Noworoczne postanowienia mają, egzaminy na piątki zdają- Jeżowa motywatornia XVII - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-01-07, 19:35   #241
20160901857
Konto usunięte

Dot.: Noworoczne postanowienia mają, egzaminy na piątki zdają- Jeżowa motywatornia XV

Nie wierzę, siostra zrobiła mi grzankę

Jutro pierwszy raz zaszpanuje moją legitką przed panią w czytelni sądu
20160901857 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-07, 19:55   #242
kateel
Zakorzenienie

Dot.: Noworoczne postanowienia mają, egzaminy na piątki zdają- Jeżowa motywatornia XV

[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;49634641]
Kateel do lekarza, biegiem! [/QUOTE]

[1=7a1f522eb83de308935e9eb 654607f24bf1b13c1_6401389 3eb394;49634915]
kateel, zapisz się do lekarza bo z tym nie ma żartów [/QUOTE]
;* Póki co się uspokoiło. Wzięłam no-spe forte i po jakimś czasie zadziałało.

Cytat:
Napisane przez Le_Souvenir Pokaż wiadomość
Dzień dobry. Nie mam jeszcze takiego wątku dla siebie, w którym mogłabym poznawać ciekawe osoby, pisać o swoich smutkach i radościach, więc może tutaj się uda Jeże, przygarniecie?
Witamy ciepło w naszych skromnych progach

Cytat:
Napisane przez fanstyle Pokaż wiadomość
Nou o matko niby piękna i zadbana, a wali jak z wylęgarni smoków

[1=7a1f522eb83de308935e9eb 654607f24bf1b13c1_6401389 3eb394;49640554]nou, trzymam kciuki za Ciebie jesteś baaardzo ambitną osobą i na pewno Ci się uda

---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ----------

pjona mam dwa egzaminy w następnym tygodniu i przez te wolne dni nic nie zrobiłam i już jestem zła na siebie, a nie mówiłam?[/QUOTE]
Pewnie, że tak Szkoda, że nou ma co do tego wątpliwości ;*

High five, też mam

Wróciłam z pracy. Przebieram się w ciuszki treningowe i odpalam turbo, bo dziś trochę nagrzeszyłam.
Kupiłam Carmexa i zostawiłam w pracy
kateel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-07, 20:32   #243
nicRu
maszyna, nie człowiek

Cytat:
Napisane przez ta_postrzelona Pokaż wiadomość
Współczuję.. Po praktykach w prokuraturze zostało mi w pamięci, że zawsze warto ze sobą nosić olejek arganowy albo chociażby chusteczki nasączane - miałam takie z olejkiem z drzewa herbacianego z Oriflame i bardzo polecam na takie "awaryjne aromatycznie" sytuacje...
Wiesz Nou, mnie najbardziej fascynuje to, że tym osobom to chyba ani ani nie przeszkadza, że wionie od nich takim zapaszkiem... Ja bym się ze wstydu pod ziemię zapadła - jak mam @ to się czuję mega niekomfortowo i latam jak najęta do łazienki bo mi się wydaje, że może uda się jakimś sposobem ten zapach zmyć...
Myślałam, że tylko ja tak latam jak nienormalna co chwilę, ale widzę, że to chyba normalne Nie czuję się wtedy komfortowo, więc często nawiedzam WC żeby się ogarnąć :|

---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ----------

Btw najśmieszniejsze, że tak niewiele potrzeba, żeby nie być syfiarzem - wystarczy wejść pod prysznic, namydlić się, trochę pomachać łapami, spłukać i już jest ok (pod warunkiem, że robi się to regularnie), a niektórych tak bardzo to boli :/
Stary 2015-01-07, 20:33   #244
aktogimka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justka89 Pokaż wiadomość
Akto to Ty tak samo jak ja mykasz na Kraków.
Tylko Ty pewnie w celach naukowych, a ja się jadę byczyć, TŻtować i spacerować wzdłuż Wisły.
Cytat:
Napisane przez nouvelle90 Pokaż wiadomość
Zaraz zwymiotuje na pierwszym wykładzie siedziałam z koleżanka, bo miałyśmy razem, ale potem ona poszła do drugiej sali, a ja zostałam (jesteśmy w innych grupach, ale mamy razem cześć wykladow) i dosiadła sie do mnie jakas dziunia z nowym ajfonikiem, ajpadzikiem, torebunia LV, szpachla na ryju, paznokietki... ale jak sie nade mna pochyliła zeby o cos zapytać to stwierdziłam, ze po zakupie perfum diora zabrakło jej juz na mydło i pastę do zębów niedobrze mi, wącham ją od 1,5 godziny

Mam jedną dziewczynę w grupie, że jak się odezwie to mi nos więdnie, bo jedzie jak z murzyńskiej chaty. Najpierw myślałam, że może ma jakiegoś zęba zepsutego albo po prostu coś jadła wcześniej specyficznego, ale kurde to już trwa 3 lata i tak samo wali.
Cytat:
Napisane przez mevezi Pokaż wiadomość
Akto, może podpytaj którejś z koleżanek, czy dostały premię. Może przyjdzie osobnym przelewem. I zazdroszczę Krakowa
Dzisiaj zapomniałam spytać, ale w piątek mam zmianę to się może coś dowiem. Osobny przelew na pewno nie przyjdzie, wszystko puszczają zawsze w jednym.
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;49643111]Może spróbuj olejowania włosów? Poprawisz kondycję włosów [/QUOTE]
Ooo, ja muszę zacząć regularnie olejować, bo tak mi się teraz czupryna elektruzyje, że o bogełe. Same antenki mi sterczą wokół głowy, jak nadajniki. Wyczytałam w blogosferze, że doraźnie dziewczyny polecają odżywki w sprayu bez spłukiwania, to jutro skoczę do Super Pharmu po polecaną Dove, bo jest w promocji.

aktogimka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-07, 20:35   #245
fanstyle
Zakorzenienie

Spać bym poszła, ale właśnie się polapalam ze musze to jutro zdać jak nie to za dwa tygodnie poprawa, a już na ten czas zaplanowane 4 zaliczenia

To idę kuć!
Stary 2015-01-07, 20:35   #246
aktogimka
Zakorzenienie

nicRu, kojarzysz może gdzie w Rynku można zjeść niedrogo pyszne śniadanko? Bo nasz wyjazd do Krk jest niskobudżetowy i zrezygnowaliśmy ze śniadań w hotelu, szukamy jakiejś alternatywy w postaci lokalu śniadaniowego w okolicy Rynku (tam mamy hotel, nie chcemy się za daleko ruszać). Zaraz jeszcze przeszukam wątek krakowski, może znajdę jakiś trop.

Stary 2015-01-07, 20:39   #247
nicRu
maszyna, nie człowiek

Oj, śniadań na mieście jeszcze nie jadłam Mogę za to polecić klimatyczna wloska knajpkę na Kazimierzu

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-01-07, 20:44   #248
ta_postrzelona
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez nicRu Pokaż wiadomość
Myślałam, że tylko ja tak latam jak nienormalna co chwilę, ale widzę, że to chyba normalne Nie czuję się wtedy komfortowo, więc często nawiedzam WC żeby się ogarnąć :|

---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ----------

Btw najśmieszniejsze, że tak niewiele potrzeba, żeby nie być syfiarzem - wystarczy wejść pod prysznic, namydlić się, trochę pomachać łapami, spłukać i już jest ok (pod warunkiem, że robi się to regularnie), a niektórych tak bardzo to boli :/
No właśnie, bycie zadbanym nie zależy od stanu portfela, tylko od stanu umysłu... Mydło i szampon to naprawdę niewielki wydatek, a jak widzę laskę z włosami, z których można tonę łoju wycisnąć, to mi się chce Co innego włosy spocone po treningu, a co innego jak ktoś tak chodzi z dwa dni i już mu się nawet włosy skleiły... Obrzydliwość !

Cytat:
Napisane przez aktogimka Pokaż wiadomość
Tylko Ty pewnie w celach naukowych, a ja się jadę byczyć, TŻtować i spacerować wzdłuż Wisły.

Mam jedną dziewczynę w grupie, że jak się odezwie to mi nos więdnie, bo jedzie jak z murzyńskiej chaty. Najpierw myślałam, że może ma jakiegoś zęba zepsutego albo po prostu coś jadła wcześniej specyficznego, ale kurde to już trwa 3 lata i tak samo wali.

Dzisiaj zapomniałam spytać, ale w piątek mam zmianę to się może coś dowiem. Osobny przelew na pewno nie przyjdzie, wszystko puszczają zawsze w jednym.

Ooo, ja muszę zacząć regularnie olejować, bo tak mi się teraz czupryna elektruzyje, że o bogełe. Same antenki mi sterczą wokół głowy, jak nadajniki. Wyczytałam w blogosferze, że doraźnie dziewczyny polecają odżywki w sprayu bez spłukiwania, to jutro skoczę do Super Pharmu po polecaną Dove, bo jest w promocji.
Coraz lepsze te teksty A powiedz jeszcze co to za odżywka, bo też bym chętnie zmniejszyła u siebie elektryzowanie? I przy okazji swoje wrażenia, czy nie obciąża za bardzo włosów (ja mam przetłuszczające się u nasady i suche na końcach, więc trudno mi dobrać coś odpowiedniego).

Cytat:
Napisane przez fanstyle Pokaż wiadomość
Spać bym poszła, ale właśnie się polapalam ze musze to jutro zdać jak nie to za dwa tygodnie poprawa, a już na ten czas zaplanowane 4 zaliczenia

To idę kuć!
żeby wszystko poszło po Twojej myśli
ta_postrzelona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-07, 20:45   #249
aktogimka
Zakorzenienie

Obiadowo jesteśmy już zabezpieczeni, ale jakby nam nie wystarczyło, to możesz podać namiary.

Stary 2015-01-07, 20:47   #250
ta_postrzelona
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez nicRu Pokaż wiadomość
Oj, śniadań na mieście jeszcze nie jadłam Mogę za to polecić klimatyczna wloska knajpkę na Kazimierzu
Moje niespełnione marzenie oraz plan na to, co robić jak już będę obrzydliwie bogata - w chwilach słabości robię sobie przegląd dobrych miejscówek ze śniadankami żeby w razie W wiedzieć, gdzie się udać.

Ale w sumie i tak najważniejsze jest żeby znaleźć tego kogoś, kogoś właściwego --> ja sie dzisiaj zaśmiewałam przy wyznaniach Nicole Kidman u Jimmy'ego Fallona ; radzę obejrzeć, nie można się pozbierać z podłogi przez kilka dobrych minut
ta_postrzelona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-07, 21:00   #251
Malwina_89
Zakorzenienie

Lubię Fallona

Żyję, a pan prowadzący jest do schrupania

Wysłane z telefonu.

Mój zakątek czytelniczy
02.12.2012 r.
52/2013
75/2014
7/2015
Malwina_89 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-01-07, 21:10   #252
goszzi
Zakorzenienie

ja też mam taką laskę na roku - myje włosy chyba raz w tygodniu, szkoda, ze powinna codziennie... widzę, kiedy ma umyte, a następnego dnia ma już tłuste, o kolejnych nie wspomnę. plus brudne zęby, obrobione przy dziąsłach, ohydztwo.
dziwią mnie ludzie, którzy nie czują potrzeby dbania o higienę mam to samo co Wy w trakcie @. bleee sama siebie obrzydzilam tą opowieścią

"Jak pokonasz samego siebie,
to już ci nikt nie stanie na drodze."
goszzi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-08, 04:55   #253
nicRu
maszyna, nie człowiek

Cytat:
Hej

Nicru, gratulacje!
Akto, może podpytaj którejś z koleżanek, czy dostały premię. Może przyjdzie osobnym przelewem. I zazdroszczę Krakowa
Nou, trzymam kciuki za piątek!

Motywacji u mnie brak, i jeszcze @. Ale cieszę się, że chociaż teraz, a nie podczas wyjazdu.
High5 z tym @, ja się cichutko cieszę, że pomęczę się teraz a nie jak będę miec najwięcej pracy

Będe teraz JR (ale ustaliłam, że nie przejdę od razu na pełne review, bo boję się, że z moim ogromnym doświadczeniem nie dam rady + że pójdę na job shadow), więc to taka mała-duża zmiana, szczególnie że dopiero w piątek stuknie mi pełne 7 miesięcy na floorze.
Stary 2015-01-08, 05:17   #254
7a1f522eb83de308935e9eb654607f24bf1b13c1_64013893eb394
Konto usunięte

Hej

goszzi, wlaczylam wizaz przy sniadanku, myslalam ze cos milego przeczytam
a tu

No, wstalam po 5, umylam glowe i teraz jem. ciezki dzien dzis, milego dzionka
7a1f522eb83de308935e9eb654607f24bf1b13c1_64013893eb394 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-08, 05:51   #255
justka89
Zakorzenienie

GG do justka89

Akto na Krupniczej jest fajny lokal na śniadania.
04.01.2019 r.
13.06.2020 r.

Pisząc z telefonu nie mam opcji cytowania. Jeżeli przekręcę jakiś nick to przepraszam.
justka89 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-01-08, 07:23   #256
poppy seed
Zakorzenienie

Hej!
przegrałam życie dzisiaj. wstałam o 5:30, żeby pojechać na 8:00 nadrobić nieobecność na wfie. tramwaj się spóźnił, więc nie zdążyłam się przesiąśc w autobus, a że to zadupie straszne, to jeżdżą co pół godziny

więc jestem znowu w domu, piję kawę, zajęcia dopiero na 11:45...

poppy seed jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-08, 07:26   #257
nicRu
maszyna, nie człowiek

No i sie nie dostalam do lekarza, ale sobie i wam życzę, byśmy miały na starość tyle siły na stanie w kolejkach i plotkowanie co starsi ludzie, których spotykam I takiego wieku żebyśmy dożyły!
Pozostaje mi teraz kombinowanie w pracy żeby się z kimś zamienić albo proszenie o wolne
Stary 2015-01-08, 07:29   #258
fioleciasto
Zakorzenienie

Dzień dobry

Zaraz wychodze na uczelnie, wracam po 17.00 a po 19.00 jeszcze mam lekarza.

Najszczęśliwsza na świecie podwójna mama

2021 :82
2022 :26
fioleciasto jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-08, 08:01   #259
annlynn_
Zakorzenienie

Hej

Ale się wyspałam! Od 22 do 8, szok . Dziś wolny dzień, bo uczelnia zrobiła nam prezent i w tym tygodniu nie mamy żadnych ćwiczeń . Tak więc odpadają dziś 8-godzinne ćwiczenia z organicznej .
Za to jutro kolos z tego przedmiotu... Idę zakuwać .

Miłego dnia jeże

annlynn_ jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-01-08, 10:57   #260
aktogimka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justka89 Pokaż wiadomość
Akto na Krupniczej jest fajny lokal na śniadania.
Dynia Resto Bar? Mam go na swojej liście.

ann, organiczna. Długie macie te ćwiczenia , ja miałam na raz 6 godzin (dydaktycznych oczywiście), a drugiego dnia 4 godziny. A jak w ogóle wrażenia po 3 miesiącach studiów?

---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ----------

Czy któraś z Was zamawia soczewki na szkla.com?
Chcę zamówić dla babci opakowanie soczewek i jak zakładam konto, to jest pole na e-mail polecającego, to mogę wpisać którąś z Was, może jakiś rabacik potem dostaniemy.

Stary 2015-01-08, 11:24   #261
mevezi
Raczkowanie

Hej

Nicru, czyli będziesz mieć jeszcze zadania doerów plus do tego reviewerów, tak? Też bym wolała być dłużej JR. Zawsze lepiej dokładniej poznać wszystko niż od razu wskoczyć na głęboką wodę.

Siadam zaraz do zadania. Wczoraj dowiedziałam się, że zdałam wszystkie egzaminy, które miałam do tej pory.
mevezi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-08, 11:39   #262
20160901857
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez aktogimka Pokaż wiadomość
Dynia Resto Bar? Mam go na swojej liście.

ann, organiczna. Długie macie te ćwiczenia , ja miałam na raz 6 godzin (dydaktycznych oczywiście), a drugiego dnia 4 godziny. A jak w ogóle wrażenia po 3 miesiącach studiów?

---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ----------

Czy któraś z Was zamawia soczewki na szkla.com?

Chcę zamówić dla babci opakowanie soczewek i jak zakładam konto, to jest pole na e-mail polecającego, to mogę wpisać którąś z Was, może jakiś rabacik potem dostaniemy.

Ja nie, ale jakby był duży rabacik to moge
Stary 2015-01-08, 12:05   #263
aktogimka
Zakorzenienie

Hm, doczytałam, że tam są punkty za zamówienia (1 zł=1 pkt) i za te pkt dostaje się rabat (100pkt=1%). Osoba polecająca dostanie pkt za moje zamówienie w przeliczniku 1zł=3pkt (ja mam soczewki za ok. 70 zł, to daje 200 pkt, czyli dodatkowe 2% rabatu dla polecającego na kolejne zakupy ). To chyba deal dla kogoś kto regularnie korzysta z tego sklepu.

REKLAMA
Stary 2015-01-08, 12:15   #264
justka89
Zakorzenienie

GG do justka89

Akto chyba tak się nazywa.
Na obiady na tej ulicy chodzę do green nie pamiętam dokładnej nazwy tego lokalu
04.01.2019 r.
13.06.2020 r.

Pisząc z telefonu nie mam opcji cytowania. Jeżeli przekręcę jakiś nick to przepraszam.
justka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-08, 14:11   #265
Le_Souvenir
Kawoholiczka

Dzień dobry

Miałam sobie poćwiczyć dzisiaj zaraz po przyjściu ze szkoły, ale wczoraj dostałam @ i teraz zwijam się z bólu, chociaż od rana wzięłam już trzy tabletki

Le_Souvenir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-08, 14:46   #266
20160901857
Konto usunięte

Eee to sie nie opyla, bo tam ogólnie drogo jest.
Stary 2015-01-08, 15:23   #267
aktogimka
Zakorzenienie

A masz może propozycję jakiegoś sklepu gdzie mogę kupić taniej soczewki niż tam?

---------- Dopisano o 16:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ----------

Dobra, ubiłam już targu na twojesoczewki.com - 6 soczewek dwutygodniowych za 36 zł z odbiorem osobistym w CH gdzie pracuję. Znalazłam je na wyprzedaży, bo mają dość krótką datę ważności. A stacjonarnie na sztuki po 19 zł tam kupowałam.

Edytowane przez aktogimka
Czas edycji: 2015-01-08 o 15:25

REKLAMA
Stary 2015-01-08, 15:33   #268
7a1f522eb83de308935e9eb654607f24bf1b13c1_64013893eb394
Konto usunięte

akto, ja mam na szkla.com, lubie tam zamawiac bo czesto sa darmowe dostawy i przeceny.

---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ----------

Na dobrej przecenie place za 6 szt.miesiecznych ok.40 zl.
7a1f522eb83de308935e9eb654607f24bf1b13c1_64013893eb394 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-08, 16:08   #269
poppy seed
Zakorzenienie

Cytat:
Siadam zaraz do zadania. Wczoraj dowiedziałam się, że zdałam wszystkie egzaminy, które miałam do tej pory.
gratulacje!

Cytat:
Napisane przez Le_Souvenir Pokaż wiadomość
Miałam sobie poćwiczyć dzisiaj zaraz po przyjściu ze szkoły, ale wczoraj dostałam @ i teraz zwijam się z bólu, chociaż od rana wzięłam już trzy tabletki
oj, współczuję

muszę zaraz posprzątać mieszkanie, ale jeszcze chwilę poleżę
wczoraj zamarudziłam na moje włosy, a dzisiaj za to mam piękny skręt i żadnego puchu (dlatego że spałam w mokrych...)

poppy seed jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-08, 16:22   #270
Malwina_89
Zakorzenienie

W ogóle witam nowego Jeża

Mój zakątek czytelniczy
02.12.2012 r.
52/2013
75/2014
7/2015
Malwina_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości