![]() |
#241 |
Konto usunięte
|
Dot.: Swój pierwszy raz
Spotykałam się z takim facetem jak ty. Bardzo chciał ze mną być, ja go lubiłam jako kolegę, ale za nic nie mogłabym z nim być. Wieczne uzalanie się nad sobą - a bo ja jestem głupi, bo jestem paskudny, bo mam odstające uszy, bo mam zakola, bo mam za rzadki zarost (!). Nie był ani brzydki ani głupi. Poza tym traktował kobiety tak jak ty i miał się za lepszego od innych do tego stopnia, że pisał do mojego faceta, że on (kolega) mnie kocha, chce ze mną być, nie zależy mu na seksie i łóżku, chce mnie tylko przytulać, całować i kochać. Za każdym razem gdy się spotkaliśmy mówił "faceci w wieku twojego chłopaka myślą tylko o seksie, ja taki nie jestem". Znałam go dużo wcześniej niż mojego tż.może gdyby wcześniej był trochę bardziej stanowczy /śmiały to byłoby inaczej. A on właśnie taki do trzymania się za rączkę i buziaczkow w policzek. Jak tylko było jakieś niepowodzenie to zaraz dół, depresja, uzalanie, nie raz się popłakał. I ja nie mówię, że facet to ma być twardziel po siłce, ale jak 24 letni facet płacze bo rozbił kubek swojej babci (i to nie jakiś super drogą, zabytkową porcelanę tylko zwykły kubek) i zaraz do tego dodaje, że jest do niczego, beznadziejny i w ogóle.. masakra. Może i jakaś dziewczyna dałaby ci szansę, ale dopóki myślisz jak ofiara to jesteś ofiarą.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#242 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#243 | ||||||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Zresztą, moja uroda jest dyskusyjna i nie zauważyłam, żeby mnie na każdym rogu nagabywano propozycjami. Mam wrażenie, ze entuzjastki panów w typie Ridża z Mody na Sukces to też jakaś nisza. |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#244 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#245 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Narkomanki, desperatki i nosicielki dają, bo jest im wszystko jedno. Niby dlaczego miałoby im zależeć na zdrowiu jakiegoś debila, który się nie liczy z własnym życiem? Nie zależy. ---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ---------- Nie tylko przez wzorce kulturowe, jeszcze przez straszliwe skłonności mężczyzn do "walki", przez którą aż się rozkładania nóg odechciewa. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#246 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Na szczere napalenie jakoś chyba reaguję bardziej pozytywnie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#247 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
(no chyba, że to... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#248 |
Zadomowienie
|
Błagam, powiedz że żartujesz. Jeżeli nie żartujesz to chyba nie masz pojęcia jak ogromną głupotę zrobiłeś.
Po takim wyznaniu to już ŻADNA normalna dziewczyna nie będzie chciała z tobą być. Pozostaniesz na łasce prostytutek do końca życia. Edytowane przez aKatia Czas edycji: 2015-12-17 o 21:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#249 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#250 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
facet poszedł sobie na dziwkę - żadna normalna na ciebie nie spojrzy! Cytat:
brzydka laska to człowiek jak każdy i dlaczego miałaby mieć niby fetysz na brzydkich facetów? ona nie ma wyrafinowanego gustu - po prostu bierze tych ze swojej ligi, bo lepsi jej się nie trafią Cytat:
kobiety lecą na chamów to największy mit żaden koleś nie wyrwał laski na bycie chamem, na początku każdy jest miły, a dopiero potem ewentualnie wychodzą jakieś patologie Cytat:
jakby nic nie robił to by nic nie miał rady typu "miłość sama przyjdzie" można dawać kobietom albo przystojniejszym facetom |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#251 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
A jak powszechnie wiadomo, eksperci od "lepszych doznań" bez kondoma są: a) prawikami z fantazją, b) dwuminutowcami Maharadża style, c) osobnikami, które i tak nie mają porównania. Edytowane przez 201607040950 Czas edycji: 2015-12-17 o 22:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#252 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Na bogów, tego się nie robi z partnerem co do którego nie masz pewności czy jest zdrowy. A zwłaszcza nie robi się tego z prostytutką. Jeżeli jemu pozwoliła bez prezerwatywy to innym pewnie też. Ona może być teraz zarażona wszystkim. HIV nie jest zbyt fajne. Wirusowe zapalenie wątroby też nie. Ani chlamydia, ani opryszczka genitalna, ani kiła. Nie wiem jak głupim trzeba być żeby uprawiać seks z prostytutką bez gumy. Adeedra, wybacz. Racja. Seks bez gumy jest o niebo lepszy niż z gumą. Warty nawet zarażenia HIV. Edytowane przez aKatia Czas edycji: 2015-12-17 o 22:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#253 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie twierdzę, że nie ma ludzi, którzy wolą w swoim mniemaniu kogoś, kto ich nie satysfakcjonuje do końca, byle nie być samemu. Ale nie rozciągałabym tego na wszystkich. Cytat:
Każda panna może mieć swój system, w jaki sobie dobiera. I tak, są takie, dla których "atencja" to podstawa. Nie twierdzę, ze nie ma dziewczyn trzymających naiwnych, niedoświadczonych kolegów w wiecznym FZ ku swojej uciesze i podbudowaniu ego. Ale tak samo są ludzie, którym np. zależy jedynie na seksie, a dają nadzieję na coś więcej. Sęk się w porę połapać, kto ma jakie intencje, ale do tego trzeba nie być kompletnie zapatrzonym w jej dekolt. Większość ludzi się musi trochę starać. Jak sie nie starają zupełnie, to lądują w kategorii chamów i buraków. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#254 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
Mnie nie przeszkadzają btw. ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Wyłącznie na chamów lecę. Potem wychodzą patologie, a potem już można być miłym ![]() W odwrotną stronę to jakiś koszmar musi być. Cytat:
Ten tu wygląda i tak lepiej niż inteligentny jest. I jeszcze próbuje Cię małpować. Phi. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#255 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ogólnie wizażystki często piszą - facet był na dziwkach? dla mnie jest skreślony, ale moją przeszłość to ty szanuj, jestem niezależna i też mam swoje potrzeby xD Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#256 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Gdyby facet mi powiedział że bywał u prostytutek to jest u mnie od razu skreślony. A gdyby się nie przyznał i dowiedziałabym się później to chyba urwałabym mu klejnoty i kazała mu je zjeść. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#257 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Zresztą do wizyt u prostytutki misio przyzna się tylko jeśli: a) ma gdzieś opinię laski, b) wie, że laska ma na to wywalone, c) nigdzie nie był, ale chce być dandżerołs. Więc to takie gadanie typu "nigdy bym nie zjadła robaka", ale jak dobrze przyprawiony i zakamuflowany, to zje i jeszcze zasmakuje. Jedno nie wyklucza drugiego ![]() Jesteś taki dziki... ![]() ![]() ![]() ![]() Bo Ty taki niepotępiający z natury jesteś. Stąd miłość ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#258 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
oczywiście każda wizażystka "niee, mój misio to nie..." Edytowane przez krewet Czas edycji: 2015-12-17 o 22:43 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#259 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Normalny czyli normalny. Jeżeli ja jestem w stanie wytrzymać bez faceta jakiś czas tylko masturbując się i nie łażąc po prostytutkach to facet też powinien wytrzymać. A libido mam spore, żeby nie było. Najwyraźniej mam problemy z głową bo wolałabym prawiczka niż faceta który zaliczył większość koleżanek, a jak żadna nie chciała to płacił za seks. Bez gumy. I nie lubię jak mi się kłamie. Może ty nie miałbyś problemów gdyby dziewczyna powiedziała ci że sypiała z facetami bez prezerwatyw. Wiele razy. Większość ludzi miałoby z tym problem. Edytowane przez aKatia Czas edycji: 2015-12-17 o 22:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#260 |
Zakorzenienie
|
przecież zgodziłem się, że sypianie z dziwką bez gumek to głupota, chodziło mi o coś innego
o to, że jak koleś bzykał sobie taką dziwkę, to oburzenie, a jak laska miała burzliwą przeszłość seksualną to się pisze na wizażu, że ok, twoja sprawa, facet nie musi wiedzieć i oceniać a ciebie nie znam, nie obchodzi mnie ilu ty miałaś, chodzi mi o ogólny trend dla kobiety wytrzymanie może być łatwiejsze bo ona ma świadomość, że jak chce to będzie miała seks na pstryknięcie palcem nie chodzi tu o nawet o zaspokojenie w sensie fizycznym, ale o samą świadomość u faceta - "że żadna nie chciała tego ze mną robić" |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#261 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Dziwnym trafem regularne badania robią praktycznie tylko prostytutki. Nie wszystkie, ale i tak... Największa szansa na złapanie syfa jest z idiotą, który ma "lepsze doznania" bez gumy. Można chodzić do prostytutek przez lata i nie mieć syfa a przespać się z "porządną" osobą, która zaliczyła oral z mniej porządnym debilem i skończyć z hifem. Kojarzenie chorób wenerycznych wyłącznie z prostytutkami sprawia, że syfy roznoszą się nieniepokojone latami, póki objawy nie stają się niemożliwe do zignorowania. Prostytucja jest dla ludzi. Po stokroć wolę ex klienta niż dziada, który okłamywał jakąś naiwną, spragnioną miłości chcąc zamoczyć, w ramach "szukania chętnej na seks". Jak mi facet mówi, że bywał u prostytutek, to go na badania wysyłam. Dokładnie tak, jak każdego aktywnie r*chającego, bo ryzyko jest podobne. Jakby moje bezcenne zdrowie zaryzykował nie wiedząc, czy czegoś nie załapał, to by go bardzo bolało. Poza tym luz. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#262 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Tak czy siak seks bez gumek mega jest głupotą. Z kimkolwiek. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#263 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Chociaż swoją drogą wzmożona potrzeba podkreślania swojej pogardy do "dziwek" jest już dostatecznie jaskrawą wskazówką, że najpewniej coś było na rzeczy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#264 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
U mnie na rzeczy nic nie było i nie mam pogardy dla prostytutek, jest popyt to jest i podaż. Mam za to tonę pogardy dla idiotów. Np dla ludzi nie używających gumek do seksu z przygodnym partnerem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#265 |
Raczkowanie
|
ale sie rozpisaliscie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#266 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#267 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#268 |
Raczkowanie
|
no coz takie zycie ,moje decyzje moje zycie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#269 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#270 |
Zadomowienie
|
Zwyczajnie brzydzę się â☠â☠â☠*akami którzy zaliczyli tyle dziewczyn że nie pamiętają czy ich liczba zamyka się w 100 czy już nie. I nie chciałabym mieć takiego partnera. A czy to były prostytutki czy koleżanki z akademika , średnio obchodzi. Rozumiem że każdy ma jakąś przeszłość i jakichś partnerów ale dla siebie wolę faceta który miał przede mną partnerki z którymi się zabezpieczał, to czy była jedna, siedem czy 15.
I też mam nadzieję że to troll. Udało mu się podnieść mi ciśnienie, plus dla niego. Po prostu ciężko mi uwierzyć że można być tak głupim. Edytowane przez aKatia Czas edycji: 2015-12-17 o 23:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:46.