Grupa wsparcia - wracamy do naturalnych w³osów - czê¶æ VII - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Pielêgnacja w³osów i fryzury

Notka

Pielêgnacja w³osów i fryzury Podyskutuj o pielêgnacji w³osów krêconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawd¼ modne fryzury: ciêcia, koloryzacje, fryzury na ¶lub, wesele, Komuniê, Sylwestra.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2015-01-13, 17:25   #241
Kingasbox
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 36
Dot.: Grupa wsparcia - wracamy do naturalnych w³osów - czê¶æ VII

Ehh dziewczyny, u was to chocia¿ jako¶ w miarê jednolicie i tak wygl±da U mnie jest du¿y kontrast miêdzy farbowanymi i naturalsami. W koñcu zrobi³am zdjêcia moich, ale telefonem wiêc wybaczcie kiepsk± jako¶æ:
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg 4.jpg (41,4 KB, 60 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg 5.jpg (27,7 KB, 80 za³adowañ)
Kingasbox jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2015-01-13, 17:39   #242
Deadly_Lullaby
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 22

Kingasbox
A ja uwa¿am, ¿e wygl±daj± ¶wietnie! Przez dosyæ d³ugi czas moja znajoma farbowa³a swoje ciemne w³osy w ten sposób!
Mo¿e spróbuj delikatnie przyciemniæ farbowañce?
Deadly_Lullaby jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2015-01-13, 18:00   #243
Kingasbox
Raczkowanie

Deadly_Lullaby my¶la³am o tym nawet Mo¿e jaki¶ orzechowy br±zik bym zrobi³a, szkoda tylko bo z tego upalonego siana wszystko siê spiera szybko :P

I tak wydaje mi siê, ¿e najgorszy etap mam za sob±, bo ju¿ nie s± takie g³upio krótko-d³ugie (xD) te odrosty.
Stary 2015-01-13, 18:03   #244
201607040946
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 20 500

Zapigmentuj, nie bedzie sie spierac.
201607040946 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2015-01-13, 20:32   #245
nysiak1910
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 174

Cytat:
Napisane przez Kingasbox Poka¿ wiadomo¶æ
Ehh dziewczyny, u was to chocia¿ jako¶ w miarê jednolicie i tak wygl±da U mnie jest du¿y kontrast miêdzy farbowanymi i naturalsami. W koñcu zrobi³am zdjêcia moich, ale telefonem wiêc wybaczcie kiepsk± jako¶æ:
Bardzo ³adny efekt :P ja lubiê taki kontrast

https://www.facebook.com/stylizacjaBlueDreams
Blogowanie: http://szafeczkazielonookiej.blo gspot.com/
nysiak1910 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2015-01-13, 21:03   #246
I ona
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 490

Cytat:
Napisane przez Eirin Poka¿ wiadomo¶æ
Uwaga, 3 miesiêczna aktualizacja.
Ja i moje piórka na koñcach
Faktycznie s± cienkie, no ale przyrost jest bardzo du¿y!

Cytat:
Napisane przez Skarb90 Poka¿ wiadomo¶æ
mialam wstawiæ ostatnio, ale nie bylo czasu

baaaardzo lubie t± maske koloryzuj±ca ktora pokazywa³am tu kiedys
Bardzo ³adne

Cytat:
Ja te¿ mam taki kontrast tak¿e g³owa do góry! Nie jeste¶ sama Masz bardzo ³adny odro¶cik ju¿

Dziewczyny widzia³am dzisiaj w autobusie dziewczynê, która mia³a w³osy trochê za ramiona i 3/4 w³osów naturalnych a reszte farbowañce. Nie by³o to ombre, bo by³o krzywo bardzo - tak jak to rosna naturalki. I powiem Wam, ¿e ona wyglada³a ca³kiem OK Ale mia³a w bardzo dobrym stanie te w³osy i to ca³e, nie tylko naturalki - chyba dlatego dawa³o to tak pozytywny efekt! A¿ siê na ni± gapi³am jak g³upia
I ona jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2015-01-13, 21:51   #247
anusia1990
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 244

Cytat:
MASZ ICH NIE RUSZAC!!!

W pierwszej chwili jak otworzy³am za³±cznik mysle sobie" Boze, jaka ³adna dziewczyna" gdyby nie forum na jakim sie znalazlam w zyciu nie zwróci³abym uwagi na odrosty
anusia1990 jest offline Zg³o¶ do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2015-01-13, 22:06   #248
Ingran
Blessed be the fruit

Wiadomo¶ci: 9 232

Cytat:
Mi siê podoba strasznie, ¶wietne ombre Ci siê robi
Stary 2015-01-13, 22:30   #249
swan999
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 156

Cytat:
Napisane przez iwonsia01 Poka¿ wiadomo¶æ
Mój 5 tyg odrost Ma 2.3 cm
Ale rosn±!

Cytat:
Napisane przez animale Poka¿ wiadomo¶æ
w moim albumie wrzuci³am aktualizacjê https://wizaz.pl/forum/album.php?albumid=22815
zdjêcia jak zwykle robione telefonem, bez lampy b³yskowej (której nie posiadam :p), wiêc we¼cie na to poprawkê ¿e niedok³adnie widaæ, ale kolory dobrze oddane
Nie widzê Twojego albumu

Cytat:

W ci±gu zdjêæ kolejno : Czerwiec, Sierpieñ, Pa¼dziernik i Styczeñ.
Sporo uros³y, ale przyda zgadzam siê, ¿e w³osom podciêcie siê przyda A u¿ywasz czêsto prostownicy? Mo¿e koñce przerzedzi³y Ci siê od niej?

Gratulujê denka

Cytat:
Mnie taki kontrast nie razi, spokojnie zapuszaczaj dalej No chyba, ¿e Tobie bardzo to przeszkadza, to co¶ z tym zrób.

http://DKMS.pl

Edytowane przez swan999
Czas edycji: 2015-01-13 o 22:45
swan999 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2015-01-13, 23:03   #250
Eirin
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 888

Swan, przyznaje bez bicia ze prostowalam raz w tygodniu ale zabezpieczalam je wtedy cementem termicznym z kerastase, nie olejowalam od pocz±tku wakacji, nie zabezpieczalam tak du¿o jak wcze¶niej... Chyba osiadlam na laurach i nie wiem co sobie wyobra¿a³am. Brak podcinania pewnie te¿ dal swoje tym bardziej ze moje farbowañce pod farb± s± mocno rozja¶nione a ja zdaje siê, ¿e o tym zapomnia³am.
Na dniach poproszê kole¿ankê o ciêcie. Jak my¶licie patrz±c na fotke, ile mniej wiecej trzeba uci±æ? Bo mnie siê wydaje ze do ramion :-P czyli jakie¶ 15cm haha. Wiêcej ni¿ 5cm nie oddam :-(
Stary 2015-01-13, 23:11   #251
swan999
Zakorzenienie

Cytat:
Swan, przyznaje bez bicia ze prostowalam raz w tygodniu ale zabezpieczalam je wtedy cementem termicznym z kerastase, nie olejowalam od pocz±tku wakacji, nie zabezpieczalam tak du¿o jak wcze¶niej... Chyba osiadlam na laurach i nie wiem co sobie wyobra¿a³am. Brak podcinania pewnie te¿ dal swoje tym bardziej ze moje farbowañce pod farb± s± mocno rozja¶nione a ja zdaje siê, ¿e o tym zapomnia³am.
Na dniach poproszê kole¿ankê o ciêcie. Jak my¶licie patrz±c na fotke, ile mniej wiecej trzeba uci±æ? Bo mnie siê wydaje ze do ramion :-P czyli jakie¶ 15cm haha. Wiêcej ni¿ 5cm nie oddam :-(

Szczerze, to ja ¶rednio wierzê tym zabezpieczaczom przed wysok± temperatur±. Mo¿e odstaw na d³u¿ej prostownicê, podetnij trochê, wróæ do regularnego olejowania, od¿ywiaj w³osy i bêdzie dobrze

Ja podciê³abym nad napis na koszulce, tak jak masz na zdjêciu z pa¼dziernika.

Edytowane przez swan999
Czas edycji: 2015-01-13 o 23:27

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2015-01-14, 06:45   #252
201604291140
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 1 444

Cytat:
Napisane przez I ona Poka¿ wiadomo¶æ
Dziewczyny widzia³am dzisiaj w autobusie dziewczynê, która mia³a w³osy trochê za ramiona i 3/4 w³osów naturalnych a reszte farbowañce. Nie by³o to ombre, bo by³o krzywo bardzo - tak jak to rosna naturalki. I powiem Wam, ¿e ona wyglada³a ca³kiem OK Ale mia³a w bardzo dobrym stanie te w³osy i to ca³e, nie tylko naturalki - chyba dlatego dawa³o to tak pozytywny efekt! A¿ siê na ni± gapi³am jak g³upia
ja u mnie na roku te¿ mam kilka dziewczyn, które chodz± z odrostem. tyle ¿e one nie zapuszczaj± odrostu, a farbuj± raz na ruski rok -.-
201604291140 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2015-01-14, 06:46   #253
201604291140
Konto usuniête

Cytat:
Napisane przez swan999 Poka¿ wiadomo¶æ
Szczerze, to ja ¶rednio wierzê tym zabezpieczaczom przed wysok± temperatur±. Mo¿e odstaw na d³u¿ej prostownicê, podetnij trochê, wróæ do regularnego olejowania, od¿ywiaj w³osy i bêdzie dobrze

Ja podciê³abym nad napis na koszulce, tak jak masz na zdjêciu z pa¼dziernika.
to samo chcia³am napisaæ :p.

nie wiem czemu nie widzisz mojego albumu . wstawiam zdjêcia tutaj, specjalnie dla ciebie
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg 20150111_130054.jpg (77,6 KB, 14 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg 20150111_130050.jpg (92,2 KB, 20 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg 20150111_130017.jpg (86,9 KB, 15 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg 20150111_130000.jpg (92,0 KB, 18 za³adowañ)
Stary 2015-01-14, 07:14   #254
iwonsia01
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 187

Cytat:
Dziewczyny które farbowa³y na blond i zapuszczaj±. Czy która¶ z Was robi³a kiedy¶ ciemniejsze (popielate) pasemka na farbowañcach aby granica siê troszkê zatar³a? Wiem, ¿e pewnie to siê spierze do rudo¶ci po jakim¶ czasie, ale mo¿e chocia¿ na chwile by³oby dobrym rozwi±zaniem.Póki co odrost jeszcze mnie nie dra¿ni:P Pociesza mnie kondycja w³osów na ok 10 cm od skory g³owy. Tam w³osy b³yszcz±, s± miêkkie a na dole to sodoma..;
Stary 2015-01-14, 08:35   #255
ewciaa82
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 508

Cytat:
Kontrast jest du¿y ale nie wygl±da to nieestetycznie, powiedzia³abym,¿e nawet fajnie. Trzeba siê przemêczyæ jako¶. Ja zdecydowa³am siê na drobne pasma na odro¶cie ¿eby tej ró¿nicy siê pozbyæ i nie mieæ tej linii prostej miêdzy odrostem a farbowanymi. Mia³am i¶æ do fryzjera 24 stycznia ale chyba ju¿ nie potrzebujê, 2 razy robi³am te pasemka i l¿ej mi by³o z zapuszczaniem. Wydaje mi siê,¿e jest to pewna moda, bo widujê wiele dziewcz±t z takimi naturalkami i nie wygl±daj± raczej na zaniedbane wiêc s±dzê,¿e to ¶wiadome zapuszczanie tego odrostu stajê siê bardzo popularne

---------- Dopisano o 08:35 ---------- Poprzedni post napisano o 08:33 ----------

Cytat:
Napisane przez iwonsia01 Poka¿ wiadomo¶æ
Dziewczyny które farbowa³y na blond i zapuszczaj±. Czy która¶ z Was robi³a kiedy¶ ciemniejsze (popielate) pasemka na farbowañcach aby granica siê troszkê zatar³a? Wiem, ¿e pewnie to siê spierze do rudo¶ci po jakim¶ czasie, ale mo¿e chocia¿ na chwile by³oby dobrym rozwi±zaniem.Póki co odrost jeszcze mnie nie dra¿ni:P Pociesza mnie kondycja w³osów na ok 10 cm od skory g³owy. Tam w³osy b³yszcz±, s± miêkkie a na dole to sodoma..;
To samo napiszê co wy¿ej. Lepiej drobne pasma na odro¶cie ni¿ katowaæ te biedne zniszczone farbowane.Kolor na jasnych i tak Ci siê nie utrzyma, co gorzej je¶li zrobisz to w domu to du¿a szansa,¿e wyjd± zielone. By³abym ostro¿na. Wrzucê Wam jutro zdjêcia moich odrostów. Ostatni raz farbowa³am ca³o¶æ w marcu 2014. Pó¼niej ju¿ pasemka tylko na odrost (dos³ownie trzy na krzy¿, spód nie ruszany) w czerwcu i pa¼dzierniku i my¶lê,¿e nie ma ju¿ potrzeby, bo wygl±da to ok

Edytowane przez ewciaa82
Czas edycji: 2015-01-14 o 08:43
ewciaa82 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2015-01-14, 09:42   #256
201607040946
Konto usuniête

Ja s³odziæ nie bêdê: no wygl±da jak wygl±da, je¶li ci przeszkadza, zafarbuj, jesli nie no to nie widzia³am gorsze kontrasty
Stary 2015-01-14, 10:33   #257
Dboom_
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 820

Cytat:
jak ³adnie ju¿ odrost widaæ! co do koñcówek, to mo¿e to prostowanie, mo¿e zima.. zmienne temperatury, suche powietrze, w³oski zawsze trochê ucierpi±, ale ciachniesz i bêd± prezentowaæ siê ¶wietnie
Cytat:
Napisane przez Skarb90 Poka¿ wiadomo¶æ
mialam wstawiæ ostatnio, ale nie bylo czasu

baaaardzo lubie t± maske koloryzuj±ca ktora pokazywa³am tu kiedys
³adny kolorek naturalek i masz ¶wietne ciêcie piêkna fryzurka.
Cytat:
czy ja wiem, czy u Ciebie to tak ¼le wygl±da..? na ulicy widzê masê dziewczyn z takim ombre, ale zrobionym w salonie, wiêc siê nie przejmuj je¶li nie czujesz siê tak dobrze, to przyciemnij farbowane, tak troszkê, ¿eby kontrast nie by³ taki du¿y, ale ja bym nie rusza³a

moje farbowañce elektryzuj± siê na potêgê, ju¿ mam ich mocno po uszy spotka³am dzi¶ moj± fryzjerkê i umówi³am wizytê na po³owê lutego, za miesi±c, cieszê siê strasznie zetnê koñcówki i cel bêdzie osi±gniêty w powiedzmy.. 21-22miesi±ce bez farby
Stary 2015-01-14, 10:59   #258
Kingasbox
Raczkowanie

Aaaa dziêki dziewczyny za tyle mi³ych s³ow

Iwonsia Na szczê¶cie ostatni raz zafarbowa³am w³osy s³absz± farb± przez co przej¶cie nie jest takie ostre ale no, jak same przyzna³y¶cie i tak kontrast jest du¿y xD My¶lê, ¿e pasemka to nie jest najlepszy pomys³, chocia¿ zale¿y jakie masz naturalne.. ja mam popielaty, taki szarawy ten br±z a pasemka pewnie spior± siê na rudo rzeczywi¶cie.

Nysiak1901, I ona, Ingran Dziêkujê

Anusia1990 Na ¿ywo to gorzej wygl±da ale bardzo Ci dziêkujê

Swan999 Przeszkadza, ale jest zaleta: wyra¼nie widaæ postêp I nie ma nic przyjemniejszego ni¿ podcinanie tych spalonych koñcówek brr.

Ewciaa82 Ja ¿a³ujê, ¿e w ogóle wpad³am na pomys³ zafarbowaæ : / W liceum mia³am takie d³ugie, mocne i grube a teraz... szkoda gadaæ. Cieszê siê, ¿e przysz³a moda na naturalny kolor, tylko szkoda, ¿e tak pó¼no

Animale Aaa zazdro *w* cudne w³osy!!!

Dboom Hehe nie mogê siê doczekaæ, a¿ te moje bêd± tak z dwa razy d³u¿sze wtedy do faktycznie bêdzie ombre. A co do elektryzowania to znam ten ból, moje siê elektryzuj±, pusz±, pl±cz± i krusz± na potêgê Dx

Kaguya
No ja siê pocieszam tym, ¿e mog³o byæ gorzej - z dwojga z³ego wole ciemne odrosty i jasn± resztê ni¿ odwrotnie.. Chocia¿ marne to pocieszenie w sumie ale có¿, za g³upotê siê p³aci xD

Edytowane przez Kingasbox
Czas edycji: 2015-01-14 o 11:06
Stary 2015-01-14, 11:49   #259
201607040946
Konto usuniête

To nic, zdarza siê. Sama mia³am kiedy¶ blond odrosty przy czarnych w³osach, wiêc tak, lepszy taki kontrast jak u ciebie

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2015-01-14, 12:35   #260
swan999
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez animale Poka¿ wiadomo¶æ
nie wiem czemu nie widzisz mojego albumu . wstawiam zdjêcia tutaj, specjalnie dla ciebie
Dziêki za wstawienie zdjêæ ¶liczne masz w³oski

Dzisiaj ju¿ widzê normalnie Twój album, a wczoraj nawet Twojego awatara nie widzia³am, a wszystkich innych tak. Nie mam pojêcia co siê dzia³o.

Stary 2015-01-14, 17:15   #261
selena7940
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 2
Czym uzyskam taki kolor w³osów?

Witam. Mój naturalny kolor w³osów to ciemny blond (ten ze zdjêæ) ale zafarbowa³am je na blond a teraz chcia³abym zafarbowaæ na mój naturalny kolor w³osów i ju¿ nie musieæ ich w ogóle farbowaæ. Piszcie jak± farb± (dok³adny numerek i firma) uzyskam taki kolor.
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg 1891143_1475417326005552_1561401419_n.jpg (32,5 KB, 18 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg 10458010_1505431256337492_4396104879570341641_n.jpg (24,3 KB, 14 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg fnabj.jpg (29,0 KB, 15 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg mekanf.jpg (23,6 KB, 10 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg fst yh.jpg (15,7 KB, 14 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg bhaebd.jpg (10,1 KB, 13 za³adowañ)
selena7940 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2015-01-14, 17:24   #262
molyiks
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 16
Dot.: Czym uzyskam taki kolor w³osów?

jak zafarbujesz farbowane i tak bêdzie wychodzi³ odrost. po prostu przestañ farbowaæ, w³osy bêd± odrastaæ, wyp³ukiwaæ kolor i bêdzie naturalnie.
molyiks jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2015-01-14, 17:27   #263
selena7940
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 2
Dot.: Czym uzyskam taki kolor w³osów?

Skoro zafarbujê na mój naturalny kolor to bêdzie taki sam jak mój odrost przecie¿.
selena7940 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2015-01-14, 18:40   #264
Eirin
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 888

Swan lecisz z denkiem ;D ja w poniedzia³ek mia³am 4 denko po tak d³ugim czasie ;P , tym razem te¿ minie sporo czasu do kolejnego
Stary 2015-01-14, 18:41   #265
201604291140
Konto usuniête

kingabox, swan, dziêkujê
Stary 2015-01-14, 19:46   #266
swan999
Zakorzenienie

Cytat:
Swan lecisz z denkiem ;D ja w poniedzia³ek mia³am 4 denko po tak d³ugim czasie ;P , tym razem te¿ minie sporo czasu do kolejnego
Lecê a w tym miesi±cu to jeszcze nie koniec, bo bêd± jeszcze 2-3 denka
No, ale mia³am przez 2 miesi±ce zastój, wiêc nadrabiam teraz.

Edytowane przez swan999
Czas edycji: 2015-01-14 o 19:55
Stary 2015-01-14, 21:02   #267
majdlis
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 92

Czesc, czesc
Moge sie przylaczyc?
majdlis jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2015-01-14, 21:11   #268
swan999
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez majdlis Poka¿ wiadomo¶æ
Czesc, czesc
Moge sie przylaczyc?
Oczywi¶cie, witamy

Od jak dawna nie farbujesz?

Stary 2015-01-14, 21:14   #269
majdlis
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 92

Cytat:
Napisane przez swan999 Poka¿ wiadomo¶æ
Oczywi¶cie, witamy

Od jak dawna nie farbujesz?
Rok i 4 miesiace.
majdlis jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2015-01-14, 21:17   #270
swan999
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez majdlis Poka¿ wiadomo¶æ
Rok i 4 miesiace.
O, to ju¿ niez³y masz sta¿
Poka¿esz nam swoje w³osy?

Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów i fryzury

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2015-09-01 14:28:04

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:06.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.