|
|
#241 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Dot.: Scend Barł czyli Scent Bar LVIII
Do jakiej kwoty to będzie "tanio"?
Bo w Q widzę po 280.....
|
#242 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Teściłam w S Euphorię Endless, pani psiknęła, porozmawiałyśmy z minutę, powąchałam i Nawet pani konsultantka się skrzywiła i stwierdziła, że pierwszy raz spotkała się z taką reakcją na zapach, który "na wszystkich ładnie pachnie" ![]() ---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ----------
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
|
|
|
#243 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
do 220 powiedzmy
Na Q nawet nie patrze, tam ceny zbójeckie, na internetach inncyh testery maja juz po 176 zeta ![]() ---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ---------- Cytat:
bo z 3 lata temu na tym forum podpiełam sie pod rozbiórkę Navigatora w ciemno i zaluje ze tylko 10 ml wziełam...Notabene rozbiórkę robił chyba ktoś od nas chyba... Ja nie jestem dobra w opisywaniu zapachów, ale wejdz na Bloga Sabbusi - ona idealnie opisała ten zapach Powiem tylko, ze fakt, jest zupelnie inny niz pierdylion perfum wokól i jak nim pachne, to sie wyrózniam
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2015-11-02 o 14:07 |
|
|
|
|
#244 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
|
|
#245 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
No tez to, wiec po co przepłacac na Q
Ale fakt, ze nie wszytskie sa dostepne tak tanio, wiec wole wybrac z tego co jest Wlasnie All oudh mnie intryguje
|
#246 |
|
Nindżopesz
|
Corii, przeczytałam - mydło + bóbr to ja podziękuję
|
|
|
|
#247 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
I własnie nic z tego nie czuję
Na pewno nieco tytoniu wyniuchuje, ale nie czuć go, generalnie nie czuć ze to tyton czy cuś, mydla tez nie ma
|
|
#248 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() Natomiast Navigatora znalazłam setuchnę na ebayu za - bagatela - 200USD .... A w ogóle zainspirowana Wizażem zbieram się jak pies do kija , coby Dziewicę obwąchać. Tylko, oczywiście, jak w piątek wyszłam z pracy to zamiast do Arkadii pomaszerowałam do Biedronki po jadło
|
|
#249 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Na ibejach to ja nie kupuje, a juz na bank nie za tyle monet
|
|
#250 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry Baru
![]() Tańsze są chyba te nowsze, z nową datą produkcji i nie wiadomo, czy zapach ten sam. Ale mogę się mylić. Miłego dnia całemu Baru ---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ---------- I tulam Aileen ---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ---------- Karrkkkiii Kopę lat!Sabb Parabel, jak pachnie Ambre Absolu z YR? Bo ta z Etro mi się podoba...i szukam czegoś ciepło przytulaśnego ;-) ---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ---------- Corri fajny kolor szminki
|
|
#251 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Ktoś miałm ten OUDH?? Dziękuje!
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#252 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakiś czas temu szukałam flaszki z obłędem w oczach (jakiś kryzys był chyba wtedy, bo prawie nigdzie nie było), a tymczasem nawet odlewki nie dokończyłam. Musiałabym spróbować na nowo, może znowu zaskoczy ![]() Cytat:
Tym bardziej, że ja jakoś chyba mało obrzydliwa jestem (mam za to fobie biurowe - zwłaszcza niesformatowany/dziwacznie sformatowany dokument potrafi wzbudzić we mnie dreszcze ).2. Zrobiłam dwie tak wielkie kupy liści, że spokojnie mogłabyś się nawet wytarzać ![]() 3. Przykro to czytać Trzymajcie się tam ![]() Cytat:
Jak dla mnie jest dość obrzydliwy.Cytat:
![]() Cytat:
![]() A Nawigatora gdzie tak tanio teraz dają? Co jest dobre do odkłaczania swetra? Miałam golarkę, ale była taaaakaaaa powolnaaaaa i można było paść z nudów zanim coś się nią zdziałało.
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2015-11-02 o 15:37 |
|||||
|
|
|
#253 |
|
niecnotliwa dziewica
|
La vierge de Fer Lutensa.
A 8ml Navigatora widziałam właśnie na Targowisku
|
#254 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
||
|
|
|
#255 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O Nawigatora pytałam flaszkowego za mniej niż 200 zł Odlewkę mam swoją
|
|
#256 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Ale zachód słońca! Jaskrawo-złoto-pomarańczowy, wczoraj był różowo-czerwony |
|
|
|
|
#257 |
|
Zakorzenienie
|
To taśma klejąca albo maszynka do golenia nie za nowa. Innych sposobów poza maszynką do swetrów nie znam. Moja, taka najtańsza, ciacha szybko jeśli ma nową baterię
|
|
|
#258 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
buuuuCytat:
2. Nie wiem jakiego to splotu sweter, czy gładki czy taki dziergany. Ale ja wszystko golę polsirwerem, jednorazówkami ---------- Dopisano o 16:43 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#259 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Angel to my signature scent Mówisz, ze oudh jest brzydki? A porównałabyś do czegoś moze?
|
|
#260 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
).Dziś u mnie za to na plus: wolny dzień, nareszcie załatwiona sprawa dowodu (przy okazji spotkanie z dawno niewidzianą bardzo serdeczną i pozytywną znajomą - takich ludzi powinno się klonować i zapisywać na receptę na depresję ![]() No i zbieram się w sobie, żeby znowu powalczyć o kroki w dobrą stronę. Mam straszne opory przed czyjąś złością, a choćby krzywym spojrzeniem. Tak duże, że mnie sama myśl o tym paraliżuje i robię tak, żeby się nikomu nie narazić. Zawsze zazdrościłam ludziom z tupetem, którzy umieją walczyć o swoje i nie boją się co ktoś im może powiedzieć. Czasem po latach wracają do mnie czyjeś słowa, zastanawiam się czy aby ktoś nie ma racji coś mi zarzucając. Strasznie to męczące ![]() ---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:26 ---------- Hmm, testowałam tylko raz, bo mnie serio obrzydził. Nie jest to oud a la Montale, raczej taki arabski, brudny i fizjologiczny Zachęciłam? ![]() Katty, co za niezrozumienie z tymi czachami Jak byłam dzieckiem to mi rodzice wyrzucili moje cenne znaleziska zwleczone do pokoju: 1. kompletny szkielet myszy - biedaczka zginęła śmiercią tragiczną w pustej butelce na strychu, jak znalazłam usiłowałam oczyścić z resztek przy pomocy mrówek, niestety tata myślał, że to obrzydlistwo leży tam przypadkiem i tyle go widziałam 2. zęby prawdopodobnie lisa znalezione w lesie na kawałku czachy Także ten, ja rozumiem tę pasję
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2015-11-02 o 17:34 |
|
|
|
|
#261 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2.
|
|
|
|
|
#262 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Niestety - przeciwnie Bo np. o Ambre Sultan Lutensa też sie mówi, ze arabski, "brudny", etc, a mnie sie bardzo podoba
|
|
#263 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
aleeee już pod koniec nic nie robiły więc bez żalu wyrzuciłam jak dostałam nowe ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
nikt w barze ostatnio nie narzeka na pogodę więc mniemam że taka jest wszędzie ![]() u mnie już ponad tydzień codziennie słońce i kolejny tydzień się taki zapowiada Z tej okazji poszliśmy w sobotę robić zdjęcia mojej piłki w jesiennym słońcu ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||||||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#264 | |
|
Zakorzenienie
|
Ech, chciałam popisać o Bi-es i La Rive a tu wszystko pozamykane
![]() To są bardzo dobre perfumy przeciw molom A dziś wylałam na się coś co ma być różanką escadową i trzyma się toto dokładnie tyle samo na mnie co Escada EDN czyli coś koło pół godziny Ale za to widziałam jak komar uciekał przez okno ![]() A teraz kolejna ![]() ---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ---------- Cytat:
![]()
|
|
|
|
#265 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() 2. fajna fotka |
|
|
|
|
#266 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale ciekawa jestem jakbyś zareagowała po kupnie flaszki w ciemno ![]() Cytat:
|
|
#267 | ||
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Może w takim razie rozglądne sie za malutkim 3-4 ml testerem (takie tez mozna kupić)- zaoszczędzi mi to ewentualnej wpadki ![]() ---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ---------- albo sie zafstydzili ![]() ---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ---------- Cytat:
|
|
#268 |
|
Zakorzenienie
|
Nadrabiam żmudnie z przerwami na gotowanie i inną obsługę gospodarstwa domowego i co widzę? Zdjęcia od Karkki
).Pocieszcie mnie, że nie jedyna jestem tak zapóźniona. Mam zwykły telefon, którym nawet mmsa nie umiem wysłać, w życiu nie korzystałam z netu przez tel Zbieram się od roku (jak nie więcej ), żeby sobie nowy kupić, bo mam beznadziejny sprzęt.
|
#269 |
|
Nindżopesz
|
Spoko, mam starą Nokię z guzikami i jak czasami TŻ udostępnia mi swój tel dotykowy to ze trzy razy łapię wkurfa nim uda mi się coś na nim zrobić i nie pogubić/nie macnąć nie tam gdzie trzeba. Zazwyczaj mi go odbiera i sam ustawia.
Z netu próbowałam korzystać na tablecie i w rezultacie stwierdziłam, że internet nie jest mi potrzebny do szczęścia ![]() Plus mam niezmiennie ubaw obserwując osoby stojące w autobusie, które próbują korzystać z dwuręcznego telefonu i trzymać się poręczy jakąś inną częścią ciała niż ręka. Pluuus denerwuje mnie widok kiedy dziewczę z taaakimi pazurami trzyma wdzięcznie ajfona czy coś w tym rodzaju jedną ręką a drugą zwiesza nad telefonem, odgina w nadgarstku i przebiera tymi pazurami namyślając się gdzie kliknąć i odstawiając przy tym mały palec
|
|
|
|
#270 |
|
Zakorzenienie
|
Red, lejesz mniut na me serce
![]() Bawi się któraś z Was w haft matematyczny? Chyba będę próbować to ogarnąć na własną rękę, na razie tylko wiem jaki jest efekt, ale nie rozgryzłam zasady
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:05.

Nawet pani konsultantka się skrzywiła i stwierdziła, że pierwszy raz spotkała się z taką reakcją na zapach, który "na wszystkich ładnie pachnie" 

(mam za to fobie biurowe - zwłaszcza niesformatowany/dziwacznie sformatowany dokument potrafi wzbudzić we mnie dreszcze 

Zbieram się od roku (jak nie więcej