![]() |
#241 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie Majowe 2015!!! cz.4
Dorka ja też jestem za. Fajnie, że mogłaś wyniki skonsultować już teraz, będziesz spokojniejsza
![]() Dziewczyny pochwalcie się co dobrego pieczecie i gotujecie na Święta. Chciałabym coś zrobić, ale sama nie wiem co ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#242 |
Zakorzenienie
|
Ten filmik jest piekny. Plakalam jak bobr, az coreczka sie obudzila i poruszyla i zaczelam jeszcze bardziej wyc jak bardzo ja kocham...
![]() |
#243 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bardzo zgrabny, śliczny ![]() ![]() Głowa coś mi dzisiaj pęka... spadam do łóżka ![]() a właściwie to na materac, moje nowe łózko powinno przyjść w poniedziałek i sie cieszę ![]() Dobranoc ![]()
![]() |
#244 |
Raczkowanie
|
Hej, ja tez po wizycie i z chlopaka zrobila sie dziewczynka
![]() ![]() Dostalam zelazo i magnez, no i znowu monural bo leukocytow za duzo... mam juz skierowanie na ta nieszczesna glukoze... Widzialam brzuszki i zazdroszcze, u mnie nadal tylko ciaza spozywcza ![]() ---------- Dopisano o 00:24 ---------- Poprzedni post napisano o 00:22 ---------- I o dziwo panicz wczoraj poczul malucha trzymajac reke na brzuchu, a podobno mam lozysko na przedniej scianie wiec myslalam ze bedzie ciezko |
![]() ![]() |
![]() |
#245 | |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Przypominam o zgodzie bądź nie na stworzenie listy zaginionych!!! Cytat:
![]() A więc gratuluję dziewczynki ![]() ![]() Jeśli chcesz zaktualizować 1 str to proszę o PW ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#246 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
scotasia Ja na Wigilię robię karpia w winie z orzechami włoskimi. Moja mama robi nadziewanego pieczarkami karpia, zapiekanego w piekarniku z masłem. Robimy pieróg, barszcz. Ja dzisiaj zrobiłam paszteciki z kapustą i grzybami, kapustę z pieczarkami. Poza tym robię kaczkę nadziewaną, bigos, sałatkę jarzynową i chyba wsio. Dzień się zaczął od płaczu. Obudziłam się i bez powodu zaczęłam ryczeć. Mam dzisiaj tyle rzeczy do zrobienia, że ja nie wiem czy to ogarnę. :/ I chciałabym już poczuć Małą ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Baset Czas edycji: 2014-12-20 o 08:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#247 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#248 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#249 |
Wtajemniczenie
|
hej dziewczyny!! ale pędzicie, już kolejna część??!!
my dziś kończymy remont łazienki, w końcu będę mogła się wykąpać! chyba nie wyjdę z tej wanny ![]() remont się przeciągnął strasznie, mieliśmy położyć jeszcze panele przed świętami i skończyć korytarz ale chyba nic z tego... ![]() nie wiem też co z choinką w tym roku, póki co zazdraszczam waszych ![]() byłam w poniedziałek na wizycie u tego nowego lekarza i powiedziałam - nigdy więcej! wracam do swojego, droższy ale przynajmniej wiem za co płacę i czuję się doinformowana i szczęśliwa po każdej wizycie... ![]() krótka relacja? proszę bardzo: szybki wywiad, szybkie badanie szyjki, jeszcze szybsze USG pt: tu jest główka, tu są rączki, serce bije... dziękuje. może się Pani ubrać. na moje pytanie: czy wszystko w porządku, lekarz odpowiedział, że to się okaże jak dziecko pójdzie do szkoły... byłam zbulwersowana i zszkowona jak zostałam potraktowana... u poprzedniego lekarza widziałam, że tak samo cieszy się z rozwoju dziecka jak pacjentka, opowiada gdzie co jest, co się rusza, sprawdza, mierzy dopytuje, mówi czego mogę się spodziewać itp.... jak tylko wyszłam z tej wizyty to od razu umówiłam się do swojego poprzedniego ginekologa na połówkowe, na 5.01. z mojej chęci poznania płci przed świętami g*** wyszło, bo na tym ekranie nic nie było widać, nawet nie wiem jak dzieciak urósł... ![]()
http://www.suwaczek.pl/cache/b702238669.png razem od 06.10.2007 ![]() nasz wielki dzień - 06.09.2014 ![]() Lenka przyszła na świat 10.05.2015 ![]() ![]() Czekamy na drugiego bobasa do kochania - tp 23.04.2017 |
![]() ![]() |
![]() |
#250 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Moniisia ja też po ostatnim usg byłam nie zadowolona, lekarz mruk nic nie mówi, a jak byłam prywatnie to zupełnie inaczej wizyta wygląda, widać że lekarz to lubi. Ale to chyba zależy od człowieka. Widać trafił ci się jakiś gbur ![]()
![]() |
#251 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#252 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zawiodłam się dziś na ludziach. Wybraliśmy się z synkiem spacerówką do sklepu, z 1km mam, zasapałam się nieźle. Wchodzimy, a tam kolejka do mięsa i wędlin aż zawija na pół sklepu ![]() ![]() Pomyślałam sobie, że może nie widać w kurtce brzuszka jeszcze. Wracamy ze sklepu, a tu taka znajoma "z widzenia" uśmiecha się i pyta, kiedy kolejny dzidziuś będzie ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#253 |
Zakorzenienie
|
Grubaryba heh no ja myślę, że nie tylko u Ciebie będzie zmiana płci, bo jednak dużo z was dosyć wcześnie poznała płeć, więc nie trudno o pomyłki.
Posprzatalam całe mieszkanie i teraz czekamy na gości ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#254 |
Zakorzenienie
|
scotasia
Ja w tym roku też robiłam pierwszy raz bigos i wyszedł o dziwo ![]() A karp w winie z orzechami to prościzna ![]() Kupiłam choinkę ![]() ![]() ![]() ![]() Będę ją dzisiaj stroić ![]() Chciałabym Wam potem pokazać, ale nie wiem gdzie mogę zdjęcie wstawić ![]()
#255 |
Zakorzenienie
|
Scotasia polecam te paszteciki: http://www.mojewypieki.com/post/wigilijne-kapusniaczki
można zrobić wcześniej, po ostudzeniu zamrozić, później tylko odgrzać w piekarniku i jak nowe ![]() Co do "zmian płci" to ja ciągle mówię małżowi, że to pewnie jednak chłopak bedzie ![]()
#256 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do ludzi dziś jade na zakupy ale w kolejce nie zamierzam stać ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ---------- Robie liste zakupów i nie wiem co kupić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#257 |
Zakorzenienie
|
O rany boskie, śniło mi się ze w kosmos leciałam
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ---------- A tak wgl dzień dobry ![]() Dorka, myślę że ja nie muszę się wypowiadać ![]() ![]() Okej, my zaraz na zakupy lecimy. Jakiegoś karpia trzeba ogarnąć ![]() Miłego dnia dziewczyny ![]()
#258 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zrobiłam szopkę, gwiazdę, czekam aż mój mąż przyniesie mi choinkę ![]() Ciasto na paszteciki się garuje, farsz dochodzi ![]() Bomba, ale czuje, że mi siły odpływają,
![]() |
#259 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny!
Ja od rana dzisiaj sprzątam, ale straaasznie wolni mi to idzie. Na szczęście przed Świętami nie idę już do pracy, więc powoli się z tym uporam ![]() Kupiłam dzisiaj wózek! Używanego Bugaboo Cameleona czarno-różowego. Mam nadzieję, że zgodnie z opisem na aukcji i rozmową ze sprzedającym będzie w dobrym stanie. Nie mogę się doczekać aż kurier go przytacha! ![]() Pocieszcie mnie troche - jestem już w 20tc i dalej nie czuję ruchów dziecka. Czy któraś, też tak ma, czy to tylko moje jest takie złośliwe i nie chce matki kopnąć? |
![]() ![]() |
![]() |
#260 |
Konto usunięte
|
hej
![]() co do listy zaginionych, jestem za ![]() nie odniose sie do nikogo, padam na twarz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#261 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tez jestem za lista mamus zaginionych ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#262 |
Zakorzenienie
|
Jak nie urok to sraczka
![]() Ktoś inteligentny przetarl nam zderzak w aucie... Tyle że widać gołym okiem, że mocno ![]() Ja juz mam serdecznie dość! Taki piękny rok i tak nam się pięknie s☠☠☠☠☠☠☠ił przed samymi świętami.... Dobrze ze chociaż ten inteligent zostawił namiary z numerem telefonu za wycieraczką, to chociaż jego ubezpieczenie pokryje wszelkie koszty związane z wymianą.
#263 |
404 Not Found
|
![]() Ja wczoraj wizytowałam. U nas wszystko ładnie pięknie. ![]() ![]() Mam zrobić tak pro forma ekg serca bo mam czasem takie mocniejsze bicie. W ciąży normalne ale tak na wszelki wypadek zrobię. ![]() Już się zapisałam do mojego kardiologa. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#264 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie też 18tc i niby czuję ale rzadko i mega słabo ![]() Normalne jest to, że czasem nie czuć nawet do 22-23tc
![]() |
#265 | |
404 Not Found
|
Ja już kopniaczki czuję bezsprzecznie. Uwielbiam to uczucie.
![]() ---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#266 |
Zakorzenienie
|
Eno, u nas też zdarzają się ludzie
![]()
#267 |
Wtajemniczenie
|
Kupiliśmy Carmele
![]() Jutro postaram się cos napisać o wózku bo dziś nie mam już siły ![]() ![]() ale wózek kupiony, zakupy zrobione, włosy podcięte no i choinka ubrana ![]() Miałam być na glukozie ale jednak pojedziemy jutro rano bo dziś za dużo bieganiny nas czekało ![]() Dorka dziekuje za rady ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#269 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale dzisiaj ciężki dzień, od rana na zakupach, potem sprzątanie, kupiliśmy lampę i dywan do salonu i od razu inaczej wszsystko wygląda ![]() ![]() Zapisałam się do fryzjera w wigiliny poranek ![]() ![]()
![]() |
#270 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Także cierpliwości Wasze maleństwa też zaraz dadzą znać o sobie ![]() A i łożysko mam na przedniej ścianie No, czasem się zdarzają. Pod blokiem już nam z 4 razy auto przetarli tak konkretnie. Raz sąsiad z klatki obok do tego przyszły-niedoszły teść kuzynki naszej i się nie przyznał. Dopiero dowiedzieliśmy się , że to on jak jego sąsiad z drzwi naprzeciw <nie lubieją się>przyszedł zapytać czy Pan D. był u nas, bo nam w auto przywalił, on widział i może być świadkiem jakby co ![]() Ostatnio sąsiad z innej klatki przerysował ale od razu przyszedł się dogadać i tak przepraszał i przeżywał, że trzeba było go pocieszać. A to było dosłownie 4 dni po odebraniu auta od lakiernika... A te przynajmniej z dwa jak nie więcej oczywiście sprawcy nieznani... Więc Nadzieja nie ma co się stresować-ubezpieczenie pokryje, problem tylko, że parę dni bez auta. Gorzej jakby uciekł sprawca i na koszt własny... |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:22.