Mój pierwszy raz - wątek zbiorczy! - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-01-23, 23:26   #241
niebieskooka89
Przyczajenie

Dot.: Mój pierwszy raz - wątek zbiorczy!

Moim zdaniem przekroczylas, bo skoro wyrazilas swoja opinie i powtorzylas ja i uzupelnilas, i to kilka razy, to chyba juz wszystkim wystarczy... Nie mam ochoty dluzej z Toba dyskutowac bo widac ze nie zamierzasz zmieniac swego zdania, i skoro nie chcesz tego robic to po prostu nie rob, i daj juz z tym spokoj... :/
niebieskooka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-24, 07:52   #242
Poranna rosa
Raczkowanie

GG do Poranna rosa

nie zasmiecajcie klotni swoimi klotniami o byle co. kazdy ma prawo do swojego zdania, ale nei trzeba go powtarzac 10 razy, bo robi sie nudno i watek zbacza z tematu/
Stary 2007-01-24, 10:37   #243
Pomadka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hecate Pokaż wiadomość
uwierz mi ze nie jestem tu nawet zlosliwa i na pewno nie przekroczylam tu zadnych granic dobrego smaku.

Draze temat bo mnie zaintrygowal. I jesli bede miala ochote bede go drazyc tyle ile bede chciala i tak 'smaczny' sposob jaki uznam za stosowne.

a teraz bedzie niesmacznie - mysle ze ktos kto robil zadyme o avatar z netu nie powinien mnie pouczac.
Hecate spuść z tonu bo jesteś dość niemiła. Masz jakieś aluzje do kogoś tam-odsyłam na PW. W wątku zajęłaś już swoje stanowisko...

Stary 2007-01-24, 14:08   #244
Flofferek
Zakorzenienie

[nie pamietam czy sie wypowiadalam juz w tym watku, w kazdym razie nie znalazlam mojej wypowiedzi, a moze przeoczylam, bo cos mi chodzi po glowie...] w kazdym razie...
moj pierwszy raz byl w wieku 20 lat z obecnym partnerem (narzeczonym) na naszych pierwszych wakacjach (pojechalismy prawie na miesiac w gory), a bylismy ze soba 5 miesiecy czasem uwazam ze bylo to za wczesnie, bo pozniej bywalo sporo chwil grozy, ale juz sie ulozylo
Flofferek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-09, 11:24   #245
Cathas
Wtajemniczenie

GG do Cathas

Mój pierwszy raz został jakby "rozłożony na raty" z racji koszmarnego bólu przy pierwszej próbie. Wtedy poczekaliśmy, zdobyliśmy Lignocaine i ... było naprawdę zabawnie i zadziwiająco przyjemnie. Martwiłąm się wczesniej ,czy bedę odczuwać tylko ból, bez przyjemności, okazało się, że niepotrzebnie. Od początku było wspaniale.
Mężczyzna, z którym to było, nie jest moim chłopakiem, jedynie kochankiem i przyjacielem. I tak naprawdę cieszę się, że "trafiło" na niego Widujemy się nadal
Cathas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-11, 21:47   #246
Girl__18
Przyczajenie

Dot.: Mój pierwszy raz

Wspominam wspaniale, choc juz nie jestesmy razem Bylam w nim do szalenstwa zakochana i jakos od samego poczatku naszego zwiazku czulam ze wlasnie z nim "to" zrobie To bylo u niego w domu, bylo super choc troszke bolalo. Planowalismy to, ale tego dnia akurat mialam okres, jednak dalismy rade Oczywiscie zabezpieczylismy sie Ogólnie: bylo cudownie i zawsze bede to milo wspominac
Girl__18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-05, 08:37   #247
agnyska81
Zakorzenienie

Mój pierwszy raz był ponad 8 lat temu, miałam 17 lat, on był 4 lata starszy. Chodziliśmy ze sobą od trzech miesięcy, wiedzieliśmy oboje że to nastapi prędzej czy później, bo rozmawialiśmy dużo na ten temat. Tego wieczoru zaprosił znajomych do siebie na drinka (i mnie też bo to wspólni znajomi). Kiedy znajomi poszli alkohol skłonił nas do działania. Byliśmy oboje skrępowani (ja dziewica, on prawiczek), pozycja była misjonarska, trochę mnie bolało, ale krwi żadnej nie było. Po czasie żałuję, że to z nim straciłam dziewictwo, bardzo niemiło wspominam tego chłopaka. Oczywiście razem już nie jesteśmy, zostawił mnie dla innej. Generalnie zrobiłam to nie z miłości. To był pierwszy chłopak, który na mnie zwrócił uwagę, do tego starszy i mi imponował. Ja byłam "zakochana po uszy" (albo raczej zauroczona), ale bardzo naiwna. Namówił mnie na wiele rzeczy (w sypialni) których teraz żałuję, bo to za wcześnie jak dla mnie było, a najlepiej w ogóle nie z nim, bo brak mu było taktu i delikatności.
agnyska81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-09, 20:28   #248
fanta20
Raczkowanie

Swój pierwszy raz przeżyłam jak miałam ponad 17lat z chłopakiem który miał 23 zrobiliśmy to u niego w mieszkaniu, po ok miesiącu znajomości. Odbyło się to tak spontanicznie i nieoczekiwanie Co do bólu to go nie czułam, tylko lekkie ukłucie i po wszystkim, mój chłopak nie wiedział że byłam dziewicą dowiedział sie po Był moim pierwszym i jak narazie ostatnim mężczyzną, bo nadal jesteśmy ze soba
fanta20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-21, 18:04   #249
Słowiańska Lara Croft
Raczkowanie

Facet 29 lat.Ja 16.Kochał mnie,ja go nie.Było cudownie.Zrobliśmy to po roku znajmości,Potem byliśmy ze sobą 3 lata,3 piękne lata.
Stary 2007-03-21, 22:09   #250
mika85
Raczkowanie

Ja pierwszy raz przeżyłam w wieku 20, po półtora roku znajomosci na początku troche bolało ale pózniej było przyjemnie. Nadal jestesmy ze soba planujemy slub w przyszłym roku
mika85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-21, 22:39   #251
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Miałam 16 lat, i kradziejem mojej niewinności jest mężczyzna za którego w następne lato wychodze za mąż i minie nam 8 latek.
Stary 2007-03-24, 20:35   #252
loris
Przyczajenie

ja swój pierwszy raz przyżyłam w wieku 16 lat było to dokładnie 11.09.2005r.. oczywiscie nadal jestem z moim facetem (jest 7 lat starszy). pamietam ze mama zawsze powtarzala mi zeb ym na ten pierwszy raz znalazla sob ie jakiegos doswiadczonego ;p i tak sie stalo. ale ból jaki przezyłam b yła niesamowity.. po prostu jak to wspominam to az dreszcze mnie przechodzą brrr bolało okropelnie. ale krwi nie było. a przede wszystkim stało się tam gdzie zawsze chciałam: na moim własnym wielkim łóżku

loris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-24, 21:17   #253
wąż
Raczkowanie

Miałam 17 lat. Kochaliśmy się po 6 miesiącach znajomości - u mnie w domu i było naprawdę fajnie. Lekko krwawiłam, ale za to nic a nic nie bolało. Pozycja - klasyczna i (lekko nieudana ) próba jeźdźca.
Było to 7 lat temu. Nadal jestem z moim wybrankiem

Edytowane przez wąż
Czas edycji: 2007-04-12 o 19:06
wąż jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-29, 16:45   #254
Sentenciss
Raczkowanie

Ja mój pierwszy raz przeżyłam w wieku lat 16, a mój TŻ 17 Dla nas obojga była to inicjacja seksualna i było, hmm... normalnie, neutralnie wręcz. Nie czułam bólu, jednak do opisywanej przez co poniektórych "monstrualnej" przyjemności też było daleko. Stało się to u mnie w domku, na łóżku moich (o zgrozo!) rodziców, którzy w tym czasie wyjechali na weekend. Atmosfera świetna, zabezpieczenie również...
Szkoda tylko, że wtedy, gdy było już "po", myślałam tylko- "O super! Zrobiłam to, nie jestem dziewicą". Hmmm. Od tego momentu wciąż jesteśmy razem (prawie dwa lata ), a ja dzięki niemu przekonałam się, że seks to nie tylko przyjemność fizyczna, ale też psychiczna

60-59-58-57-56-55-54-53-52-51-50
Sentenciss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-30, 16:10   #255
xyzgirl86
BAN stały

ja miałam 17 lat on też 17!! Niestety bardzo go kochałam lecz o n wtedy mnie nie ;( Bardzo bolało i nie obyło się bez krwi! ale wkońcu zrobiłam to z ukochanym teraz troszkę żałuje bo nie mogę o nim zapomnieć ;( a jestem z kimś innym
xyzgirl86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-11, 23:28   #256
Anarchy
Przyczajenie

oj dziouchy! ja to "mialam" zrobic dzisiaj, ale nie wiem czy to stres czy ja jestem jakas lewa, ale nie wyszlo. on po prostu nie mogl we mnie wejsc... juz sie umawiam na wizyte do ginekologa, bo on nie jest prawiczkiem i nie wydaje mi sie zeby robil cokolwiek zle. a mnie bolalo niemilosiernie i jestem wstrzasnieta ogolnie . ale nie teraz, to pozniej
Anarchy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-12, 08:09   #257
mysza_87
Zakorzenienie

GG do mysza_87

Cytat:
Napisane przez Anarchy Pokaż wiadomość
oj dziouchy! ja to "mialam" zrobic dzisiaj, ale nie wiem czy to stres czy ja jestem jakas lewa, ale nie wyszlo. on po prostu nie mogl we mnie wejsc... juz sie umawiam na wizyte do ginekologa, bo on nie jest prawiczkiem i nie wydaje mi sie zeby robil cokolwiek zle. a mnie bolalo niemilosiernie i jestem wstrzasnieta ogolnie . ale nie teraz, to pozniej
Ja stosuję żel intimel i jest świetny w przypadku, kiedy nie mogę sama zrobić się odpowiednio "mokra" żeby penis wszedł bez problemów Ale jeśli to twój pierwszy raz to problem raczej ma podłoże psychiczne bo może masz za bardzo napięte mięśnie z powodu stresu
Stary 2007-04-12, 11:25   #258
mononoke
Raczkowanie

Cytat:
juz sie umawiam na wizyte do ginekologa, bo on nie jest prawiczkiem i nie wydaje mi sie zeby robil cokolwiek zle.
A gdyby był prawiczkiem, to by źle wprowadzał swój penis, tak?
mononoke jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-12, 17:58   #259
Anarchy
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez mononoke Pokaż wiadomość
A gdyby był prawiczkiem, to by źle wprowadzał swój penis, tak?

tego nie mialam na mysli. tylko nie wiem czemu ale pomyslalam ze jak jest doswiadczony to bedzie mi latwiej a tu zonk! mam nadzieje ze to jednak przez ten stres.
Anarchy jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-04-12, 18:24   #260
Zuzick
Raczkowanie

GG do Zuzick

ja swoj pierwszy raz przezylam w wieku 18 lat, z chlopakiem z ktorym jestem nadal (od 2 lat), to bylo po 3 miesiacach znajomosci i caly czas sie nie moge nadziwiwc ze az tyle wytrzymalismy ;D z tym ze ten pierwszy byl "jakby nieudany" bo bolalo troche... ale nie mialam zadnego krwawienia i moj chlopak troche powatpiewal w moje dziewictwo ;D
Stary 2007-04-12, 19:27   #261
Poison27
Wtajemniczenie

GG do Poison27

A ja mam jeszcze wszystko przed sobą . Niby fajnie ale ja chciałabym już powaznego związku, jakieś takiej małe stabilizacji. Gdy już byłam prawie pewna że chce z pewnym chłopakiem to zrobić to ze mną zerwał . Tzn. nie myślcie sobie że latałam za nim jak miałam chcicę i sie przestraszył . Ciągle się spotykamy a ja cierpie . Nauczyłam się za to dzięki niemu otwarcie mówić o seksie więc chwała mu i za to
Stary 2007-04-12, 19:41   #262
kootek_mamrotek
Zakorzenienie

GG do kootek_mamrotek

Cytat:

tego nie mialam na mysli. tylko nie wiem czemu ale pomyslalam ze jak jest doswiadczony to bedzie mi latwiej a tu zonk! mam nadzieje ze to jednak przez ten stres.
ja to zrozumiałam ze jak juz nie prawiczek to jak juz przynajmniej raz mu sie udało to tym razem też powinien wiedziec gdzie
Stary 2007-04-14, 13:04   #263
keera
Przyczajenie

u mnie nie było żadnej krwi ani w trakcie ani nawet po... jedyne co pamiętam to ból :/ ale TŻ był bardzo delikatny... w sumie miałam nadzieję, że jak będę mocno rozpalona i rozluźniona to nie będzie bolało, a tu jednak inaczej :/ ale im dalej w las tym mniej i tym większą przyjemność się odczuwa tak więc w sumie ból chyba nie był aż taki duży (albo po prostu przyjemność potem większa i się zrównało )
keera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-25, 18:40   #264
madziussnk
Raczkowanie

Mój pierwszy raz był z moim ówczesnym chłopakiem, miałam 17 lat i zrobiliśmy to u niego w domu bo zostałam u niego na noc Stało się to po 2, albo 3 miesiącach spotykania się, dokładnie nie pamiętam.
Jeżeli chodzi o pozycje, to przede wszystkim na misjonarza, on był już doświadczony i pozwoliłam mu przejąć kontrolę
Uprawialiśmy również sex oralny, chciałam mu się zrewanżować za to, że było mi bardzo dobrze gdy on mi to robił
p.s nie było żadnej krwi
madziussnk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-26, 10:06   #265
Karola^^
Przyczajenie

GG do Karola^^

Ja swój pierwszy raz przeżyłam całkiem niedawno. Miałam wtedy prawie 18 lat, a mój TŻ 22. Tą noc pamiętam bardzo dokładnie. Wszystko było zaplanowane. Spałam wtedy u niego, brałam od jakiegoś czasu tabletki antykoncepcyjne. Krwi dużo nie było, natomiast ból był przeogromny! Mój TŻ jest na szczęście wspaniały - po wszystkim całował mnie i przytulał tak długo aż się uspokoiłam. Jestem z nim do dziś i z dnia na dzień jest coraz lepiej . Zrobilismy to po ok. pół roku bycia razem, a jutro minie dokładnie rok odkąd jesteśmy ze sobą. Kocham Go i tyle :P
Karola^^ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-27, 11:11   #266
Veni
Raczkowanie

ja swoj pierwszy raz przezylam majac 17 lat krwi zero ale ból OGROMNY! okropny nie umialam wytrzymac po paru minutach przerwy sprobowalismy jeszcze raz troszke mniej bolalo no i wkoncu po jakiejs chwili wkoncu przestalo bolec pozycje? misjonarska, pozniej taczka? nie wiem jak to sie nazywa tak jak misjonarska tylko nogi mam na ramionach swojego Tż, na jezdzca(moja ulubiona ) i od tylu wiec sie wyszalalam ale tylko on doszedl aaa i zrobilismy to po 4 miesiacach bycia ze soba
Veni jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-27, 16:30   #267
zlosliwiec
Przyjaciel Wizaz.pl

Cytat:
Napisane przez pokochaj_mnie Pokaż wiadomość
^^
Edycja postów = urlop...
zlosliwiec jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-29, 09:07   #268
spray
KWC

Cytat:
Napisane przez zlosliwiec Pokaż wiadomość
Edycja postów = urlop...
eee, a już myślałam, że się nam admin zaczął zwierzać
spray jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-29, 13:24   #269
smv
Zakorzenienie

dziewczyny czemu kazdy pisze tż??? co to kurde znaczy? to okrslenie na facet ale jaki to skrót od dawna bylam ciekawa;P
Stary 2007-04-29, 13:39   #270
Pomadka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez smv Pokaż wiadomość
dziewczyny czemu kazdy pisze tż??? co to kurde znaczy? to okrslenie na facet ale jaki to skrót od dawna bylam ciekawa;P
TŻ= towarzysz życia.
Piszemy tak nazywając swoich chłopaków, mężów i kochanków... Tak się po prostu przyjęło i tak jest.

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości