|
|
#241 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze pasje:)
fotografia
|
|
|
#242 |
|
Raczkowanie
|
Hiszpaniaaaaaa
język hiszpański podróże muzyka taniec
|
|
#243 |
|
Rozeznanie
|
Muzyka rockowa, ze wskazaniem na metal
Śpiewanie, brzdąkanie na klawiszach w domowym zaciszu Rysowanie, malowanie akwarelami itp. Książki fantastyczne Pisanie różnorakich tekstów literackich Gotowanie i pieczenie Bieganie Spanie
|
|
|
|
|
#244 |
|
Zakorzenienie
|
muzyka
kryminały moda
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka |
|
|
|
|
#245 |
|
Przyczajenie
|
Psychologia
Taniec Fotografia Język angielski Ciekawa książka Shopping Jazda na rowerze Jogging Aerobic Fajny film Zwierzęta Dekorowanie wnętrz
|
|
#246 |
|
Raczkowanie
|
PODRÓŻE PODRÓŻE PODRÓŻE
języki obce (przydatne w powyższym )Australia taniec sporty wodne
|
|
#247 |
|
Zadomowienie
|
Szycie
decoupage pozłotnictwo język rosyjski (uwielbiam go słuchać) popełnianie obrazków akwarelami, udało mi się osatnio dorobić Białych Nocy. Samo się maluje. ![]() jazda rowerem |
|
|
|
|
#248 |
|
Zakorzenienie
|
Proza (staram się coś pisać i podobno robię to naprawdę nieźle),
Psychologia, Socjologia, Resocjalizacja, Historia holocaustu
|
|
|
#249 |
|
Raczkowanie
|
- medycyna ( z tym wiaze mą przyszlosc
)- Afryka, Nowy Jork , Korea ( wszystko co zwiazane z tymi miejscami) - aktywnosc fizyczna ( jogging, tenis, rolki, rower, lyzwy) - psychologia - oceanografia - historia 2 wojny swiatowej - farmakologia |
|
|
|
|
#250 |
|
Przyczajenie
|
II wojna światowa
oceanografia ( marcia podajmy sobie dłonie ) konchologia ( muszle) tatuaże książki, podróże, muzyka, film, jazda na rowerze,
|
|
|
#251 |
|
Zakorzenienie
|
Podróże
fotografia moj tz to wszystko polaczone raze daje mi mega satysfakcje ![]() wizaz ![]() hiszpania,norwegia,finlan dia,szwecja,dania dekorowanie wnetrz spiewanie <czyt.falszowanie >zwierzaki
|
|
#252 |
|
Zakorzenienie
|
JAZDA KONNA
wspólny czas z TŻ. mój samochodzik
|
|
|
|
|
#253 |
|
Konto usunięte
|
Czytanie książek, słuchanie muzyki, oglądanie filmów i seriali, wypróbowywanie nowych przepisów kulinarnych, świeczki zapachowe, itp., kosmetyki, zwierzęta, czasem języki obce.
|
|
|
|
|
#254 |
|
Przyczajenie
|
Hej, widzę, że temat stary, ale też się wypowiem, bo moja jest inna niż wszystkie i jeszcze mało spotykana w Polsce. Ja zawsze uwielbiałam perkusję, te rytmy i dźwięki- po prostu miodzio
Ale na perkę nie mogłam sobie pozwolić, bo koszt duży, bo brak miejsca i tak dalej. Będąc na jednym z koncertów akustycznych napotkałam na swej drodze pewną skrzynkę, na której gość klepał rytmy. Bardzo mi się spodobała, informacji o niej zaczęła szukać w necie. Okazało się, że to cajon , od roku jesteśmy nierozłączni Kupiłam swój egzemplarz i żyć bez niej już nie potrafię. Cajon to super sprawa, polecam wszystkim. Są tez mniejsze egzemplarze dla dzieci, także rozrywka dla całej rodziny.A kto jest zainteresowany skrzynką perkusyjną, to zapraszam na grupę Polish Cajon Forum na facebooku , tam o niej jest wszystko, zdjęcia filmiki, ciekawostki Pozdrowienia
Czy istnieje perkusja w pudełku ? Tak to cajon - piękny instrument perkusyjny o wielkim brzmieniu. Chcecie się przekonać jak to wygląda, może zauroczę zapraszam na Polish Cajon Forumhttps://www.facebook.com/groups/polishcajon/ |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:24.