Czerwcowe Mamusie 2015, cz.III - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-12-21, 07:12   #241
country111
Zakorzenienie

Dot.: Czerwcowe Mamusie 2015, cz.III

O biedna Ty
Ja wczoraj poszłam na kawę i mnie długo trzymała.
Szuu powinnaś porozmawiac z lekarzem na ten temat
country111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-21, 07:17   #242
tassia
Zakorzenienie

Szuuu nam to samo. Spie jakbym niespala a kladesie ok 1

[/RIGHT]
tassia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-21, 07:20   #243
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Ja dzis tez cos nie moglam spac. Za to synio odwrotnie, przespal cala noc, co ostatnio rzadko sie zdarza.
moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-21, 07:23   #244
country111
Zakorzenienie

Patrzcie już są wrześniówki ale to leci
country111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-21, 07:31   #245
myboyismine
Zakorzenienie

dzień dobry

Cytat:
Napisane przez country111 Pokaż wiadomość
Oto moja dzisiejsza zdobyć i cieszę się jak durna. Jak coś jest teraz 50% w Tesco na wybrane ciuszki dla dzieci
super

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
Ejjj mój syn chodzi w różowym.... Bo ma silna osobowość
sam lubi różowy???????

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
ja niestety w rodzinie TZ widzę.. siostrzenica ma 5 lat i uwielbia róż i nawet gumki do włosów musi mieć rózowe
normalka często widzę na ulicy dziewczynki całe ubrane na różowo kuzyna córka też cały czas chce być ubrana tylko na różowo, w dodatku (nie wiem jak teraz) miała fazę na Peppę i też ją miała na ubraniach

ja lubię różowy i jak będę miała córkę też będę jej kupowała różowe ubranka- ale na pewno nie bedę całej ubierała na różowo, tylko jako dodatki w tym kolorze

Cytat:
Napisane przez szuuu Pokaż wiadomość
Witam sie w drugim trymestrze... Ani na minutę nie zmrużylam oka... To juz ósmy dzien bezsenności, płakać mi sie chce...
II trymestr

może lekarz coś przepisze na spanie? mój mi dał receptę na tabsy, ale tylko raz wzięłam... tylko ja miałam bardziej problem techniczny ze spaniem niż normalna bezsenność...
myboyismine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-21, 07:42   #246
gabisun
Zakorzenienie

Cytat:
o wow! no to nieźle ten czas zasuwa

cała noc u mnie lało...ehhhh a miałam nadzieję na śnieg na święta

gabisun jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-21, 07:54   #247
tassia
Zakorzenienie

Mayboy... Ciężko żeby 15 miesięczne dziecko wiedziało czy ma na sobie roz czy szary
Śmieje się z tego bo położne w szpitalu mi go na różowo ubraly.

A co do wrześniowej to strasznie wcześnie... Ja dopiero 21 stycznia zrobilam test a na 22 września miałam termin wiec jakoś szybko wiedza

[/RIGHT]

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-12-21, 07:58   #248
Domincia_1987
Zadomowienie

Dzień dobry My z maleństwem już po śniadanku Ja w przeciwieństwie do niektórych spie całą noc i w sumie zawsze mi mało
Może rzeczywiście trzeba by z gin pogadać bo takie nie spanie na dłuższą mete to jest na pewno straszne

Cytat:
Oto moja dzisiejsza zdobyć i cieszę się jak durna. Jak coś jest teraz 50% w Tesco na wybrane ciuszki dla dzieci
Słodkie Ja też muszę powoli zacząć kupować, ale jeszcze czekam na kolejną wizytę - może dowiem się kto mieszka w brzuszku
Ostatnio koleżance robiłam prezent dla maleństwa i też właśnie kupowalam w tesco, śliczne te ubranka tam są Ona do porodu nie chce znać płci dziecka Ja bym na pewno nie wytrzymała

Cytat:
Ja uwielbiam różowy
Ja też Strasznie podobaja mi się dziewczynki ubrane na różowo białe Takie małe księżniczki ale też często jest tak, że dzieci chcą się ubierać w określony sposób bo koleżanka to ma Nie wiem czy wasze dzieci też tak mają??

Miłego dnia

Jedna z wielu
Wierzaca mimo wszystko w swoja siłe
Czasem walczy ze wspomnieniami
Chce zyć tym szcześciem, które teraz ma
Domincia_1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-21, 07:58   #249
myboyismine
Zakorzenienie

niby dziecko nie wie, ale ja pewnie dziwnie czułabym sie z tym

a słyszałyście o tym chłopczyku, 2 lata i 4 mies. , które zna większość liter, potrafi je złożyć, zna liczby i nazwy w układzie słonecznym?? jestem w szoku
Stary 2014-12-21, 08:09   #250
tassia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez myboyismine Pokaż wiadomość
niby dziecko nie wie, ale ja pewnie dziwnie czułabym sie z tym

a słyszałyście o tym chłopczyku, 2 lata i 4 mies. , które zna większość liter, potrafi je złożyć, zna liczby i nazwy w układzie słonecznym?? jestem w szoku
Mój TŻ tez nosi różowe koszule. A często ubieram ich podobnie.
Ja się z tym dziwnie nie czuje.
Szczególnie ze są to cale dwie rzeczy a nie falbabiaste bluzeczki tylko normalnie jedna koszulka bawełniana i jedna koszula.

A co do takiego dziecka to nie dziwi mnie to bo mój cgrzesniak w wieku 3 lat rozpoznawał wszystkie drzewa w lesie po szyszkach, korze itp.
Znał jakieś 8 wierszy na pamięć typu lokomotywa itp.
Dodawał i odejmowal do 100
W wieku 4 lat do tysiąca i znał litery...
Teraz poszedł do szkoły. Jest dobry ale juz nie ma takich hop do przodu akcji...

[/RIGHT]
Stary 2014-12-21, 08:42   #251
myboyismine
Zakorzenienie

litery i liczby wydaje mi sie normalne jeszcze wieku przedszkolnym, ale tyle co przekroczone 2 lata a już zna większość liter i czyta i pisze, a liczby zna do miliona.... pewnie zdarza sie więcej takich dzieci, ale w tym wieku nie spotkałam żadnego

a niedawno bylo u nas mówione że dziecko 2 letnie nie mozna na nocniczek samemu dawać bo będzie miało traumę

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-12-21, 08:43   #252
Marei
Zakorzenienie

Szuuu może herbata z melisy przed snem by pomogła? Chyba można melise. Mięta też uspokaja. Na mnie działa herbatka melisa z pomarańcza z biedronki. Uwielbiam ich herbaty ziołowe, w październiku przywiozłam chyba z różnych 10 paczek i zostały 3.

Wrześniowki? Ojjj leci leci

Słodkie te ubranka z Tesco

W de jest normalne, że mężczyźni też noszą różowe polo czy sweterki. Tutaj spotkałam się z tym pierwszy raz, w pl zawsze mężczyźni omijali ten kolor. Włosi i hiszpanie są pod tym względem jeszcze bardziej tolerancyjni dla mnie też różowy jest jednym z kolorów, chociaż przesady różu nie strawię
Stary 2014-12-21, 08:50   #253
tassia
Zakorzenienie

Mayboy tyle ze ja widzę zasadniczą różnice w rozwoju poznawczym a w dojrzałości układu nerwowego... Wiec ciężko porównać sikanie do znajomości liter

[/RIGHT]
Stary 2014-12-21, 09:18   #254
masija
Zakorzenienie

Dobry

Ja się witam w 16 tygodniu (chociaż wg. wielkości tp. to już 17)
Wystraszyłam się dzisiaj, bo zaczęłam szukać jakiejś eleganckiej kiecki i z chyba 30 które mam, dosłownie 3 są takie, które pasują jeszcze teraz. No, może z miesiąc w nich jeszcze pochodzę.

Serio, muszę jechać na jakieś szmatki, lumpeksy bo powoli nawet nie mam w czym po domu chodzić

Też bym już coś kupiła dla dziecia ale trochę się jeszcze boję takie głupie obawy, żeby nie zapeszyć

Robię już te pierniczki od 2 tygodni.
Myślicie, że jak zrobię dzisiaj to będą dobre? z przepisu z mojewypieki http://www.mojewypieki.com/przepis/szybkie-pierniczki

masija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-21, 09:27   #255
Princesika
Zakorzenienie

Heja
Co do picia to ja poza alkoholem piję wszystko, kawę jedną dziennie, czarną herbatę czasami ale to temu, że nie lubię za bardzo. Piję dużo ziół bo uwielbiam

A włosy już farbowałam miesiąc temu, bez przesady z tym farbowaniem, mam jak pijaczka z odrostami chodzić Dziś zafarbuję znów bo znowu urosły

A różowy uwielbiam Moja dziecinka na pewno będzie miał jakieś różowe rzeczy A różowego wózka nie widziałam, z elemenatmi bordo za to mi się bardzo poobają

Ja nadal nic nie zrobiłam w domu. Dziś dopiero jestem w domu więc posprzątam chociaż. A juro choinkę trzeba kupić

---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ----------

Cytat:
o ja Cię

---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ----------

Cytat:
Mayboy... Ciężko żeby 15 miesięczne dziecko wiedziało czy ma na sobie roz czy szary
Śmieje się z tego bo położne w szpitalu mi go na różowo ubraly.

A co do wrześniowej to strasznie wcześnie... Ja dopiero 21 stycznia zrobilam test a na 22 września miałam termin wiec jakoś szybko wiedza
To Twoje dziecko jest wagą już czy jeszcze panną?

---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ----------

Cytat:
Mój TŻ tez nosi różowe koszule. A często ubieram ich podobnie.
.
Extra, uwielbiam takie duety Tatuś i synek podobnie wyglądający

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-12-21, 09:28   #256
Irmusia81
Zakorzenienie

Hello

Wysłałam małża z Leosiem do szwagra na dół i mam chwilę spokoju

Cytat:
Witam sie w drugim trymestrze... Ani na minutę nie zmrużylam oka... To juz ósmy dzien bezsenności, płakać mi sie chce...
współczuję Ja też mam spore problemy ze snem (nie potrafię się wyciszyć i zasnąć i się wiercę nieraz 2 godziny), ale jednak trochę śpię.

Cytat:
Napisane przez myboyismine Pokaż wiadomość
słyszałam Jakiegoś ogromnego wrażenia to na mnie nie robi Mój mały zna wszystkie literki, liczy na razie do 10, zna mnóstwo wierszyków i piosenek. Umysł takiego malucha jest bardzo chłonny Wszystko zależy od tego jakich bodźców mu dostarczymy. My w domu mówimy do Leona praktycznie od urodzenia, czytamy, pokazujemy książeczki, puszczamy muzykę i to procentuje. Literek nauczył się bo ma takie puzzle i teraz już bez problemu czyta drukowane litery w książeczce czy gazecie. Nie chodzi mi o to, by się tutaj chwalić, raczej o to, by pokazać, że taki dzieciaczek może już na prawdę sporo umieć

Cytat:
A co do takiego dziecka to nie dziwi mnie to bo mój cgrzesniak w wieku 3 lat rozpoznawał wszystkie drzewa w lesie po szyszkach, korze itp.
Znał jakieś 8 wierszy na pamięć typu lokomotywa itp.
Dodawał i odejmowal do 100
W wieku 4 lat do tysiąca i znał litery...
Teraz poszedł do szkoły. Jest dobry ale juz nie ma takich hop do przodu akcji...
no właśnie. Dlatego osobiście nie lubię, gdy rodzice tak łatwo "ogłaszają" swoje dzieci geniuszami
Irmusia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-21, 09:29   #257
Princesika
Zakorzenienie

Co do sukienek ja mam dużo zimowych takich bawełnianych krótkich dopasowanych i w nich będę śmigać póki się brzuszek mieści, a tak pięknie wygląda teraz brzuszek
Stary 2014-12-21, 09:50   #258
anutka171
Rozeznanie

Witam się w nowym watku

Nie było mnie kilka dni, ale cóż, przygotowania świąteczne zabierają coraz więcej czasu

U nas wczoraj ubralismy choinkę i jest tak cudnie A mój Mały, odpukac, nie próbuje jej zrzucić ze stolika, czy ściągać bombek. Podchodzi i mówi si, lub nunu i odchodzi
Czeka mnie dziś jeszcze pakowanie prezentow.

Ja nie mam nic przeciwko rozowemu kolorowi, nawet mój synek ma jakiś "spadkowy" bodziak. Nie przeszkadza mi to póki się z tym nie przecina.
Mi się strasznie za to podoba fiolet

Wczoraj też rozjasnilam włosy,mama zrobiła mi pasemka i w reszcie wyglądam jak człowiek

A tak w ogóle to witam się w 17tc
Mam już 3kg na plusie Ale co się dziwić, jak mnie ciągle ciągnie do slodyczy przez to mam koszmary nocne, że jestem wieeelka i gruuuba
Ale od nowego roku, po obzarstwie świątecznym wezmę się za siebie.

Miłego dzionka
Stary 2014-12-21, 09:55   #259
tassia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez masija Pokaż wiadomość
Dobry

Ja się witam w 16 tygodniu (chociaż wg. wielkości tp. to już 17)
Wystraszyłam się dzisiaj, bo zaczęłam szukać jakiejś eleganckiej kiecki i z chyba 30 które mam, dosłownie 3 są takie, które pasują jeszcze teraz. No, może z miesiąc w nich jeszcze pochodzę.

Serio, muszę jechać na jakieś szmatki, lumpeksy bo powoli nawet nie mam w czym po domu chodzić

Też bym już coś kupiła dla dziecia ale trochę się jeszcze boję takie głupie obawy, żeby nie zapeszyć

Robię już te pierniczki od 2 tygodni.
Myślicie, że jak zrobię dzisiaj to będą dobre? z przepisu z mojewypieki http://www.mojewypieki.com/przepis/szybkie-pierniczki
Mysle ze pierniczki mozesz robic bo to przepis ktory mi kolezanka polecila i tez zamierzam dzis a mowila ze id razu sa dobre wiec chyba bedzie dobrze

Cytat:
Napisane przez Princesika Pokaż wiadomość
Heja
Co do picia to ja poza alkoholem piję wszystko, kawę jedną dziennie, czarną herbatę czasami ale to temu, że nie lubię za bardzo. Piję dużo ziół bo uwielbiam

A włosy już farbowałam miesiąc temu, bez przesady z tym farbowaniem, mam jak pijaczka z odrostami chodzić Dziś zafarbuję znów bo znowu urosły

A różowy uwielbiam Moja dziecinka na pewno będzie miał jakieś różowe rzeczy A różowego wózka nie widziałam, z elemenatmi bordo za to mi się bardzo poobają

Ja nadal nic nie zrobiłam w domu. Dziś dopiero jestem w domu więc posprzątam chociaż. A juro choinkę trzeba kupić

---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ----------

o ja Cię

---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ----------

To Twoje dziecko jest wagą już czy jeszcze panną?

---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ----------

Extra, uwielbiam takie duety Tatuś i synek podobnie wyglądający
Moje dziecko jest panna jak ja moja mama i ja mialysmy ten sam TP

[/RIGHT]

Edytowane przez tassia
Czas edycji: 2014-12-21 o 10:06

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-12-21, 11:08   #260
Selis
Zadomowienie

Również się witam w 17 tc
Dopiero co byłam przejęta tym, że są już sierpniowe mamy, a tu już wrzesień?! Ale leci...
Ja nie znoszę podziałów typu dziewczynka-róż, chłopak-niebieski, jako dodatki mogą byc, ale całej różowej dziewczynki sobie nie chcę wyobrażać Dlatego chciałabym wózek szary, albo beżowy kimkolwiek miałby nim jezdzić
Selis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-21, 12:26   #261
201710041131
Konto usunięte

Mi sie marzy czarny albo biały wózek ale czas pokaże

Mówiłam lekarzowi o bezsenności jak byłam w środę na wizycie i mówił ze kiedyś dawał tabletki ciężarnym ale teraz juz sie nie daje bo to ma wpływ na płód... O melisie nic nie mówił, nie wiem czy nie spróbować bo dzisiaj aż sie popłakałam ze zmęczenia, przeczytałam książkę i nic...
201710041131 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-21, 12:27   #262
Lille89
Raczkowanie

cześć dziewczyny, ja tu czasu nie mam za bardzo wpadać w ciągu tygodnia, a tu patrzę- nowy wątek o masakra, nie da się tego nadrobić!

