![]() |
#241 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wybory na wizazu czyli podsumowując...
ja tez chcialam serdecznie podziekowac, ze jestem wspominana "tówdzie i ówdzie"
![]() ![]() cieszy mnie to szczegolnie, ze bedac osoba o niewyparzonym jezyku ![]() ![]() heh, nie tylko ja, jakby nie patrzec ![]() no i, co prawda, gdyby istnialy kategorie: "wredna, czepialska wizazanka" i "postrach nastolatek" zapewne byłabym rowniez nominowana do nagrody złotej jeżyny ![]() ale coż życie a za to w jakim znakomitym towarzystwie bym sie znalazla ![]()
nie bo tu nie ma nieba jest prześwit między wieżowcami a serce to nie serce to tylko kawał mięsa a życie jakie życie poprzerywana linia na dłoniach a bóg nie ma boga są tylko krzyże przy drogach Własną głupotę ludzie zwykli nazywać doświadczniem
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#242 |
Zakorzenienie
|
DEBIUT ROKUFresa
GADUŁAAete, poza forum Youare, GosikK, Juda, Cattt, Mona Lisa PĘDZIWIATR Lovisa (wróć w końcu ![]() NA NIĄ ZAWSZE MOŻESZ LICZYĆ Youare, Awia, Cattt, GosikK, Nadin, Juda, Mona Lisa, MarcinK, Fistaszek, Nan MĘŻCZYZNA NA WIZAŻU Fistaszek, Jej Ekscelencja, Potworsky, MarcinK AVATAR- Mona Lisa (za całokształt) i Cattt ( za kota z walizką i za kłębuszek) PODPISRzastin Izabell: ] NAJSENSOWNIEJSZA WYPOWIEDŹWindy, Cattt, Lovi, Awia, Impresona, Warszawianka, Anul3k, Lukrecja Borgia, Anett, Luba, Lazy_Morning, Paula007, Lexie, Moee, Ruda7816, Momo, Lullaby22, Cattt, Paula78 NAJLEPSZE PRZEPISY- Sylwia18 NAJLEPSZA TWÓRCZOŚĆ- Mona Lisa MODERATOR ROKU- Wszyscy ![]() Na pewno jeszcze wiele wizażanek pominęłam, za co baaardzo przepraszam.
Edytowane przez monyczkaaa Czas edycji: 2006-12-17 o 21:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#243 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Rany, dziewczyny, siedzę czerwona bardziej niż mikołajowa skarpeta na ścianie mojej siostry ![]() Debiut roku: Fresa po raz kolejny ![]() ![]() ![]() Gaduła: w pozytywnym znaczeniu tego słowa - Aete i Fresa - zawsze czytam z zainteresowaniem ![]() Pędziwiatr: Sandrunia Niepoń, Krzysztof25 i wszystkie jego wcielenia Na nią zawsze możesz liczyć: Mirianka ![]() ![]() ![]() ![]() Mężczyzna: Mithrandir, Bastian - obu dawno nie widziałam ![]() Avatar: Mirianka, Jasz, Warszawianka ![]() Ines1985, Nekome, Windykatorka, koralowa Moee Podpis: Misioczat, ten i fijkołkowy ![]() Najsensowniejsza wypowiedź: Aete, Fresa, Luba, Momo, Moee, Windykatorka, Rambo, Tama, Paula007, Monyczkaaa, Lexie, Agabil Twórczość: Mona Lisa, Mona Lisa, Mona Lisa ![]() Moderator: Rambo, Cheer, Lexie, Pomadka, Agabil I wiele innych o których zapomniałam napisać ![]()
![]() |
![]() |
#244 |
Zakorzenienie
|
Chcialam jeszcze kogoś dopisać. W kategorii "ogólnej". Bo jeszcze takimi ważnymi wizazankami są dla mnie Magrest i Editaphx. Juz one wiedzą dlaczego
![]() I w ogole jest strasznie dużo dziewczyn bez ktorych nie wyobrażam sobie wizazu. No nie sposób wymienić. To może chociaż troszkę: Estella, Agabil, Momo, Spray, Anul3k, Awia, Cattt, Nadin, Magitta, Bess, Pulpecja, Atram, Jowisia, Moee, Joey, Rzastin, Juda, Lazy Morning, Bridget, Manolita, Pomadka (tutaj tez ogromny plus za supermoderowanie), Viris (przyznaję, znam z jednego watku, ale za to jakiego wątku ![]() ![]() No dużo by się tego jeszcze znalazło. Jak sobie przypomnę kogoś kogo nie wypada pominąc to później napisze ![]() Jeszcze avatary do wyróżnienia mi się przypomniały - Joey i Bridget - mam wrażenie jakbym naprawdę rozmawiala z Bridget albo Katie Holmes ![]() Poza tym Moniska i Ivo - uwielbiam ![]() Poza tym chetnie bym tutaj wyrazila swoja "tęsknotę" za niektorymi dziewczynami, ale to nie ten wątek... chociaż... Sarenko, Beauty1984... ![]()
![]() |
#245 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Do listy dopisuję Rachelę, Lukrecję, Spray, Niv_, Spectre_ i Skrawkę ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#246 |
Zakorzenienie
|
To oczywiste
![]() ![]() ![]() Wiesz,że też byś była do niego zaproszona ![]()
![]() |
#247 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kermit górą ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja poszłam najkrótszą drogą. Teraz byłabym bardziej kreatywna ![]() jak założysz taki wątek to daj znać ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#248 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie wiedziałam, że Kermit zrobi taką furorę, a tu proszę ![]() OT: Moja siostra lunatykuje, przed chwilą usiadła i zaczęła mówić do mnie w obcym języku ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#249 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
