Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy cz. 24 - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-11-03, 17:47   #241
vanesska1994
Raczkowanie

Dot.: Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy cz. 24

Cytat:
Napisane przez cygaro13 Pokaż wiadomość
Morti, Ty jednak przeszłaś duuużo bardziej skomplikowaną operację...a to "drapanie" na górze to takie rwanie ? ciągnięcie?
ja nie wiem jak to wytłumaczyc, ale pamiętam jak byłam w ciąży i przy samej końcówce, jak dużo chodziłam to tak się stawiał brzuch, napinały się mięsnie - jedynie do czego mogę to porównac to to uczucie, tylko ze bardziej to boli, tak jakby chciało rozerwać mięsnie

Vaneska musisz jeszcze nam porozsyłać zaproszenia i nie zapomnij wymiarów podac, szczególnie obw. pod biustem, ide looknąć...

---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ----------

aaa kiedy mogę wreszcie się napić alkoholu??

Wysłałam zaproszenie
Stary 2015-11-03, 18:18   #242
blondiii91
Raczkowanie

Vaneska , dr. F proponuje wiekszosci anatomy, mi takze, ale ja zdecydowalam sie na okragle i nie zaluje
Stary 2015-11-03, 18:19   #243
Aicha1985
Rozeznanie

Cygaro ja piłam piwo po 6 dniach ale mnie już prawie nie bolało, tylko czasem coś ciągnęło
Stary 2015-11-03, 18:22   #244
cygaro13
Raczkowanie

Vanessko, wyslij zaproszenie do Bianeczki- ona ma okraglaski 450 a jest drobniejsza od Ciebie...jaki chciałabys efekt uzyskac? mysle ze szersze sie też zmieszczą
Stary 2015-11-03, 18:27   #245
1985SiWA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ismenka Pokaż wiadomość
ej, no bez przesady, jesteś śliczną kobietą, masz kobiecą figurę. Brzuch na pewno nie jest paskudny ( spójrz na mój ściorany operacjami i ciążą bliźniaczą ). Na pewno warto zadbać o ciało, ujędrnić je. Ale ja tam zazdroszczę urody
A co do wieku, zgadza się. Ja też jak miałam 20-25 lat to miałam zero cellulitu i piękne jędrne ciało hehe. Ale gdzieś uleciało. Ciąża leżąca to był pogrom ( do tego ładowałam w siebie hormony itd ), więc cellulit się pojawił, galaretka itd. I ciężko z tym potem walczyć. Po 30-stce metabolizm zwalnia. Ale od kilku miesięcy wzięłam się za lepsze odżywianie, codzienne ćwiczenia ( takie jakie mogę ) i widzę znaczną poprawę. Idealnie nie jest, ale nogi są lepsze, plecy też, nad pupą ostro pracuję. Z brzuchem niewiele mogę niestety.

---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ----------

a ja się nie zgodzę. Nie mam jak wyjść na siłownię, naprawdę nie mam. Więc "macham nóżką" na podłodze. Ale uwierz mi daje to w doopę nieźle. Robię interwały na przemian z machaniem nóżką. Mam hantle z dokładanym obciążeniem, obciążniki na nogi i piłkę. do tego stolik do wskakiwania. Także siłowo też ćwiczę. Wzystko zależy jak się tą nóżką macha.
Pół roku temu ważyłam 55 kg, teraz ważę 52,5 kg. Ale przede wszystkim ujędrniły mi się nogi, ramiona, wzmocniły plecy.
Ja akurat nie chcę mieć sylwetki umięśnionej za bardzo ( zresztą nie wszystko mogę robić ).
Jedynie poślady chciałabym mieć lepsze i jeszcze mocniejsze uda, ale pracuję nad tym. w domu

---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ----------

Roxi, wow, Ty już w ten piątek
Cytat:
Napisane przez panna zet Pokaż wiadomość
Siwa- śliczna jesteś i masz przepiekny biust
Co stosujesz na włosy? Bo masz przepiekne z połyskiem.

Ja się strasznie wciagnełam w cwiczenia. Wczoraj zaczelam robic przysiady, wymachy z obciazeniem na nogi. Aż piekło. Ale czuje że zyje.
Brzucha narazie nie katuje. Dam mu odpoczac 3 tygodnie, a potem wycisk.
Dzięki za dobre słowo, jest mi baaardzo miło
Dziś jest mój pierwszy dzien bez pancernika, założony mam półsportowiec, taki topik bardziej Przez 1 h nie mogłam sie przyzwyczaic i myslałam ze implanty wylecą dołem
Bardzo mi trzeszczy prawa pierś, w pancerniku tak tego az nie odczuwałam a tu przy każdym ruchu sie to dzieje :/
Stary 2015-11-03, 18:30   #246
Mortycja72
Rozeznanie

Ja piłam po tygodniu

JUŻ są - operacja J.S. 19.10.2015, Polytech 235 cc okrągły, profil wysoki, projekcja 4,4 plus plastyka.
Poprawka 09.09.2016
Mortycja72 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-03, 18:40   #247
_Bianeczka_
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Shazney Pokaż wiadomość
Dobry przykład, o to mi właśnie chodziło

Nie katuje się, jem tak jak lubię, a lubię jeść lekko i świeżo. Mało przetworzonych rzeczy, mało słodyczy, mało fast foodów.

Jej, nie wiem . Mnie na łydki pomogła suwnica.

Jednym wystarczy początkowe przymuszenie się, a drugich nie zagonisz do wysiłku i już. Nie lubią się męczyć i tyle, poćwiczą tydzień, dwa, a potem zrezygnują.

No właśnie

Pytanie nie do mnie, ale odpowiem tylko tyle, że po prostu się ruszyć . Super efektów nie ma w tydzień, nie ma w miesiąc, nie ma po 3 miesiącach, to długa, ciężka praca i po prostu trzeba wiedzieć, po co się ćwiczy i co nam to daje. A powinno dawać odprężenie, zadowolenie, nie przymus czegokolwiek.
U nie jest wogole dziwna sprawa bo fakt, nie lubie sie meczyc, nie lubie tego jak nie moge oddychac. Niechce mi sie zaczac.
Ale, jak zrobie np 4-5 treningow to zaczyna mi sie chciec, jak widze jakies minimalne efekty to juz wogole super. Tylko wystarczy ze jest sytuacja ze nie moge cwiczyc (np przyjazd rodziny do nas, nie ma warunkow itd) to ponowne zmobilizowanie sie jest znow tragiczne. Wiec taki kopniak w dupe bylby idealny !

Cytat:
oj nie chodzenie sprawia mi dyskomfort, moze to spowodowane tym, ze zmniejszam ilosc prochów, chociaz nie wiem wlasnie jak inne dziewczyny ze po...
ja jem co 4 godz.: pyralginę (teraz 1,5 tabletki) na zmianę z ibumem, czyli pyralgina o 12, 20 i 4 rano a ibum pomiędzy - nie wiem czy mogłabym jeszcze jesć paracetamol??
ale dziś juz otworzyłam butelkę z wodą
wczoraj to w ogóle miałam jazdę, bo miałam biegunkę (+okres dostałam w weekend) - i chyba mi wyczyściło tabletki przeciwbólowe, połozyłam sie, kimnęłam i po godzinie obudził mnie taki ból w klacie, ze myslałam ze oszaleje zeżarłam stoperany i pomogło a rano znów kibelek... myslę sobie: zeby tylko rzyganie mnie minęło...na szczęscie nie rzygałam.
Zdarzyło mi się kichnąć 3 razy - matko co za ból!!!

i tak siedzę i oglądam nudne TV...widziałyście reportaż o rybach na TVN style?? qwa...juz nie wiadomo co jesc
Kurcze, długo Cie trzyma. Mam nadzieje ze juz niedlugo nie bedziesz musiala brac jakichkolwiek leków.

Cytat:
Napisane przez beauty and smart Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny! Obserwuję Was już chyba z rok i czytam wszystko ! Jestem wysoka - 180cm i szczupła. Piersi mam ładne i kształtne, ale za małe jak dla mnie ) Mam 28lat i 4letniego synka. Jakiś czas temu skusiłam się na konsultacje powiekszania piersików w klinice doktora M.Sz. w Warszawie i mialam juz termin na polowe wrzesnia tego roku,ale w sierpniu okazalo sie ze jestem w 2 ciazy i wszystko poszlo się sypać ale wiadomo ze cieszylismy sie ze bedzie drugi dzieciaczek bo juz najwyzsza pora na rozdzenstwo dla naszego malego samoluba) Odwolalam operkę a w 2miesiacu dowiedziałam się, że poroniłam ( Serduszko nigdy nawet nie zaczeło bić, jakas wada genetyczna.. Miałam łyżeczkowanie w szpitalu, doła i ostatni miesiac dochodziłam do siebie - ciało przechodzi to jak połóg. Teraz już jestem po kontroli, wszystko ok - przynajmniej fizycznie.. Za to poki co nie chce sie starac o drugie i umówiłam się na kolejny termin na kwieceń. Jestem zdeterminowana żeby miec nowe cycuchy tylko strasznie się boję - szczególnie nie wiem czemu ale narkozy - któraś z Was też tak miała? Chyba nie ma co robi sobie stracha, co? Trochę się rozpisałam ) Pozdrawiam Was wszystkie i zazdroszczę tym co juź po!
Współczuje przeżyć.

Cytat:
Napisane przez patrycjanka1987 Pokaż wiadomość
Hej! Bardzo Ci współczuję...

Powiedz jaki dobrano Ci rozmiar? Jakie masz wymiary?

---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ----------

Mówiłam Ci, że ja też je kocham? hahaha
Tak, w albumie

Cytat:
Napisane przez vanesska1994 Pokaż wiadomość
znam ten bol tylko push up...zawsze bralam ten big big big push up....
Ale na szczescie od poniedzialku juz beda istnialy miekkie staniczki i sportowe
Chyba masz galerie publiczną, zmien na prywatna

Cytat:
Morti, Ty jednak przeszłaś duuużo bardziej skomplikowaną operację...a to "drapanie" na górze to takie rwanie ? ciągnięcie?
ja nie wiem jak to wytłumaczyc, ale pamiętam jak byłam w ciąży i przy samej końcówce, jak dużo chodziłam to tak się stawiał brzuch, napinały się mięsnie - jedynie do czego mogę to porównac to to uczucie, tylko ze bardziej to boli, tak jakby chciało rozerwać mięsnie

Vaneska musisz jeszcze nam porozsyłać zaproszenia i nie zapomnij wymiarów podac, szczególnie obw. pod biustem, ide looknąć...

---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ----------

aaa kiedy mogę wreszcie się napić alkoholu??
Tez mialam takie uczucie, jakbym miala nawal pokarmu przy karmieniu piersia. A teraz juz bajka

---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ----------

Cytat:
Napisane przez 1985SiWA Pokaż wiadomość
Dzięki za dobre słowo, jest mi baaardzo miło
Dziś jest mój pierwszy dzien bez pancernika, założony mam półsportowiec, taki topik bardziej Przez 1 h nie mogłam sie przyzwyczaic i myslałam ze implanty wylecą dołem
Bardzo mi trzeszczy prawa pierś, w pancerniku tak tego az nie odczuwałam a tu przy każdym ruchu sie to dzieje :/
Ja dzis mialam 2gi dzien kiedy bylam w sportowcu (pierwszy raz w sobote).

A teraz sobie siedze z golasami (na bluzka na ramiaczkach ), cyce wypsikane octaniseptem, posmarowane maścią, odpoczywaja
_Bianeczka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-03, 19:25   #248
vanesska1994
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez anita1303 Pokaż wiadomość
O ja się pisze! Cyckow jeszcze nie mam to chociaż dupke sobie zrobię. Szann mamy nawet zbliżone wymiary zadka... Ja mam zamiar zacząć od jutra, bo już tyle się za ćwiczenia zabieram że szkoda gadać.

A tak wogole to jakieś opinie o dr. D.R./Polanica?? Narazie szukam w okolicy ale rozważam też doktorka Shazney.

Wiec ja sie takze na to pisze.....poslady i uda_:

---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ----------

Cytat:
Napisane przez blondiii91 Pokaż wiadomość
Vaneska , dr. F proponuje wiekszosci anatomy, mi takze, ale ja zdecydowalam sie na okragle i nie zaluje

masz jakies zdjecie przed i po ???
mi zalezy na tym aby biust byl wysoko ...

---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ----------

Cytat:
Vanessko, wyslij zaproszenie do Bianeczki- ona ma okraglaski 450 a jest drobniejsza od Ciebie...jaki chciałabys efekt uzyskac? mysle ze szersze sie też zmieszczą
ja mam dosc okragla pupe stad chcialabym miec miseczke d zeby byla ladna kompozycja....

Bianeczko wysylam zaproszenie.....

---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ----------

wygladaja bardzoooo ladnieeee
Stary 2015-11-03, 19:38   #249
Biyadhoo
Zadomowienie

Vaneska i Blondi wyslalam zaproszenia. Przyjmiecie?

Co do cwiczen na pupe to ja chodze 3 razy w tyg na Body Pump na mojej silowni. Swietna sprawa- cwiczenia ze sztangami (obecnie robie przysiady i rozne inne na tylek i uda z 30kg obciazeniem). Efekty widac bardzo szybko. Polecam!

Edytowane przez Biyadhoo
Czas edycji: 2015-11-03 o 19:41
Biyadhoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-03, 19:41   #250
vanesska1994
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Biyadhoo Pokaż wiadomość

zapraszam... Biyadhoo gdzie robisz botox?
Stary 2015-11-03, 19:46   #251
blondiii91
Raczkowanie

[QUOTE=Biyadhoo;53334129]Vaneska i Blondi wyslalam zaproszenia. Przyjmiecie?

kochana z przyjemnością przyjmę :P

Vaneska zdjecia u mnie w galerii
Stary 2015-11-03, 20:08   #252
vanesska1994
Raczkowanie

[QUOTE=blondiii91;53334268]
Cytat:

kochana z przyjemnością przyjmę :P

Vaneska zdjecia u mnie w galerii
Bardzo bardzo ładne ..takie moglabym miec pp
Stary 2015-11-03, 20:27   #253
Biyadhoo
Zadomowienie

Cytat:
zapraszam... Biyadhoo gdzie robisz botox?
U doktorka w Czechach ktory bedzie mnie operowal. Chociaz coraz czesciej sie zastanawiam czy tego chce bo od kilku tygodni rolluje sie Dermapenem i efekty sa swietne, moze do maja zmienie zdanie i botoxu nie zrobie
Stary 2015-11-03, 20:31   #254
vanesska1994
Raczkowanie

Cytat:
U doktorka w Czechach ktory bedzie mnie operowal. Chociaz coraz czesciej sie zastanawiam czy tego chce bo od kilku tygodni rolluje sie Dermapenem i efekty sa swietne, moze do maja zmienie zdanie i botoxu nie zrobie
a ile placisz oczywiscie jezeli mozna wiedziec...??
w ktore miejsce chcesz zaaplikowac ten botox?
W czechach taniej takze robia inne zabiegi anizeli powiekszenie biustu??np implanty posladkow badz powiekszenie ust czy nawet korony na zebach??
Stary 2015-11-03, 20:34   #255
Aicha1985
Rozeznanie

Cytat:
Ja bym chciała między brwiami bo jak słońce świeci strasznie marszcze właśnie to miejsce aż mi ślady zostają, chłop mnie zabije jak się dowie hah, na piątek umówiłam się z fryzjerka, Poniedziałek kosmetyczka, następna sobota tatuaż z domu mnie wywali wreszcie
Stary 2015-11-03, 20:37   #256
Biyadhoo
Zadomowienie

Cytat:
a ile placisz oczywiscie jezeli mozna wiedziec...??
w ktore miejsce chcesz zaaplikowac ten botox?
W czechach taniej takze robia inne zabiegi anizeli powiekszenie biustu??np implanty posladkow badz powiekszenie ust czy nawet korony na zebach??
Botox w czolo jakies 300zl.
Co do innych zabiegow to chyba wszystkie sa troche tansze niz w Polsce. Choc jak czytam dziewczyny placa 9,5tys za biust u AK , mi wyjdzie ponad 10 w Czechach.

---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ----------

Cytat:
Napisane przez Aicha1985 Pokaż wiadomość
Ja bym chciała między brwiami bo jak słońce świeci strasznie marszcze właśnie to miejsce aż mi ślady zostają, chłop mnie zabije jak się dowie hah, na piątek umówiłam się z fryzjerka, Poniedziałek kosmetyczka, następna sobota tatuaż z domu mnie wywali wreszcie
E tam, moj o botoxsie nawet nie wie tak samo nie wie kiedy chodze do kosmetyczki tatuaz to juz inna sprawa ale zawsze stawialam go przed faktem dokonanym bo on dziar nie lubi... No to ma pecha
Stary 2015-11-03, 20:40   #257
vanesska1994
Raczkowanie

Cytat:
Co do innych zabiegow to chyba wszystkie sa troche tansze niz w Polsce. Choc jak czytam dziewczyny placa 9,5tys za biust u AK , mi wyjdzie ponad 10 w Czechach.

Defakto u mnie podobnie wyjdzie w Czechach ok 10 tys z drozszymi implantami ...a z tanszymi ok 8 tys
(myslalam ze taniej) implanty sa drogie (stricte drozsze niz operacja)

---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ----------

Cytat:
Napisane przez biyadhoo Pokaż wiadomość
botox w czolo jakies 300zl.
Co do innych zabiegow to chyba wszystkie sa troche tansze niz w polsce. Choc jak czytam dziewczyny placa 9,5tys za biust u ak , mi wyjdzie ponad 10 w czechach.

---------- dopisano o 21:37 ---------- poprzedni post napisano o 21:35 ----------

e tam, moj o botoxsie nawet nie wie Tak samo nie wie kiedy chodze do kosmetyczki Tatuaz to juz inna sprawa ale zawsze stawialam go przed faktem dokonanym bo on dziar nie lubi... No to ma pecha

faceci wszystkiego wiedziec nie musze....no chyba ze to sponsoruja to raczej trudno "cos" ukryc
Stary 2015-11-03, 20:47   #258
cygaro13
Raczkowanie

próbuje i próbuje wstawić fotki z dzisiaj i tylko jedno w pancerniaku mi się udało
Stary 2015-11-03, 20:49   #259
Zainteresowana2
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez beauty and smart Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny! Obserwuję Was już chyba z rok i czytam wszystko ! Jestem wysoka - 180cm i szczupła. Piersi mam ładne i kształtne, ale za małe jak dla mnie ) Mam 28lat i 4letniego synka. Jakiś czas temu skusiłam się na konsultacje powiekszania piersików w klinice doktora M.Sz. w Warszawie i mialam juz termin na polowe wrzesnia tego roku,ale w sierpniu okazalo sie ze jestem w 2 ciazy i wszystko poszlo się sypać ale wiadomo ze cieszylismy sie ze bedzie drugi dzieciaczek bo juz najwyzsza pora na rozdzenstwo dla naszego malego samoluba) Odwolalam operkę a w 2miesiacu dowiedziałam się, że poroniłam ( Serduszko nigdy nawet nie zaczeło bić, jakas wada genetyczna.. Miałam łyżeczkowanie w szpitalu, doła i ostatni miesiac dochodziłam do siebie - ciało przechodzi to jak połóg. Teraz już jestem po kontroli, wszystko ok - przynajmniej fizycznie.. Za to poki co nie chce sie starac o drugie i umówiłam się na kolejny termin na kwieceń. Jestem zdeterminowana żeby miec nowe cycuchy tylko strasznie się boję - szczególnie nie wiem czemu ale narkozy - któraś z Was też tak miała? Chyba nie ma co robi sobie stracha, co? Trochę się rozpisałam ) Pozdrawiam Was wszystkie i zazdroszczę tym co juź po!

Witaj na forum
Bardzo Ci współczuję...wiem co czujesz bo sama straciłam dziecko w 12 tyg ciąży

Jakie implanty Ci zaproponował M.Sz.? Jakie masz wymiary? Załóż swój album ze zdjęciami i pozapraszaj dziewczyny...

05.10.2017 - operacja A.B. 😁 silimed natural 425HI
Zainteresowana2 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-11-03, 20:50   #260
patrycjanka1987
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez szann Pokaż wiadomość
Pamietasz... Nie, Ciebie jeszcze tutaj nie było. Za czasów Scheherezade i reszty starszej ekipy - robiłyśmy miesięczny squatt challenge
Po miesiącu samych przysiadów efekt przeszedł MOJE najśmielsze oczekiwania - foto w albumie private
Pózniej jak juz sie wkręciłam to doszła siłownia, fitness, brutall butt z YouTube i przestałam sie mieścić w ulubione jeansy a na jednych mam dziurę na dupie przy kieszeni
Ale ja akurat mam swój tyłek juz duży, wystarczył miesiąc żeby go unieść - booooziu kiedy to było
Jak mi skończy kapac z nosa to chyba powrócę do ćwiczeń...
Ale ej!
Muszę mieć kompana!
Najlepsza motywacja to inne laski!
Tak wiec co, kto ze mną zaczyna, robimy foto na pamiątkę galaretowatych udek i tyłka z cellulitem a po miesiącu efekt, a pózniej zobaczymy
Kto jest zaaaa?
W kupie siła!

PS. Co to suwnica?
Mi na łydki pomagało czwarte piętro w bloku i szpile
Jak sie wyprowadzaliśmy to trzy dni nie umiałam chodzić, takie miałam zakwasy wszędzie!! Wszędzie!
Schody na tyłek, uda i łydki to skarb. Tak samo jak nożyce ... No. Tylko zrób nożyce przez 20sekund

PS2 To był post do ogółu, nie typowo do Ciebie, Shazz
stwórrzmy taki challenge!! Utwórzmy albumy z tym co mamy. Ustalmy zasady i jedźmy z koksem! Zmotywujmy się wzajemnie. To byłoby genialne!
Stary 2015-11-03, 20:55   #261
Shazney
Zakorzenienie

Cytat:
Pamietasz... Nie, Ciebie jeszcze tutaj nie było. Za czasów Scheherezade i reszty starszej ekipy - robiłyśmy miesięczny squatt challenge
Po miesiącu samych przysiadów efekt przeszedł MOJE najśmielsze oczekiwania - foto w albumie private
Pózniej jak juz sie wkręciłam to doszła siłownia, fitness, brutall butt z YouTube i przestałam sie mieścić w ulubione jeansy a na jednych mam dziurę na dupie przy kieszeni
Ale ja akurat mam swój tyłek juz duży, wystarczył miesiąc żeby go unieść - booooziu kiedy to było
Ale ej!
Muszę mieć kompana!
Tak wiec co, kto ze mną zaczyna, robimy foto na pamiątkę galaretowatych udek i tyłka z cellulitem a po miesiącu efekt, a pózniej zobaczymy
Kto jest zaaaa?
W kupie siła!

PS. Co to suwnica?
Jak sie wyprowadzaliśmy to trzy dni nie umiałam chodzić, takie miałam zakwasy wszędzie!! Wszędzie!
Schody na tyłek, uda i łydki to skarb. Tak samo jak nożyce ... No. Tylko zrób nożyce przez 20sekund

A ja bym stwierdziła, że to opuchlizna . Żeby ruszyć mięsień pośladkowy, który jest baaaardzo ciężko ruszyć, trzeba długotrwałej pracy. Piszę to, co przekazuje mi mój pan z siłowni . Jest kulturystą, także chyba można mu wierzyć. Widziałam też po sobie, że w pierwszych tygodniach, fakt, tyłek robił się większy, podniesiony, spuchnięty, a teraz trzeba już większej pracy, koniecznie z obciążeniem. Suwnicę sobie wygoogluj, wypychanie nóg z obciążeniem . No i zdrówka

Never underestimate the power of good morning texts, apologies,
and random compliments.
Shazney jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-03, 20:56   #262
Zainteresowana2
Zadomowienie

Cytat:

Ale ej!

Muszę mieć kompana!

Kto jest zaaaa?

W kupie siła!

PS. Co to suwnica?

Jestem za Dołączam się do ćwiczeń

Stary 2015-11-03, 20:57   #263
patrycjanka1987
Zadomowienie

Cytat:

Co do cwiczen na pupe to ja chodze 3 razy w tyg na Body Pump na mojej silowni. Swietna sprawa- cwiczenia ze sztangami (obecnie robie przysiady i rozne inne na tylek i uda z 30kg obciazeniem). Efekty widac bardzo szybko. Polecam!
ja w tym jestem zakochana!! uwielbiam pumpy a
Stary 2015-11-03, 20:59   #264
Zainteresowana2
Zadomowienie

Cytat:
wg tego art. trzeba brać na dzień 5000mg wit. C a jedna tabletka rutinoscorbinu ma ich 100mg !!! czyli 50 szt./dobę..., dodatkowo wg ulotki: Dawki dobowe powyżej 600 mg mogą powodować wymioty, nudności, ból głowy, zwiększone oddawanie moczu.

Nie dziękuję...

shann ja chętnie podejmę walkę o dupkę ale od nowego roku, teraz mam obsesję cyckową, no chyba, że jakimś cudem mi przejdzie... na razie cięgle mnie rwą przy każdym kroku, a najgorzej po obiedzie - moze ktos wymysli związek?

wiatamy nowe wizażanki

wiekszosc lekarzy namawia na anatomy, moj TZ mowi ze z powodu ceny - są droższe

Ja przyjmuję codziennie witaminę C w dawce 4 000 mg i wszystko jest ok, nic się nie dzieje. Stosuję czysty kwas L-askorbinowy w proszku. Polecam

Stary 2015-11-03, 21:05   #265
Shazney
Zakorzenienie

Cytat:
30kg, wow . Ja jeszcze boję się tyle podnieść ze względu na kręgosłup, ale wzmacniam go cały czas.

Never underestimate the power of good morning texts, apologies,
and random compliments.
Shazney jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-03, 21:06   #266
vanesska1994
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez patrycjanka1987 Pokaż wiadomość
ja w tym jestem zakochana!! uwielbiam pumpy a

Wiec jakie cwiczenia proponujecie na pupe???
takze z wami bede cwiczyc:P
Stary 2015-11-03, 21:07   #267
Aicha1985
Rozeznanie

Cytat:

---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ----------

E tam, moj o botoxsie nawet nie wie tak samo nie wie kiedy chodze do kosmetyczki tatuaz to juz inna sprawa ale zawsze stawialam go przed faktem dokonanym bo on dziar nie lubi... No to ma pecha
Ja niestety póki co nie pracuje wiec On wszystko sponsoruje, ciężko by było cokolwiek ukryć, jedyny zarobek mam z mojej pasji czyli hodowania dość wymagających ryb akwariowych, w tamtym roku ze sprzedaży moich ryb byliśmy na fajnych wakacjach na lazurowym, teraz od nowa startuje bo przed operacją musiałam wszystko sprzedać, ciężko by mi było dbać o nie nie mogąc ogarnąc akwarium
Stary 2015-11-03, 21:16   #268
mano3891
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Lili876 Pokaż wiadomość
Mano, czyli jaka to intensywna pielęgnacja?? Ja muszę się chyba za siebie wziąć bo mam przebarwienia, skórę w odcieniach szarości, widoczne pory i sporo zaskórników...co z tym robić? Póki co dbam tylko o zmarszczki A raczej o to, żeby ich nie było czyli krem pod oczy, na noc i na dzień + peeling i od czasu do czasu maseczka nawilżająca lub przed wyjściem ze złotem żeby rozświetlić nieco moją ziemistą twarz...
Ja głównie mega nawilżanie bo nam bardzo suchą cerę. Czasem pojedyncze zabiegi eksfoliacji kwasami, co pół roku mezoterapia igłowa i doraźnie wypełniacze jak jest potrzeba. W przyszłym tygodniu plananuję intensywne złuszczanie retinolem. 3-4 dni skóra intensywnie się złuszcza ale zabieg nie jest bolesny jak przy kwasach medycznych.
Dla Ciebie poleciła bym serię z kwasem migdałowym albo mlekowym. Są delikatne w działaniu, rozjaśniają przebarwienia a skóra jest rozświetlona. No i coś odżywczego, może mezoterapia witaminowa. Najlepiej znaleźć dobrą kosmetyczkę, która oceni stan skóry i doradzi.
Sorki, że nie na temat ale o swojej pracy mogła bym pisać godzinami
Stary 2015-11-03, 21:20   #269
Biyadhoo
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Shazney Pokaż wiadomość
30kg, wow . Ja jeszcze boję się tyle podnieść ze względu na kręgosłup, ale wzmacniam go cały czas.
Nooo to oczywiscie po prawie roku regularnego chodzenia zaczelam od 7kg

---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ----------

Cytat:
Napisane przez mano3891 Pokaż wiadomość
Ja głównie mega nawilżanie bo nam bardzo suchą cerę. Czasem pojedyncze zabiegi eksfoliacji kwasami, co pół roku mezoterapia igłowa i doraźnie wypełniacze jak jest potrzeba. W przyszłym tygodniu plananuję intensywne złuszczanie retinolem. 3-4 dni skóra intensywnie się złuszcza ale zabieg nie jest bolesny jak przy kwasach medycznych.
Dla Ciebie poleciła bym serię z kwasem migdałowym albo mlekowym. Są delikatne w działaniu, rozjaśniają przebarwienia a skóra jest rozświetlona. No i coś odżywczego, może mezoterapia witaminowa. Najlepiej znaleźć dobrą kosmetyczkę, która oceni stan skóry i doradzi.
Sorki, że nie na temat ale o swojej pracy mogła bym pisać godzinami

Oj tak, retinol tez moge polecic, swietna sprawa!!
Jesien juz wiec rowniez powrocilam do kwasow, nakluwania itp

---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ----------

Cytat:
Napisane przez Aicha1985 Pokaż wiadomość
Ja niestety póki co nie pracuje wiec On wszystko sponsoruje, ciężko by było cokolwiek ukryć, jedyny zarobek mam z mojej pasji czyli hodowania dość wymagających ryb akwariowych, w tamtym roku ze sprzedaży moich ryb byliśmy na fajnych wakacjach na lazurowym, teraz od nowa startuje bo przed operacją musiałam wszystko sprzedać, ciężko by mi było dbać o nie nie mogąc ogarnąc akwarium
Wow swietna pasja, zazdroszcze!
Stary 2015-11-03, 21:25   #270
Aicha1985
Rozeznanie

Cytat:
Nooo to oczywiscie po prawie roku regularnego chodzenia zaczelam od 7kg

---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ----------

Oj tak, retinol tez moge polecic, swietna sprawa!!
Jesien juz wiec rowniez powrocilam do kwasow, nakluwania itp

---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ----------

Wow swietna pasja, zazdroszcze!
No to się pochwalę tak było kiedyś, są też nowe filmy bo od 6 tygodni mam znów te piękne ryby ale są jeszcze młode i nie mają kolorów póki co https://youtu.be/gGhO_6Vp2aM
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości