|
|
#241 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Majowe 2015 ! - część 4
Jeszcze ogrzewanie było u nas piecowe, to palili specjalnie ze była sauna soluszyn
oni na majtach a ja głęboko pod kołdrą szukająca nogą chlodku ze ściany
|
|
#242 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#243 |
|
Zadomowienie
|
Czy dynia z ziemniakiem, czy z czymś jeszcze, czy solo?
Bo robimy słoiczki, wyszły pyszne jabłka (od sąsiada, który od kilku lat nie pryska, nie nawozi, nie interesuje się ogólnie tą jabłonią) i jabłka z malinami (naszymi) i ogólnie jest eko-szał
|
|
#244 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć miśki!
Ktoś mnie tu jeszcze pamięta? ![]() Jakoś nie miałam ostatnio czasu, nastroju, dziecko moje miało gorsze dni, ja z resztą też... Wybaczcie :-* Jestem stanu wolnego ;-) Ale umowilam się w niedzielę z ciachem ;-) tak spontanicznie. Nie moja liga zupełnie, a jednak trochę mu się spodobałam chyba ;-) Może w weekend nas odwiedzi. Się dzieje więc u mnie, zanim poznam kogoś na stałe to coś czuje ze sporo ich się przewinie... Mam nadzieję że u Was wszystko w porządku :-*
|
|
#245 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#246 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#247 |
|
Zakorzenienie
|
Oszaleje.
Każde odlozenie do łóżeczka równa się pobudce. Śpię z nia w salonie. Powiedzcie, że jej minie i będzie spać w łóżeczku. Ze to tylko skok....
|
|
#248 |
|
Zadomowienie
|
My wlasnie cycujemy, poraz drugi, wczesniej bylo cos po polnocy, no ale spi od 20, wczesnie zasnal tym razem.
|
|
#249 |
|
Zakorzenienie
|
Witam siw ze sniadania.. mloda sie obudzila jak wstaqalam. Mam nadzieje ze zasnie tztowi...
|
|
|
#250 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#251 |
|
Rozeznanie
|
Hej
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 06:26 ---------- Poprzedni post napisano o 06:26 ---------- Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 06:42 ---------- Poprzedni post napisano o 06:26 ---------- Od nowa Wczoraj bylismy na bioderkach i wszystko ok. Teraz mamy sie zapisac jak młody bedzie chodzil. Te wkladki do wozka piekne sa ale robie detoks na allegro po tym jak podsumowalam swoje zakupy od stycznia Fistaszek widzialam te kombinezony piekne są Ja ubranka prasuje wszystkie bo sama nie lubie chodzic w niepoprasowanych Jakies takie sztywne sa. Ale odkad kupilam żelazko ze stacja oarowa prasowanoe to bajka. Na dupke nie używam kremow tylko puder. Chyba raz posmarowalam bepanthenem ta probke z niebieskiego pudelka i jeszcze dporo mam także nawet nic nie kupuje. Wspolczuje problemow paznokciowych. Mi zawsze wrastaly paznokcie u nog teraz je troche odchodowalam i nie obcinam a opilowuje i juž jest dobrze. Nadzieja zdrowia dla kacperka. I wiecej nie pamietam Musze dom posprzątaç Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#252 |
|
Wtajemniczenie
|
Lena spadla z lozka...
Jechac do szpitala?
|
|
#253 |
|
Zadomowienie
|
Zależy jak się zachowuje? Jak zobaczysz coś niepokojącego to na pewno. Popatrz czy tak samo chwyta zabawki, czy za nimi patrzy, czy jej brzuszek nie boli
a jak masz wątpliwości to jedź
|
|
#254 |
|
Zakorzenienie
|
Nie, obserwuj tylko.
Starsza wstała z mega katarem, nie idziemy do przedszkola.
|
|
|
#255 |
|
Wtajemniczenie
|
Nadzieja goraczka u dziec zbijana jest od 38 st dopiero, inni nawet pozniej. Ja tez przy goraczce zakryta koldra i kocykiem po uszy. A szwagierka mowila,ze dziecko kaza jej rozbierac nawet zeby cialko schlodzic. Jej mala przy goraczce drgawki dostaje.
Nina faktycznie wydaje sie drobna ale nozki ma takie serdelki Maja? Chyba tak ale nie pamietam-mysle ze nie ma co sie martwic przyrostem malym, teraz juz dzieciaczki zwalniaja tempo zeby na rok wazyc normalnie lekarz na nastepnej szczepionce oceniKasienka jednak tamten nie podolal sytuacji? Co z tymi chlopami!
|
|
|
#256 |
|
Wtajemniczenie
|
Monisia oby bylo wszystko dobrze
|
|
|
#257 |
|
Raczkowanie
|
Ja bym pojechała... Pediatra nam mówił ze jak schodzimy z wózkiem po schodach ( czyli zjeżdżamy co schodek) to aby dziecko wyciągać. Mieli taki przypadek ze rodzice nie wyciągali i miało małe wylewy w mózgu. Ja wkładam swojego w nosidło np i zjeżdżam wózkiem . U nas w bloku winda jest na półpiętrze - debilizm totalny |
|
|
|
|
#258 |
|
Zakorzenienie
|
Kurde Monisia moze dla swojego spokoju jedz skontrolować?
|
|
#259 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mi sie tak czasem zdarza zjezdzac.---------- Dopisano o 08:10 ---------- Poprzedni post napisano o 08:08 ---------- Monisia i jak? Jak Lenka? Hanka co z tym logopeda? Idziecie czy jeszcze troszke czekacie?
|
|
|
|
#260 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() No właśnie szkoda ze tego słońca będzie teraz coraz mniej... Trzeba będzie ubranka na solarium zabierać Cytat:
Cytat:
A mówili że lekko pękłam tylko bla bla bla... Libido też do dupy ![]() Cytat:
Dzień dobry Coś mam ostatnio złe dni, chyba jestem już zmęczona ta 24 h opieką chce mi się nic nie robić a nie wszystko w biegu..
|
||||
|
|
|
|
#261 |
|
Zakorzenienie
|
Monisia Ja bym pojechała bo by mi to spokoju nie dało
Witam się nad kawą. Kacper przespał cala noc tzn o północy obudziłam go na mleko bo od 14 gorzej jadł ale w nocy wypił 230ml mleka za to spał do 6.30. Temperatura waha się w okolicach 38 st. Nie nakrywam go już tak bardzo, bo wg położnej temperatura rośnie nawet od przegrzania organizmu. Juz nie pamiętam jak ona to fachowo nazwała ale ok, dziś spróbuję jej rządów. Innych niepokojących objawów nie ma. . Tylko matka w tym stresie się wykończy, od wczoraj nic przełknąć nie potrafię oprócz kawy.
|
|
#262 |
|
Zakorzenienie
|
oby to był skok
|
|
#263 | |
|
Wtajemniczenie
|
Monisia daj znać czy pojechaliscie i co z małą
---------- Dopisano o 08:21 ---------- Poprzedni post napisano o 08:18 ---------- Cytat:
![]() Jedz! Bo musisz być silna!
|
|
|
|
|
|
#264 |
|
Rozeznanie
|
Monisia- daj znać co z malutką
Młody był bez jedzenia od 17 do 6, nie wiem co mu się stało ![]() Śpiworek do spania okazał się strzałem w dziesiątkę, bo w nocy- czy to kocyk, czy kołderka- rozkopywał się.
|
|
#265 |
|
Zakorzenienie
|
Monisia daj znać co z Lenką
kciuki trzymam. ![]() u mnie dziś leje, nici ze spaceru ![]() spaaaaaaać mi się chce i mam lenia.
|
|
#266 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
.Cytat:
.Cytat:
Obserwuj. Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 08:36 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ---------- Cytat:
.
|
|||||||
|
|
|
|
#267 |
|
Zadomowienie
|
Goskie powiesz jakie masz zelazko i czy warto? Ja ubranka prasowalam tylko raz a i tak na odwal bo mnie trafialo ze one takie male
![]() A z tym wozkiem to jakjestemsama to jak to mam robic? Nie zawioze dziecka do domu samego bo mieszkam na 10 zanim dojade i zjade to whisterie wpadnie ![]() Jutro idziemy na slub kolezanki a ja sie martwie jak ten moj maruda wytrzyma w wozku godzine
|
|
#268 |
|
Zakorzenienie
|
Fistaszku
no u mnie też pobudka po godzinie, nawet nie, jeśli odłoże do lóżeczka. jak śpi mi na ręku w salonie to ciągiem 5 h. dziękuje za pocieszenie ![]() a te śpiworki do spacerówki się nadają?
|
|
#269 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() kocyki-12212837_3162069117.jpg Edytowane przez Madeleine05 Czas edycji: 2015-09-11 o 08:39 |
|
|
|
|
|
#270 |
|
Zakorzenienie
|
Fistaszku, zawsze wietrze
Nigdy nie sądziłam, że będę aż tak przeżywać każdą gorączkę, każdy jęk... ![]() Wczoraj sie poryczałam razem z nim jak przygryzl łyżke i się rozplakal bo go dziasło zabolało .. ![]() ---------- Dopisano o 08:44 ---------- Poprzedni post napisano o 08:42 ---------- Po raz pierwszy tyle zjadł. I że niby gardełko czerwone skoro tyle je? Ja jeść nie muszę, dobrze wyglądam....byleby mu przeszło, plissss.
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:36.

oni na majtach a ja głęboko pod kołdrą szukająca nogą chlodku ze ściany

a jak masz wątpliwości to jedź
mi sie tak czasem zdarza zjezdzac.
jakoś moje libido nie powala... A jak jeszcze pomysle ze ta rana mnie będzie boleć...

kciuki trzymam. 
rzytul: