![]() |
#241 |
Zadomowienie
|
Dot.: Jestem singielką, jest nas więcej :)? 25 + - część II
jakiś nie zrównowazony ,nie wiadomo może chory..?
Fajnie wam sie gadało,nagle wychodzi do toalety,wraca i zmiana o 180 stopni.. albo specjalnie zaczął taki być, bo nie chciał płacić tych głupich 5zł za Cb ![]() może jakiś sknerus ekstremalny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#242 | |
BAN stały
|
Cytat:
Czasami to mnie zastanawia jak to możliwe, że znam wielu normalnych facetów, którzy są wolni, a takie przypadki, o których mówisz, bardzo często są w 99 % pozajmowani ![]() Nie wiem gdzie tkwi błąd systemu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#243 |
Zadomowienie
|
ja juz nie chodze na spotkania z netu,dużo ich nie było raptem 3-4 ale juz nie chce
![]() wiadomo, jak ktos zagada na fb bedzie fajnie sie gadało, to sie spotkam ale żeby tak siedzieć na badoo to no way ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#244 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#245 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
takiego chama to dawno nie spotkałam. serio. co za swinia. napisałabym mu co o nim myślę i od razu zablokowała i usunęła numer. ja tez skasowałam Tinder...jak nie spotkam się z tym z ostatniej randki ponownie to koniec, daje sobie spokój i nie chodzę na randki. mam kryzys chyba. wczoraj dużo płakałam i usunęłam numery wszystkich chłopaków z którymi pisze/pisałam. nic mi się nie chce ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#246 |
Wtajemniczenie
|
Może właśnie o to chodzi? Żeby przestać o tym myśleć, wrzucić na luz i nie szukać? Miej wy☠☠☠ane a będzie ci dane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#247 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#248 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#249 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co do kolegów - też by się przydali, lubię rozmawiać z facetami, a nie przyjaźnię się z żadnym na tyle blisko żeby się często spotykać i gadać o pierdołach ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#250 |
Rozeznanie
|
Mi sie wydaje, ze gosciu podczas tej wizyty po prostu gdzies zatelefonowal i to go moglo wk...
|
![]() ![]() |
![]() |
#251 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#252 |
Zakorzenienie
|
Hej jak tam żyjecie?
![]()
#253 |
Przyczajenie
|
ja mam 26 lat i w cale takiego parcia na dzieci i slub nie mam ??? czy na prawde teraz a z takie ważne jest to żeby juz w tym wieku mieć męza i dzieci ? i oczywiscie zachwycać sie swoja rodzina na Fb
![]() ![]() ![]() sama nie jestem lepsza bo tkwie w toksycznym zwiazku ale z dnia na dzien przekonuje sie ,że to nie ma sensu i coraz czesciej bije sie z myślą powrotu do domu do rodziców do swojego pokoju ... TAK MAM 26 LAT I CHCE WRACAĆ DO MAMY ! ![]() ![]() czy to az takie haniebne jest ,że majac 26 czy tam 28 lat nie mamy jeszcze męża i dzieci ... |
![]() ![]() |
![]() |
#254 |
Konto usunięte
|
U mnie tak jest, jak zależało mi na poznawaniu to była lipa, olałam sprawę i sami zaczęli się znajdować, w sumie niepotrzebnie. Co do starania się o faceta, zrobiłam to raz w życiu niedawno, osiem lat starszego (ja 89, on 81) i mnie spławił. Nie dostałam kosza nigdy, jeżeli już to ja byłam kończącą znajomość więc nie muszę mówić jak mi to weszło na dumę. Nie tyle sam fakt, że odmówił ale samo urażenie dumy, to jest denerwujące
![]() jeszcze ostatni tydzień sesji i narka egzaminy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#255 | |
Zakorzenienie
|
ja sądzę że z mojego randkowania nic nie będzie. ten facet kompletnie nie umie przejąć inicjatywy, strasznie mało gada, opisuje zawsze na to co ja mam do powiedzenia i to sporo pisze ale sam nigdy nic nie zacznie, o nic nie zapyta. juz powiedziałam sobie dobra ok wstydzi to zapytałam co robi bo się nudzę i można by się spotkać. to powiedział ze idzie na siłownie i da znać po siłowni ale nie podjął tematu tylko tak sobie piszemy o niczym. nie lubię takich cichych i nieśmiałych chłopów, ciężko mi ogarnąć. dam sobie spokój, tzn będę odpisywać jak napisze ale sama nie wychodzę z żadną inicjatywa.
![]() ![]() |
![]() |
#256 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#257 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie obraź się, ale Twój post trochę brzmi, jakbyś chciała go osaczyć.Żyj swoim życiem i daj chłopakowi żyć swoim. Może on wie, że przez najbliższe 2, 3 dni nie da rady się spotkać i dlatego nie proponuje spotkania? ![]() ![]() ![]()
![]() |
#258 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chodziło mi o to ze on napisze zawsze pierwszy ale nie potrafi pociągnąć rozmowy, nie ma żadnego zaangażowania w rozmowę, a jak ja przestanę odpisywać to za jakiś czas pisze wszystko ok? co robisz? ale nie zacznie jakiegoś konkretnego tematu. po randce on napisał od razu ze chce się spotkać itd, ja dopiero zasugerowałam dzisiaj bo serio się nudzilam. ja nigdy nie napisze pierwsza, no chyba ze juz jesteśmy po etapie randkowania. za bardzo się boje ze ktoś mnie oleje ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#259 |
BAN stały
|
Dokładnie. Lepiej poczekać i nawet wyjść za mąż po 30 niż się męczyć z byle kim.
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#260 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#261 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Ojej, wyluzuj, znasz go od paru dni. Na podstawie tak niewielu przesłanek nie warto wyciągać zbyt wielu dalekoidących wniosków i prowadzić tak głębokich analiz. Mam wrażenie, że ten chłopak Ci się nie spodobał, ale zachował się jak gentleman na randce (co było miłą odmianą) i tylko dlatego chcesz znajomość kontynuować. Nie tędy droga. Pisze i się interesuje- jest ok. Jak nie zaproponuje spotkania przez kolejny tydzień, to się zacznij martwić. :P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#262 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Przydałoby mi się jakieś udane spotkanie albo najlepiej kilka na poprawę humoru ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#263 |
Raczkowanie
|
O widzisz to będę miał pytanie !
![]() jak Ci się ogólnie żyje we Wrocku? ,opinie krążą że bezrobocia nie ma , praca leży na ulicy a tym ile się tam dzieje to nie powstydziłby się sam Kraków ![]() ciekaw jestem Twojej opinii mroja bo o mało co a bym wylądował w tym pięknym mieście , niestety na drugim etapie nie spodobał mi się prowadzący i intuicja mi mocno mówiła żeby jednak nie korzystał z oferty mieszkam teraz w Łodzi ale ostatecznie wyląduję w Warszawie , mieszkałem też wcześniej w Krakowie ale powietrze (jestem alergikiem) plus parę innych czynników zadecydowało że musiałem się wyprowadzić przez długi czas byłem chory na Wrocław , macie tam świetnie rozwiniętą sekcję salsy cubana i bachaty , obiecuję sobie że w końcu pojadę na którąś z tych reklamowanych salsotek przez mojego znajomego , i tak się zbieram i zbieram...w Łodzi brakuje mi bardzo tańców latino |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#264 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#265 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#266 |
Zakorzenienie
|
Z tym olewaniem to raczej nie chodzi o to zeby olewac konkretna osobę. Bo to juz jest jakas glupia gra. "Nie pokazuj ze Ci zalezy to bedzie Twoj"
![]() Chodzi wg mnie o to zeby sie po prostu nie spinac, nie nastawiać na zwiazek tylko podchodzic bardziej luzno. "Będzie co ma być". Nie rozmyślać o tym wszystkim tylko żyć tym co jest teraz, czlowiek jest wtedy mniej spiety i jest bardziej sobą. Nie widac w nim takiej hmmm desperacji i napięcia. |
![]() ![]() |
![]() |
#267 | |
Zakorzenienie
|
wczoraj długo gadalam z tym chłopakiem o którym mówiłam i zapytałam ile miał randek ogólnie z Tindera, powiedział ze trzy łącznie ze mną. ale nie pytałam o nic więcej. i później on się mnie zapytał czego ja szukam ogólnie, ja napisałam ze na pewno nie przygody ale nie chce się z niczym spieszyć, poznać się po prostu i zobaczyć co z tego wyjdzie.
on napisał ze nie szuka niczego poważnego, ale kogoś żeby miło spędzić czas a kto wie jak się to rozwinie. jakoś wydaje mi się ze stracę tylko czas, napisał mi jeszcze jak się zapytałam o te randki ze pisał z wieloma dziewczynami ale tylko z trzema się spotkał wiec pewnie pójdzie jeszcze na inne randki. odechcialo mi się tego umawiania serio, chyba za bardzo jestem na nie ogólnie jeśli chodzi o randki i tak wyszukuje tylko powodów żeby jednak się nie spotykać. wiem ze to głupie ale zawsze się tak bronie przed zranieniem. czy ktoś ma podobnie?
Edytowane przez MonnieB Czas edycji: 2015-06-26 o 13:10 Powód: o |
|
![]() ![]() |
![]() |
#268 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() mam tyle do zrobienia,chciałabym jeszcze tyle zobaczyć,nauczyć sie,pożyc...a dopiero później w odpowiednim momencie mieć dzieci i byc wtedy taka usatysfakcjonowaną i spełnioną matką ![]() i mieć odpowiednią sytuacje mieszkaniową,finansowa.. znam pary które wpadły w bardzo młodym wieku no i niestety po kilku miesiącach zaledwie rozwód..albo tkwią w razem ale nie szczęśliwi,straszne. co do wytłuszczonego strasznie długo sie zbierasz do tego,kiedyś to nastąpi? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#269 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
ahhh sama nie mam pojecia dlaczego sie tak męczę ... są dni kiedy myslę,że jednak jest wszystko ok a są dni kiedy mam wszystkiego dość .. ale do konca nie jestem pewna .. i chyba jednak nie kocham już .. bo jeżeli się kogoś kocha to raczej w łóżku nie myśli się o tym kiedy już będzie koniec i dalczego tak boli ;/;/ ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#270 |
BAN stały
|
Czyli nie masz ochoty a się przymuszasz ? Masz jakieś zaburzenia psychiczne, DDA albo coś w tym stylu ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:08.