![]() |
#241 | ||||
Rozeznanie
|
Dot.: Chłopak i święta
Ale boski wątek, aż się obsmarkałam!
![]() Autorko wątku - zachowałaś się kulturalnie, bo podziękowałaś za zaproszenie i wyraziłaś ubolewanie, że nie możesz przyjść. Matka Twojego chłopaka wykazała się już o wiele mniejszym taktem, ponieważ (jeśli ją to gnębiło i naprawdę nie potrafiła się domyślić, że spędzasz święta z rodziną) nie dopytała dlaczego nie możesz wpaść, a potem jeszcze obrabiała Ci tyłek za plecami. Tak to widzę. Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#242 |
Rozeznanie
|
Wątek hit
![]() Mogła autorka dodać, że jedzie do rodziny, ale samo 'dziękuję, niestety mam inne plany' jest wg mnie grzeczną odpowiedzią. Matka faceta mogła z ciekawości dopytać, co to za plany, chociaż nie sądzę, że trudno się domyślić, co 18latka może robić w święta. Jeśli ktoś tu się zachował niefajnie, to tylko przyszła-niedoszła teściowa. Niby pokiwała głową, że rozumie, zamknęła temat, a potem poszła dziewczynę obgadać za plecami. Chamsko z jej strony i tyle. Dziwi mnie ten pojazd po młodej. Inna sprawa, to wyrzuty chłopaka. W takiej sytuacji oczekiwałabym więcej zrozumienia i wsparcia. Sama mam taką sytuację, że moi rodzice i rodzeństwo wyprowadzili się na drugi koniec Polski, cały świąteczny tydzień zamierzam spędzić z nimi i nowonarodzonym siostrzeńcem, i jakby mi facet wyskoczył z żalami, że wolę swoją rodzinę niż jego, to by miał wielkiego minusa u mnie. Na szczęście on jest na tyle wyrozumiały, że nawet mi nie sugerował, że mogłabym wrócić wcześniej i chociaż jeden dzień świąt z nim spędzić albo jeszcze lepiej- bo jego mama mnie na obiad zaprosiła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#243 |
Zakorzenienie
|
[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;48987422]Walkowanie tematu to rozwazanie czy teściowa ma chłopa czy nie, hahahaha
![]() No co ciekawa jestem tła tej jakze fascynującej historii ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#244 |
Biała Dama
|
[1=7d825fa9fec57cf5623273f e7eca2ef8f2442710_5d59d87 1e15d0;48986062]Co za wątek.
![]() Tz w swieta poraz kolejny jedzie na 9 dni do domu, wiec nie bedziemy sie widziec ani przed swietami ani odrazu po. Łoooo jaka tragedia, nie wiedzialam ze az taka. ![]() Kaze mu zostac mimo ze ma do domu 500 km i jezdzi tam 3-4 razy w roku. a co. Ogarnijcie sie. Autorka ma tylko 18 lat, rodzine daleko, wiec ja sie nie dziwie ze nie chce kombinowac, mi tez by sie nie chcialo. Na wspolne swieta jeszcze bedzie mase lat po slubie/wspolnym zamieszkaniu. ![]() A ze nie podala powodu to juz trudno, ma na kolanach kobiete przepraszam czy co? Bedzie madrzeja na przyszlosc i nastepnym razem sie pewnie wytlumaczy. Nie ma o co afery robic. A chlopak jakis dziwny. Gdyby mi rodzice wyskoczyli z pretensjami, to bym ladnie wytlumaczyla dlaczego i tyle. A tu watek na milion stron.[/QUOTE] No dokładnie. Co poniektóre panie się chyba strasznie nudzą, żeby taki wątek rozdmuchać do 9 stron. Ale przynajmniej miałam ubaw ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#245 |
Konto usunięte
|
300km pksem/pkp to 4-6 godzin, licząc na to, że nie będzie opóźnień.
do tego niektóre z was zakładają, że przejazd z punktu A do punktu B, to - przykładowo - z warszawy do krakowa, a to równie dobrze może być z krasocina do henrykowa ![]() problem wyciągnięty tak głęboko z dupy, że aż mi się w głowie nie mieści. podziękowała za zaproszenie, powiedziała, że nie może, a wy tu elaboraty tworzycie w cytatach jak powinna się wytłumaczyć, żeby było w 150% grzecznie i kulturalnie, normalnie musi wam się nudzić ![]() i nie spodziewałam się po dorosłych babach, że nie domyśliłybyście się dlaczego ona w święta nie może i wymagałybyście podania powodu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#246 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:23.