![]() |
#241 |
Raczkowanie
|
Dot.: czy tylko ja nienawidzę sylwestra?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#242 |
Zakorzenienie
|
weekendowa presje tez czujesz, jak np ktos sie ciebie pyta jakie plany na weekend, czy gdzie w tym roku na wakacje, itd itd itd poprostu cala ta delikatnosci spoleczenstwa i czucie presji jest bezsensu
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#243 |
Rozeznanie
|
Znów będę patrzeć z zadziwieniem w sklepie w kosze ludzkości i zastanawiać się, jak można przeżreć takie ilości śmieciowego żarcia i zapić takimi ilościami alkoholu, kolorowych bąbelków i soków. W ten jeden, wyjątkowy wieczór. Ach.
Gdyby ktoś kiedyś nie spieprzył kalendarza, może i bym się po swojemu bawiła ![]() SEPTember, OCTOber - to 7 i 8 miesiąc. Nie 9 i 10. Wtedy nowy rok zaczynałby się od marca i miałoby to sens - budzące się życie i blabla. ---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ---------- Nie rozumiem za bardzo tego zdania, ale doradzam częstszą spację, może wtedy damy radę wyłapać sens. Czucie presji a poddawanie się jej to dwie różne sprawy. Na wszelki wypadek wyjaśniam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#244 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#245 |
Zakorzenienie
|
Proste. Tylko slabe osoby czuja presje.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#246 |
Rozeznanie
|
Tylko głupie osoby widzą głupotę?
![]() Podążanie Twoją logiką jest niezłą przygodą ![]() daj coś jeszcze! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#247 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#248 |
Konto usunięte
|
oye. jaki jest twój cel. powiedz mi, bo ja po prostu nie rozumiem. przychodzisz tutaj... no ale po co? zwyzywać nas że jesteśmy maluczkie i zakompleksione? pokazać że też masz ten problem ale się nie przejmujesz? oświecić ślepy naród i być ogłoszona wieszczem? serio, nie kumam. możesz zostać i bić pianę, zapraszam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
Zakorzenienie
|
OYE Oczywiście mam nadzieję, że wyczułaś ironie
Edytowane przez mc266 Czas edycji: 2014-12-20 o 13:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#250 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziwi mnie to cale poddawanie sie presji. Nie wyobrazam sobie jak kobiety dorosle nie umia odmowic imprezy tylko mecza sie ida a pozniej wylewaja swoje zale na forum. Edytowane przez OYE Czas edycji: 2014-12-20 o 13:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#251 |
Rozeznanie
|
Chce się poczuć dziewczyna lepiej, dajmy jej szansę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#252 |
Wtajemniczenie
|
Czego nie robisz?
Idę w Sylwestra do Domu Dziecka. Z dziećmi się będę bawić, a co. W dupie mam imprezowanie, jak co roku. Imprezy Sylwestrowe są najsłabsze ![]() Edytowane przez Jakkolwiek Czas edycji: 2014-12-20 o 13:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#253 |
Konto usunięte
|
biedna oye. znowu przyszła na wątek i się każdy z nią nie zgadza i z pazurami rzuca
![]() ![]() a teraz zrób kroczek w tył i weź swoje szanowne nózie i popiersie np na wątek 30 z plusem pt "nie chcę mieć dzieci" i im próbuj wmówić że presja społeczna nie istnieje i że same sobie robią problem, bo przecież jak to, nic takiego się nie dzieje ![]() ---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ---------- poza tym - czego nie kumam, w święta co roku wysyp wątków pt 'nienawidzę świąt' jakoś nie widziałam by twoja światła mądrość na nie spłynęła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#254 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo daleko mi do biednej ![]() nie chodze po wszystkoich watkach nie ma na to czasu ani ochoty |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#255 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#256 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dlatego, ja nie wychodzę na żadne - bale, domówki i temu podobne imprezki. Noc sylwestrową spędzam z Mężem - jakieś jedzonko, alkohol ![]()
![]() |
![]() |
#257 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#258 |
Konto usunięte
|
Ano zalatuje buddyzmem, prawdziwe jest tylko to, co uwazasz za prawdziwe itd. Nie wazne, ze caly otaczajacy swiat uwaza to za prawdziwe XD
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#259 |
Zakorzenienie
|
Robie to na co mam ochote.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#260 |
Rozeznanie
|
Rób!
