![]() |
#242 |
Raczkowanie
|
Dot.: Razem do Sylwestra schudniemy :)
poczyniłam zakupy...
![]() dziś ćw w domu jednak 171cm, przed 71,5kg, teraz 69,8kg, cel do końca roku 65kg
#243 |
Zakorzenienie
|
Dopisałam was w pierwszym poście, wagę itp
![]() Mnie dzisiaj przez tego torta tak zaczęło ssać, że się nie przyznaję ile i co zeżarłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#244 |
Zakorzenienie
|
wróciłam-cała i zdrowa
![]() ![]() ![]() masakra ile napisałyście ![]() ![]() z tego co pamiętam-haha dziewczyny-syska z madzią-żeście pociągnęły temat:P daga-śliczne długie włosy ![]() madzia -nie pamiętam jaką miałam wagę przed odchudzaniem-cały czas się odchudzam ![]() ![]() anulka-z kąd jesteś? ![]() ![]() postaram sie być na bierząco teraz bo skrobiecie jak oszalałe-fajnie ![]() ---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ---------- ależ jestem nieokrzesańcem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#245 |
Zakorzenienie
|
Skoro też z Niemcami, to nie te same strony. 😊 Mieszkam na opolszczyźnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#246 |
Zakorzenienie
|
anulka-to daleko ode mnie
![]() oglądam shreka 2 ![]() ![]()
#247 |
Raczkowanie
|
Facet? Nadąsany i hm... zbyt poprawny.
Pożegnał mnie tekstem " Nad wyraz spodobała mi się Twoja persona, chciałbym zaprosić Cię do restauracji" ![]() Właśnie dojechałam do rodziców ![]() Jutro gotuję zupę krem z kalafiora - muszę nacieszyć się blenderem ![]() Dołączam się do listy :p Wzrost 164, było 62 kg obecnie jest 55 ( dzisiejsze ważenie) będzie 52 ![]() Co do sportu to rower i biegi - uwielbiam! Ale niestety rowerek stacjonarny nie jest wstanie zastąpić mi zwykłego roweru, zaś aura pogodowa jaka teraz panuje nie pozwala mi na bieganie - w sekundzie łapie zatoki ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#248 |
Zakorzenienie
|
malbora-gdzieś mi przeleciało że na randce byłaś z gościem w garniturze w kinie
![]() ![]() ![]() ![]() na czym byliście? na Bondzie może?? bo ja czekam ale do nas nie dotrał jeszcze ![]() robiłam niedawno krem z białych warzyw-seler,pietruszka,por i kalafior-bardziej kalafiorowa wyszła-ale smaczna ![]() ![]() ale jesteś chudzinką ![]() ![]()
#249 |
Raczkowanie
|
Kochana wyskoczyłam z jego samochodu jak diabeł z pudełka i postanowiłam, że nigdy więcej!
Byliśmy na "Łowcy Czarownic". Bonda grają u nas od dzisiaj - widziałam zapowiedź, wygląda obiecująco ![]() ![]() Podam Ci mój ulubiony przepis na krem z dyni <3 ![]() Dynia - dowolna ilość, 2-3 marchewki, kawałek selera - gotujemy wszystko w wodzie z odrobiną soli do miękkości. Przestudzamy, blendujemy i doprawiamy curry i imbirem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#250 | |||||
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() po pracy byłam na zakupach z TŻtem,potem trochę poleżakowaliśmy itd, dlatego dopiero teraz się do Was doczłapałam ![]() jak dobrze, że weekend i dwa dni wolne ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() podziwiam, że chce Ci się rano tyle ćwiczyć ![]() Cytat:
![]() ale lepsze 30min niż nic ![]() Cytat:
![]() od dawna myślałam o czymś takim, ale trochę to kosztuje ![]() ![]() ![]() daj znać za jakiś czas jak się włosy mają i czy faktycznie przez dłuższy czas te włosy będą takie fajne i nie będzie ich trzeba wspomagać prostownicą itd ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() już teraz masz fajną wagę do swojego wzrostu. I jesteś tak blisko celu-zazdroszczę ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#251 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() u nas listy do M 2 ale ja chce Bonda-jestem fanką ![]() a zrobię zrobię kremik ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ---------- ania89-pracujesz na zmiany? mój mężu pracuje na 3 zmiany-świątek piątek...właśnie poszedł na nockę-ale ogólnie nie narzekam ![]() ![]() ![]()
![]() |
#252 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale generalnie salon jest otwarty 7dni w tygodniu, tylko w Święta nieczynne ![]() ![]() nigdy nie pracowałam jeszcze w weekendy(no w jednej pracy miałam raz w miesiącu jedną sobotę pracującą no ale to tyle co nic), do tego nigdy nie pracowałam na więcej niż 8h, więc może być ciężko, no ale jakoś się przyzwyczaję ![]() już siedzenie po 8h mnie męczy, bo ostatnio pracowałam na część etatu-po 5h, więc się odzwyczaiłam od dłuższego siedzenia na ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#253 |
Zakorzenienie
|
ania89-straszne jest pracować w weekendy...wszyscy spacerują z rodzinami, smęcą się, pogoda na dworze a ty kwitniesz...ale muszą dawać za weekend wolne-a to już jest plusik
![]() ![]()
#254 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zresztą mój TŻ też pracuje w takim systemie, więc spoko. Bo jakby on miał zawsze weekendy wolne a ja musiałabym pracować, to byłoby słabo, a tak to jakoś to przeżyje. Gorzej jak grafiki będą się nam tak składać, że będziemy się ciągle mijać ![]() no szkolenie to co miałam wyjazdowe to było takie baaardzo wstępne-ogólne informacje, bhp, o socjalu jaki zapewniają, podpisanie umowy, wybranie telefonu służbowego i takie tam. Nic konkretnego w zasadzie ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#255 |
Zakorzenienie
|
ania89-to się najeździsz
![]()
#256 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#257 |
Zakorzenienie
|
szkoda...ale zawsze to jakiś wyjazd:P
![]() uciekam ![]() ![]()
#258 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#259 |
Zakorzenienie
|
No tak jak ja śpię, to myszy harcują
![]() Aguś podaj wagę swoją teraz i wpiszemy jako początkowa i obecna, przecież ja też nie podam wagi z przed 2 lat ![]() haha ja ostatnio jak pedałuję na rowerku to stare odcinki Bonda oglądam ![]() ![]() Malbora haha jakimi tekstami rzuca ten facet ![]() ![]() Anulka89 JA jak sobie dorabiałam i jednocześnie studiowałam to zawsze w pracy miałam weekendy wolne, ale to przez to, że byłam wtedy na studiach od 8mej rano do 20.30 ![]() Wszyscy mnie chwalą za ćwiczenia, a kto mnie pochwali za wczorajsze obżeranie się? ![]() ![]() Jestem do niczego ![]() ![]() ![]() święta tuż tuż a ja dalej mam te głupie kilogramy do stracenia i ciągle tyle samo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#260 |
Raczkowanie
|
Hej hej!
![]() Właśnie wróciłam z zakupów, i nastawiłam zupę kalafiorową. I wiecie co? Nic mi się nie chce! A tyle mam roboty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#261 |
Zadomowienie
|
Hej!
Madzia mozesz mnie dopisać 160cm, waga przed 57,5, waga wczorajsza 57,0, a cel to 52. lece sprzątać dziewczyny |
![]() ![]() |
![]() |
#262 |
Zakorzenienie
|
Też mam dziś górę roboty, a mąż w pracy i dopiero później przejmie Miśka i się za wszystko zabiorę. Chciałam też siłownie zaliczyć, ale chyba nie wyrobię się w czasie.
Miłej soboty. 😊😊 |
![]() ![]() |
![]() |
#263 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i dieta i ćwiczenia leżą i kwiczą ![]() zważyłam się dzisiaj i oczywiście wzrost-choć spodziewałam się tego ![]() ![]() no ale możesz mnie dopisać, może to mnie zmotywuje ![]() 162cm, 60kg, cel 50-52kg |
|
![]() ![]() |
![]() |
#264 |
Raczkowanie
|
hej kochane
![]() nie ćwiczyłam wczoraj dziś też nie będę ![]() ![]() zważę się po @, bo teraz będzie nie miarodajnie ![]() Butterfly - możesz mnie dopisać, 170 cm było 76, jest (01,11,15) 75,5, będzie 58 ![]() kochane, ale Wy malutkie jesteście też chciałabym być troszkę niższa ![]() eh, 4 razy coś m się psuło nie mogłam dodać tego postu ![]() Edytowane przez Liviene Czas edycji: 2015-11-07 o 10:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#265 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#266 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry moje kobietki !
Witam sie z tarasu z kubkiem kawy w ręce, w promieniach słońca i nogami wygodnie ułożonymi na moim M. ![]() Zjemy zaraz cos porządnego i wsiadamy na rowery. Po wczorajszym spokojnym wybieganiu odczuwam mimo wszystko mięśnie w nogach. Porozciagalam delikatnie łydki i uda. Ja w wagę jako tako nieceluje bo chce wprawdzie widzieć 54-55kg ale zalezy mi na coraz mniejszych obwodach. Madziu moze zrobisz ta listę w excellu i dodasz jako załącznik ? Moja propozycja tylko ![]() Kupiłam krem antycellulitowy i fajnie chłodno w pupę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#267 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() u mnie dziś szaro, buro, ponuro i pada ![]() i zazdroszczę wycieczki rowerowej ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#268 | |
Zadomowienie
|
ja tez chciałabym być wyzsza, a nie taki krasnal
![]() Cytat:
u mnie waga w ciągu dnia waha się od 0,5 do 1,0kg u nas tak samo - nieładna sobota lecę dalej sprzątać, bo za 3 godziny mąz wraca z pracy a ja jeszcze nie wyrobiona, czeka mnie jeszcze cała góra prasowania.... Edytowane przez ania8628 Czas edycji: 2015-11-07 o 11:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#269 |
Zakorzenienie
|
hejka
![]() u mnie też pada ale za to jest ciepło- 15 stopni ![]() a ja dziś nie robię nic:P wstałam późno, zrobiłam zakupy, obiad mam z wczoraj (gulasz z dyni -jak leczo) a za godzinkę jedziemy do brata i bratowej i maluchów na kawkę i ciasto ![]() ![]() madzia-a bo ty z kurami spać chodzisz ![]() ![]() ![]() moja waga na 1.11 była równiuśkie 65 ![]() ania86-ja też wolę widzieć zmianę w kg a nie w cm...choć wiem że to głupota...no ale nie pochwalę się koleżance że schudłam aż 3 cm ![]() ![]() beatka-ale ci fajnie ![]() ![]() ![]() ciekawe jak tam sysa-pogoda jej sie popsuła... ja bym przygarnęła kawałek cycków bo mi ostatnio lecą ![]()
#270 |
Zakorzenienie
|
Ania89 tiaa ćwiczę, w dni które się obżeram to nie ćwiczę, a to wychodzi mi wtedy bardzo źleee
![]() Liviene oddaj chociaż ze 3-4 cm, jak ci źle ja chętnie przygarnę ![]() Beatka zazdroszczę ci tego słońca, u mnei dzisiaj miało padać, nie padało ale taka chlapa na targu, że mam całe buty z błota ![]() ![]() Ja też nie wiem ile chciałabym naprawdę teraz ważyć, przed ciążą zawsze ważyłam 48kg i byłam w sam raz, a teraz mam szersze biodra i więcej mięśni to myślę, żeby tak do 50-52 zejść ![]() Ja jeszcze mam taki chłodny krem antycellulitowy, teraz go nie używam bo mi za zimno ![]() ![]() Aguś jak to , przecież skowronki wcześnie wstają a kury kładą sięwcześnie spać i wcześnie wstają ![]() ![]() Pojechaliśmy dzisiaj na targ, większość tam rzeczy tureckich ale są też normalne i tanie. Jak ja oglądam te ich perskie dywany, stoliki, prześliczne pościele i ręczniki, no bajka ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:32.