![]() |
#241 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 11
|
Dot.: za ma³o seksu w zwi±zku
uuu, no to grubo siê porobi³o...... Nawet mnie nie strasz, ju¿ zaczynam my¶leæ o moim ¿e te¿ co¶ kombinuje
![]() ![]() ![]() Edytowane przez MYSZKAA25 Czas edycji: 2009-04-18 o 09:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#242 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 99
|
Myszkaa25 kto¶ kiedy¶ powiedzia³,¿e zaufanie jest dobre ale kontrola jeszcze lepsza
![]() Kochanka nie miala pojecia o moim istnieniu,zreszta sama nie wnikala.Dla niej to byla czysta rozrywka taki niezobowiazujacy sex.Dla niego tez.¯adnych pieszczot,poca³unków...cz yste r¿niêcie!Przepraszam za wyrazenia ale wscieklosc na nowo we mnie narasta. Kazdy mi mówi,ze to wielka odwaga spotkac sie z kochanka wlasnego faceta.Ja nie widze w tym zadnego heroizmu.Po pierwsze jest to jedyne rzetelne ¼ród³o informacji (bo ex baran szed³by w zaparte do koñca ¿ycia),po drugie dobrze jest zobaczyæ swoj± konkurencjê (mozna sie albo zdo³owaæ albo dowartosciowac) a po trzecie zyskac nowa znajom± ![]() Sex w zwi±zku nie jest najwa¿niejszy.Jest jednak bardzo wa¿ny.Nie mo¿na go niestety niczym innym zast±piæ...a na pewno nie tym,ze facet jest dla nas dobry i kochajacy.To nie wystarczy.Z up³ywem czasu coraz bardziej jego brak staje sie nie do wytrzymania, jest przyczyna sprzeczek i niedomówien.Ja ju¿ wiem,¿e drugi raz nie wdepnê w takie bagno.Tak sie po prostu nie da ¿yæ. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#243 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 29
|
Gratulujê pomys³u i wytrwa³o¶ci - dobrze mu tak !
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#244 | |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 43 642
|
Cytat:
Na pewno - bogatsza o te do¶wiadczenia - drugi raz nie dasz siê nabraæ na "jestem zmêczony". I bêdziesz patrzy³a na to, co robi, a nie co mówi. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#245 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 70
|
Tak jak moja poprzedniczka MYSZKAA25 moj facet jest dobry, kochany, idealny kandydat na mê¿a ale sex.....
Edytowane przez CyrkoniaKasia Czas edycji: 2009-05-22 o 13:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#246 |
Raczkowanie
|
CyrkoniaKasia-nastêpnym razem proponujê jemu wrêczyæ ten balsam
![]() ![]() Wspó³¿ycie raz na 3-4 tyg.w zdrowym,normalnym zwi±zku jest trochê niepokoj±ce.Nie znam Twojego T¯ ale mo¿e byæ te¿ tak,¿e po prostu go odpychasz swoj± sexualno¶ci± i otwarto¶ci± w tej kwestii.Mo¿e chcia³by jakiej¶ grzecznej dziewczynki?Nie wiem,nic mi lepszego do g³owy nie przychodzi..poza tym oczywi¶cie,¿e te¿ mo¿e kogo¶ mieæ.Ale to ju¿ takie ma³e zwichrowanie po moich ostatnich do¶wiadczeniach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#247 |
Raczkowanie
|
chyba raczej nikogo nie ma choc sama nie wiem....prawda jest taka ze ufaj ale sprawdzaj...
Edytowane przez CyrkoniaKasia Czas edycji: 2009-05-22 o 13:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#248 | |
Przyczajenie
|
Nieeee, no kochane moje. Tu nie ma ¿adnej opcji, ¿ebym wytrzyma³a bez. Dodam (nieskromnie
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez MYSZKAA25 Czas edycji: 2009-04-22 o 20:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 273
|
dziwne,faceci sa czsami skomplikowaniu okropnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#250 |
Zakorzenienie
|
o matko dziewczynki!
zawsze trwierdzi³am ze to me¿czyzni chca sie bzykac zawsze i wszedzie a tu oooo jak was czytam to szczerze wspó³czuje ja tylko sie lekko przeci±gne i wypne lekko biust to widze w spodniach ze jest ok ![]() ahhh a pozniej klap na pupe i ostra jazda... uwielbiam tak ![]()
![]() |
#251 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 314
|
Cytat:
powinien skakaæ z rado¶ci, ¿e chcesz ¿eby Ciê zer***±³ ![]() ![]() co za cz³owiek, mój jak ma mnie balsamowaæ to tylko jedno mu wtedy w g³owie, a raczej w spodniach |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#252 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 273
|
ja juz na glowie staje zeby wygladac ok zebu mu sie podobalo ale mam wrazenie ze one jest bardziej moim bratem niz facetem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#253 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 114
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#254 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny!A mo¿e to w³a¶nie Wy jeste¶cie dla swoich T¯ jak siostry/przyjació³ki?Sama bylam kiedys w takim 6-scio letnim zwiazku gdzie pewne granice zosta³y przekroczone...granice przyzwoito¶ci,intymno¶ci, w³asnego poszanowania.I ówczesny wówczas T¯ sta³ siê dla mnie bratem/kumplem a jak wiadomo z bratem czy kumplem sexu siê nie uprawia wiec wszelkie jego próby zbli¿enia siê do mnie koñczy³y siê niepowodzeniem bo ja po prostu nie mog³am kochaæ siê z kim¶ kto jest mi a¿ tak bliski.Facet nie by³ jaki¶ parszywy czy garbaty ale ja po prostu nie umia³am siê przemóc.I wszelkie jego starania sz³y na marne bo zwyczajnie po¿±danie i podniecenie z mojej strony wygas³o.I ¿adne zabiegi tu nie pomog± bo je¿eli Waszych partnerów te¿ ju¿ przesta³y¶cie krêciæ to chyba za wiele nie da siê ju¿ zrobiæ...
Edytowane przez Lena_28 Czas edycji: 2009-05-16 o 10:31 Powód: b³±d ort. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#255 |
Przyczajenie
|
Nie chcê pisaæ zbyt dok³adnie wszystkiego, bo mo¿e kto¶ zna mojego ch³opka, b±d¼ te¿ bêdzie zna³ w przysz³o¶ci a nie mam na razie wizjii robienia mu obciachu, ale do czego zmierzam, mój ch³opak jest sportowcem. Nie bierze ¶rodków dopinguj±cych, z reszt± wa¿y 78 kg. Wygl±da pewnie ¶wietnie, ale chyba ju¿ nie dla mnie.... Na pocz±tku (czyli 5 lat temu) jak do mnie przychodzi³ to nie wiedzia³am co ze sob± zrobiæ. Po prostu najchêtniej bym go zjad³a. Wydawa³o mi siê ¿e Pana Boga za nogi z³apa³am. By³am jego pierwsz± dziewczyn± i on chce ¿ebym zosta³a jedyn±....Ale ja sobie z tym nie radzê. Wiem, ¿e wy¿ywa siê w sporcie, odnosi sukcesy,dziêkuje mi za wsparcie.....A ja siê ogl±dam za jego kolegami
![]() ---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ---------- hehehe, to zadzwoñ do mnie ![]() ---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ---------- hehehe to zadzwoñ do mnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#256 |
Raczkowanie
|
Myszka,szczerze?...Nie widze tego na dluzsza mete.Facet,o ktorym wspominalam w poprzednim poscie tez bylby idealnym mezem,ojcem...tez zapewnilby mi poczucie bezpieczenstwa,stabilizac ji, etc.Ale wiem,ze bez udanego zycia intymnego po prostu nie da rady!Tez myslalam,ze bede zalowac,ze od niego odchodze...i owszem,przez pierwszych kilka miesiecy tak bylo ale to minelo...Nie wiem ile masz lat ale mysle,ze wczesniej czy pozniej zaczniesz szukac przygod na boku,byc moze nawet sie zakochasz...jak ja.I uwierz mi,brak udanego pozycia pociaga za soba mnostwo frustracji,niedomowien,sp iec i nie zauwazysz nawet kiedy zaczniecie sie od siebie oddalac z tego tak niby b³ahego powodu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#257 |
Przyczajenie
|
Tak, pewnie masz racjê. Trochê ¿al tych prawie 6 lat. Ale je¶li chodzi o zwi±zek i w ogóle szczê¶cie, to cz³owiek powinien byæ egoist±. Jak do tej pory zawsze robi³am tak, ¿eby jemu by³o dobrze (to co on lubi, czyli ogl±danie tv najczê¶ciej) Ale za du¿o siê teraz dzieje w moim ¿yciu. Na pewno dam znaæ jak to siê skoñczy³o.... I mam pytanko Lena, zadowolona jeste¶ z nowego partnera? ¯yczê wszystkiego naj naj! W koñcu zas³ugujemy!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#258 |
Raczkowanie
|
Myszka ale zes dowalila z tym pytaniem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#259 |
biegam dla Zabawy
Wiadomo¶ci: 5 181
|
Laski, fajnie siê was czyta. Sk±d ja to znam. Te¿ mi siê trafiali tacy z mniejszym temperamentem i to bez sensu jest! Szukam dalej idea³u co bêdzie pasowa³ i pod tym wzglêdem. Bo seks jest fajny i nie bêdê rezygnowaæ z tego.
Zreszt± lepiej po prostu siê czujê jak jestem zaspokojona, jak nie to chodzê wkurzona i to te¿ dla faceta niedobre ![]() Chyba warto szukaæ takiego, który bêdzie pasowa³. Tylu facetów na ¶wiecie, nie ma co tkwiæ w nie do koñca udanych zwi±zkach. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#260 |
Raczkowanie
|
Alkaxy masz racjê!
Gorzej jak siê przegnie w drug± stronê i z nowym partnerem bêdzie nas ³±czy³ tylko i wy³±cznie sex bo i takie pary funkcjonuj±, które na codzieñ siê wyzywaj± i rzucaj± czym popadnie a ³ó¿ko rozwi±zauje za nie wszystkie spory ![]() Póki co ja te¿ nie zamierzam siê tak szybko poddawaæ i jeszcze jakie¶ 2 lata mogê po¶wiêciæ na szukanie "idea³u" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#261 |
Przyczajenie
|
hehe, Lena nie ¶wiruj! Jak nie znajdziesz nikogo to zostawiam mojego i jedziemy we dwie gdzie¶ w ¶wiat na poszukiwania
![]() A tak szczerze to najgorsze jest, ¿e kiedy masz faceta, zawsze siê krêci mnóstwo adoratorów. Nagle jak siê koñczy zwi±zek i (o zgrozo) masz nadziejê ¿e szybko kogo¶ znajdziesz (w koñcu tylu ich by³o) to w momencie nie ma nikogo!! ![]() Nie ukrywam, ¿e jestem niereformowaln± flirciar±. Teraz jestem z moim ch³opakiem i cieszê siê¿e mam mnóstwo kolegów -jego kolegów swoj± drog± ![]() Mo¿e to nie za elegancko, ale co mam zrobiæ. Jak siê z kim¶ widzê raz na jaki¶ czas to jest fajnie. Na d³u¿sz± metê ka¿dy siê zmienia, a ju¿ na pewno to nie jest mi³o¶æ, raczej przyzwyczajenie, rutyna, której nie chce nam siê nawet zmieniaæ. Wiêc korzystam, póki kto¶ chce do mnie przyjechaæ raz na czas i porozmawiaæ (a mi³o jest widzieæ w spojrzeniu ch³opaka zachwyt ![]() Lena, ale szczerze, znam kilku po prostu zaj.bistych ch³opaków. Jak masz ochotê to zapraszam na imprezkê i z chêci± Ciê poznam ![]() Mój ch³opak nie wychodzi raczej z domu. Kiedy¶ wiecie co powiedzia³? ¯e do szczê¶cia potrzebna mu dobra ksi±¿ka, ¶wiêty spokój i kubek ciep³ej czekolady(!!!!!!!) Na serio, gdybym tego nie s³ysza³a i go nie zna³a to nie uwierzy³abym. Przystojny, wysportowany m³ody ch³opak.......i gor±ca czekolada. eh, za ka¿dym razem jak o tym pomy¶lê to siê ³apiê za g³owê. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#262 | |
biegam dla Zabawy
Wiadomo¶ci: 5 181
|
Cytat:
![]() Myszkaaa i dobrze robisz, ¿e widzisz ¶wiat poza swoim ch³opakiem. Fajnie sobie poflirtowaæ, a nic z³ego siê przecie¿ nie robi;p Wiecie co jest ¶mieszne? Ja te¿ w sumie mog³abym wam zaproponowaæ wielu facetów, bo znam ¶wietnych, ale jak patrzê pod swoim k±tem, to jako¶ mi nie do koñca pasuj±. We¼miecie mnie ze sob± jak ju¿ zaczniemy szukaæ faceta po ¶wiecie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#263 |
Raczkowanie
|
Hehehe,Myszka,bardzo chêtnie poznam tych super amantów
![]() ![]() Ja,od dwóch tygodni,odk±d wróci³am do kraju bawiê siê w portale randkowe i muszê Wam przyznaæ,¿e jest to ca³kiem dobry sposób na spêdzanie czasu.By³am ju¿ na kilku randkach ale jeszcze jako¶ ¿aden z panów nie powali³ mnie na kolana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#264 |
Raczkowanie
|
ja chyba podlacze sie pod Wasz temat bo mam podobny problem "za malo seksu w zwiazku". Tyle ,ze u mnie nie jest to spowodowane brakiem checi ktorejs ze stron tylko....brakiem szans na seks.
