![]() |
#241 |
Zakorzenienie
|
Dot.: fryzura dla okrągłej twarzy
śliczna fryzurka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#242 |
Rozeznanie
|
Dot.: fryzura dla okrągłej twarzy
Ta yhy pasują chyba ze się je prostownicą wyprostuje to jakoś bedą wygladały ja jestem na nie jeżeli chodzi o cieniowanie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#243 |
Raczkowanie
|
Dot.: Fryzury pasujące do okrągłej twarzy xD
Hej !! Ja mam podobne pytanie jak monisialka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#244 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#245 |
Raczkowanie
|
Zgadzam się z poprzedniczką.
Okrągła twarz i prosta, ciezka grzywka - zdecydowane nie. monisialka - fryzurka boska ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#246 |
Przyczajenie
|
sorki że się przypominam ale bardzo proszę doradźcie mi coś bo niedługo idę do fryzjera i chociaż szukam nie mam pojęcia jaka fryzura będzie mi pasować ....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#247 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#248 |
Przyczajenie
|
Okrągła buzia a grzywka
Jak w temacie, czy do okrągłej buzi (niskie czoło dosyć) pasuje grzywka? dodam że mam długie włosy prawie do połowy pleców, zastanawiam się też żeby je wycieniować ale jakoś mi szkoda tak... takich długich
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Okrągła buzia a grzywka
To zależy jaki masz typ urody, moja koleżanka ma bardzo pucą twarz i w grzywce wygląda rewelacyjnie i do tego jest obcięta na boba a efekt jest świetny bardzo jej ta fryzura pasuje ale to wszystko zależy od typu urody.Może spróbuj zamieścić swoje zdjęcie w komputerowym doborze fryzury i sprawdzisz czy będzie Ci dobrze w grzywce.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#250 |
Przyczajenie
|
w komputerowym doborze fryzur? a co to i gdzie to jest?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#251 |
Zakorzenienie
|
Wpisz w Google hasło:komputerowe dobieranie fryzur i wyświetli Ci się lista tych programów.Tam wstawiasz swoje zdjęcie i nakładasz na fotkę jakąś fryzurkę i widzisz wówczas czy dana fryzura Ci pasuje.Najlepsza fotka to ta gdzie masz włosy związane w kucyk tak żeby nie zasłaniały twarzy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#252 |
Przyczajenie
|
bardzo dziękuje naprawdę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#253 |
Zakorzenienie
|
Nie ma za co
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#254 |
Przyczajenie
|
![]()
Witam! Mam mały dylemat co do grzywki i ogólnie oczesania. Mam okrągłą twarz i nie mogę znaleźć fryzury dla siebie.
![]() Chodzi mi o odpowiedzi na pytania tego typu : - Czy można mieć grzywkę i jaką ? - Gdzie nosić przedziałek, z boku czy na środku ? - Jaka długość jest najbardziej odpowiednia itd. Liczę na odpowiedź, pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#255 |
Przyczajenie
|
Dot.: okrągła twarz
zajrzyj sobie tutaj też:
http://mydziewczyny.tenbit.pl/4,3209...ekspertow.html Edytowane przez greennoodle Czas edycji: 2009-05-12 o 13:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#256 | |
Przyczajenie
|
![]() Cytat:
Mam pytanie do Elsi81 . Je też mam okrągłą twarz i moim typem urody jest wiosna. Koleżanki mi mówią że mi ładnie w grzywce. A co Ty o tym sądzisz ? P.S. Potrzebuję odpowiedź pilnie . |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#257 | |
Rozeznanie
|
Dot.: okrągła twarz
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#258 |
Przyczajenie
|
Dot.: grzywka-okrągła twarz :/
ja zapuszczam ta swoją grzywe już 3 miesiące ;p
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#259 |
Przyczajenie
|
![]()
Hej. Sorki, że zakładam chyba 3 wątek na ten temat, ale mimo to jeszcze nie wiem jaka fryzura mi pasuje.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#260 |
Moderator
|
tigger -prosze nie dublowac wätköw Regulamin.Wätki läcze.
![]() ![]()
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#261 |
Przyczajenie
|
mam do połowy pleców, kilka postów wcześniej wrzucilam swoje fotki, a zastanawiam się czy obcięcie na boba będzie mi pasować
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#262 |
Raczkowanie
|
Owalna twarz uważana jest w świecie mody za kształt idealny, pokazujący symetrię oraz równowagę i z tego powodu idealnie nadaje się pod większość fryzur. Jak zawsze, ważne jest również, aby dobrana fryzura pasowała też do osobowości klienta oraz praktycznych potrzeb jego włosów oraz do kształtu jego całego ciała. Dodatkowo przy ostatecznym wyborze fryzury trzeba także wziąć pod uwagę kształt innych elementów twarzy, takich jak uszy, kierunek zarostu oraz kształt szyi.
Twarz owalna sprawia wrażenie miękkich lejących się kształtów, które stanowią idealne uzupełnienie kobiecego wyglądu. Twarz owalna idealnie pasuje do fryzury z włosów długich oraz do krótkich fryzur awangardowych. Należy starać się uwydatnić cechy naturalne, na przykład, jeżeli klientka jest drobnej budowy ciała i niskiego wzrostu, nie należy dobierać dla niej fryzury o dużej objętości, gdyż może ona do niej nie pasować.
![]() |
#263 |
Przyczajenie
|
Witam
![]() Mam okrągłą twarz, od kilku lat wciąż noszę tą samą fryzurę ![]() Dodaję 2 swoje zdjęcia i zdjęcia kilku fryzur, które mnie zainteresowały. Ogólnie myślałam o bobie, takim z dłuższym przodem i grzywką, ale na drugą stronę niż mam (zmienić z prawej na lewą). co o tym myślicie? będę wdzięczna ;* |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#264 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Edytowane przez kasiaczek141 Czas edycji: 2009-05-13 o 19:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#265 |
Przyczajenie
|
Proszę doradźcie mi jaką fryzurę dobrać do mojej okrągłej i pulchnej buzi. Mam długie włosy i zastanawiam się nad skośną grzywką. jak myślicie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#266 |
Przyczajenie
|
Proszę kliknij w jedną z ikonek Szybkiej Odpowiedzi przy postach, aby uaktywnić to okienko.
---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ---------- A ja zrobiłam sobie tą fryzurkę Lindsay Lohan i jestem zachwycona ![]() aj czuję się świetnie, nie spodziewałam się takiego efektu. strasznie bałam się grzywki, nawet na bok, ale okazuje się, że jest to idealne rozwiązanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#267 |
Raczkowanie
|
O.K. chciałem dokuczyć. Przechodzimy do okrągłej twarzy.
Przy twarzy okrągłej, fryzura powinna być tak dobrana, by wyszczuplała twarz. Bardzo krótkie fryzury, oddające linią cięcia kształt krzywizny głowy będą jedynie podkreślać jej okrągły kształt i z tego powodu należy ich unikać. Pozostawienie włosów nieco dłuższych, pełniejszych oraz nadanie fryzurze bogatszej struktury może pozwolić optycznie wydłużyć twarz.
![]() |
#268 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#269 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Mam pytanie...ja mam okragla buzie..i czy bedzie mi pasowac grzywka na bok..czy nie...? http://nasza-klasa.pl/profile/194405...lery/album/2/1 ja to ta po lewej..odpowiedzcie plis |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#270 |
Przyczajenie
|
Hejka mam do was prośbe .Mam okrągłą twarz ,a niewiem jak mogłambym się obciąć .Moglibyście mi coś doradzić .Pliska.Wtawie jeszcze zdjęcie(ja jestem w niebieskiej bluzce)[
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:27.