![]() |
#241 |
Raczkowanie
|
Dot.: Po jakim czasie zrobić test ciążowy??
Adatkuś
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wiesz co sobie myślę,,,, że jak urodzisz dzidzie to będzie to najszczęśliwsze dzidzi pod słońcem... ![]() ![]() Pamiętaj nadzieja umiera ostatnia...trzeba walczyć... W pełni podzielam Twoje zdanie Kochana....bo jak można nie chcieć dziecka...przecież to jedyna rzecz na tym głupim świecie, która ma sens....przecież kto jak nei dziecko właśnie nadaje sens pracy...załatwianiu...mar twieniu się...codziennych problemów małżeństw... ehhh co za ludzie.. ![]() Aaaa bym zapomniała 3maj kciuki jutro .... najpierw egzamin a potem....potem jade na rozmowe o prace .... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#242 |
Zakorzenienie
|
Dziękuje Ci za wsparcie kochana jesteś
![]() tak moj mąż juz sam kiedys powiedziałami ze to moze jest jego wina i sam chciał isc na badanie nasienia bo on tez naprawde chce dzidzie i nie miał jakichkolwiek problemow z tym, ale jakos pozniej przestalismy o tym rozmawiac i wiadomo... ucichło . ale teraz mysle ze chyba nie ma potrzeby isc na te badania -wstrzymamy sie miesiac jeszcze bo jak w tym miesiacu sie nie uda to do kliniki pojade a tam juz sami kazują porobic wszystkie badania a w pierwszej kolejnosci męża. Tak wiec puki co mam nadzieje ze w tym cyklu sie uda... ![]() A za ciebie trzymam mocno -mocno kciuki ![]() ![]()
![]() |
#243 |
Zadomowienie
|
hej kochaniutkie.Ech.wiecie zastanawiam się,czy nie jestem ciazy
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#244 |
Raczkowanie
|
Adatko; NO to ja czekam na wiadomość, że jesteś w ciaży..a wiem napewno, że będziesz o ile już się coś tam nei fasolkuje...ja wczoraj odkryłam ze 11 powinnam dostać @ ..dziś 14 ..hmm penwi ez nerwów mi się spóźnia...za wcześnie na jakieś objawy chyba chociaż niedobrze mi jest czesto i b\rzuszek taki inny...ale to też pewnie spowodowane czymś innym.. eh
Nio widzę, że masz wspaniałego męża....życzę wam dzidzi z całego serduszka.. ![]() Katalinko ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#245 |
Zadomowienie
|
Greeneyes trzymam za ciebie kciuki.Może jednak to wcale nie stresik:dtylko dzidzia w brzuszku rośnie kto wie?
![]() Adatko może w tym miesiącu się uda.kiedy wypada ci @? U mnie bez zmian,żadnych objawów ciąży,tylko te sutki mnie bolą aż sie zrobiły ciemnoczerwone.Wczoraj w sumie kochaliśmy się bez zabezpieczenia,ale pózniej z prezerwatywą plemnikobójczą.ciekawe czy wogole ona zabija plemniki.hm ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#246 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Tak męża mam kochanego -on tez bardzo chce dzidzie i napewno zrobilby wszystko zeby tak bylo- wiec nic sie nie martwie bo jak bedzie potrzeba to napewno na wszystko sie zgodzi - kocham go za to ![]() I ja tez czekam na wiadomosc od ciebie - moze jak @ sie spoznia hmmm... ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ale moze u ciebie bedzie inaczej ![]() ![]() po weekendzie fajnie ![]() ![]() ![]() na ten miesiac to juz sie nie załapie -ewentualnie jak by co -to czerwiec ok. 8 chyba , tak wiec mam bardzo duzo czasu do przyszłej @ oby juz wiecej nie przyszła ![]() dzis jest 5 d.c i 3-cia tabletka CLO wczoraj bardzo jajniki kluly wiec moze pecherzyki rosną ![]() ehhh oszalec można ![]() pozdrawiam kochane i czekam na wiesci od Was!!! ![]()
![]() |
![]() |
#247 |
Zadomowienie
|
Adatko masz,rację-lepiej sie nie nastawiać,więc cię posłucham
![]() ![]() ![]() Wiesz,a propo rodzinnych historii,to moja chrzestna mieszkająca w Anglii starała sie o dziecko 9 lat!!Wyobrażcie sobie,każdy już sie przyzwyczaił że nic z tego.Oni też.Pojechali sobie na wycieczkę do Ziemi Świętej-Jerozolima itd.Niedlugo potem okazało się,że ciocia jest w ciąży-urodziła super energicznego mena-ma na imię Jack.Jest super urwisem.Właśnie niedługo skończy 6 lat,Niedługo po narodzinach Jacka,ciocia była w Polsce i śmiała sie z innej cioci ze ta dzieci pod rząd urodziła.Jak sie okazało sama o tym nie wiedziała a sama już wtedy była w ciązy.Urodziła śliczną słodką Annabel.Także trzeba wierzyć! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#248 |
Zakorzenienie
|
Katalinko to ciocia musiała byc szczesliwa
![]() ![]() bardzo pocieszająca historia ![]() ![]() A kiedy planujecie ślub? jesli moge zapytać ![]()
![]() |
#249 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczynki...coś nie tak....hmmm... 4 dzień nie ma @ brzuszek w okolicy macicy jest twardy i opuchnięty...teraz pali mnei zgaga..ale to może coś zjadłam..Hmm...wiecie co ...ja chyba oszaleje....ja już nie wiem co się dzieje... bo jeśli to nie dzidzia to co to może być jakieś zapalenie ? ostatnio bolal mnei brzuszek po tym jak my z Miskiem tere fere:P nigdy wcześniej tak nie miałam.... Nawet nie myślę, że to ciąża....bo nie chce niepotrzebnie się nastawiać... Aduśka....3mam kciuki....nio i Katalinko za Ciebei też .... czekam do 21
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#250 |
Zadomowienie
|
Adatko.A ze ślubem to sama nie wiem,jesteśmy ze sobą 3 lata.Jest super.Głównie tu chodzi o kase.Nie chcemy rodziców obciążać kosztami.Ale też trudno samemu uskładać,ja studiuję dziennie a mój TŻ pracuje zarabia 1000 i studiuje.Bardzo bym już chciała zostać mężatką,jestem tego pewna.A tu nawet pierścionka zaręczynowego nie ma.przykro mi.Wiem,że to głupie ale smutno mi,moje kumpela już po roku znajomości się zaręcza.A propo to wiesz Adatko,ona sama opowiadała,że jej rodzice starali się o nią 10 lat,już mieli adoptować dzidzie a tu nagle BUM urodziło im sie dwoje dzieci.
Wydaje mi się,że jak wam sie w tym miesiącu nie uda to twój TŻ powinien spróbować oddać się w ręce specjalistów.Z tego co piszesz to nie będzie z tym problemów i nie strzeli focha.Będziecie wiedzieli w czym problem i pewnie oszczędzi wam troche nerwów. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#251 |
Zakorzenienie
|
greeneyes - masz racje nie nastawiaj sie na nic - ale te objawy sa dziwne zwlaszcza ze juz okres sie spoznia
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() raczej to nie zapalenie ale jak okres nie przyjdzie i test ciazowy nic nie wykaze to lepiej idz do lekarza bo to roznie bywa ![]() katalinko - dla pocieszenia my zareczylismy sie po 4 latach znajomosci a po 5 wzielismy ślub takze wszystko przed Toba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a rozmawiacie czasem o tym? co on na to? teraz w modzie są ciche zaręczyny... A jesli chodzi o mnie to poczekam ten cykl zobaczymy co ginka powie -jak kaze jechac do kliniki no to wtedy bede myslec co dalej -puki co wierze ze teraz sie poszczęści ![]() ![]()
![]() |
#252 |
Raczkowanie
|
Adatko...niooo Kochana i tak trzymać...optymizm to podstawa wszystkiego...mówie Ci hih
![]() ![]() ![]() ![]() Katalinko....ustny angol był...na 100% zaliczyłam...byłam w szoku hehe...nio a praca w hafciarni...na komputerze...nie wiem jeszcze dokładnie czy projektowanie czy nadzorowanie pracy maszyn ...zobaczymy jutro...o ile dostanę tą pracę... Buziaki i uściski dla was;* ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#253 |
Zadomowienie
|
I jak tam geeneyes nadal nie ma @??
mam nadzieje że nie i niech nie będzie jej przez kolejnych 9 miechów. Adatko co u Ciebie?Jak samopoczucie??Mam nadzieje że nadal masz super majówkowy nastrój.Ja nie bardzo ,w przyszlym tygodniu 3 kolosy,wczoraj miałam totalnego doła,nie miałam siły życ,tak mnie te studia wykańczają. ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#254 |
Zakorzenienie
|
greeneyes- a moze twoj TZ cos przeczowa i mowi ze chciałby by tatusiem
![]() ![]() ![]() gratuluje zdanego ang. ![]() katalinko - u mnie dzis humor odszedł w dal... dzis cos źle sie czuje ,boli mnie brzuch tzn . jajnik prawy i mam tak jak by zgrubienie -nie wiem czy to ma cos wspolnego z jajeczkowaniem bo niby teraz z tego jajnika mam miec owulację - moze to tylko efekt Clo ![]() ![]() ale i tak jestem nastawiona optymistycznie - wierze ze sie uda - tylko gorzej sie pozniej rozczarowac jak @ zaleje. A ty katalinko prosze sie juz nie smucic ![]() ![]() ![]() ![]() Bardzo podoba mi sie ten wiersz : Nawet nie wiesz,
ile jest w Tobie siły. Nie wiesz, ile możesz znieść i ile jeszcze dla Ciebie przygotowano. Nigdy nie spotyka nas większe nieszczęście niż to, które możemy udźwignąć. Twoje życie jest na Twoją miarę. I nawet gdy coś przygniata Cię do ziemi, pamiętaj, że od dna też można się odbić.
![]() |
#255 |
Zadomowienie
|
Piękny ten wiersz.Podnosi na duchu.
Wiesz,ja sie nie znam ale wydaje mi sie ze to zgrubienie od jajeczkowania.Też tak mam.Co do mnie,to bolą mnie piersi jak nigdy,sutków dotknąć sie nie da.Nie robie sobie nadzieji.Jeszcze 5 dni do @ wg kalendarza.Myślę o was dziewczyny,żeby wam się udało.a tak z innej beczki to chyba jedna z moich współlokatorek jest w ciąży,tzn nie powiedziała mi tego ale ma taki brzuszek okrąglutki i spory poza tym tak lekko przedzielony na pół.Ale kurcze głupio sie zapytać bo w sumie zawsze miała taki odstający ale teraz to juz taki że wooow.A jak się okaże że przytyła to jej bedzie głupio ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#256 |
Zakorzenienie
|
Moze jak by była w ciazy to by powiedziała,no chyba ze sie wstydzi, albo moze ma wzdęcia
![]() ![]() ![]() Ja bym sie cieszyła jak by mnie tak piersi bolały a tu własnie nic tylko same sutki... dziewczyny z innego watku pisza ze jak juz tak bardzo bolały je piersi to juz były pewne ze ta dzidzia -a mnie nie chcą bolec ![]() ![]() ciekawe co u greeneyes ???? kochana jak tam - @ nie ma ??????
![]() |
#257 |
Przyczajenie
|
Witam. Mam małe pytanie. 17 dni po możliwym zapłodnieniu wykonałam w laboratorium test ciążowy z moczu. Wynik wyszedł ujemny. Czy mogę mieć pewność że nie jestem w ciąży???
Dodam jeszcze że test wykonywany był około 4 dni przed spodziewaną miesiączką. Z góry dzięki za odp. Edytowane przez jaga_2001 Czas edycji: 2007-05-16 o 19:34 Powód: Post pod postem. Istnieje opcja edycji/multicytowania, z której proszę korzystać! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#258 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mysle ze nie jestes. a czemu nie z krwi??? myślę ze był by pewniejszy, a mozesz podac wynik tego testu i normę jaka napisano??? ogolnie przyjmuje sie ze test powinno sie robic w dniu spodziewanego okresu.
![]() |
![]() |
#259 |
Przyczajenie
|
Chciałam żeby wykonano test z krwi ale powiedziano mi że nie będą mi igieł wbijać chociaż na marginesie myślę że to moja sprawa ale jakoś nie mogłam się z nimi dogadać, a i jeszcze że to bez różnicy co myślę że jest nieprawdą. Co do wyniku to napisano tak: Test ciążowy wykrywający (i tu się nie mogę doczytać ale chyba) HCG w moczu ujemny. Niewiele mi to mówi, a nie mogłam się niczego dowiedzieć bo ta baba nie dość że nie miała czasu to jeszcze była nieprzyjemna, tak jak by mi łaske robiła że test wykonała.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#260 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jesli masz mozliwosc w innym osrodku czy szpitalu to mozesz powtorzyc test z krwi -jest napewno pewniejszy -no ale jak na tym twoim tescie pisze wynik ujemny to wydaje mi sie ze juz sie nic nie zmieni- dla pewnosci zrob jeszcze test ciążowy -domowy. powodzenia ![]()
![]() |
![]() |
#261 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#262 |
Rozeznanie
|
Czesc Dziewczyny
![]() Na poczatek to zycze wszytskim weterankom tego watku Greeneyes, Adatce i Katalince powodzenia, mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze ![]() Mam takie pytanie, tydzien temu mielismy z Mezem zupelnie niespodzewany 'wypadek' w czasie..., w postaci peknietej gumki. Byl to moj 13 dzien cyklu wiec jak najbardziej plodny. O Dzidzi myslelismy tak za 2 - 3 miesiace jak wrocimy z Angli, gdzie oboje pracujemy, ale jesli sie zdarzy to i tak bedzie cudnie! Taka nieplanowana niespodzianka... Oczywiscie od tego czasu moja psychika za wszelka cene dopatruje sie w moim ciele jakis objawow. Piersi mam niezmienione, troche boli mnie podbrzusze, a poza tym nic... No i mam do was pytanie, kiedy najwczesniej robilyscie test ciazowy... Bo ja @ ma dostac dopiero 29 a do tego czasu to ja nie wytrzymam chyba... Poza tym strasznie sie boje, bo jesli jestem w ciazy to moim najwiekszym problemem jest praca - zdecydowanie za ciezka dla mlodej mamy.... Oj chcialabym bardzo, jak Wy wszystkie... Buziaczki Dziewczkinik ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#263 |
Raczkowanie
|
Najwczesniej w dniu spodziewanej miesiaczki, trzymam kciuki buzka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#264 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#265 |
Zadomowienie
|
Hej Dziewczyny.
Zostało mi 5 dni do @.Bardzo mnie martwią moje piersi,nie zmieniły sie w kolorze,ale tak mnie sutki bolą,i sa takie zgrubione,dwa razy większe niż zwykle.Nigdy mnie tak nie bolałydlatego mnie to tak niepokoi, nie myśle wcale o ciąży i nie martwie się,więc to nie moja psychika.A moze jeszcze rosną-wkońcu mam 20 lat:/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#266 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#267 |
Zadomowienie
|
Dziękuje Asiula że trzymasz za nas kciuki.Ja bardzo sie zamartwiam moimi piersiami
![]() Mam nadzieje,że ten ''pechowy stosunek'' sprawi,że będziesz szczęśliwa ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#268 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczynki
![]() ![]() Jakoś tak dziwnie boli mnie podbrzusze...moze nawet nie boli tlyko tak dziwnie...piersi bolal bardzo ale to tak jak na okres...Hmm...może po prostu @ mi sie spóźnia ![]() ![]() ![]() ściskam was i całuje.... ![]() ![]() ![]() Asiula....jak to będzie dzidzia....to nie ma nic piekniejszego niż nosić w sobie nowe życie...będzie pięknie...zobaczysz ![]() Aaaaaa byłabym zapomniała Adatkuś piękny wierszyk...znam go .... dodaje energii... ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#269 |
Zakorzenienie
|
asiula wiec jesli bedziesz szczesliwa z powodu dzidzi to ja mocno trzymam kciuki
![]() greeneyes kochana zrob test bo juz ja sie niecierpliwie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mnie troche brzuchol pobolewa ale juz nie czuje tego zgrubienia ![]()
![]() |
#270 |
Rozeznanie
|
Oj bede szczesliwa, nawet bardzo... ale do terminu @ jeszcze tyle czasu... juz nawet kupilam 2 tesy ciazowe, ale codziennie sobie powtarzam zeby jeszcze poczekac... No i z moim cialem nic 'nienormalnego' sie nie dzieje, wiec pewnie niestety nic...
Ale moj Maz powiedzial ze jesli nie ma dzidzi, to jak tylko wrocimy do Polski (juz w lipcu) to bedziemy sie mocno starac o malenstwo. Nie ma na co czekac... Greeneyes ale masz dobrze z ta praca... ja niestety pracuje w hotelu jako kelnerka i pomagam tez w sprzataniu, wiec czasem sie tak nabiegam i zmecze i nadzwigam, ze az padam na twarz, wiec pod wzgledm warunkow w jakich pracuje to szkoda mi tej biednej dzidzi, ktora sie bedzie ze mna meczyc... o ile bedzie... Buziaczki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:48.