Do tej pory razem z T¯ nie stronilismy od seksu i mielismy go pod dostatkiem. Oboje mieszkamy z rodzicami. Ale u mnie zawsze dom byl wolny (rodzice w pracy, czeste wyjazdy). U niego niestety ciagle ktos jest. Teraz wszystko sie zmienilo. Moja mama jest w ciazy i bardzo duzo czasu spedza w domu. Wlasciwie zawsze wtedy gdy ja wczesnie koncze zajecia jest w domu. A wtedy niestety nie mozemy z T¯em nic zrobic bo lozko potwornie skrzypi, z reszta w 2 pokoju slychac nawet jak rozmawiamy... probojemy kombinowac "na cichacza" no ale wiadomo ,ze to nie to samo.... wychodzi na to,ze w tym miesiacu uprawialismy seks moze z 4 razy, a ja biore tabtleki anty. we wrzesniu mama urodzi, a wtedy bedzie juz caly czas w domu. i juz chyba bedziemy kompletnie bez szans ![]() Nie wiem juz co robic, bo T¯ mowi zebym sie nie martwila, ale ja boje sie ,ze bez seksu nasz zwiazek umrze smiercia naturalna po prostu... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#265 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 407
|
unusual, przecie¿ po to s± hotele, hostele, pokoje do wynajêcia... chyba warto zap³aciæ 50 z³otych, ¿eby spêdziæ upojne popo³udnie.
![]() |
#266 |
Raczkowanie
|
Unusual,pewnie,¿e nic nie zast±pi spokojnego sexu w ³ó¿ku ale na szczê¶cie nadchodzi lato wiec sytuacji do igraszek w plenerze nie powinno zabrakn±æ...spacer po lesie, wypoczynek nad wod±, w wodzie
![]() ![]() A mo¿e pomy¶licie nad w³asnym mieszkankiem jesli zamierzacie byc razem forever and ever ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#267 |
Raczkowanie
|
rudeee, to na pewno jest jakies rozwiazanie... ale mysle ,ze na dluzsza mete tak sie nie da bo bysmy zbankrutowali...
Lena_28, latem powinno byc lepiej bo mamy zaplanowane juz 2 wyjazdy. ale ja najbardziej boje sie jak bedzie na koniec wrzesnia kiedy mama ma wyznaczony porod. nie licze na wspolne mieszkanie. T¯ z domu sie raczej nie wyprowadzi z reszta na razie nie mamy stalych dochodow zeby sie samemu utrzymac. troche sie boje,ze po prostu z czasem zacznie mnie nudzic patrzenie sobie w oczy i seks 1 na miesiac... i ,ze zaczne szukac wrazen ![]() a moze ktoras z Was jest w podobnej sytuacji ? Jak sobie radzicie? Edytowane przez unusual Czas edycji: 2009-05-30 o 12:08 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#268 |
Raczkowanie
|
hmmm ciêzka sprawa
![]() moze wspolny wynajem miszkania ?? malutkiego ?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#269 |
Przyczajenie
|
Dziewczynki,mia³am teraz na 2 tygodnie wolne mieszkanie. Pierwszego dnia ch³op zapowiedzia³ ¿e bêdzie wieczorkiem romantyczna k±piel przy ¶wiecach i winko!!! Ale tylko zapowiedzia³. ¯adnej atmosfery, winka te¿ na oczy nie widzia³am..... Nie rozumiê tylko po co oni to mówi±?! Ja nic nie mówiê, a jak chcê co¶ zrobiæ to po prostu robiê!!! A nie wychodzê na g³upka, ¿e obiecujê i nic nigdy z planów nie wychodzi. Te 2 tygodnie ju¿ minê³y. Mieszkamy osobno - jak dawniej. Mam mieszaneuczucia.On siê cieszy ¿e tak wspaniale siê razem mieszka, a ja chodzê wk.rwiona na ca³y ¶wiat. Bojê siê,¿e zostanê z nim z wygody. Bo to ju¿ tyle lat razem, przecie¿ nie zmarujê mu takiej czê¶ci ¿ycia....... Jest dla mnie dobry
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#270 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 101
|
Czesc dziewczyny
![]() Mam podobny problem i pozwolilam sobie sie Wam pozalic ![]() Ja jestem ye swoim facetem niecale 3 lata, a kochamz sie od ok roku, jest moim pierwsyzm. Myslalam, ze bedzie cudownie i wspaniale a tu wielki guzik. On nalegal zebzsmz uprawiali seks, ale ja nie bzlam na po czatku gotowa pszchicznie. A jak juz sie zdeczdowalam to seks raz na 3 tygodnie. O co chodzi.... oczywiscie oglada baby na necie i sie sam zadowala 2 razy w tyg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:12.