|
|
#241 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mister... ;)
Pers brzmi lepiej niz Irańczyk
mniej negatywnych konotacji.
|
|
#242 |
|
Konto usunięte
|
Nie każdy mieszkający w Iranie to Pers, a sami Persowie maja niezlego fizia na punkcie nazywania ich wyłącznie Persami.
|
|
|
|
|
#243 |
|
plum plum
|
zwłaszcza, jak mają mamę Hinduskę
|
|
|
#244 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#245 |
|
DAMAYANTI TROLLING INC.
|
|
|
|
|
|
#246 |
|
plum plum
|
|
|
|
#247 |
|
Zakorzenienie
|
Mi sie Pers kojarzy glownie z rasa kota, ale ok
Nadrobie lekture watku. |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#248 |
|
Szef ds. Wymianek
|
|
|
|
#249 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#250 |
|
Zakorzenienie
|
No dobra to kiedy ta randka w London City? Trzeba sie zaopatrzyc w popcorn
|
|
|
|
|
#251 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#252 |
|
Raczkowanie
|
haloo, to jaaa...pędzę do ciebie..światłowodem
znaczy, na razie nuda "Pokazała mi go koleżanka zafascynowana urodą Persow. Powiedziała, że to najpiękniejsi mężczyzni świata Codziennie dostaję masę serduszek, buziakow i troski. nieprzyzwoicie przystojny, świetnie wykształcony świetną pracę, mieszkanie w centrum Londynu nosi piękne garnitury i dizajnerskie okulary (...)i ma min. 3 drogie zegarki." warto też zwrócić uwagę na motyw śniadania: "O moim ulubionym śniadaniu dowiedział się podczas pierwszej randki, w restauracji. O tym, że nie lubię bialego sera, z drugiej. " (Monsieur) "A on tez był osobowością - sporo starszym fotografikiem, Belgiem, który robił mi najlepsze na świecie śniadania". Śniadania są ważne. Jednak największy rozrzut logiczny występuje tutaj: "Problem w tym, że on chyba traktuje mnie jak swoją dziewczynę, Ja się zaczynam bać. Ale my się na dobrą sprawę nie znamy. Nie umiem się na niego otworzyć. Boję się spotkania. " zegarki...drogie...trzy.. .może wszystkie naraz założy? i ze cztery garnitury, z dużymi kieszeniami, ...a w kieszeniach przepastnych...biały ser...o, pardą, nie lubisz...przecież dowiem się tego dopiero na drugiej randce |
|
|
|
|
#253 | |
|
Rozeznanie
|
Weekend! Ja NAPRAWDE trzymam kciuki, oby tylko autorka była bezpieczna.
---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ---------- Cytat:
To trzech rożnych facetów- Pers najnowszy; monsieur ten od sera i Belg. Nie wiem kto miał byc jej facetem, któryś z nich zapewne.
|
|
|
#254 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Mesje był czarującym kochankiem w niezobowiązującej relacji. Belg był z nią w związku, co to się zorientowała, że to nie jest niezobowiązujące jak ją do dziecka zaczął przyzwyczajać to go rzuciła. Piękny Pers... jest nieprzyzwoicie przystojny, więcej na razie nie wiadomo. |
|
|
|
|
|
#255 | |
|
lise-kotta
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#256 |
|
Raczkowanie
|
bonżur, liselotta
![]() protestuję nie chcemy pamiętać Monsieura jako "tego od sera" wolimy żeby pozostał w naszej pamięci takim, jaki naprawdę był, skupiony nad deską kreślarską w ciepłym świetle lampki jeszcze dodam że nie rozumiem tego: "Wyslalam mu zaproszenie do kontaktów (co robię odruchowo, rutynowo, masowo) i o sprawie zapomniałam. Od wrócił z wiadomością. To bardzo rzadkie na tym portalu.(na facebooku? tym portalu społecznościowym?) Zdziwiło mnie. Wiadomość była krótka i profesjonalna, że dziękuje za pomoc" Za jaką pomoc? |
|
|
|
|
#257 |
|
Konto usunięte
|
Cukier
zapewne przy rekrutacji ta pomoc, przeciez Autorka jest specem od HR i stad jej rozlegle wiadomosci i znajomosci, zreszta z Mesje chyba pracowala w jednej firmie |
|
|
|
|
#258 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Te maile na początku, które wymienili też były związane z pracą - w czymś tam mu doradzała. No to podziękował. Zaproszenie na fb było później. *A nie kurde. Źle. Nie było wcześniej żadnego kontaktu, tyle tylko że jej koleżanka pokazała Pięknego Persa. Może jej podziękował za pomoc w odnalezieniu bratniej duszy? Edytowane przez 201607040950 Czas edycji: 2015-10-08 o 00:06 Powód: * |
|
|
|
|
|
#259 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#260 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#261 | |
|
lise-kotta
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#262 |
|
DAMAYANTI TROLLING INC.
|
Mister Piękny Pers
|
|
|
|
|
#263 | |
|
ForceIsStrongInThisOne...
|
Cytat:
Raczej na LINKEDIN, to portal do biznesowych kontaktow, wszelkie wiadomosci prywatne nie zwiazane z biznesem sa bardzo zle widziane. Tutaj powiedzialabym, ze Salalina zachowala sie nagannie, ze pozolila sobie na te sexistowskie wiadomosci od nieznajomego mezczyzny z Linkedin, oboje zachowali sie bardzo nieprofesjonalnie. Oto przyklad, jak kobieta potrafi zareagowac po otrzymaniu sexistowskiego komplementu na Linkedin. http://www.dailymail.co.uk/news/arti...n-picture.html Pers potraktowal Salaline jak panienke do podrywu, a nie jak profesjonalna osobe. Wstyd Salalina. Piszesz o sobie, ze jestes profesjonalistka, a okazuje sie ze zwykla panienka latwa do poderwania na portalu, gdzie kazda kobieta potraktowalaby tego nieprofesjonalnego mezczyzne bez pardonu, w dodaku Ciebie to jeszcze rajcuje?! Brak slow naprawde.
Edytowane przez Eva ID Czas edycji: 2015-10-08 o 08:52 |
|
|
|
|
|
#264 |
|
BAN stały
|
Przecież ona mu tylko wysłała zaproszenie, a on odpowiedział krótko i profesjonalnie.
|
|
|
|
|
#265 | |
|
ForceIsStrongInThisOne...
|
Cytat:
I na tym powinno sie to bylo zakonczyc, a nie doprowadzenie do 'kwiatuszkow I serduszek'.
|
|
|
|
#266 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A ta Charlotte to pewnie w ogóle nie potrafi dostrzec pozytywnych stron życia i przyjąć komplementu, a jej życie musi być bardzo smutne (czy jakoś tak Salalina pisała). Aż się człowiek zastanawia co to za firma ma tak wspaniały dobór kadr, że zatrudnia: - laskę polecającą koleżankom pięknych Persów, - laskę lecącą na Pięknego Persa, - Pięknego Persa rwącego koleżanki z pracy. |
|
|
|
|
|
#267 |
|
Zakorzenienie
|
Myślę, że gust i szczegóły prywatnego życia towarzyskiego personelu nie podlegają ocenie przy rekrutacji.
|
|
|
|
|
#268 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
- rasistowskimi uwagami (bo "Persowie to najpiękniejsi mężczyźni na świecie" jest rasistowską uwagą, wygłoszoną w odniesieniu do współpracowników), - naganianiem koleżankom atrakcyjnych mężczyzn, którzy mogliby dostarczyć im ekscytujących wrażeń emocjonalnych (full profesjonalizm, nie tylko pomogła mu się przenieść do UK ale i zaczęła mu naganiać dziewczyny), - wykorzystywaniem systemów przeznaczonych wyłącznie do sprawdzania informacji na temat rekrutowanych kandydatów celem prześwietlenia potencjalnych nowych kochanków, - uwodzeniem specjalistek HR metodą "na Jamesa Bonda". |
|
|
|
|
|
#269 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() nie wytrzymamalam!Dajesz Salalina,dajesz,jestes dobra! |
|
|
|
|
|
#270 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny
![]() Ja na szybko bo zaraz wychodzę na miasto i nie będę mieć wifi. Jestem u koleżanki w Luksemburgu, tej samej co mi pokazala R. ![]() Ona tu pracuje teraz, nasza firma ja delegowala. Namawia mnie żeby dołączyć do jej zespołu, w kwietniu będzie rekrutacja wewnątrz firmy, więc w sumie zaczęłam to nieśmiało rozważać. Choć uwielbiam mój obecny zespół. Ale Luksemburg jest fascynujący - ona jest tu już parę miesięcy i planuje przedłużyć kontrakt. Eh, zobaczymy ![]() Portalem tym rzeczywiście był LinkedIn. Tylko teraz widzę że jakimś durnym skrotem myślowym pojechalam - I zamotalam. On mi za nic nie podziękowal, tylko napisal ze jakby mógł w czymś pomóc to żebym dala znać, a ja podziekowalam. Sorry, bzdura wyszla haha. Pedze zwiedzac dalej. Lot do Londynu w sobotę wieczorem, w tych pozytywnych wrażeniach z podróży (wczoraj jeszcze spedzilam parę h w Brukseli, która mnie zachwyciła), to niemal zapomniałam o tym Londynie, a to przecież kolejny miły akcent na koniec urlopu to znaczy miejmy nadzieje ze miły! ![]() Pozdrowienia ![]() Sent from my GT-I8190N using Wizaz Forum mobile app
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:09.

mniej negatywnych konotacji.