![]() |
#241 | ||
Konto usunięte
|
Dot.: czy to jest normalne?
Cytat:
---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#242 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#243 |
Zadomowienie
|
Autorko a ten facet który do Ciebie pisał że dla niego flirt to nie zdrada to na pewno mąż owej pani? Bo za cholerę w to wszystko nie uwierzę. Normalny facet obiłby Twojemu mordę za takie teksty w stosunku do jego żony. Jednak tylko do Ciebie "napisał", a nie było rozmowy przez tel? Nie wierz w to ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#244 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#245 |
Wtajemniczenie
|
Ale cyrk
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#246 |
Zakorzenienie
|
taki był nasz zwiazek. nie ukrywam tego. ale za duzo mi zrobił. chociaz przepraszam by sie przydało. ale nie znaczy to ze polece do niego
![]() |
![]() |
#247 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Na wala ci przeprosiny Odetnij sie od tego żałosnego typka i nie kombinuj z zamykaniem spraw, przeprosinami i czystymi kartami Przeciez to jakiś wypierdek nie wart uwagi, nie widzisz tego? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#248 | |
Rotmistrz
|
Cytat:
Rozumie, ze cierpisz, ze chcialabys, aby to sie nigdy nie wydarzylo, zeby bylo jak dawniej. Ale twoj eks to poprostu burak. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#249 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chciałabym ułyszeć przepraszam, ale nie powiedziałam, że polecę do niego. Nie napisałam, że dam mu szansę
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#250 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
A ja pisze ze zadne przepraszam jest Ci niepotrzebne. O tym ze mogłabyś polecieć nawet nie wspomniałam (za to sama wspominasz, jakby cos takiego Ci po glowie chodzilo). Zobacz jak wyglądała tutaj rozmowa z nim. Jak z bubkiem. I Ty chcesz jeszcze jakichś przeprosin? Może jeszcze szczerych? Serio, odpuść. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#251 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#252 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#253 |
Zakorzenienie
|
Dostatecznie się poniżyłam. Nawet Wy byłyście tego świadkiem. Nie sądziłam, ze jestem taka durna. Teraz jest poblokowany wszędzie gdzie to tylko możliwe. Jakby chciał się do mnie odezwać, to tylko przez gołębia. Nawet jak przyjedzie to ojciec go pogoni. Moje przyjaciółki wydrapią oczy. Nawet matka przyjaciółki. Także jak się do mnie dostanie to w kawałkach.
![]() |
![]() |
#254 |
Zakorzenienie
|
Internetowy spec od ręcznej robótki
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#255 |
Konto usunięte
|
Normalnie jak ten gościu się tu wypowiadał to miałam wrażenie jakbym słyszała byłego. Ależ mi się ciśnienie podniosło.
Panna, znienawidź go, tak jest łatwiej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#256 |
Zakorzenienie
|
[1=97063297b7b35b4a21bd582 d93800b2e45dfbb59_6372d6b 265f10;51200462]Normalnie jak ten gościu się tu wypowiadał to miałam wrażenie jakbym słyszała byłego. Ależ mi się ciśnienie podniosło.
Panna, znienawidź go, tak jest łatwiej ![]() Wiesz, że ja to wszystko wiem, nie? Ja to wiem i chcę. Ale w jednej chwili chcę go udusić a w drugiej przytulić ![]() Musi mi to minąć.
![]() |
![]() |
#257 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#258 |
Wtajemniczenie
|
Randam a ty nie wiesz, że każdy ma inne granice tolerancji i to, że dla ciebie to nie była zdrada nie oznacza że dla pannyatopowej też. Dziwi mnie, że tego nie rozumiesz. Przede wszystkim jak tak bardzo ją kochasz blablabla to powinieneś szanować jej granice a nie na siłę teraz wspierać, że jej granice są złe bo ty uważasz inaczej.
Pannaatopowa olej gościa naprawdę wyjdzie ci to na dobre ![]() Edytowane przez mrofka89 Czas edycji: 2015-04-28 o 05:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#259 |
Wizażowy Kot Igor
|
O kurczę, co się tu dzieje. Dobrze, że mój eks nie włazi na wizaż.
Powiem Ci jednak, że modus operandi ten sam: nadal do mnie pisze pod byle pozorem i stara się usprawiedliwić zdradę, choć podobno jest szczęśliwy w nowym związku. Zdradził...no bywa. Ale tego nagabywania i prób wybielania się nie pojmuję. No chyba, że sam się stara siebie przekonać o własnej szlachetności, empatii itp ( pan nawet złożył mi kondolencje z powodu śmierci Taty w cztery miesiące po fakcie, bo (cytuję): "nie może przejść obojętnie wobec mojej krzywdy". No pacz, jaki szlachetny. I nijak nie reaguje na proste zalecenie: "nie pisz do mnie i nie szukaj kontaktu". Śmieszne to trochę w sumie. I żałosne. Atopowa- ja Ci poradzę: odetnij się od niego i od niej. Niepotrzebnie nawiązywałaś z panną kontakt. To, co jest między Twoim eks a nią to jest cudza, brudna sprawa. Nie babraj się w brudzie, bo sama się ubrudzisz. Po co Ci to? Odetnij się radykalnie. Szybko pokończ wspólne sprawy (o ile takie macie), poniszcz wspólne zdjęcia, maile, wszelakie ślady bycia razem. Pomaga. Od mojego zerwania z eksem minęło 10 miesięcy. Na poczatku bardzo boli, ale nie tłum tego bólu. Wyrycz się, wykrzycz, wyżal przyjaciółce. Paradoksalnie: im bardziej będzie bolało, tym ból szybciej się wypali. Bo on musi się wypalić do końca. Po dwóch, trzech miesiacach (choć nie ma na to reguły) bol minie. Zostanie tylko absmak do faceta i do całej sprawy, choć i on będzie coraz mniejszy. Z perspektywy powiem Ci, że jestem zadowolona, że ani do niego ani do jego panny nie pisałam, nie awanturowałam się i nie babrałam w cudzym gnoju. Z calej sprawy wyszłam z twarzą, z nowym doświadczeniem i silniejsza. Ostrożnie coś się między mną a kimś zaczyna. Bardzo ostrożnie i nieufnie z mojej strony, ale idzie ku dobremu. Trzymam za Ciebie mocno kciuki. Proszę: nie dociekaj przyczyn, dla których on jest taki, jaki jest. Broń Boże nie doszukuj się żadnej winy w sobie. Zostaw to, odejdź i odetnij się od tego, co jest między nim a nią jak najprędzej. Ja przez 3 lata związku byłam dla eksa taką spokojną przystanią, wiesz, w jednej ręce kojący balsam, w drugiej pół litra i to był błąd. Powinnam to zakończyć za pierwszą zdradą. A nie wiem, ile ich było. Żałuję, że wtedy tego nie zrobiłam. Ucz się na moim błędzie, kobieto^^
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#260 |
Zakorzenienie
|
Dziekuje dziewczyny
![]()
![]() |
![]() |
#261 |
Raczkowanie
|
Wizaż z rana do kawy... <3
A na poważnie - nie ogarniam czemu dajesz się wciągać w takie rozmowy. Albo chcesz z nim być, co byłoby wybitnie głupie po tych akcjach i tekstach, albo koleś do odstrzału i należy czym prędzej odciąć się od całej sytuacji. Zablokowałaś wszędzie, pół sukcesu jest, drugie pół to utrzymać ten stan. Nie daj się sprowokować, taki koleś jest mega upierdliwy i będzie próbował wejść oknem. Block, ignore, kicki wszędzie, pozbądź się wszystkiego związanego z nim i żyj dalej. Zemsta to teoretycznie przyjemny pomysł, ale potem będziesz patrzyła w lustro i zastanawiała się kim się stałaś, że do tego poziomu zeszłaś. Nie warto. Choć kusi, wiem. Ale on, tamta laska etc - to już nie Twój problem. Na szczęście, nie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#262 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Teraz mi jest wstyd przed wami. Pewnie każdy myśli "udawała taką mądrą" a tutaj wyszło że idiotką cięzka jest. No jestem. To prawda.
Edytowane przez pannaatopowa Czas edycji: 2015-04-28 o 09:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#263 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja w ogóle tak nie uważam, rozumiem te pokręcone emocje, furie, to normalne. Przynajmniej miałaś wsparcie przy rozmowie z ex-em, dziewczyny murem za Tobą stały ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#264 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz wiem, że postapiłam dokładnie jak oni. Mimo, że jestem 10 lat starsza niż oni wtedy.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#265 |
Zadomowienie
|
Ja tam czekam na wysyp nowych użytkowników usprawiedliwiających misia i odciągających Cię od pomysłu uzmysłowienia prawdziwemu mężowi prawdy. Może i nową pannę Randoma poznamy
![]()
![]() |
#266 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiecie co przyniosło mi prawdziwą ulgę? Rozmowa z ex. Mamy wspólnych znajomych, chodzimy na te same koncerty, słuchamy tej samej muzyki. Niemozliwym jest, że go nie spotkam. Porozmawialiśmy na gg spokojnie, bez świadków o wszystkim co nas bolało. Doszliśmy do porozumienia, że jak sie spotkamy gdzieś to nie wydrapiemy sobie oczu. Przespałam calą noc i zjadłam śniadanie. Nie wiedziałam, że to będzie takie oczyszczające. Wiecie rozmowa, bez pretensji, nacisków, żali i agresji (obu wcześniej nas ponosiło). Choć dostanie z piąchy ode mnie jak kiedys go spotkam. Nie obraża się moich stróżów. Nie przetrwałabym gdyby nie wy. Nie wiem co bym wtedy zrobiła ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#267 |
Zakorzenienie
|
Może ja jestem dziwna, ale dla mnie wyznawanie miłości to już dawno nie jest flirt. Trzymam mocno kciuki, żebyś nie przeżywała zbyt długo i dostrzegła plusy tej sytuacji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#268 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#269 |
.
|
Nie biczuj sie za swoja reakcje. Teraz czas isc do przodu
![]()
![]() |
#270 |
Raczkowanie
|
"Doszliśmy do porozumienia, że jak sie spotkamy gdzieś to nie wydrapiemy sobie oczu. Przespałam calą noc i zjadłam śniadanie. Nie wiedziałam, że to będzie takie oczyszczające. "
? z jakiej okazji on miałby wydrapywać Tobie oczy? Nie czytam z reguły takich "melodramatów" ale w tym przypadku dałem radę całość.Głównie ze względu na na postać mocno żenującego bohatera. Już Cię urabia i sądzę,że osiągnie swój cel. Pamiętaj!typ jest wart dokładnie O pln.Zakłamany, inteligentny inaczej,manipulant średniego sortu,bardzo nielojalny w stosunku do Ciebie. Partner idealny. Twój wybór. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:08.