

Aniu Indio, mam nadzieję, że kotka to dzielnie zniesie i wszystko będzie ok

Kciuki za wizyty

Oluś

31.12.2014

Wymianka

Edytowane przez aneczka2238
Czas edycji: 2014-10-21 o 06:28
Stary 2014-10-21, 06:37   #253
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez izasalamon Pokaż wiadomość
[
india - to trzymam kciuki Za koteczkę też - niech jej się szybko poprawi. O ktorej idziesz się podglądać?

kocuro88 - a TY o której idziesz do gina?

larara123 - powodzonka, ale na pewno wszystko będzie dobrze

A ja miałam dziś kapsel "Głowa do góry" - to już chyba wiadomo, co będzie jutro
Ja o 11, a Żanetka chyba właśnie ma wizytę

A jak u Ciebie?
Stary 2014-10-21, 06:48   #254
Meliska86
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Meliska86 Pokaż wiadomość

malina mam nadzieje że zrobisz nam tą przyjemność i zatestujesz
bo ja już umieram z ciekawości
aaaa miało być IZA coś mi się pokićkało

---------- Dopisano o 07:48 ---------- Poprzedni post napisano o 07:46 ----------

Cytat:
Napisane przez aneczka2238 Pokaż wiadomość
Dzień dobry z rana

Boszzzz co za noc Czy pod koniec ciąży już nie można się normalnie wyspać a porządny sen to luksus
U mnie podobnie jak u Koliberka - na jednym i drugim boku bol żeber bo mały uciska i do tego też kręgosłup, jak na plecach to brak tchu, na brzuchu to wiadomo że lipa A teraz po wstaniu ledwo chodzę, bolą dalej żebra i kręgosłup... Jeszcze z 9tygodni

A zaznaczacie że chcecie lewatywę?
współczuje ja to jak się nie wyspie to zła jak osa chodzę

właśnie tez mnie nurtował temat lewatywy ale głupio mi było pytać
Córcia
Stary 2014-10-21, 06:51   #255
agolandia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez 7koliberek7 Pokaż wiadomość
jak w czwartek bylam na wizycie to byl dobrze odwrocony ale po dzisiejszym dniu wcale tego taka pewna nie jestem;/ tak sie prezyl ii wypinal i sama juz nie wiem gdzie co ma bo rano brzuch mialam wypukly od lewej piersi do prawej nogi, pozniej wogole w poprzek i takie 2 kule wystawaly z lewej i prawej strony brzucha, poznniej prawa strona a teraz wypina sie z lewej strony...

---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ----------

na najblizszej wiizycie bede rozmawiac o zniecczuleniu ale jak cos to tylko zzo bo najskuteczniejsze
oby dzieciaczek się dobrze ułożył

Aneczka u mnie też koszt położnej to 1500 zł.

Obejrzałam wasze brzuszki u mnie nic nie widać na razie.
agolandia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-10-21, 06:51   #256
larara123
Wtajemniczenie

Ja juz gotowa i zaraz wychodzę. Dopiero teraz ale zapomniałam wam powiedzieć że mi ptzesuneli wizytę na 9 to pa dam potem znać

07.11.2010 jesteśmy razem
14.08.2013 zaręczyny
07.06.2014 ślub
12.10.2014 II kreseczki
19.06.2015 urodził się mój skarb Michaś
larara123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-21, 06:52   #257
agolandia
Raczkowanie

India, Żanetka- kciuki
Stary 2014-10-21, 07:01   #258
Meliska86
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez larara123 Pokaż wiadomość
Ja juz gotowa i zaraz wychodzę. Dopiero teraz ale zapomniałam wam powiedzieć że mi ptzesuneli wizytę na 9 to pa dam potem znać
koniecznie daj znać
Córcia
Stary 2014-10-21, 07:03   #259
agolandia
Raczkowanie

Cytat:
trzymam kciuki i czekam na wieści!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-10-21, 07:06   #260
izasalamon
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Meliska86 Pokaż wiadomość
aaaa miało być IZA coś mi się pokićkało [COLOR="Silver"]
Chyba nie ma na co czekać, bo "w środku" zbiera się już krew.

Cytat:
izasalamon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-21, 07:08   #261
Nati_kk
Zakorzenienie

India biedna kicia oby wszystko było dobrze!

Ja bym chyba lewatywe chciała...

A powiedzcie mi do porodu naturalnego nie cewnikuja, prawda?:-P

Dziewczyny,współczuję Wam tych nieprzespanych nocy

Dorotka, ale miałaś sen
U mnie dzisiaj też nie najlepiej,ale przez to że tysiąc myśli związanych z obecną sytuacją po głowie się tłucze...

---------- Dopisano o 08:08 ---------- Poprzedni post napisano o 08:07 ----------

Iza przykro mi

Żanetka,Justynka

Wymienię

Razem od 08.07.2009
Zaręczeni 17.09.2011
Ślubujemy 06.09.2014

Nati_kk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-21, 07:20   #262
mandy27
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
Hej dziewczęta!

Później nadrobie.

Wczoraj wieczorem byłam jeszcze z kotką u weta. Niestety moje podejrzenie się sprawdziło, ma bidulka ropomacicze. Wczoraj miała USG, dostała 2 zastrzyki, a dziś na 8.15 zawożę ją na zabieg. Trzymajcie kciuki, bo zostałam uprzedzona, że mogą być powikłania, włącznie ze zgonem

Dobrze, że dziś wolne wzięłam.

A tak w ogóle czułam wczoraj wieczorem bardzo jajniki i super śluz, a mój TŻ nie miał siły bo się przeziębił No ludzie... on mnie wykończy.
nam nadzieję0 że jednak będzie bez komplikacji I życzę szybkiego powrotu do zdrowia Tż by mógł szybko działać

---------- Dopisano o 08:20 ---------- Poprzedni post napisano o 08:17 ----------

Cytat:
Będzie dobrze napewno
Stary 2014-10-21, 07:30   #263
7koliberek7
Zadomowienie

ja nawet spalam ale chyba co godzine przerwa na sikanie a pozniej ulozyc sie to koszmar... maly cala noc sie tak rozpychal ze nie mialam jak spac ;/ i najlepsza pozycja to byla polsiedzaca... a jak wstalam maly sie tak przekrecil ze myslalam ze brzuch mi z bolu rozerwie... poza tym cisnie mnie na pecherz i czuje dziwne mrowienie w szyjce...

co do lewatywy to mi lekarka jak pisala co mam wziac ze soba do szpitala wypisala wlasnie taka lewatywe w butelce ... taka tacie kupowalam jak lezal sparalizowany

SZYMONEK 09.12.2014
Stary 2014-10-21, 07:37   #264
aneczka2238
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agolandia Pokaż wiadomość
Aneczka u mnie też koszt położnej to 1500 zł.
Może Ty z moich okolic?
Wiecie czego ja bym się obawiała przy prywatnych polożnych - w szpitalu lezy się okolo 3 doby, no i ta połozna przecież nie będzie z nami cały czas. I nie wiem jak te położne nieopłacone, szpitalne by podchodziły do mnie, czy miałabym pomoc, czy uznalyby że jak wykupiłam swoją położną, to one się zajmowac nie muszą

Cytat:
Napisane przez Nati_kk Pokaż wiadomość
Ja bym chyba lewatywe chciała...

A powiedzcie mi do porodu naturalnego nie cewnikuja, prawda?:-P
Ja zdecydowanie chcę Nie cewnikują

A ja zawiozłam synka do przedszkola i Pani mi mówi że on od jakiegoś czasu jest smutny, naburmuszony i płaczliwy. I że w przedszkolu nie ma żadnych problemów z kolegami (chodzi tam nadal chętnie i wiem że jest lubiany) i wg nich to jest wina ciąży Nie wiem co mam z tym teraz zrobic....

Oluś

31.12.2014

Wymianka
Stary 2014-10-21, 07:37   #265
mikusha
Raczkowanie

Witajcie w ten okropnie ponury dzien. Az nic sie nie chce
Trzymam kciuki za kotke. Wszystko bedzie dobrze. Ropomacicze to dziadostwo. Sama co jakis czas chodze z sunia na usg sprawdzac czy nic tam nie ma.
Stary 2014-10-21, 07:46   #266
kocuro88
Zakorzenienie

hej dziewczyny

jestem juz po wizycie
wkurzyłam sie troche ..

to mój 6dc i stwierdzila że w sumie nie potrzebnie dziś przyszłam bo za wczesniej ale poprosilam i zrobila mi USG - są pechrzyki w lewym jajniku
ale niestety nie wiem ile, jakiej wielkosci itd
o endometrium nawet nie wspomniala

powiedziala żebym teraz poczekała na nastepną @ czy przyjdzie normalnie
no myslałam że wyjde z siebie to ja nie po to do niej chodze żeby sprawdzać czy @ przyjdzie tylko żeby zajść w ciąże.
poprosiłam o monitoring i mam przyjść we wtorek
Aneczko wpisz mi kolejna wizyte na 28.10 godzi. 6.50

daje jej ostatnia szanse. jak w tym cyklu się nie uda to zmieniam gin.
poszukam ewentualnie jakiegos innego i już się spróbuje umowic bo pewnie terminy będą długie
Stary 2014-10-21, 07:50   #267
ANNASAR
Zakorzenienie

Witam u mnie tez nocka slaba niestety

Ja z kolei zawiozlam syna do przedszkola a Pani do mnie ,zr oni maja przedstawienie i musza miec czarne buty -super ze ktos mnie wczexniej poinformowal.Problem w tym ze nie mam nutow eleganckich czarnych same sportowe l

LIA
18.12.2014
ANNASAR jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-21, 07:51   #268
india83
Zakorzenienie

kicia zawiziona, aż mi sie łezka w oku zakeciła jak ją zostawiałam

oj kocukru ja bym jednak chyba już teraz szukała jakiegos innego dr, chociażby w celu porównania podejścia do sprawy

dobrze, że chcesz monitoring, bedziesz wiedziała co i jak
Stary 2014-10-21, 07:52   #269
mikusha
Raczkowanie

Ile to mozna czekac. Przychodzisz z konkretna sprawa a ona odsyla Cie na nastepny miesiac? Ja bym juz szukala innej gin. Sama tez dwa razy zmienialam. Zobaczymy niedlugo co u mnie powie. Ehh ciezko jest znalezc dobrego lekarza nie tylko gin.
Stary 2014-10-21, 07:53   #270
ANNASAR
Zakorzenienie

y
Cytat:
Napisane przez aneczka2238 Pokaż wiadomość
Może Ty z moich okolic?
Wiecie czego ja bym się obawiała przy prywatnych polożnych - w szpitalu lezy się okolo 3 doby, no i ta połozna przecież nie będzie z nami cały czas. I nie wiem jak te położne nieopłacone, szpitalne by podchodziły do mnie, czy miałabym pomoc, czy uznalyby że jak wykupiłam swoją położną, to one się zajmowac nie muszą

Ja zdecydowanie chcę Nie cewnikują

A ja zawiozłam synka do przedszkola i Pani mi mówi że on od jakiegoś czasu jest smutny, naburmuszony i płaczliwy. I że w przedszkolu nie ma żadnych problemów z kolegami (chodzi tam nadal chętnie i wiem że jest lubiany) i wg nich to jest wina ciąży Nie wiem co mam z tym teraz zrobic....
Mnie sie udalo,bo do porodu idzie moja przyjaciolka do tego jest polozna .
U nas leestywe robia sami

Aniu co do syna kochana porozmawiaj z nim . To duzy chlopak napewno ci powie co go dreczy i dlaczego jest smutny

LIA
18.12.2014
ANNASAR jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości