![]() |
#241 |
BAN stały
|
Dot.: Kobieta 30 letnia
Czy ja wiem nie wygląda zbyt kuszaco Grumpy i Lauro, chociaż chyba widziałem kobietę na świeżo po takim zabiegu w zakładzie fryzjerskim i była zadowolona, kwestia wykonania, słyszałem nie dawno że teraz robi furorę jakas inna fryzura i ombre poszło do lamusa, ale nie mogę sobie przypomnieć nazwy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#242 | |
Raróg
|
No ja się nie czułam w tym dobrze, rozjaśniałam, rozjaśniałam, stan włosów tragiczny, zafarbowałam na granatową czerń z powrotem i wszystko wróciło do normy.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#243 |
BAN stały
|
Z niewyraźnego avatara widzę że masz taki grafit chyba trochę jak mój tata zanim mu sie siwe włosy nie pojawiły
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#244 | |
Raróg
|
No niewyraźny, bo stary aparat.
W albumie są wyraźniejsze jakby co ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#245 |
BAN stały
|
Wśród nastolatek jest moda na smolistą czerń tylko robią to w taki sposób że nie wygląda zbyt estetycznie, ale w liceum miałem Panią która miała super zrobione włosy, mocna czerń grzywka równo zakrywajaca czoło lekki makijaż, nie wiem jak to robiła z włosami bo sie nie znam że miała nierozdwojone końcówki i ogólnie włosy wyglądały na mocne bez takiej nie wiem jak to określić czasem po umyciu się robią takie kłaczki, a ona miała idealne
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#246 |
Wredny kotecek
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#247 | |
Raróg
|
A robię?
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#248 |
Wredny kotecek
|
No..
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
BAN stały
|
Skąd znasz takie szczegóły Grumpykocie?
Laura nie dziwię się że się młodziez za Tobą ogląda jak gdzieś wcześniej pisalas, ładna kobitka co tu pisać ![]() ---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ---------- Ale mam swojego rudzielca więc nie będę przeholowywal już w slownictwie :-D |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#250 |
Wredny kotecek
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#251 |
BAN stały
|
Odnośnie wodnej kredki i wgl jak się domyslalas że Laura stosuje taki mmakijaż? Jesteś wizazystką Grumpy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#252 |
Wredny kotecek
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#253 |
BAN stały
|
Zgadłem ! :-D tu takie perełki siedzą? Wizazanki-wizazystki, wizaz to sztuka wyższa nie łatwo uszczęśliwić kobietę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#254 | |
Raróg
|
Ale ja mam duże oczy. I wszyscy mówią, że mi tak pasuje. Jak nie mam tej kreski, to mnie ludzie nie poznają
![]() Kurde, jedno oko mi się podoba i drugie też mi się podoba ![]() ![]() Dobra, GrumpyCat, jak już to dla mnie znalazłaś ![]() ![]() ![]() StarFighter, dziękuję ![]() ![]()
🌹14 lat z Wizaż.pl ![]() Nie mogę chodzic, ale nie wolno mi prosic o pomoc... ![]() Edytowane przez Laura2112 Czas edycji: 2015-05-12 o 11:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#255 | |
Wredny kotecek
|
Czemu ciągle mam wrażenie że trollujesz i jesteś kobietą
![]() ---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ---------- Cytat:
![]() ![]() No i białej nie polecam, najlepiej właśnie cielistą ![]() ![]() No i duże oczy to atut ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#256 |
BAN stały
|
Nie nie jestem kobietą Grumpy zapewniam Cię, miałem fobie na punkcie włosów i interesowały mnie niektóre zabiegi, wynikało to z tego że mi wypadały, na szczęście nadal ich mam dużo, ja ogólnie mam wiedzę ogolnotematyczną, na damskim forum pisze bo jest kultura
Edytowane przez StarFighter Czas edycji: 2015-05-12 o 11:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#257 |
Wredny kotecek
|
Podkręcający tusz do rzęs otworzy oko
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#258 | |
Raróg
|
GrumpyCat, wiesz, ja jestem trochę (trochę! haha!) rockowa dziewczyna, i to też m. in. stąd się bierze ta czarna krecha. Ale zanotowałam już polecaną przez Ciebie i w piatek wypłata, a Rossmann po drugiej stronie ulicy
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#259 | |
Wredny kotecek
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#260 |
BAN stały
|
Całej wypłaty nie wydaj Laura bo się domownicy zbuntują, Grumpy potrafi nakręcić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#261 | |
Wredny kotecek
|
Ogólnie polecam na youtube wpisać hasło "makijaż niebieskich oczu", dowiesz się jak wydobyć ich piękno i jak to prawidłowo wykonać, a wiosna zachęca do zabawy kolorem
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ---------- Cytat:
Odpowiednikiem kredki max factor jest podobno manhattan (tą akurat mam) a kosztuje połowę tego. Przy ostatniej promocji -49% kupiłam ją za około 7zł :P http://www.smokeanddiamonds.de/2014/...hol-kajal.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#262 |
BAN stały
|
Mówiłem że się nakręca ta GrumpyCAT : ) a ja sie wgl nie maluje i nie wiem po co kobiety mają to robić, skoro mężczyźni dla nich tego nie robią, za bardzo się poswiecacie dziewczyny chyba że robicie to dla siebie to inna sprawa
Edytowane przez StarFighter Czas edycji: 2015-05-12 o 13:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#263 | |
Wredny kotecek
|
Cytat:
![]() Ja nie wiem czemu kobiety muszą golić nogi i pachy skoro faceci nie muszę;P (nie nie przestanę tego robić, nie jestem aż tak za równouprawnieniem), Fajnie to musi wyglądać - laska w bikini albo szortach i czarne weły na nogach. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#264 | |
Raróg
|
Zanotowany Manhattan
![]() A w pomadce mojej jestem zakochana na śmierć i życie: Max Factor Lipfinity 160 Iced, myślę, że mi całkiem ładnie w takich jasnych kolorach, no ale skoro namawiasz, a kasa będzie, może przyjrzę się ich ciemniejszym odcieniom. Miałam kiedyś Manhattan chyba właśnie taki czerwoniasty, nie narzekałam na niego ![]() Kreseczka na górnej powiece tych zdjęć kredki Manhattanu jest po prostu boska. Ja używam L'Oreal Super Liner Black Lacquer, naprawdę łatwo zrobić nim kreskę, no ale mi i tak wiecznie łapy się trzęsą (padaczka), więc leży sobie i czeka na lepszy dzień ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#265 |
BAN stały
|
Ale to jak to tak, moja chyba dba tez dla mnie o siebie troche
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#266 | |
Raróg
|
Na pewno dba, na pewno, no jakżeby inaczej
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#267 |
BAN stały
|
Grumpy była bardziej brutalna w swej ocenie
![]() ---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ---------- Laura a Ty byłaś kiedys modką ?. Jestes najdłuzej bedącą tu wizazanką jaką widziałem dotychczas nawet Aniołek Tasmański jest krócej |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#268 | |
Raróg
|
Byłam, ale zrezygnowałam, jednak zostawili mi zielony nick, potem narozrabiałam i został mi tylko "Raróg", i tak mam szczęście, że wróciłam na to forum. Szczęście... hmm... chyba moge tak powiedzieć. Ale ja tu jestem jeszcze dłużej, tylko miałam nick Evita. Strasznie wtedy było, watki miały strukturę tzw. drzewek, więc przy dawnych wolnych łączach mogłeś zapomnieć, że Ci się wątek załaduje do końca ; )
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:45.