wczoraj byłam rano u koleżanki, która na początku listopada urodziła córeczkę i wyszłam z całą reklamówką ubranek dla naszej małej część z nich nie użyła nawet razu, bo w ciąży ona i jej mama wpadły w szał zakupów

wieczorem byłam na Wigilii pracowniczej i powiem, że tak jak się wybawiłam, to głowa mała! do tego mieliśmy wynajętego barmana, który co i raz robił mi drinki 0% (mógłby mi tak codziennie po pracy takie dobre robić)

ale rano załamka! wielka plama na piżamie dookoła lewej piersi! to dopiero 16t i 2 d, a tu już mleko mi ucieka... normalnie zero objawów ciąży, brzuch wygląda jak wzdęty i to tylko wieczorami (to akurat kwestia tyłozgięcia macicy), jak na początku ciąży zgubiłam 4 kilo, tak nadrobiłam dopiero 1 kg, ale piersi już aktywne, o matko
Lille89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-21, 13:46   #263
masija
Zakorzenienie

Cytat:
Mysle ze pierniczki mozesz robic bo to przepis ktory mi kolezanka polecila i tez zamierzam dzis a mowila ze id razu sa dobre wiec chyba bedzie dobrze
O to fajnie, dzięki

masija jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2014-12-21, 15:19   #264
mycha_818
Zadomowienie

Hej dziewczyny! Dziś od rana chodzę wkurzona, bo jedna taka dziewucha do szału mnie doprowadziła i wyżyłam się na niewinnej osobie :-( Na pocieszenie zrobiłam nam do popołudniowej kawy gofry i wciągnęłam je z bitą śmietaną i konfiturą z porzeczko-agrestu Mmmm... :-D

Co do kolorów to nie wykluczam różowego ani niebieskiego (choć niebieskiego akurat nie znoszę) jednak większość ubrań a zwłaszcza akcesoriów takich jak wózek, pościele, kocyki itd chciałabym w neutralnych kolorach, bo na dzień dzisiejszy planujemy w miarę szybko drugie dziecko i nie chcę ba nowo wszystkiego kupować ;-)
mycha_818 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-21, 15:26   #265
industria
Zakorzenienie

witam sie w niedziele

właśnie ubraliśmy choinke, ale teraz jest fajnie

o dziwo nie piszecie dzisiaj nic o jedzeniu
a ja właśnie ide wszamać coś dobrego. jeszcze nie wiem co, pogrzebie po szafkach, może coś mnie natchnie

nooo mycha, w końcu ktoś coś pisze o pysznościach. gofra bym wszamała

ps- z tego zestawienia http://www.srokao.pl/2011/03/analiza.html# wynika, że najlepiej zrobimy jak kupimy Babydream fur mama . no to jutro wszystkie szturmem do rossmana
i co mnie najbardziej zainteresowała- najbardziej rozreklamowane i drogie produkty czyli mustela i palmers - poniżej krytyki..... no i dobrze, zaoszczędze

Edytowane przez industria
Czas edycji: 2014-12-21 o 15:37
industria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-21, 15:38   #266
Selis
Zadomowienie

Cytat:
Mi sie marzy czarny albo biały wózek ale czas pokaże

Mówiłam lekarzowi o bezsenności jak byłam w środę na wizycie i mówił ze kiedyś dawał tabletki ciężarnym ale teraz juz sie nie daje bo to ma wpływ na płód... O melisie nic nie mówił, nie wiem czy nie spróbować bo dzisiaj aż sie popłakałam ze zmęczenia, przeczytałam książkę i nic...
Czarny też jest super, ale białego bym chyba nie zaryzykowała dla dziecka ja raz podczas ciąży nie przespałam ani minuty w nocy pamiętam jak się wtedy męczyłam i cały kolejny dzień to katastrofa, tym bardziej Ci współczuje popróbuj naturalnych sposobów, może relaksacyjnych? A wietrzysz pokój? mi to bardzo pomaga przed snem przy suchym powietrzu w okresie grzewczym
Cytat:
Napisane przez Lille89 Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny, ja tu czasu nie mam za bardzo wpadać w ciągu tygodnia, a tu patrzę- nowy wątek o masakra, nie da się tego nadrobić!

wczoraj byłam rano u koleżanki, która na początku listopada urodziła córeczkę i wyszłam z całą reklamówką ubranek dla naszej małej część z nich nie użyła nawet razu, bo w ciąży ona i jej mama wpadły w szał zakupów

wieczorem byłam na Wigilii pracowniczej i powiem, że tak jak się wybawiłam, to głowa mała! do tego mieliśmy wynajętego barmana, który co i raz robił mi drinki 0% (mógłby mi tak codziennie po pracy takie dobre robić)

ale rano załamka! wielka plama na piżamie dookoła lewej piersi! to dopiero 16t i 2 d, a tu już mleko mi ucieka... normalnie zero objawów ciąży, brzuch wygląda jak wzdęty i to tylko wieczorami (to akurat kwestia tyłozgięcia macicy), jak na początku ciąży zgubiłam 4 kilo, tak nadrobiłam dopiero 1 kg, ale piersi już aktywne, o matko
o kurcze, ale szybko
Cytat:
Napisane przez industria Pokaż wiadomość
witam sie w niedziele

a ja właśnie ide wszamać coś dobrego. jeszcze nie wiem co, pogrzebie po szafkach, może coś mnie natchnie

smacznego! ja już po obiedzie, ale gofry też bym wszamała
Selis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-21, 16:23   #267
tassia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mycha_818 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny! Dziś od rana chodzę wkurzona, bo jedna taka dziewucha do szału mnie doprowadziła i wyżyłam się na niewinnej osobie :-( Na pocieszenie zrobiłam nam do popołudniowej kawy gofry i wciągnęłam je z bitą śmietaną i konfiturą z porzeczko-agrestu Mmmm... :-D

Co do kolorów to nie wykluczam różowego ani niebieskiego (choć niebieskiego akurat nie znoszę) jednak większość ubrań a zwłaszcza akcesoriów takich jak wózek, pościele, kocyki itd chciałabym w neutralnych kolorach, bo na dzień dzisiejszy planujemy w miarę szybko drugie dziecko i nie chcę ba nowo wszystkiego kupować ;-)
Ja uwielbiam bezowe kolory dla dziecka.. Bialo - bezowe
Sloneczne idciebie zolci
Wg mnie pasuje dla obu

Cytat:
Napisane przez industria Pokaż wiadomość
witam sie w niedziele

ps- z tego zestawienia http://www.srokao.pl/2011/03/analiza.html# wynika, że najlepiej zrobimy jak kupimy Babydream fur mama . no to jutro wszystkie szturmem do rossmana
i co mnie najbardziej zainteresowała- najbardziej rozreklamowane i drogie produkty czyli mustela i palmers - poniżej krytyki..... no i dobrze, zaoszczędze
Ja dlatego zawsze pisze o tej oliwce a najlepiej olej ze słodkich migdałów... Który jest składnikiem rosmanowskiej oliwki

A co do jedzenia to zrobilam krupnik.... Pyyyyyyszny!!!
Juz zjadlam 3 miski
A zaraz robię lody! Owoce leśne!
Chociaż te gofry mnie rozochocily!

[/RIGHT]

REKLAMA
Stary 2014-12-21, 16:34   #268
__Paulinka__
Zakorzenienie

ja właśnie się obżarłam rogalikami z dzemem
ale ja uwielbiam jeśc
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-21, 16:55   #269
Cos_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lille89 Pokaż wiadomość

Mnie leci z piersi zeby cie nie sklamac od 10 tyg chyba :/ a od 13 to juz tak konkretnie ze wystarczy ze lekko szturchne piers i juz leci.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Edytowane przez Cos_
Czas edycji: 2014-12-21 o 18:08
Cos_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-21, 17:53   #270
201710041131
Konto usunięte

Selis wszystkiego próbuje co tylko w necie wyczytam, dzis była pierwsza noc w całości nieprzespana ale od 8 dni było tak ze zasypiałam bez problemu ale... na max 2 godz... A potem do rana nic. Dzisiaj moze bedzie lepiej

Juz macie mleko w piersiach nie wiedziałam ze tak moze byc!
201710041131 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości