|
|
#241 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2015 część 35 - otwarcie sezonu!
nikt nie powinien...
nabiera sie dystansu ale mysle ze w tym wieku to kazdy jakis dystans ma to przypomnialo mi tylko uczucia, ktore we mnie byly jak mialam jakies 11-13(?) lat i zdarzało mi sie plakac jak zdawałąm sobie sprawę, że rodzice żyć wiecznie nie będą... ---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ---------- umowa powinna byc na wszystko ![]() ja tam podpisuje na wszystko...nawet jak auto na wiecej niz pare godzin do warsztatu oddaje to podpisuje umowe przechowania ![]() patrza na mnie jak na idiotke ale mam to gdzies
|
#242 |
|
... choć nie Westwood
|
Ja oglądałam "Zaginioną dziewczynę" Finchera, uwielbiam takie pokręcone psychologiczne klimaty. Studium psychopatii
|
|
#243 |
|
Zakorzenienie
|
przeczytalam na filmwebie
lubie takie historie w książkach poszukam sobie;-)
|
#244 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
będzie dobrze, najważniejsze że się kochacie i obojgu zależy.Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#245 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#246 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edit: Sprawdziłam i oglądałam ostatnio. Nie skojarzyłam tytułu. Też polecam, jeśli ktoś lubi takie klimaty.
11.04.2015 Edytowane przez misiaa91 Czas edycji: 2015-01-01 o 23:04 |
|
|
|
|
#247 |
|
Zakorzenienie
|
kupilam tę książkę
i mam lekture.., czytanie u mnie leży... przecyztalam może 10książek w 2014... z czego 4 jednego autora w miesiac hihihichcialabym to poprawic bo kiedys pochłaniałam książki...tak jak teraz seriale:P
|
#248 | |
|
Zakorzenienie
|
A co, jak szaleć to szaleć
. Nie no, babka jest u nas mocno rozchwytywana. Zdaję sobie sprawę, że jak ktoś ją wybierze do dekoracji sali, kościoła itp. to będzie mega zawalona robotą. A że jednak to wakacje, to myślę, że może tak być. Stąd wolę mieć pewność, że bukiet u niej dostanę . Mój, Siostry, no i chyba dla Rodziców. Mała rzecz, a przynajmniej pewna .Cytat:
przysługa za przysługę? Na razie podziękuję, ale jak coś to będę pamiętać!
|
|
|
#249 |
|
Zakorzenienie
|
jakos musze Ci sie odwdzięczyć ;D
moge podarować Ci cos innego jezeli 0,75m waty Cię jara
|
#250 |
|
Zakorzenienie
|
No u nas 14, ja dopiero się umyłam a TŻ właśnie zaczął się myć.
![]() ---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ---------- W ogóle jaka masakra. Wczoraj spędziliśmy 9h z kolegą, gadając tylko po angielsku. I dziś już 2 razy w domu zaczęłam odruchowo gadać po angielsku. |
|
|
|
#251 |
|
Zakorzenienie
|
e to ja mieszkam w dziurze, tu na makijaż, fryzurę czy bukiet zapisuje się w kajeciku
może w tym miesiącu przejdę się z ciekawości po kwiaciarniach i zapytam ile taki bukiecik jak ja chcę, może chociaż troszkę sobie humor poprawię albo i nie bo zabiją mnie ceną |
|
|
|
#252 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajnie, że mogłam pomóc
|
|
|
#253 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chciałabym przeczytać 52 książki w roku. Ale teoretycznie musiałabym ze 2-3 h dziennie czytać. Czasu braknie jak nic. I coraz częściej uzmysławiam sobie jak czas zasuwa. Obiecuje sobie że jak będę w ciąży i będę na zwolnieniu to będę pochlaniała duże ilości książek Seriali i filmów chciałabym też więcej oglądać i w stajni być częściej. Muszę jakoś lepiej się organizować. Ze ślubem też :P
|
|
|
|
|
#254 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez chce więcej czytać i tez chce przeczytać 52 książki. To wychodzi jedna na tydzień, mało, skoro ja potrafię przeczytać 200-300 stron w 2h jadąc pociągiem
tylko ciekawe czy będę miała czas, czytać na pewno będę kodeksy ucząc się do aplikacji, ale to się chyba niezbyt liczy Rzucicie jakimś tytułami, które na Was zrobiły wrażenie? Ja juz w łóżku, głowa mnie boli, chyba sobie kupię kurtkę zimowa na wyprzedażach, tylko musze poczekać aż wrócimy do Warszawy, bo tu u mnie Carry nie ma. |
|
|
|
#255 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja właśnie podróżuje wszędzie autem a tak to bym sobie poczytała
|
|
|
|
|
#256 |
|
Zadomowienie
|
Witam się i zarazem zmykam
![]() ledwo Was doczytałam.. bo bateria na telefonie 3% i na laptopie 9% z tym, że telefon udostępnia mi neta Dzisiaj leniwy dzień, ale takie właśnie kocham.. wieczorem byliśmy w kościele i na spacerze noworocznym.. byliśmy na rynku i zrobiliśmy piękne zdjęcia bo rynek jest mega oświetlony ![]() 197 dni do ślubu
|
|
#257 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas 176 dni. Suwaczek już za połową. A pamietam, jak go tworzyłam i sobie myślałam, no kieeeeedy to będzie.
