|
|
#241 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Niziutkie Też Są Piękne!!!!
Witam,ehhhh ja mam 18 lat i tylko 152cm.Chciałabym jeszcze kilka cm urosnąc...przynajmniej do 158.
|
|
|
|
|
#242 |
|
Zadomowienie
|
Do: LoLcIa123
Dzięki za radę ;] Na pewno ją kiedyś wykorzystam |
|
|
|
|
#243 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
polecam zdjecia Evy ebz retuszu http://e3.pudelek.pl/p503/8b9793eb0006a27d48794dca ![]() co nie zmienia faktu ze z twarzy ładna kobitka... czy ona w ciazy ostatnio była?
|
|
|
#244 |
|
Raczkowanie
|
Mam 22 lata i 154 cm wzrostu.... co tu dużo pisać czasami czuje się jak karzeł
mam" koleżankę" ma 182 cm, a inna 168 cm..... przy tej 182 to staram się nie stawać bo wtedy mój kompleks rośnie
|
|
#245 |
|
Rozeznanie
|
Witam małe kobietki
Ja mam 153cm co prawda mam dopiero 15 lat na karku, ale od roku nie rosne i zapewne więcej się nie uda góra 2-3cm... Największy problem mam z butami.. wiadomo buta się nie da skrócić tak jak np. spodni.. Nosze 36 a nawet takie czasem są dla mnie za duże.. Chciałabym mieć chociaż te 155cm... |
|
|
|
|
#246 |
|
Zakorzenienie
|
A ja jakiś czas temu postanowiłam się zaprzyjaźnić z butami na obcacie i przyjaźń ta trwa do tej pory. Teraz nie wyobrażam sobie większego wyjścia bez ulubionych szpilek. Wszystkie maleńkie powinny stawiać na obcasy i koturny. Wygląda się wtedy bardziej sexy i kobieco, jest się troszkę wyższym, krok staje się elegancki, sylwetka smuklejsza, łopatki ściągnięte, pierś do przodu i tym oto prostym sposobem zdobędziemy świat : )
|
|
|
|
|
#247 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja mam bardzo podobnie, 158 cm i 42 kg, a rozmiar buta to 37 ![]() Najgorzej mam ze spodniami jak reszta, rzadko mogę trafić na takie żeby przylegały idealnie do ciała Zawsze mam za luźne w udach i za długie ale to już norma![]() Pozdrawiam wszystkie malutkie
|
|
|
|
#248 |
|
BAN stały
|
ja tez 158, 42 kg, ale stopa male 35 ;(
i rzadko trafiam prylegle i spodnie, i koszulki:P |
|
|
|
|
#249 |
|
Rozeznanie
|
Ja mam 157-158cm i UWIELBIAM TEN WZROST
Mogłabym mieć nawet ze 2, 3 cm mniej i wcale bym nie narzekała Co do wagi to niestety obecnie jest za duża ale i tak już sporo schudłam Dziwne tylko że wszyscy twierdzą że jestem szczupła (ważę obecnie 54kg a jak ważyłam 62kg![]() ![]() to też tak mówili ) Ja bym chciała ważyć ok 48-50kg bo przy takiej wadze dobrze się czuję ze swoim ciałem Chyba to faktycznie zależy od proporcji no i od umiejętności doboru odpowiedniego stroju![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Rozmiar butów 35-37 zależy od producenta... No i mam też już swoje latka - prawie 28 ![]()
|
|
|
|
|
#250 |
|
Zakorzenienie
|
kamila : http://e3.pudelek.pl/p503/8b9793eb0006a27d48794dca to zdjęcie jest po retuszu tylko niestety nie takim który wygląd poprawia - widziałam te fotkę "normalną" i jakoś wystajacego brzucha ani celluitu na niej nie miała w rzeczywistości - poza tym to widać, że kombinowana fotka bo nikt nie ma takiej dziwnej różnicy wyglądu góry pleców nad stanikiem do dołu - ot gfóre zostalili normalnię resztę przerobili - ale co wymagać to tylko pudelek
|
|
|
#251 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja mam chyba 159, stope 35,5 a moj przyjaciel 2 metry i wygladamy razem jak ojciec z corka
![]()
|
|
#252 |
|
Rozeznanie
|
Z tego co mi wiadomo to Eva nie była w ciazy i zgadzam sie z tym ze zdjecie jest kombinowane, na innych zdjeciach Eva ma świetną o ile nie doskonałą figurke(co ja bym dała zeby taką mieć, ehhh
).
|
|
|
|
|
#253 |
|
BAN stały
|
ale nawet po innych zdjeciach patrzac - w zyciu nie uwierze za ma 55 cm w talii tak jak podaja w gazetach.
|
|
|
|
|
#254 |
|
Zakorzenienie
|
DJ ja sobie nie wierzę jak meirzę i mam 62cm w talii a mam 170 wzrostu i drobna to ja nie jestem - Longoria jest drobniutka, może tyle mieć
|
|
|
#255 |
|
BAN stały
|
wedlug wiekszosci zrodel ma 157 cm - czyli powinna z ta talia wygladac tak jak ja, a nie ma wciecia duzego z tylu ani po bokach takiego duzego, ma zbyt rozlozyste plecy na to.. nie wierze w to :P Dita ma tyle i u niej to widac
|
|
|
|
|
#256 |
|
Zakorzenienie
|
a ja mam 160cm i jestem z tego dumna
|
|
|
|
|
#257 |
|
Raczkowanie
|
Ja mam 161cm
nie cierpię z tego powodu, chociaż czasem marzą mi się dłuuugie nogi :PNajwiększym problemem są buty- rozmiar 35. Ładne szpileczki ciężko znaleźć, do tego mam bardzo delikatne stopy i większość butów mnie obciera.
|
|
|
#258 |
|
Raczkowanie
|
A ja mierzę około 158 a rozmiar buta mam 38, kozaki 39. I ten rozmiar jest dość denerwujący bo czasami wyglądam jakbym w kajakach chodziła.
Dobrze że przynajmniej to powszechnie dostępny rozmiar. A najbardziej denerwują mnie spodnie. Ni rybaczek nie mogę nosić, spodnie muszę skracać a wtedy trochę tracą fason (przetarcia które powinny być na kolanach są na łydce), buty delikatnie za kostkę też odpadają bo skracają nogi. Aczkolwiek, jak już któraś z was powiedziała, łatwiej jest nam skrócić spodnie, niż tym wysokim doszyć, i tym się pocieszam .
|
|
|
|
|
#259 |
|
Zadomowienie
|
doskonale Cię rozumiem,mam ten sam problem z butami. Ich kupowanie to istny koszmar
|
|
|
|
|
#260 |
|
Raczkowanie
|
Mogę polecić dwie pary czarnych i wygodnych- rozmiar 35
i szczerze powiem, że lepiej wyglądają w rzeczywistości niż na zdjęciach ;]Pierwsze- Anabelle obcas 9,5 cm Drugie- But-S obcas 6 cm
|
|
|
#261 |
|
Rozeznanie
|
Utalentowana...tez tak mam. Mam rozmiar 39 przy niskim wzroście 160cm. A w dodatku ważę jakieś 50kg co wydawałoby się dużo przy moim wzroście ale inni mówią że na tyle nie wyglądam...sama nie wiem. Tak czy siak przy moich przyjaciółkach czuję się jak kakalud xd
|
|
|
#262 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale dla mnie i tak ma super figurke |
|
|
|
|
|
#263 |
|
Raczkowanie
|
Ja mam 157 cm, może nawet mniej, nie wiem dokładnie
Nie chciałabym być wyższa za żadne skarby !!! Rozmiat buta noszę 35 lub 36, to zależy . Spodnie to zazwyczaj 25 a jeśli chodzi o ich skracanie, to oczywiście zawsze jest to konieczne XD. Buty bez problemu znajduję, ale...w działach dziecięcych . Jestem niższa od wszystkich moich przyjaciółek, a tylko z dwiema znajomymi jestem równa .
|
|
|
|
|
#264 |
|
Raczkowanie
|
A ja jestem wysoka (179 cm) i przyznam: chciałabym być niższa.
Dlaczego? Jednym z powodów jest to, iż mój chłopak jest zaledwie 3-4 cm wyższy ode mnie więc o ukochanych butach na szpilce mogę przy nim pomarzyć ![]() Tak jakoś dziko to by wyglądało. Mnie się przynajmniej nie podoba |
|
|
|
|
#265 |
|
Zadomowienie
|
Zazdroszczę Ci Twojego wzrostu :/
|
|
|
|
|
#266 |
|
Rozeznanie
|
A ja nie. Aż tak wysoka bym być nie chciała, najwyżej 173 cm ale to już górna granica. Mam nadzieję że jeszcze urosnę, choć 8cm i dobije do 168
|
|
|
#267 |
|
Raczkowanie
|
Na żadną modelkę się nie wybieram i nie ma czego zazdroscić.
Jestem wysoka i dodatkowo bardzo szczupła, trudno mi znaleźć ciuchy odpowiednie, buty też, bo nawet jeśli jest odpowiedni rozmiar to są za szerokie na moją wąską, szczupłą stopę. No i oczywiście problem z chłopakiem kiedyś był, ale to kiedyś xD Zawsze chciałam być trochę niższa. Nie mówię tu o 150 z czymś lub 160 z czymś bo to za mało jak dla mnie, ale tak jak pisała poprzedniczkka coś 170-173
|
|
|
|
|
#268 |
|
Rozeznanie
|
Tak, dla mnie też taki wzrost 173 jest najodpowiedniejszy. Ale już trudno, chyba aż tyle nie urosnę. Mam 160 cm, 15 lat, 38/39 rozmiar buta i niskich rodziców, a wzrost ponoć dziedziczny... z tym że mój brat ma 185 cm. ;(
|
|
|
#269 |
|
Raczkowanie
|
Ja mam 16 lat 153 cm i już nie rosne
. Chciałabym mieć chociaż 160 , nom ale cóż . Chyba zaczne chodzić w butkach na obcasie
|
|
|
#270 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie wiem, dawno miałam te sprawy i nie pamiętam, ale np. mój chłopak podobno jest zabójczo podobny do swojego dziadka w młodosci ![]() Może stąd wzrost Twojego brata. |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:12.

i dobrze mi z tym, czasami chciałabym byc wyższa ale raczej rzadko mam takie myśli 

mam" koleżankę" ma 182 cm, a inna 168 cm..... przy tej 182 to staram się nie stawać bo wtedy mój kompleks rośnie
Zawsze mam za luźne w udach i za długie ale to już norma

) Ja bym chciała ważyć ok 48-50kg bo przy takiej wadze dobrze się czuję ze swoim ciałem