![]() |
#241 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2015 część 35 - otwarcie sezonu!
nikt nie powinien...
nabiera sie dystansu ale mysle ze w tym wieku to kazdy jakis dystans ma to przypomnialo mi tylko uczucia, ktore we mnie byly jak mialam jakies 11-13(?) lat i zdarzało mi sie plakac jak zdawałąm sobie sprawę, że rodzice żyć wiecznie nie będą... ---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ---------- umowa powinna byc na wszystko ![]() ja tam podpisuje na wszystko...nawet jak auto na wiecej niz pare godzin do warsztatu oddaje to podpisuje umowe przechowania ![]() patrza na mnie jak na idiotke ale mam to gdzies ![]()
#242 |
... choć nie Westwood
|
Ja oglądałam "Zaginioną dziewczynę" Finchera, uwielbiam takie pokręcone psychologiczne klimaty. Studium psychopatii
![]()
![]() |
#243 |
Zakorzenienie
|
przeczytalam na filmwebie
![]() ![]()
#244 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#245 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#246 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edit: Sprawdziłam i oglądałam ostatnio. Nie skojarzyłam tytułu. ![]() ![]()
11.04.2015 ![]() Edytowane przez misiaa91 Czas edycji: 2015-01-01 o 22:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#247 |
Zakorzenienie
|
kupilam tę książkę
![]() ![]() chcialabym to poprawic bo kiedys pochłaniałam książki...tak jak teraz seriale:P
#248 | |
Zakorzenienie
|
A co, jak szaleć to szaleć
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#249 |
Zakorzenienie
|
jakos musze Ci sie odwdzięczyć ;D
moge podarować Ci cos innego jezeli 0,75m waty Cię jara ![]()
#250 |
Zakorzenienie
|
No u nas 14, ja dopiero się umyłam a TŻ właśnie zaczął się myć.
![]() ---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ---------- W ogóle jaka masakra. Wczoraj spędziliśmy 9h z kolegą, gadając tylko po angielsku. I dziś już 2 razy w domu zaczęłam odruchowo gadać po angielsku. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#251 |
Zakorzenienie
|
e to ja mieszkam w dziurze, tu na makijaż, fryzurę czy bukiet zapisuje się w kajeciku
![]() może w tym miesiącu przejdę się z ciekawości po kwiaciarniach i zapytam ile taki bukiecik jak ja chcę, może chociaż troszkę sobie humor poprawię albo i nie bo zabiją mnie ceną |
![]() ![]() |
![]() |
#252 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#253 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chciałabym przeczytać 52 książki w roku. Ale teoretycznie musiałabym ze 2-3 h dziennie czytać. Czasu braknie jak nic. I coraz częściej uzmysławiam sobie jak czas zasuwa. Obiecuje sobie że jak będę w ciąży i będę na zwolnieniu to będę pochlaniała duże ilości książek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#254 |
Zakorzenienie
|
Ja tez chce więcej czytać i tez chce przeczytać 52 książki. To wychodzi jedna na tydzień, mało, skoro ja potrafię przeczytać 200-300 stron w 2h jadąc pociągiem
![]() ![]() Rzucicie jakimś tytułami, które na Was zrobiły wrażenie? Ja juz w łóżku, głowa mnie boli, chyba sobie kupię kurtkę zimowa na wyprzedażach, tylko musze poczekać aż wrócimy do Warszawy, bo tu u mnie Carry nie ma. |
![]() ![]() |
![]() |
#255 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja właśnie podróżuje wszędzie autem a tak to bym sobie poczytała ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#256 |
Zadomowienie
|
Witam się i zarazem zmykam
![]() ledwo Was doczytałam.. bo bateria na telefonie 3% i na laptopie 9% z tym, że telefon udostępnia mi neta ![]() Dzisiaj leniwy dzień, ale takie właśnie kocham.. wieczorem byliśmy w kościele i na spacerze noworocznym.. byliśmy na rynku i zrobiliśmy piękne zdjęcia bo rynek jest mega oświetlony ![]() ![]() ![]() ![]()
#257 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas 176 dni. Suwaczek już za połową. A pamietam, jak go tworzyłam i sobie myślałam, no kieeeeedy to będzie. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#258 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tez teraz coraz mniej czytam dla przyjemności i czuje po prostu jak cierpi na tym mój zasób słownictwa. A kiedyś się czytało 10 książek tygodniowo, w bibliotece pani mi zwiększyła limit, bo jak mogłam 3 książki jednorazowo wypożyczyć to za 2 dni byłam je oddać :p no i po okładce mi pokazywala czy ta już czytałam ![]() Juz 02.01, zaraz będzie 4.07, a potem kolejne Boże Narodzenie, niby te 365 dni wydaje się tak długo, ale zleci nie wiadomo kiedy. Leżę i leżę i usnac nie mogę. Edytowane przez aneta_91 Czas edycji: 2015-01-01 o 23:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#259 |
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
![]() Ja przeczytałam w tym roku tylko 18 książek, a chciałoby się więcej ![]() My byliśmy na balu sylwestrowym. Fajnie było ![]() Wszystkiego dobrego w Nowym Roku dla Wszystkich Pań ![]()
#260 |
Zakorzenienie
|
A ja nie umiem spać
![]() ![]() Witam się w nowym wątku, w Nowy, Naszym Roku i w ogóle ![]() My nie chodzimy ![]() ![]() ![]() ![]() Mnie wczoraj moja świadkowa poprosiła na świadkową bo mają miesiąc po nas ślub ![]() ![]() Więc przed nami na prawdę intensywny rok Luty: 50tka mojego kuzna Luty-marzec: chrzciny mojego chrześniaka Maj: 60tka mojej chrzestnej 20 czerwca: wesele mojego kuzyna 27 sierpnia: nasz ślub i wesele ![]() 31sierpnia-14 września: podróż poślubna Thassos ![]() ![]() 26września: ślub i wesele mojej świadkowej i świadkowanie ![]() 30września: 60tka Teściowej ![]() Zostało nam do ogarnięcia jeszcze: -schudnąć ![]() -załatwić ostatnie spotkanie z poradni -zdecydować się na wizażystkę i fryzjerkę ![]() -zdecydować czy ide w sukni tej co mam czy rozglądać się za nową(5stycznia jedziemy ze świadkową mierzyć suknie) ![]() - kupić ślubną bieliznę - kupić wypełnienie do koszyczków ratunkowych - obkupić Tżta w ślubne ciuchy (oprócz skarpetek i spinek do mankietów nie ma nic ), spodnie eleganckie, kilka eleganckich koszul i krawatów co by miał w czym chodzić na te wszystkie imprezy ![]() - kupić wszystko do obstrojenia kościoła - wybrać smaki ciast i tortów - rozdać zaproszenia - zorganizować kwiaty - nauczyć sie tańczyć - kupic dla siebie co najmniej 2kiecki eleganckie i 2pary czółenek (nienawidze się elegancko ubierać ) ![]() - umówić sie z djem i fotografem ustalając szczegóły - zamówić transport gości z kościoła na salę - zorganizować dużo kasy bo ten rok pod względem finansowym nas pochłonie Dobrze, że jutro mam wolne bo chyba bym umarła ![]() Edytowane przez pysia1987 Czas edycji: 2015-01-02 o 02:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#261 |
Jedyna oryginalna Lips :)
|
czeeeść! wpadłam się przywitać z rana i lecę do pracy.
w sylwestra kupowaliśmy TŻ płaszcz , bo doszedł do wniosku, że w starym nie pójdzie ![]() dzisiaj o 20 mamy ostatnie spotkanie w poradni. pewnie się dopiero jutro odezwę. aaaa i zapomniałam! wręczyliśmy pierwsze zaproszenie! koledze TŻ z którym byliśmy na imprezie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#262 |
Zakorzenienie
|
Ja też witam z rana.. Jakos dzis ciepło i nie chce do pracy ;P dobrze ze na poniedziałek dostałam urlop ;P
|
![]() ![]() |
![]() |
#263 |
Wtajemniczenie
|
dzień dobry
![]() jeju dziewczyny jestem przerażona... wy już TYYYLE macie, a ja co? sala, zespół, fotograf i wybrany kolor i motyw ![]() ![]()
#264 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
S.J Watson Zanim zasnę A. Jadowska - seria o Dorze Wilk K. Lackberg wszystko P. Simons Dziewczyba na Times Square C. Z. Zafon wszystko R. Lupton Siostra J. Jonasson Stulatek, który wyskoczył przez okno i zniknął G. Musso ma podobno dobre książki T. Canavan Trylogia Czarnego Maga No i na liście do przeczytania mam: Trylogie Igrzysk Śmierci Księgarnia spełnionych marzeń Lawendowy pokój Miniaturzystka Pochłaniacz - podobno bardzo dobre Szmaragdowa tablica i inne Montero Wszystko co lśni - też podobno świetne Zaginiona dziewczyna Cytat:
A w ogóle macie czytniki ebookow? Jak tak to jak sie zapatrujecie na wymianę ebookami? Bry ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#265 |
Zakorzenienie
|
W większości salonów zalecaja zamówienie sukni pól roku przed, u krawcowej często ok 2-3 mac
Jezu, mam rozkopanego, otwartego zęba pod kanalowke od miesiąca. Dopiero mam termin za dwa tygodnie a tak mnie zaczął boleć ten ząb przeokrutnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#266 |
Zadomowienie
|
Oj my też na tym płakaliśmy. Zwłaszcza na scenie mowy pogrzebowej.. Tak samo jak przy filmie o Agacie Mróz. Oglądaliśmy go akurat z moją rodziną i wszyscy jak jeden mąż wycierali łzy z policzków..Ja to w ogóle płaczek jestem a już podczas @ to strasznie! Wczoraj mi łzy poleciały przy Listy do M :-D
---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ---------- A i tak się cieszę że dzisiaj wzięłam sobie wolne :-D M.szaleje w kuchni a ja jeszcze leżę w łóżeczku ![]()
#267 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Ja na studiach pochłaniałam książki, a teraz aż wstyd pomyśleć, jak się pogorszyłam. Ale wkraczam z Wami w Nowy Rok z postanowieniem, że będę czytać więcej. ![]()
#268 |
Konto usunięte
|
Miałam koszmar. Śniło mi się ze suknię miała mi szyć znajoma krawcowa i byk kwiecień a ona ze albo musimy zrobić złotą, sztywną podszewkę bo inaczej to się nie będzie układać. Była tylko halka i innym kroju. No i zaczęłam wyć jak syrena. Zaczęłam szukać używanej bo oryginalnej by mi nie ściągnęli a zresztą już miała kosztować 4500. I się okazało ze miesiąc do ślubu a my nie mamy nic ogarnięte.... Dramat co się nameczylan przez ten sen
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#269 |
Zakorzenienie
|
Ja teraz czytam Sparksa "True believer". Pisalam juz kiedys, ze troche mnie nudza jego ksiazki, ale maja bardzo prosta fabule i sie je latwo czyta po angielsku.
Dla fanek thrillerow polecam wszystkie ksiazki Alex Kavy. ---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ---------- Ja wlasnie na studiach przestalam czytac ksiazki. Odkad musialam czytac techniczne knigi, czytanie przestalo mi sie kojarzyc z przyjemnoscia. Potem znowu zaczelam wiecej czytac, gdy dostalam Kindle'a. Teraz juz rzadko kiedy mam w reku papierowe ksiazki. Choc dla mnie czytnik ma te wade, ze po przeczytaniu w ogole nie pamietam tytulu ksiazki i autora, bo mam pamiec wzrokowa i zazwyczaj zapamietuje okladke. xD |
![]() ![]() |
![]() |
#270 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też planuje zrzucic jeszcze min 25kg ![]() A z innymi rzeczami...no to do roboty ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:15.