|
|
|
|
|
#258 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tez teraz coraz mniej czytam dla przyjemności i czuje po prostu jak cierpi na tym mój zasób słownictwa. A kiedyś się czytało 10 książek tygodniowo, w bibliotece pani mi zwiększyła limit, bo jak mogłam 3 książki jednorazowo wypożyczyć to za 2 dni byłam je oddać :p no i po okładce mi pokazywala czy ta już czytałam ![]() Juz 02.01, zaraz będzie 4.07, a potem kolejne Boże Narodzenie, niby te 365 dni wydaje się tak długo, ale zleci nie wiadomo kiedy. Leżę i leżę i usnac nie mogę. Edytowane przez aneta_91 Czas edycji: 2015-01-02 o 00:38 |
|
|
|
|
#259 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
![]() Ja przeczytałam w tym roku tylko 18 książek, a chciałoby się więcej My byliśmy na balu sylwestrowym. Fajnie było Wszystkiego dobrego w Nowym Roku dla Wszystkich Pań
|
|
#260 |
|
Zakorzenienie
|
A ja nie umiem spać
Witam się w nowym wątku, w Nowy, Naszym Roku i w ogóle ![]() My nie chodzimy tzn czasami, po pijaku, ale mega rzadko my w ogóle z tych, którzy rzadko się obściskują itp, nie jesteśmy wylewni Mnie wczoraj moja świadkowa poprosiła na świadkową bo mają miesiąc po nas ślub z tej okazji dostałam cudne prezenciki: błyszczyk Lancome, tusz z Clinique i taki peeling do rąk z Artdeco Więc przed nami na prawdę intensywny rok Luty: 50tka mojego kuzna Luty-marzec: chrzciny mojego chrześniaka Maj: 60tka mojej chrzestnej 20 czerwca: wesele mojego kuzyna 27 sierpnia: nasz ślub i wesele 31sierpnia-14 września: podróż poślubna Thassos 26września: ślub i wesele mojej świadkowej i świadkowanie ![]() 30września: 60tka Teściowej ![]() Zostało nam do ogarnięcia jeszcze: -schudnąć ![]() -załatwić ostatnie spotkanie z poradni -zdecydować się na wizażystkę i fryzjerkę ![]() -zdecydować czy ide w sukni tej co mam czy rozglądać się za nową(5stycznia jedziemy ze świadkową mierzyć suknie) ![]() - kupić ślubną bieliznę - kupić wypełnienie do koszyczków ratunkowych - obkupić Tżta w ślubne ciuchy (oprócz skarpetek i spinek do mankietów nie ma nic ), spodnie eleganckie, kilka eleganckich koszul i krawatów co by miał w czym chodzić na te wszystkie imprezy ![]() - kupić wszystko do obstrojenia kościoła - wybrać smaki ciast i tortów - rozdać zaproszenia - zorganizować kwiaty - nauczyć sie tańczyć - kupic dla siebie co najmniej 2kiecki eleganckie i 2pary czółenek (nienawidze się elegancko ubierać ) - umówić sie z djem i fotografem ustalając szczegóły - zamówić transport gości z kościoła na salę - zorganizować dużo kasy bo ten rok pod względem finansowym nas pochłonie Dobrze, że jutro mam wolne bo chyba bym umarła
Edytowane przez pysia1987 Czas edycji: 2015-01-02 o 03:14 |
|
|
|
#261 |
|
Jedyna oryginalna Lips :)
|
czeeeść! wpadłam się przywitać z rana i lecę do pracy.
w sylwestra kupowaliśmy TŻ płaszcz , bo doszedł do wniosku, że w starym nie pójdzie ![]() dzisiaj o 20 mamy ostatnie spotkanie w poradni. pewnie się dopiero jutro odezwę. aaaa i zapomniałam! wręczyliśmy pierwsze zaproszenie! koledze TŻ z którym byliśmy na imprezie |
|
|
|
#262 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też witam z rana.. Jakos dzis ciepło i nie chce do pracy ;P dobrze ze na poniedziałek dostałam urlop ;P
|
|
|
|
#263 |
|
Wtajemniczenie
|
dzień dobry
![]() jeju dziewczyny jestem przerażona... wy już TYYYLE macie, a ja co? sala, zespół, fotograf i wybrany kolor i motyw nie wiem co z suknią... bo chciałabym schudnąć jeszcze kilkanaście kilo i nie wiem co robić
|
#264 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
S.J Watson Zanim zasnę A. Jadowska - seria o Dorze Wilk K. Lackberg wszystko P. Simons Dziewczyba na Times Square C. Z. Zafon wszystko R. Lupton Siostra J. Jonasson Stulatek, który wyskoczył przez okno i zniknął G. Musso ma podobno dobre książki T. Canavan Trylogia Czarnego Maga No i na liście do przeczytania mam: Trylogie Igrzysk Śmierci Księgarnia spełnionych marzeń Lawendowy pokój Miniaturzystka Pochłaniacz - podobno bardzo dobre Szmaragdowa tablica i inne Montero Wszystko co lśni - też podobno świetne Zaginiona dziewczyna Cytat:
A w ogóle macie czytniki ebookow? Jak tak to jak sie zapatrujecie na wymianę ebookami? Bry
|
||
|
|
|
#265 |
|
Zakorzenienie
|
W większości salonów zalecaja zamówienie sukni pól roku przed, u krawcowej często ok 2-3 mac
Jezu, mam rozkopanego, otwartego zęba pod kanalowke od miesiąca. Dopiero mam termin za dwa tygodnie a tak mnie zaczął boleć ten ząb przeokrutnie
|
|
|
|
#266 |
|
Zadomowienie
|
Oj my też na tym płakaliśmy. Zwłaszcza na scenie mowy pogrzebowej.. Tak samo jak przy filmie o Agacie Mróz. Oglądaliśmy go akurat z moją rodziną i wszyscy jak jeden mąż wycierali łzy z policzków..Ja to w ogóle płaczek jestem a już podczas @ to strasznie! Wczoraj mi łzy poleciały przy Listy do M :-D
---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ---------- A i tak się cieszę że dzisiaj wzięłam sobie wolne :-D M.szaleje w kuchni a ja jeszcze leżę w łóżeczku
|
|
#267 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Ja na studiach pochłaniałam książki, a teraz aż wstyd pomyśleć, jak się pogorszyłam. Ale wkraczam z Wami w Nowy Rok z postanowieniem, że będę czytać więcej.
|
#268 |
|
Konto usunięte
|
Miałam koszmar. Śniło mi się ze suknię miała mi szyć znajoma krawcowa i byk kwiecień a ona ze albo musimy zrobić złotą, sztywną podszewkę bo inaczej to się nie będzie układać. Była tylko halka i innym kroju. No i zaczęłam wyć jak syrena. Zaczęłam szukać używanej bo oryginalnej by mi nie ściągnęli a zresztą już miała kosztować 4500. I się okazało ze miesiąc do ślubu a my nie mamy nic ogarnięte.... Dramat co się nameczylan przez ten sen
|
|
|
|
#269 |
|
Zakorzenienie
|
Ja teraz czytam Sparksa "True believer". Pisalam juz kiedys, ze troche mnie nudza jego ksiazki, ale maja bardzo prosta fabule i sie je latwo czyta po angielsku.
Dla fanek thrillerow polecam wszystkie ksiazki Alex Kavy. ---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ---------- Ja wlasnie na studiach przestalam czytac ksiazki. Odkad musialam czytac techniczne knigi, czytanie przestalo mi sie kojarzyc z przyjemnoscia. Potem znowu zaczelam wiecej czytac, gdy dostalam Kindle'a. Teraz juz rzadko kiedy mam w reku papierowe ksiazki. Choc dla mnie czytnik ma te wade, ze po przeczytaniu w ogole nie pamietam tytulu ksiazki i autora, bo mam pamiec wzrokowa i zazwyczaj zapamietuje okladke. xD |
|
|
|
#270 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też planuje zrzucic jeszcze min 25kg A z innymi rzeczami...no to do roboty ![]() Cytat:
"Mój pionowy Świat" Kukuczki, "Zagioniona dziewczyna" i to chyba tyle czytałam jak jeździłam do pracy pociągiem, teraz mam blisko i jakoś nie umiem sobie na to czasu zorganizować
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:29.

lubie takie historie w książkach
będzie dobrze, najważniejsze że się kochacie i obojgu zależy.
Też polecam, jeśli ktoś lubi takie klimaty.