A mnie się spodobała choinka w podpisie Fresy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#250 |
Zakorzenienie
|
Matko!!! Dziewczyny - gorąco Wam dziękuję
![]() Cieszę się,że "wtopiłam" się w wizaż. ![]() Dla mnie jakiekolwiek wybory są bardzo trudne,a co dopiero te.Na pewno kogoś pominę... ![]() Debiut oczywiście Fresa. Gadułyniezastąpione Fresa,Aeterna,Bridget,Cat t,Juda,Shem,Jotemka,Awia ,Monyczkaaa ![]() Liczyć można zawsze na Lubę,Monę Lizę,Agabil i całą resztę wizażanek ![]() Awatar Bridget,Aeterna,Jaszmurka ,Luba,Anulk,Rambo,Ruda(za Jimiego),Catt ![]() Podpis Myszi ,bo coś mi przypomina ![]() Najsensowniejsza wypowiedż ,to oczywiście Luba,Aeterna(aczkolwiek często zawile się wypowiada ![]() ![]() ![]() Pędziwiatr autor rajstopowych kalesonków ![]() Twórczość Mona Liza,Manolita,Karola,Agab il ![]() Moderator oczywiście Złoś ![]() Już wiem ,że pominęłam mnóstwo dziewczyn,ale nie da się dokonać wyboru,a jednocześnie kogoś nie pominąć ![]()
![]() |
![]() |
#251 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() probuje odpisac, nominowac kogos, ot za duze rzeczy za mniejsze,za to jaka dana osoba jest, za to co pisze, co tworzy ,za to ze sie wyroznia..co napisze to wymazuje,co chwile dopisuje kogos nowego,znowu wymazuje ..i takie bledne kolo.. Dziewczyny jestescie naprawde fantastyczne, a najbardziej fantastyczne jest to ze kazda z Was jest tak inna,kochana na swoj sposob ![]() Czesc z Was znam blizej, z czescia koresponduje, rozmawiam na gadu , czesc tylko czytam na wizazu, czesto dziwie sie czytajac posty np :Windy badz Kruszynki( Anulka) bo mimo tego ze sa tak mlodziutkie to tak poukladana( chcialbym zeby kiedys moja corka taka byla) , Luba- kobitka z ktora sie bardzo czesto zgadzam i czesto myslimy tak samo ,Momo- ktora bardzo ale to bardzo lubie , Fresa- pamietam Cie od samego poczatku( i Twoj avatar -delikatny) Silva- z ktora zaczelam rozmowe od żarcia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jestescie niepowtarzalne dziewczyny ot co <uderza reka w stol>wszystkie bez wyjatku te co wymienilam, i tych co nie i jeszcze raz Wam dziekuje za to ze czytacie -mnie ![]() nie umialam dzisiaj zrobic ankiety ![]() DEBIUT ROKU:nie bede orginalna ![]() GADUŁA: Aeterna,Fresa,Rambo PĘDZIWIATR : nie pamietam ![]() NA NIA ZAWSZE MOŻESZ LICZYC…mysle ze na wiekszosc wizazanek ![]() MEZCZYZNA NA WIZAZU: Złos AVATAR: Silvy,Lully,stary avatar Anulka PODPIS: [B] ![]() NAJSENSOWNIEJSZA WYPOWIEDZ: Windy, Anulka,Momo,Luba,, Awia,Fresa,WioletaM, Impresona,Silva NAJLEPSZE PRZEPISY:Lulla, ,Sylwia18 NAJLEPSZA TWÓRCZOŚĆ : Rei, Karola, agabil1, Paulakrk, guga1, Syringa, Pomadka Moderator ROKU:Jak dla mnie to wszyscy moderatorzy i kazdemu z osobna nalezy sie nagroda ,za cierpliwosc zwlaszcza ![]()
"Lubię być kurą domową Do pralki wrzucić problem wraz z głową Pralka pierze, ja nie wierzę w nic Słodko jest nie myśleć o niczym Się zgubić we własnej spódnicy.." ![]() Edytowane przez moee Czas edycji: 2006-12-18 o 06:26 Powód: dorzucam ;) |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#252 |
Zakorzenienie
|
Debiut: Fresa
Gaduła: Fresa ,Aete Na nią zawsze można liczyć: Jaga i Et-ka z ginekologicznego,Carolinascotties,dziewczyny z kotkowego ![]() ![]() Najsensowniejsza wypowiedź: Luba Mod: LexieRambo Pomadka Twórczość: Mona (nie zebym kierowala sie tym ile dla mnie zrobila ![]() Wizażan: ojj tu bedzie ciezko.Sensowny wiazażanek to facet na pustyni no i mniej sensowny krzysztof i jego wszystkie przeszle i przyszle wcielenia. Pierwsza osoba ,ktora zapamietalam i polubiłam była Luba ![]() Edytowane przez bess Czas edycji: 2006-12-18 o 01:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#253 |
Konto usunięte
|
Moee
![]() Tak, pamiętam, pisałyśmy o pampuchach ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#254 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja z roznych wzgledow lubie wiele Wizazanek (i One wiedza, ze o Nich mowie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#255 |
Zakorzenienie
|
ojacie, weszłam z ciekawości na ostatnia stronę wątku i widzę swojego nicka. ale mi się miło zrobiło
![]() dziękuję..
![]() |
#256 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#257 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Pewnie, że pamiętam, to chyba była pierwsza poważniejsza dyskusja, w której brałam czynny udział ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#258 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#259 |
Zakorzenienie
|
Wiedzialam, ze i tak nie napisze o wszystkich waznych dla mnei wizazankach... Bardzo wartosciowe sa dla mnie posty Silvy /i uwielbiam jej avatarek/, Moee, Spray, Momo, wariacko czesto zmieniajace sie avatarki Rudej
![]() ![]() ![]() Edytowane przez nekome Czas edycji: 2006-12-18 o 17:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#260 |
Zakorzenienie
|
przeczytałam i aż się wzruszyłam. serio. po prostu się nie spodziewałam...
![]() wiem, że to mało, a tylko tyle mogę : dziękuję..
![]() |
#261 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Widzisz, wymieniłam Tygrysiątko, a o Tobie zapomniałam ![]() Dla mnie Twoje wypowiedzi są również bardzo wartościowe, aż miło się czyta ![]() Edytowane przez 201701160947 Czas edycji: 2006-12-20 o 14:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#262 |
Zakorzenienie
|
Ja już w ramach podziękowań za docenienie dziękuje wszystkim Wizażankom dla których moja obecność tutaj aż tyle znaczy
![]() ![]() ![]() Nie zawsze mi wychodziło,nieraz dochodziło do spięć,czasem pokazałam swoje pazurki i sarkazm oraz złośliwość,która we mnie drzemie i muszę zastrzec,że nie uważam się za super dojrzałą,super rozsądną czy inteligentną(i żadna tutaj kokieteria) ale dziękuje ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#263 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Heh,wlasnie widzialam, ze zrobilas z Tygrysiatka 'oną" ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#264 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#265 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#266 |
Zakorzenienie
|
Takich szczegółów jego powstania ,to nie znałam,ale fajny był
![]() Może wrócicie do niego jeszcze kiedyś ![]()
![]() |
#267 |
Mrs Mrau
|
aa pamietam
![]() ...poskarżyłam wam sie,że jako wzrokowiec was nie rozróżniam ![]() ![]() teraz nie rozróżniam Momo i Moee,oraz Judy i Jasz......[sama nie wiem czemu ![]() ah a odnosnie wyborów Zapomniałam przyznac jednej nagrody ![]() ![]() za jakistam magnes wewnetrzny [lubie czytac jej posty,po prostu] Niv |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#268 |
Zakorzenienie
|
się wzięłam zarumienilam o!
![]() ![]() ![]() miło mi, że gdzieś tam ktoś o mnie pamięta, chociaż nie wypowiadam się zbyt wiele ostatnio. dzięki ![]() ciężko jest wypisać wszystkie wizażanki, które cenię. spróbuję jednak, ale trochę później. ![]()
![]() |
#269 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cattt- tez mam problemy z Momo i Moee ![]() ![]() Edytowane przez nekome Czas edycji: 2006-12-18 o 19:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#270 |
Zakorzenienie
|
A ja się czerwienię wciąż
![]() ![]() Nawet jeśli wiedziałam, że niektóre z Was mnie kojarzą, to nie wyobrażałam sobie, że będziecie mnie wymieniać ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Do listy dopiszę Nymphetaminę - strasznie mi jej brakuje, nie wiem co się stało z Piehożkiem ![]() Moee ![]() ![]() Btw, super av ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:22.