![]() |
#241 |
Zakorzenienie
|
Dot.: zawsze piękne, zawsze młode - 30+ 40+ ciąg dalszy
Dana, to napisz koniecznie co tam nowego odkryłaś.
|
![]() ![]() |
![]() |
#242 |
Konto usunięte
|
caffe
najbardziej napalilam się na kolagen i oczywiscie ten sie spóźnia - o taki https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...lagen-100.html a reszte na razie testuje |
![]() ![]() |
![]() |
#243 |
Zakorzenienie
|
Wow, gdyby efekty były rzeczywiście jak w tych recenzjach - to ja biorę od razu, nawet kilogram
![]() ---------- Dopisano o 00:21 ---------- Poprzedni post napisano o 00:20 ---------- Kamlisa, a może to ortoreksja? ---------- Dopisano o 00:24 ---------- Poprzedni post napisano o 00:21 ---------- Fajny cytat znalazłam w WO: "w piekle jest specjalne miejsce dla kobiet, które nie pomagały innym kobietom" Madeleine Albright |
![]() ![]() |
![]() |
#244 |
ForceIsStrongInThisOne...
|
Dzien Dobry
![]() ![]() Nie mam Jimmy Choo, ile razy mierzylam nigdy mi nie podeszly, a nie kupuje wedlug brands tylko to co mnie sie podoba, Louboutin robi najwygodniejsze buty jak narazie, ale mam Sophia Webster ![]() Sent from my iPhone6+ using crap Tapatalk
Edytowane przez Eva ID Czas edycji: 2015-09-16 o 06:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#245 | |
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() U mnie już oczywiście kawa. Eva, w Twojej szafie z butami czułabym się jak dziecko w sklepie z zabawkami ![]() ---------- Dopisano o 07:35 ---------- Poprzedni post napisano o 07:32 ---------- Cytat:
![]() Caffe, daj znać po jakimś czasie jakie wrażenia ze stosowania bielendy. Przymierzam się, żeby w październiku kupić ten tonik + serum, o którym pisała Gosia.
![]() ![]() |
![]() |
#246 | |
Gang Iren
|
Cytat:
Eva widok piękny! Buty też. Nie dla mnie, ale bardzo fajne ![]()
![]() |
#247 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Kama na przykład nie polecała ich kosmetyków. Także daj Dana znać, jakie wrażenia, może niektóre rzeczy od nich okażą się warte uwagi ? ---------- Dopisano o 07:39 ---------- Poprzedni post napisano o 07:37 ---------- Gosia, no to fajnie, ale rozumiem, że zamierza siedzieć w Anglii ?
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#248 |
|
Komputer ze mna dzisiaj slabo wspolpracuje, napisalam nacytowalam I sie poszlo wzielo skisilo.
Danusia, ja mialam Kolagen rybi, z COLVITA, znajoma z Dubaju mi nawiozla, mialam ten Platynowy na twarz, Srebrny chyba na rozstepy I tabletki z Wit.C Trudno powiedziec czy pomoglo, napewno nie szkodzi. Rozstepy mam I maja sie swietnie. Teraz lykam Collagen w tabletkach, trzeba brac 3 miesiace aby byly widoczne efekty, jakos tak bardziej wierze w to ze bardziej dziala jak nasz organism odpowiednio naszpikujemy niz w samo oklepywanie skory. Oklepywanie nie szkodzi ale ten dodatek w organizmie jest chyba najwazniejszy. Gosia, to gratulacje dla tesciowej, troche faktycznie trudno pracowac bez znajomosci jezyka. Podziwiam, pelen szacunek przy 3 dzieciach. Masz fajne podejscie. Czas isc do pracy I skupic wiecej uwagi na sobie. Caffe, mnie tez ten SOAD z Toba poprawil humor, fajnie sie ich slucha, zakonczylam na "Lonely Day', zabawne ale brzmi ona dla mnie zawsze pozytywnie, tresc slow jest cholernie prawdziwa, chodze potem z usmiechem jak na haju, hihihihi.
![]() |
#249 |
Zadomowienie
|
Eva, czy tak to u Ciebie wygląda ?
![]() ![]()
![]() |
#250 |
|
Wonder, dziekuje
![]() Hamuje sie omijajac sklepy szerokim lukiem, ale kocham buty jak wariatka. Zdecydowanie Carrie miala wieksza kolekcje od mojej. Tak a propos SATC, to znajomi zawsze mnie porownywali do Samanthy (Kim Cattrall) Styl zycia, wyglad, poglady... ogladalam tylko 2 filmy kinowe, wiec nie wiem jak tam dokladnie bylo w serialu ale ci co ogladali mowili, ze nawet auto ma takie jak ja, conajmniej jakbym byla pierwowzorem postaci. Z ktora laska sie utozsamialyscvie dziewczyny?
![]() |
#251 |
Zadomowienie
|
serial sex and the city pamiętam, że oglądałam jakoś już w podstawówce, po angielsku na Filmnecie (była kiedyś taka stacja w kablówce). Potem zawsze, jak gdzieś leciało w tv to patrzyłam, no a później już była era internetu
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#252 | |
Gang Iren
|
Cytat:
Tak. Ona nikogo w Polsce nie ma, więc jej nie ciągnie, żeby wracać. Nie oglądałam tego serialu. Mogę się utożsamiać z Desperatkami jedynie ![]()
![]() |
#253 |
Zadomowienie
|
Super, to masz mamę blisko przez cały czas
![]() Desperatki, baaaardzo fajny film. A soundtrack ![]()
![]() |
#254 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Sex w wielkim....już nie pamiętam. Desperatki już bardziej ![]() Eva- co za buty ![]() ![]() ![]() Gosia- to do kogo ty w Polsce jeździsz jak obie mamy w Anglii teraz? |
![]() ![]() |
![]() |
#255 |
Zadomowienie
|
właśnie zajarzyłam, że Wy mówicie o serialu Desperate housewifes, a ja o filmie Desperatki (Set it off http://www.filmweb.pl/film/Desperatki-1996-37#)
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#256 | |
Gang Iren
|
Cytat:
Jadę załatwić papiery z urzędu dla najmłodszego. Jadę do ginekologa. I ciotki mieszkają. I znajomych mam sporo. Poza tym jak kupowaliśmy bilety nie wiedziałam jeszcze, że teściowa będzie tutaj, dopiero później się zdecydowaliśmy. ---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ---------- Tak, o serialu mówiłam. Po polsku to było "Gotowe na wszystko". Bardzo lubiłam ![]()
![]() |
#257 |
|
O matko! Desperatki to Desperate Housewives? Przeciez ja to ogladalam
![]() Nie jest ze mna tak zle, ogladalam I mam nawet wszystkie sezony na DVD. Podobalo mi sie, ze kazdy odcinek mial swoj wlasny temat poczatek I koniec. Chyba sobie go puszcze znowu. Gosia, to masz pelna chate w takim razie. Podziwiam ze to ogarniasz, ja sie gubie w zjazdach rodzinnych. Aussie, dzieki ![]() ![]() Czesto zasuwam po domu w nowych aby je wyczuc zanim wyjde do ludzi. Wchlonelam miske swiezego szpinaku z balsamico, nie wiem co mnie napadlo, pewnie malo Zelaza w organizmie mam. Tez tak macie, ze jak poziom czegos we krwi spada to sie rzucacie jak bezzebny na suchary? Mam czasem takie napady na cos, czego dawno albo nawet nigdy nie jadlam I nagle mi sie opcja TylkoToByleDuzo wlacza. ---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ---------- O, Wonder, zmienilas Avek ![]()
Edytowane przez Eva ID Czas edycji: 2015-09-16 o 09:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#258 |
Zakorzenienie
|
He,he - no jak to kto - WONDER na koszulce jest...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#259 |
Rozeznanie
|
Ciao dziewczeta,
Wesolo z Wami jak zawsze. A ja mam smutna wiadomosc. Szwarzeneger nie zyje. Atak serca. Za szybko odszedl :-( |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#260 | |
Gang Iren
|
Cytat:
Mnie za bardzo nie ruszają takie wiadomości. Młodziutki też nie był. Stary mówi, że to ściema. Że już dwa tyg temu pisali na fejsie, że nie żyje.
We all find time to do what we really want to do... Edytowane przez gosia261282 Czas edycji: 2015-09-16 o 10:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#261 |
Konto usunięte
|
Gosia jest w stacjonarnym sklepie bingo http://www.bingosklep.com/kolagen-bi...0ml-p-290.html
Wonder bo pytałaś co znamy, a to co ja znam z tej firmy polecić nie mogę...kolagen to co innego. Podstawa zakupu była czystość Eve, a propos SATC to ktoś kiedys powiedział "czasami czuję sie jak Carrie Bradshaw w Tuszynie" i ja się pod tym podpisuję. |
![]() ![]() |
![]() |
#262 |
Zakorzenienie
|
Jeśli chodzi o 'Sex and the city' to ja zdecydowanie wolę serial 'Girls'!
---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ---------- http://www.filmweb.pl/serial/Dziewczyny-2012-607930 |
![]() ![]() |
![]() |
#263 |
|
Amelia, gdzie Ty to wyczytalas? W moich wiadomosciach nic na ten temat nie ma aby Arnold zmarl, to chyba fake.
Coffe, to Girls dodaje do listy jako nigdy o tym nie slyszalam. Dluga ta lista. Danusia, wiem ze wyjde na blondynke ale ja nie zrozumialam, dlaczego Carrie w Tuszynie? Tuszyn to tam robia dzemy? Nie lapie tego ![]() Wonder... no niemozliwe, ja obstawialam Halle Berry w Twoim Avie, inna sprawa ze malutkie to zdjecie. Laski, musze sie przyznac... zbladzilam, a wlasciwie to w Mallu byla wichura, wepchalo mnie do H&M, normalnie mna rzucilo, wiatr pozrywal z wieszakow kupe ciuchow I MUSIALAM dla swietego spokoju I oblaskawienia Zeusa je przymierzac, Biedny Mis. W koncu mam bana na zakupy nie? Twarda bylam! Kupe rzeczy nie kupilam ![]() Reszta ledwie dotachana w samochodzie lezy I czeka az wroce do domu obczaic zobycze huraganowe. Jestem niepoprawna shopoholczka, musze sie leczyc.
Edytowane przez Eva ID Czas edycji: 2015-09-16 o 12:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#264 |
Zakorzenienie
|
Carrie - słodka idiotka, która biega po ulicach w pretensjonalnej tiulowej spódnicy i stara się udawać intelektualistkę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#265 |
|
Hey, ale tiulowa spodnica wcale nie jest pretensjonalna, co zlego ze w niej biega?
---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ---------- Michell, jak sie masz dzisiaj? Przeziebienie ustalo? Co bralas?
![]() |
#266 |
Konto usunięte
|
Spódnica jest genialna, zreszta mam podobną
![]() Tuszyn to takie miasteczko handlowe pod Łodzią, gdzie są dostępne prawie że Loboutainy i prawie wszystkie odpowiedniki znanych marek. Już widze minę Carrie w tym zalewie prawie że Gucci etc. Też się czasami tak czuje, jak próbuję mowić z laikiem o sprawach dla mnie ooczywistych, czasem mam ochotę zacząć od biblijnego "na początku bylo słowo" żeby dyskusję wyprowadzic z odmętów absurdu na dość racjonalne tory. Gwoli sprawiedliwości są tam rownież kolekcje polskich niereklamujacych się marek, a szyjących z dobrych jakościowo materialow i mających niezłe wzornictwo. P.S> podziwiam, że umiesz chodzic w Loboutainach, owszem mierzylam, ale po sklepie nie dalam rady przejść... |
![]() ![]() |
![]() |
#267 |
Zakorzenienie
|
He, he nie chodzi o to jaka spódnica - ale jak się ją nosi.
---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ---------- Dana, jakie polskie marki masz na myśli? Lubię takie nieznane, niszowe. Edytowane przez caffeine Czas edycji: 2015-09-16 o 13:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#268 |
|
Coffie, Carrie nie byla moja ulubienica, bo tej aktorki nie lubie za bardzo, ale wydaje mi sie ze nosila spodnice normalnie.
Co ma spodnica tiulowa do granej przez nia postaci? Serio, nie lapie. Do mnie trzeba jak do faceta, bez podtekstow I ze sie domysli, jestem Politechniczna myslowo. Danusia, dzieki teraz kojarze, nigdy tam nie bylam ale cos mi sie obilo o uszy o 'pod Lodzia' czyli jest tam zalew wszelkich podrobek I prawie-Gucci stylow. To jak Chiny.
![]() |
#269 |
Gang Iren
|
Eva poka, poka co kupiłaś!
![]() Mam misję. Będę uczyć teściową angielskiego. Ciężko o robotę.
#270 |
Zakorzenienie
|
Gosia- Eva jeszcze nie wie
![]() ![]() Eva- fajne sa takie stany ![]() ![]() ![]() PS niestety jak kupuje cos dla młodego to moje zasady nie obowiązują. No i w ten sposób ma o wiele za dużo, dużo za dużo wszystkiego. Np ostatnio zakupiona softshelowa kurtka 4f okazał się już 4 w tym samy rozmiarze...ups.. ![]() Edytowane przez aussiewoman Czas edycji: 2015-09-16 o 13:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:22.