dostarczasz innym rozrywki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#261 |
Zakorzenienie
|
piszesz o tym ogromnym swiecie ktory robi co chce w sylwestra, czy o tym malutkim swiecie ktory sie wypoiwada na tym watku. Bo np jak patrze na te szczesliwe usmiechy w NY Times Square to watpie ze ktos tam jest bo poddal sie presji
Edytowane przez OYE Czas edycji: 2014-12-20 o 14:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#262 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Wysłane z telefonu, mogę zjadać ogonki i literki : ) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#263 |
Naczelna Nastolatka
|
Ja nie obchodzę żadnych świąt/dni specjalnych. I nie wiem po co oye wpada i próbuje robić gównoburzę. To już sobie ponarzekać i o subiektywnych odczuciach nie można pisać?
![]() |
#264 |
Konto usunięte
|
A ja lubię Sylwestra. Za małolata można było zostać dłużej na imprezie u znajomych, a teraz jest okazja do spotkania się ze znajomymi. Wszyscy pracują, mają zobowiązania i tylko kilka razy w roku jest możliwość zorganizowania się i zobaczenia w większym gronie. A jak w dodatku jest długi weekend, to można nadrobić czas w którym się nie wiedzieliśmy. Nie przepadam za wirtualnym kontaktem - przez neta można ze mną porozmawiać tylko o konkretach (gdzie i kiedy się spotykamy, itp.), nie nadaję się do pogaduszek via klawiatura.
Ale nie mam podejścia - każdy ma się bawić dobrze w Sylwestra, bo to medżik tajm. Może tak myślałam w wieku -nastu lat. Teraz uważam to za okazję jak każdą inną. Podobne podejście mam do swoich urodzin - organizuję wtedy u siebie małą imprezę, bo wiem że ludzie się zepną i przyjdą, nie tak jak w zwykły, regularny weekend. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#265 |
Konto usunięte
|
też raczej nie obchodzę urodzin. imienin nigdy nie obchodziłam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#266 |
Zakorzenienie
|
[1=8c9538aac29bb5fbc2d31b2 aac28a8f9b62d5c74_6584d26 7571b8;49417378]A ja lubię Sylwestra. Za małolata można było zostać dłużej na imprezie u znajomych, a teraz jest okazja do spotkania się ze znajomymi. Wszyscy pracują, mają zobowiązania i tylko kilka razy w roku jest możliwość zorganizowania się i zobaczenia w większym gronie. A jak w dodatku jest długi weekend, to można nadrobić czas w którym się nie wiedzieliśmy. Nie przepadam za wirtualnym kontaktem - przez neta można ze mną porozmawiać tylko o konkretach (gdzie i kiedy się spotykamy, itp.), nie nadaję się do pogaduszek via klawiatura.
Ale nie mam podejścia - każdy ma się bawić dobrze w Sylwestra, bo to medżik tajm. Może tak myślałam w wieku -nastu lat. Teraz uważam to za okazję jak każdą inną. Podobne podejście mam do swoich urodzin - organizuję wtedy u siebie małą imprezę, bo wiem że ludzie się zepną i przyjdą, nie tak jak w zwykły, regularny weekend.[/QUOTE] I pewno przychodza tylko dlatego ze czuja presje a nie dlatego ze chca ![]() ![]() swietowanie czegokolwiek jest juz takie nie cool. Najlepiej spedzac jak najwiecej czasu na wizaz I klepac tysiace postow Edytowane przez OYE Czas edycji: 2014-12-20 o 14:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#267 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#268 |
Naczelna Nastolatka
|
Ja miałam 40 urodziny w listopadzie. Nie robiłam żadnej impry. Owszem, bliskie osoby zadzwoniły z życzeniami i tyle. Nie wiem, ale ja nie mam takiej potrzeby po prostu. Żeby się gimnastykować, gotować, piec, spraszać ludzi, sprzątać potem. Łeee tam.
![]()
![]() |
#269 |
Konto usunięte
|
ja lubię obchodzić jakieś błahe święta - andrzejki, co roku jak mus halloween i pierwszy dzień lata, a także zakończenie lata :P otwarcie i zamknięcie sezonu grillowego, walentynki dzień kobiet - tutaj zazwyczaj kluby pękają w szwach, jak i domówki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#270 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tez nie lubie sie "gimnastykowac" ale bardzo lubie spotkania z bliskimi, dlatego albo resteuracje albo catering. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:34.