|
|
#241 | |
|
Life is a drink ...
|
Dot.: Chamy, prostaki i niekulturalni ludzie
Cytat:
|
|
|
#242 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
interesy robio :d
|
|
|
|
|
|
#243 | |
|
Inez
|
Cytat:
? JA to nie mam tak dobrze |
|
|
|
|
|
#244 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#245 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Kiedy wyszłam z nim na chodnik, specjalnie zwolnił obok mnie samochód - stary rzęch, w którym siedziało pełno dresów (chyba z 8 ich tam było...) i jeden krzyknął do mnie: "Ale bym cię ruchał!", a reszta zaczęła rechotać. Najbardziej zabolało mnie, że w ogóle nie zwrócili uwagi, że byłam z małym dzieckiem :/ Pamiętam też sytuację, kiedy byłam na wakacjach w Zakopanem z rodzicami, miałam wtedy może 12 albo 13 lat i byłam dzieciakiem. Na poboczu drogi stały konie, obok grupka woźniców. Ponieważ lubię konie spytałam woźnicy czy mogę pogłaskać konia, na co on odpowiedział: "pogłaskać to ja mogę ciebie', a cała reszta zaczęła obleśnie rechotać. |
|
|
|
|
|
#246 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie rozumiecie wcale tego, o co mi chodzi. Jeżeli ja jestem na czas, a instruktorki nawet nie ma jeszcze w stajni,przy czym ja dostaję od siostrzyczki opieprz, to jest moja wina? Ja jestem na czas, więc to ciekawy tok rozumowania, nie powiem ![]() Tam się akurat koni nie czyściło, chyba że ktoś miał blisko, z tej samej miejscowości. A ja tam jechałam autem jakieś pół godzinki, no i wtedy miałam dosłownie jeden wolny dzień w tygodniu na jazdę, liczyła się każda minuta, więc faktycznie uważam, że można swobodnie zwalić na mnie winę. bo to ja komuś marnuję czas, prawda?? Nie mam nic przeciwko czyszczeniu czy siodłaniu, ale przeciwko nieuzasadnionemu opieprzowi - zawsze! No bo to takie burackie z mojej strony,na czas jestem na jazdę! Jeździłam w różnych miejscach, i często nikt nawet nie pyta, czy nie chcialabyś osiodłać czy wyczyścić konia, więc ![]() Żeby była jasność, odpowiadam w tym poście obu dziewczynom, które na mnie skoczyły ![]() Chciałabym, żebyście mogły moją instruktorkę spotkać. Potrafiła wywinąć takie chamskie numery, że do tej pory zastanawiam się, jak dostała uprawnienia widocznie samo ukończenie stosownego technikum to za mało.
Edytowane przez lwia paszcza Czas edycji: 2015-09-03 o 12:55 |
|
|
|
|
|
#247 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#248 | ||
|
Inez
|
Cytat:
. Tak tylko zapytałam, bo trochę siedzę w tym środowisku i mnie to zaciekawiło . Uprawnień nie dostaje się za zachowanie, kulturę i ładne oczka (na szczęście).---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ---------- Cytat:
.
|
||
|
|
|
|
#249 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?Chyba z lekka przewrażliwiona jesteś. Ja się odniosłam do psota Czarnej, która pisała, ze nikt jej konia na jazdę nie przygotowuje, więc ja napisałam, że ja miałam identycznie. Więc skoro na głupim wizażu już wyolbrzymiasz i 'och, skoczyły na mnie', to przypuszczam, że przytoczona sytuacja też mogła wyglądać nieco inaczej Edytowane przez Dotka90 Czas edycji: 2015-09-03 o 13:11 |
|
|
|
|
|
#250 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeśli opieprza mnie ktoś, z kim nawet się nie umawiałam, jeśli na mnie krzyczy, to fakt, muszę tego spokojnie wysłuchać aMoże źle się wyraziłam z tym skakaniem, ale rozwodzić nad tym się nie zamierzam. MalarskiSen - wiem, że masz rację, teraz jeżdzę gdzie indziej ![]() ---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ---------- Dotka90 - Przemyślałam to sobie jeszcze raz i nie, jakoś nie wydaje mi się, żebym to wtedy zrobiła coś złego, nawet mimo tego że w końcu się wkurzyłam te laski naprawdę umialy się zachować, szkoda tylko, że często nie tak, jak trzeba Na temat mojej instruktorki opinię były bardzo, ale to bardzo podzielone, na pewno nie wszystko było pięknie i różowo, a Jej siostra, która na mnie wyjechała, zwyczajnie mnie nie lubiła i źle to ukrywała. No ale trzeba było gdzieś jeździć. Zatem uprasza się o nieobwinianie mnie o zaistniałą sytuację
Edytowane przez lwia paszcza Czas edycji: 2015-09-03 o 13:49 |
|
|
|
|
|
#251 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#252 |
|
Zakorzenienie
|
Kobito, ale przecież nikt Cię nie obwinia, przecież ja się odniosłam do postu Czarnej na temat przygotowania konia do jazdy, a nie w ogóle do Twojego posta.
Naprawdę uwierz, że nie w każdym poście chodzi o Ciebie. |
|
|
|
|
#253 |
|
BAN stały
|
No to wszystko jasne nikt na nikogo nie naskoczył, siostry były prostaczkami a konie są super i w niektórych miejscach można je przygotowywać a w innych idzie się na gotowe.
To ja mam odzieżowy sklep chiński u siebie w mieście a pod nim jest stragan z ciuchami z chińskiego 10 -20 zł droższymi, nie wiem może to dla klientów wstydzących się wchodzić do chińskiego
|
|
|
|
|
#254 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w ostatnim poście chodziło mi tylko o twoją drugą wypowiedź do mnie, i o doprecyzowanie tego o czym napisałam to wszystko.MalarskiSen - to śmieszne, o czym piszesz ale z drugiej strony ilość chińskich sklepów mnie przeraża... W jednym z domów towarowych w moim mieście na piętrze jest już właściwie tylko chińczyk, telefony i zoologiczny. Lubię do chińczyka czasem zajrzeć, kupić jakieś duperele ale ich jest za dużo, tak jak biedronki. Gdzie się nie obrócę, tam kropki
Edytowane przez lwia paszcza Czas edycji: 2015-09-03 o 15:03 |
|
|
|
|
|
#255 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#256 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#257 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Supergirls don't cry. Edytowane przez JiinX Czas edycji: 2015-09-03 o 19:13 |
|
|
|
|
|
#258 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#259 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#260 | |
|
Wizażowy Kot Igor
|
Cytat:
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
|
|
|
|
|
#261 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oficerek póki co nawet nie miałam, jeżdżę w sztybletach i sztylpach, czy tam czapsach właśnie MalarskiSen, chodzi nam o to samo, cytrynowa wersja też jest dobra ![]() ---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ---------- Troszkę jeżdżę i coś tam o koniach wiem... Szkoda, że klub gdzie jest najlepsza instruktorka jaką spotkałam jest trochę daleko ...Ale tak całkiem zmieniając temat, co myślicie o tej ostatniej aferze z Dudą i Kopaczką? To niepodanie rąk? Ja mam mieszane uczucia ...
|
|
|
|
|
|
#262 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
. Fakt rozpakowałam jedną parę ,ale stwierdziłam, że nie będę świnia i wzięłam to co rozwaliłam , bo sama nie lubię jak ktoś z opakowań wyciąga i rzuca z powrotem.---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#263 |
|
BAN stały
|
Lwia Paszcza a to jest jeszcze biała? Ja spotykam tylko cytrynową, brzoskwiniową i zieloną, białej nigdy nie widziałam
(No ale nie ma nic złego, że ktoś ma buty za 600 zł zwłaszcza, że ona nie zarabia średniej krajowej to czemu ma nosić tańsze rzeczy? Przecież ich nie kradnie. |
|
|
|
|
#264 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może u ciebie jest tylko w jednej biedronce? Trzeba poszukać.Co do kopaczki i dudy, jak jedno będzie premierem a drugie prezydentem, to zawsze będą kwasy i takie sytuacje jak ta z Westerplatte. Aż przykre
|
|
|
|
|
|
#265 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#266 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#267 |
|
BAN stały
|
Ja osobiście lubię Kopacz i w ogóle platformę.
|
|
|
|
|
#268 |
|
Rozeznanie
|
Każdy ma prawo lubić co chce .
Tak w ogóle ostatnio dziwi mnie zachowanie dzieci biegających po podwórkach. Ostatnio pewna grupka dzieci ( kilka chłopców i jedna dziewczyna w wieku ok. 9-10 lat) biegała sobie beztrosko po dworze (ja akurat byłam z psem) i nagle zaczęli się kłócić z jednym z małych chłopców. Zaczęły biednego chłopczyka te dzieci (głownie DZIEWCZYNKA) bić i rzucać trawą, kopac, więc ja obrońca najbiedniejszych kieruję się w ich stronę, żeby pomóc małemu czyli coś ala "co tu się dzieje ?" Jednak zanim tam doszłam z moim miniaturowym psem ,chłopiec na szczęście uciekł do domu. No to te dzieci pobiegły na trawnik koło mnie i wymyślały jakiś głupkowaty wierszyk ,którym będą wyzywać kolegę . Oczywiście z wiązankami .Szło jakoś " Antka ojciec w du * pe ch**em pcha " ( Tak , tak mówiły 8/9 letnie dzieci, no i głównie ta dziewczynka) no to ja burknęłam na to " No nie ładnie ,żeby tak dziewczyna mówiła. A ona na mnie wrogi wzrok i mnie olała i dalej sobie śpiewała swoje wiązanki z kolegami . No to cóż.. Nie moje dzieci n ie moja sprawa. No i jakiś czas później idę ,a ta sama grupka trzaska świetlówki na ulicy i po nich skacze.
|
|
|
|
|
#269 |
|
BAN stały
|
Lepiej się nie wtrącaj bo jeszcze ich rodzice Cię pobiją. Kto normalny wypuszcza 9latka samego do 23 bo ja nawet do 20 bym nie pozwoliła. To są małe dzieci i nie powinny bawić się bez opieki. Ja w ich wieku mogłam iść grzecznie do koleżanki na przeciwko i za 2h być w domu.
|
|
|
|
|
#270 | |
|
Raróg
|
Raz spotkałam się z tego typu zachowaniem wobec mnie. Klientka w sklepie wyżerała ze stoiska winogrona, na uwagę ekspedientki zareagowała arogancko, stanęła w kolejce za mna i dostała moje słynne od dziecka spojrzenie. Usiłowała oczywiscie natychmiast doszukać sie we mnie wad, na co ja skasowawszy towar pokazałam jej wiadomy palec. Babok był naprawdę wstrętny, wyżerał te winogrona, pyskował kasjerce i mnie, nalezało się. Co najmniej.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:31.

interesy robio :d
wyjechała, że co ją tu robię, że ją się z nią na jazdę nie umawiałam i generalnie najlepiej żebym spadała. Bo ona nie ma tego w notesie, więc ją muszę dostać opiernicz! Cudnie
zamiast zadzwonić do siostry, chciała mnie po prostu wywalić. Zresztą śmieszna była ta jej niby odwaga, tzn. była z koleżanką - o ile ją znam, sama nigdy by się na coś takiego nie odważyła. Żałosne to było, słuchać ochrzanu za nie swoje winy
? JA to nie mam tak dobrze
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

. Uprawnień nie dostaje się za zachowanie, kulturę i ładne oczka (na szczęście).

w ostatnim poście chodziło mi tylko o twoją drugą wypowiedź do mnie, i o doprecyzowanie tego o czym napisałam

...