|
|||||||
| Notka |
|
| Pielêgnacja w³osów i fryzury Podyskutuj o pielêgnacji w³osów krêconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawd¼ modne fryzury: ciêcia, koloryzacje, fryzury na ¶lub, wesele, Komuniê, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzêdzia |
|
|
#241 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 36
|
Dot.: Grupa wsparcia - wracamy do naturalnych w³osów - czê¶æ VII
Ehh dziewczyny, u was to chocia¿ jako¶ w miarê jednolicie i tak wygl±da
U mnie jest du¿y kontrast miêdzy farbowanymi i naturalsami. W koñcu zrobi³am zdjêcia moich, ale telefonem wiêc wybaczcie kiepsk± jako¶æ:
|
#242 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 22
|
Kingasbox
A ja uwa¿am, ¿e wygl±daj± ¶wietnie! Przez dosyæ d³ugi czas moja znajoma farbowa³a swoje ciemne w³osy w ten sposób! Mo¿e spróbuj delikatnie przyciemniæ farbowañce? |
|
|
|
#243 |
|
Raczkowanie
|
Deadly_Lullaby my¶la³am o tym nawet
Mo¿e jaki¶ orzechowy br±zik bym zrobi³a, szkoda tylko bo z tego upalonego siana wszystko siê spiera szybko :P I tak wydaje mi siê, ¿e najgorszy etap mam za sob±, bo ju¿ nie s± takie g³upio krótko-d³ugie (xD) te odrosty.
|
#244 |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 20 500
|
Zapigmentuj, nie bedzie sie spierac.
|
|
|
|
#245 | |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 174
|
Cytat:
|
|
|
#246 | ||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 490
|
Faktycznie s± cienkie, no ale przyrost jest bardzo du¿y!
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Masz bardzo ³adny odro¶cik ju¿ ![]() Dziewczyny widzia³am dzisiaj w autobusie dziewczynê, która mia³a w³osy trochê za ramiona i 3/4 w³osów naturalnych a reszte farbowañce. Nie by³o to ombre, bo by³o krzywo bardzo - tak jak to rosna naturalki. I powiem Wam, ¿e ona wyglada³a ca³kiem OK Ale mia³a w bardzo dobrym stanie te w³osy i to ca³e, nie tylko naturalki - chyba dlatego dawa³o to tak pozytywny efekt! A¿ siê na ni± gapi³am jak g³upia
|
||
|
|
|
#247 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 244
|
Cytat:
W pierwszej chwili jak otworzy³am za³±cznik mysle sobie" Boze, jaka ³adna dziewczyna" gdyby nie forum na jakim sie znalazlam w zyciu nie zwróci³abym uwagi na odrosty |
|
|
|
|
#248 | |
|
Blessed be the fruit
Wiadomo¶ci: 9 232
|
Cytat:
|
|
#249 | |||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 156
|
Ale rosn±!
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Gratulujê denka ![]() Cytat:
No chyba, ¿e Tobie bardzo to przeszkadza, to co¶ z tym zrób.
Edytowane przez swan999 Czas edycji: 2015-01-13 o 22:45 |
|||
|
|
|
#250 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 888
|
Swan, przyznaje bez bicia ze prostowalam raz w tygodniu ale zabezpieczalam je wtedy cementem termicznym z kerastase, nie olejowalam od pocz±tku wakacji, nie zabezpieczalam tak du¿o jak wcze¶niej... Chyba osiadlam na laurach i nie wiem co sobie wyobra¿a³am. Brak podcinania pewnie te¿ dal swoje tym bardziej ze moje farbowañce pod farb± s± mocno rozja¶nione a ja zdaje siê, ¿e o tym zapomnia³am.
Na dniach poproszê kole¿ankê o ciêcie. Jak my¶licie patrz±c na fotke, ile mniej wiecej trzeba uci±æ? Bo mnie siê wydaje ze do ramion :-P czyli jakie¶ 15cm haha. Wiêcej ni¿ 5cm nie oddam :-(
|
#251 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szczerze, to ja ¶rednio wierzê tym zabezpieczaczom przed wysok± temperatur±. Mo¿e odstaw na d³u¿ej prostownicê, podetnij trochê, wróæ do regularnego olejowania, od¿ywiaj w³osy i bêdzie dobrze ![]() Ja podciê³abym nad napis na koszulce, tak jak masz na zdjêciu z pa¼dziernika. Edytowane przez swan999 Czas edycji: 2015-01-13 o 23:27 |
|
|
|
|
#252 | |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 1 444
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#253 | |
|
Konto usuniête
|
Cytat:
nie wiem czemu nie widzisz mojego albumu . wstawiam zdjêcia tutaj, specjalnie dla ciebie
|
|
|
|
|
#254 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 187
|
Dziewczyny które farbowa³y na blond i zapuszczaj±. Czy która¶ z Was robi³a kiedy¶ ciemniejsze (popielate) pasemka na farbowañcach aby granica siê troszkê zatar³a? Wiem, ¿e pewnie to siê spierze do rudo¶ci po jakim¶ czasie, ale mo¿e chocia¿ na chwile by³oby dobrym rozwi±zaniem.Póki co odrost jeszcze mnie nie dra¿ni:P Pociesza mnie kondycja w³osów na ok 10 cm od skory g³owy. Tam w³osy b³yszcz±, s± miêkkie a na dole to sodoma..;
|
#255 | ||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 508
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:35 ---------- Poprzedni post napisano o 08:33 ---------- Cytat:
Max Models W katalogu wiza¿ystek ![]() Szybka wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=833238 Edytowane przez ewciaa82 Czas edycji: 2015-01-14 o 08:43 |
||
|
|
|
#256 |
|
Konto usuniête
|
Ja s³odziæ nie bêdê: no wygl±da jak wygl±da, je¶li ci przeszkadza, zafarbuj, jesli nie no to nie
widzia³am gorsze kontrasty
|
|
|
|
#257 | ||
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 820
|
jak ³adnie ju¿ odrost widaæ! co do koñcówek, to mo¿e to prostowanie, mo¿e zima.. zmienne temperatury, suche powietrze, w³oski zawsze trochê ucierpi±, ale ciachniesz i bêd± prezentowaæ siê ¶wietnie
Cytat:
Cytat:
![]() moje farbowañce elektryzuj± siê na potêgê, ju¿ mam ich mocno po uszy spotka³am dzi¶ moj± fryzjerkê i umówi³am wizytê na po³owê lutego, za miesi±c, cieszê siê strasznie zetnê koñcówki i cel bêdzie osi±gniêty w powiedzmy.. 21-22miesi±ce bez farby
|
|
#258 |
|
Raczkowanie
|
Aaaa dziêki dziewczyny za tyle mi³ych s³ow
Iwonsia Na szczê¶cie ostatni raz zafarbowa³am w³osy s³absz± farb± przez co przej¶cie nie jest takie ostre ale no, jak same przyzna³y¶cie i tak kontrast jest du¿y xD My¶lê, ¿e pasemka to nie jest najlepszy pomys³, chocia¿ zale¿y jakie masz naturalne.. ja mam popielaty, taki szarawy ten br±z a pasemka pewnie spior± siê na rudo rzeczywi¶cie. Nysiak1901, I ona, Ingran Dziêkujê Anusia1990 Na ¿ywo to gorzej wygl±da ale bardzo Ci dziêkujê Swan999 Przeszkadza, ale jest zaleta: wyra¼nie widaæ postêp I nie ma nic przyjemniejszego ni¿ podcinanie tych spalonych koñcówek brr.Ewciaa82 Ja ¿a³ujê, ¿e w ogóle wpad³am na pomys³ zafarbowaæ : / W liceum mia³am takie d³ugie, mocne i grube a teraz... szkoda gadaæ. Cieszê siê, ¿e przysz³a moda na naturalny kolor, tylko szkoda, ¿e tak pó¼no ![]() Animale Aaa zazdro *w* cudne w³osy!!! Dboom Hehe nie mogê siê doczekaæ, a¿ te moje bêd± tak z dwa razy d³u¿sze wtedy do faktycznie bêdzie ombre. A co do elektryzowania to znam ten ból, moje siê elektryzuj±, pusz±, pl±cz± i krusz± na potêgê DxKaguya No ja siê pocieszam tym, ¿e mog³o byæ gorzej - z dwojga z³ego wole ciemne odrosty i jasn± resztê ni¿ odwrotnie.. Chocia¿ marne to pocieszenie w sumie ale có¿, za g³upotê siê p³aci xD
Edytowane przez Kingasbox Czas edycji: 2015-01-14 o 11:06 |
|
|
|
#259 |
|
Konto usuniête
|
To nic, zdarza siê. Sama mia³am kiedy¶ blond odrosty przy czarnych w³osach, wiêc tak, lepszy taki kontrast jak u ciebie
|
|
|
|
#260 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzisiaj ju¿ widzê normalnie Twój album, a wczoraj nawet Twojego awatara nie widzia³am, a wszystkich innych tak. Nie mam pojêcia co siê dzia³o. |
|
|
|
|
#261 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 2
|
Czym uzyskam taki kolor w³osów?
Witam. Mój naturalny kolor w³osów to ciemny blond (ten ze zdjêæ) ale zafarbowa³am je na blond a teraz chcia³abym zafarbowaæ na mój naturalny kolor w³osów i ju¿ nie musieæ ich w ogóle farbowaæ. Piszcie jak± farb± (dok³adny numerek i firma) uzyskam taki kolor.
|
|
|
|
#262 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 16
|
Dot.: Czym uzyskam taki kolor w³osów?
jak zafarbujesz farbowane i tak bêdzie wychodzi³ odrost. po prostu przestañ farbowaæ, w³osy bêd± odrastaæ, wyp³ukiwaæ kolor i bêdzie naturalnie.
|
|
|
|
#263 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 2
|
Dot.: Czym uzyskam taki kolor w³osów?
Skoro zafarbujê na mój naturalny kolor to bêdzie taki sam jak mój odrost przecie¿.
|
|
|
|
#264 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 888
|
Swan lecisz z denkiem ;D ja w poniedzia³ek mia³am 4 denko po tak d³ugim czasie ;P , tym razem te¿ minie sporo czasu do kolejnego
|
#265 |
|
Konto usuniête
|
kingabox, swan, dziêkujê
|
|
|
|
#266 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a w tym miesi±cu to jeszcze nie koniec, bo bêd± jeszcze 2-3 denka ![]() No, ale mia³am przez 2 miesi±ce zastój, wiêc nadrabiam teraz. Edytowane przez swan999 Czas edycji: 2015-01-14 o 19:55 |
|
|
|
|
#267 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 92
|
Czesc, czesc
![]() Moge sie przylaczyc?
|
|
|
|
#268 |
|
Zakorzenienie
|
Oczywi¶cie, witamy
![]() Od jak dawna nie farbujesz? |
|
|
|
#269 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 92
|
|
|
|
|
#270 |
|
Zakorzenienie
|
O, to ju¿ niez³y masz sta¿
![]() Poka¿esz nam swoje w³osy?
|
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów i fryzury
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:06.

U mnie jest du¿y kontrast miêdzy farbowanymi i naturalsami. W koñcu zrobi³am zdjêcia moich, ale telefonem wiêc wybaczcie kiepsk± jako¶æ:

Mo¿e jaki¶ orzechowy br±zik bym zrobi³a, szkoda tylko bo z tego upalonego siana wszystko siê spiera szybko :P 

Masz bardzo ³adny odro¶cik ju¿ 

.. kolejne planowane na ostatni tydzieñ czerwca 2016 r 

. wstawiam zdjêcia tutaj, specjalnie dla ciebie
spotka³am dzi¶ moj± fryzjerkê i umówi³am wizytê na po³owê lutego, za miesi±c, cieszê siê strasznie